טרינר, התעוררת אה?
Printable View
טרינר, התעוררת אה?
[YOUTUBE]pIrvpn3k9A4[/YOUTUBE]
פרק 145~
אני בפרק 112 בנארוטו..
אני ב146 בוואן פיס
אתה באנימה או במנגה?
דניס, מתאים לך מחר כזה ב-10 וחצי בבוקר? אפילו פחות.
[QUOTE=ShotGun;1299419]אני ב146 בוואן פיס
אתה באנימה או במנגה?[/QUOTE]
כמו שכבר כתבתי לך, עד בערך אמצע פסח אתה מדיע ל"עולם החדש" אני אכין משחק, כמו שרצית..
שקד יגיי מה זה הניק הזה
מה זאת אומרת העולם החדש?
שם של מקום?
אני לא בטוח שאני יכול מחר.. זה מוקדם מדי גם אם אני אוכל מחר
מחר אני אגיד לך אם אני יכול או לא, אבל אני מבטיח לך שאעזור לך עם זה בקרוב.
[QUOTE=NapTime;1299423]שקד יגיי מה זה הניק הזה[/QUOTE]
דווקא מי שאין לו ניק כזה הוא הגיי, יא חתיכת שמנמן..
זה אומר "One Piece" ביפנית, תן כבוד לאנימה/מנגה הכי טובה בעולם, של המאנגקה הכי טוב בעולם..
[QUOTE=ShotGun;1299424]מה זאת אומרת העולם החדש?
שם של מקום?
אני לא בטוח שאני יכול מחר.. זה מוקדם מדי גם אם אני אוכל מחר
מחר אני אגיד לך אם אני יכול או לא, אבל אני מבטיח לך שאעזור לך עם זה בקרוב.[/QUOTE]
זה החלק השני של העולם בצד השני של הרד ליין, הם מגיעים לשם אחרי הטיים סקיפ, ייקח לך זמן..
זה איפה שהמנגה עכשיו נמצאת?
חחח יתחמן אמרת לי אם אני אתקרב לסיום או אסיים עד סוף פסח חח
אבל עדיין סבבה
[QUOTE=ShotGun;1299427]זה איפה שהמנגה עכשיו נמצאת?
חחח יתחמן אמרת לי אם אני אתקרב לסיום או אסיים עד סוף פסח חח
אבל עדיין סבבה[/QUOTE]
כן, הם כרגע בעולם החדש, אחרי שהם עברו דרך הגועל נפש הזה של הדגים אינעל אימם האלה..
הטיים סקיפ זה בפרק 598, תגיע לזה D:
אני עושה את זה כדי שתבין באמת משהו בנושא, וצריך לדעת.. חוץ מזה שאם תגיע לשם נוכל להתחיל דיונים יותר מעניינים על זה..
ויותר אפילו אם תקרא את העולם החדש גם..
שמע ניסיתי להוריד פרקים שיהיה לי לעוד כמה ימים, זה לא נותן לי להוריד אף צ'פטר אחרי 219..
ניסיתי למחוק כאלו שכבר קראתי אבל זה עושה לי שצריך להוריד גרסא מלאה של האפליקציה בשביל זה..
[QUOTE=ShotGun;1299430]שמע ניסיתי להוריד פרקים שיהיה לי לעוד כמה ימים, זה לא נותן לי להוריד אף צ'פטר אחרי 219..
ניסיתי למחוק כאלו שכבר קראתי אבל זה עושה לי שצריך להוריד גרסא מלאה של האפליקציה בשביל זה..[/QUOTE]
בברוסר? יש מצב שאולי זה גרסת לייט מה שיש באפ סטור, אני לא יודע מה להגיד לך יותר, אני הורדתי (פרוץ) וזה עובד בסדר..