ועדיין, אם הוא לא מסוגל לבצע bunshin no jutsu הוא אפילו לא צריך לסיים את האקדמיה.
מעניין שעור הקיובי של נאורטו (כשהוא משתנה נגד פיין) מקבל עצמות כמו סוסנואו...
Printable View
ועדיין, אם הוא לא מסוגל לבצע bunshin no jutsu הוא אפילו לא צריך לסיים את האקדמיה.
מעניין שעור הקיובי של נאורטו (כשהוא משתנה נגד פיין) מקבל עצמות כמו סוסנואו...
[QUOTE=Alien;1454029]עברתי,הדק נראלי לי עובד אבל אתה צריך את ההגנות בשלב נורא מוקדם ואתה גם צריך את הכוח שלו בשביל להפיל את היריב[/QUOTE]
אני יודע, בדק הזה יד טובה זה raging flame ביחד עם וואבוקו או מיסט בודי, ביחד עם united we stand, ו-dossil dyna pachipacelo, וגם level limit או gravity bind. ככה אני מספק לו את ההגנה שהוא צריך, ונותן לו לפחות תור אחד חופשי לתוף. כבר הצלחתי להגיע איתו למשהו כמו 12K התקפה.
מה שהדת עשתה למדינה שלנו
[IMG]http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/524/381.jpg[/IMG]
המדינה נהרסה בגלל אנשים כאלו.
שאלה לי אליך כמומחה לאנימות:
מה בדיוק הורג את הגופות של פיין. נסתכל על שלל הגופות של פיין שמתו בגלל רסנגן בגוף (כמו למשל שני אלו שמזמנים, זה שמרפא וכו'). איך בדיוק הרסנגן שנתקע בהם מונע מנאגאטו להמשיך לשלוט במעשים שלהם בעזרת תשדורת צ'אקרה?
עיקר השאלה היא באיך הורגים גופה של אדם מת.
[quote=lordabizi;1454040]שאלה לי אליך כמומחה לאנימות:
מה בדיוק הורג את הגופות של פיין. נסתכל על שלל הגופות של פיין שמתו בגלל רסנגן בגוף (כמו למשל שני אלו שמזמנים, זה שמרפא וכו'). איך בדיוק הרסנגן שנתקע בהם מונע מנאגאטו להמשיך לשלוט במעשים שלהם בעזרת תשדורת צ'אקרה?
עיקר השאלה היא באיך הורגים גופה של אדם מת.[/quote]
נארוטו הרס את המוטות המתכת שהיו תקועים לפיין בגוף בעזרת ראסנגן. נאגאטו לא יכול לשלוט בגופות הפין ללא המוטות האלו. זה מה שנראה לי נתן להם לחיות. אחרת הם סתם אנשים מתים.
אה... אתה אומר שהרסנגן משמיד מספיק מוטות מתכת כדי שהוא לא יוכל לשלוט בהם יותר כראוי... זה נשמע הגיוני. ולכן אני צודק כשאני אומר שאין באמת טעם להשתמש בביאקוגן נגד הגופות של פיין... אבל מצד שני עושה רושם שהינאטה השתמשה בבאיקוגן רק כדי לתקוף את המוטות שהיו נעוצים בנארוטו, השם יודע למה היא הייתה צריכה ביאקוגן בשביל זה...
הפרק הכפול החדש של השמיניה 4 דלף לרשת!
הסדרה הטובה ביותר של הוט- נחמד לראות אותה כשאין לי הוט כבר.
טוב אז התכנון להמשך: עכשיו לאכול, אחרי זה 170-175 של נארוטו שיפודן. כשאני אסיים אותם כבר יהיה פרק חדש ואז אני אצפה בו ואז אני ????? ואז יהיה הסוף.
אביזי יש לך עוד הרבה דברים חדשים לראות שאתה לא יודע...וזה הרבה יותר מעניין מזה..
לנארוטו יש את קיובי עם תשע הזנבות שלו אז מן הסתם שעבור כל זנב שיוצא לו יש לו צורה חדשה...
בקרב מול פיין,נארוטו משיג שמונה זנבות וכמעט יוצא לו תשעה זנבות עד שהוא משתלט על הקיובי עצמו בסופו של דבר והופך שוב לעצמו בצורה האנושית שלו...מה שהכי מצחיק שהוא מנצח את פיין עם ראסנגן חח
מה? אני נמצא בפרק הנוכחי באנימה של נארוטו.... אני פשוט עושה רענון על קטעים "חזקים" מאנימות בחג... ולכן כשאני רואה כל מיני קטעים עכשיו אני שואל את עצמי כל מיני שאלות...
אני קורא מנגה של נארוטו והמנגה הרבה יותר מתקדמת מהאנימה אני לא רוצה לגלות לך ספויילרים,יש דברים מרתקים שאתה עדיין לא יודע אותם חח
חתולים אוכלים כלבים
מה, ש-
[spoiler]
טובי הוא אוביטו וקקשי נלחם בו והם מתחרים בקרב גנג'טסו, ואורצ'ימארו חותך את הבטן של מלאך המוות וכל ההוקגאים נשפכים משם והם מתחילים להלחם במאדרה, ושססקה מחליט שהוא רוצה להיות הוקאגה, ושטובי חותם בתוכו את ה-10 זנבות?[/spoiler]
אני קורא ספוילרים, לא כל כך אכפת לי. גם לא אכפת לי מהפילרים באנימה.
אני לא ממהר לשום מקום.
כלבים אוכלים ג'וקים
[quote=lordabizi;1454054]מה, ש-
[spoiler]
טובי הוא אוביטו וקקשי נלחם בו והם מתחרים בקרב גנג'טסו, ואורצ'ימארו חותך את הבטן של מלאך המוות וכל ההוקגאים נשפכים משם והם מתחילים להלחם במאדרה, ושססקה מחליט שהוא רוצה להיות הוקאגה, ושטובי חותם בתוכו את ה-10 זנבות?[/spoiler]
אני קורא ספוילרים, לא כל כך אכפת לי. גם לא אכפת לי מהפילרים באנימה.
אני לא ממהר לשום מקום.[/quote]
חוץ מזה, באנימה יש soundtrack-ים. אם לא הם, הרבה מהקטעים שלדעתי הם חזקים באנימה הזו לא היו נוגעים בי כל כך...