-
[QUOTE=LordAbizi;794561]
לי
"השתמש בחיתוך על עלי התער ואז חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה שני עלי תער, ורטיקייט קופץ על כל אחד מהם וחותך אותו עם השיניים. ברגע שהוא מסיים לחתוך את השני הוא נפגע מאקדח מים של לוטאד, ולאחר מכן הוא קופץ ומתנגש בחוזקה בלוטאד.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"שאיבה ועלי טער על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;794561]
דן
צ'ארמנדר מתחיל לתקוף במיאו. מיאו מתגונן מההתקפות (כלומר הוא נפגע, אבל הוא נעמד בתנוחת הגנה שמפחיתה את הנזק). לאחר מכן הוא נושך את היד של צ'ארמנדר ובינתיים שורט אותו, וצ'ארמנדר נוגח בו ומרחיק אותו ממנו.[/QUOTE]
אומר לו לרוץ עליו ולהתנגש בוא ואז לשרוט אותו
-
יש עוד מקום פנוי כי רשום שיש
-
[QUOTE=LordAbizi;794561]ג'וני
הוא אמור לחשוב שאתה נחמד אם תקפת אותו ככה סתם בלי סיבה ואז אתה חייך אליו?
--
אתה ממשיך ללכת, ואתה פוגש ריולו, שכידוע אני חייב לך.
[/QUOTE]
וואו מצטער שאני כזה נחמד,כדאי לך לנסות,וכאילו אני לא מקבל אותו בלי קרב<? טוב לא משנה
"ריולו! מצוין!" אקרא בקול "דרטיני! יעזור לך באימון זעם הדרקון ופעימת הדרקון" אקרא בקול ואשחרר אותו מהפוכדור
"תתשמש בזעם דרקון ואחר כך תתרכז ותירה עליו פעימת דרקון" אומר לו
-
לי
"רטיקייט, נשיכה והצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד שואב כח מרטיקייט בזמן שרטיקייט נושך אותו, ולאחר מכן רטיקיט מתרחק ומצליף עם הזנב לוטאד. לוטאד בתגובה יורה עלי תער על רטיקייט.
דן
צ'ארמנדר רץ ודוחף את מיאו, מיאו בתגובה נועץ את ציפורניו בצ'ארמנדר בעת הפגיעה. לאחר מכן צ'ארמנדר גם שורט אותו. צ'ארמנדר מתחיל להתעייף.
nehorai308
בוא נחשוב בהגיון, אם כתוב שיש מקום, מה אתה מצפה שיקרה? [B]ברור [/B]שיש מקום!! אני לא כותב דברים סתם, וזה חשוב להשכלה כללית במשחק הזה.
ג'וני
מה שאני מנסה לאמר, זה שלתקוף פתאום פוקימון בלי סיבה, ואז לחייך אליו כשנמאס לך לא ממש מותיר רושם של "נחמדות"... בכל מקרה, אם לא הבהרתי זאת טוב, אם לא מצויין אחרת אז פרס של פוקימון זה ההזמדנות לפגוש אותו.
--
דרטיני יוצא ושולח זעם דרקון ברמה סבירה שפוגע בריולו המופתע. ריולו רץ אל דרטיני ובועט בו . דרטיני צובר בפה שלו כח שמסתדר לצורה מאוד קרובה לכדור ואז שולח אותה אל ריולו (ובגלל שריולו קרוב אז חלק מהמכה גם פגעה בדרטיני).
-
[QUOTE=LordAbizi;794949]
ג'וני
מה שאני מנסה לאמר, זה שלתקוף פתאום פוקימון בלי סיבה, ואז לחייך אליו כשנמאס לך לא ממש מותיר רושם של "נחמדות"... בכל מקרה, אם לא הבהרתי זאת טוב, אם לא מצויין אחרת אז פרס של פוקימון זה ההזמדנות לפגוש אותו.
