אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..
Printable View
אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..
[QUOTE=Kaiser;1305447]יש לי התחלתי רמה 35 או 36 אני לא זוכר
ובטמר אני רמה 21 או 20[/QUOTE]
אז אני מניח שאתה יכול להתחיל לבזבז את הכסף שלך על עוד דיג'ימון, תקנה מאנשים איזה 10 ביצים ואולי יותר ותאסוף נתונים או תקנה אותם..
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1305448]הקובץ- DBO_CT_TW_Setup_20111208
השגיאה- אני לא יכול להעתיק S:[/QUOTE]
מה זאת אומרת להעתיק?
למה אתה צריך להעתיק את הקובץ..? ><"
[QUOTE=הנואש לווינר;1305454]אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..[/QUOTE]
חח, לי זה הוריד בפחות משעה XD
אבל יש שגיאה :-(
שקד- להעתיק את השגיאה >< זה עם תווים שאני לא יכול/אין לי כוח לכתוב >.<
[quote=ワンピース;1305455]אז אני מניח שאתה יכול להתחיל לבזבז את הכסף שלך על עוד דיג'ימון, תקנה מאנשים איזה 10 ביצים ואולי יותר ותאסוף נתונים או תקנה אותם..
מה זאת אומרת להעתיק?
למה אתה צריך להעתיק את הקובץ..? ><"[/quote]
ראית שבחרתי כהתחלתי חדש לוואניאמון
[QUOTE=הנואש לווינר;1305454]אני יודע מגל, שבוע שלם ניסיתי להוריד Dbo ושהצלחתי זה לא היה לאתר שנרשמתי ובשביל להירשם צריך לרשום תעודת זהות וכל מיני דברים שאני לא ממש רוצה שהטייואנים יתעסקו איתם..[/QUOTE]
לא צריך שום תעודת זהות..
לשלוח לך מדריך?
ליאון, ראיתי, בסדר גמור
נפתח נו"ד חדש.
נעול.