--
דרטיני יוצא ושולח זעם דרקון ברמה סבירה שפוגע בריולו המופתע. ריולו רץ אל דרטיני ובועט בו . דרטיני צובר בפה שלו כח שמסתדר לצורה מאוד קרובה לכדור ואז שולח אותה אל ריולו (ובגלל שריולו קרוב אז חלק מהמכה גם פגעה בדרטיני).[/QUOTE]
ותערוך שפיצ'ו כבר יודע את מכת הברק ברמה טובה ושזעם הדרקון משתפרר ושפעימת הדרקון בלמידה,ושסקווירטל שולט בפעימת מים
"המתקפות משתפרות" אמלמל לעצמי "אוקי דרטיני תזדחל אליו במהירות ותשגר את זעם הדרקון! ואחר כך את הפעימה במהירות!" אקרא לעברו
-
שם:יוסי
צורת פנייה:יוסי
אופי:בודד,מהיר,קשוח,עצבני
רקע:ליוסי היה אח גדול שאהב מאוד פוקימונים
וכך גם הוא התחיל לאהוב פוקימונים הוא החליט
לצאת למסע ולהיות לוחם פוקימונים כמו אחיו
ועכשיו הוא מתרגש ועומד להתחיל את המסע
פוקימון:אלקיד
בקשות:ללכוד בלדום דרטיני ושאלקיד יתפתח לאלקטיויר
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה:[IMG]http://fc07.deviantart.net/fs51/f/2009/322/c/3/Sir_Aaron_trainer_sprite_by_nissemann123456789.png[/IMG]
-
[QUOTE=LordAbizi;794949]לי
"רטיקייט, נשיכה והצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד שואב כח מרטיקייט בזמן שרטיקייט נושך אותו, ולאחר מכן רטיקיט מתרחק ומצליף עם הזנב לוטאד. לוטאד בתגובה יורה עלי תער על רטיקייט.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי וטער ואקדח מים על רטיכייט"
-
ג'וני
אוקיי, מיד משנה את זה.
--
דרטיני מתקרב לריולו ובינתיים ריולו מתקרב לדרטיני עם מכת כח (Force Palm באנגלית). דרטיני עוצר ויורה את זעם הדרקון. הוא פוגע בריולו ואז ריולו מנחית עליו את מכת הכח. דרטיני מכין את הפעימה, ובינתיים ריולו בועט בו. דרטיני יורה את פעימת הדרקון ופוגע בריולו.
יוסי
אוקיי, זה בסדר. עכשיו כמה דברים סטנדרטיים שעליי לוודא שהבנת (אתה יכול להתחיל את המשחק, אבל רק תענה על השאלות)
1. האם הבנת איך מתקפות פועלות במשחק הזה (מהבחינה של מתקפות טריוויאליות ולא טריוויאליות)
2. האם קראת את כל מה שכתוב בדף הראשון (במיוחד החלק "הערות")?
3. האם תרצה לעבור הדרכה למשחק (ראה מידע בהודעה השלישית)?
לי
"רטיקייט, התרחק אחורה, לאחר מכן קפוץ קדימה בחבטת גוף, ואז ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ אחורה ולוטאד יורה שני עלי תער, שאחד מהם מחטיא את רטיקייט והשני פוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ ודוחף את לוטאד. לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט. רטיקייט קופץ מעלה נוחת מאחורי לוטאד ונועץ בו את שיניו.
-
[QUOTE=LordAbizi;795810]
לי
"רטיקייט, התרחק אחורה, לאחר מכן קפוץ קדימה בחבטת גוף, ואז ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ אחורה ולוטאד יורה שני עלי תער, שאחד מהם מחטיא את רטיקייט והשני פוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ ודוחף את לוטאד. לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט. רטיקייט קופץ מעלה נוחת מאחורי לוטאד ונועץ בו את שיניו.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים בכל הכח ועלי טער הכי חזקים שלך על רטיכייט"
-
1כן
2כן
3אני רוצה כבר להתחיל
-
[QUOTE=LordAbizi;795810]ג'וני
אוקיי, מיד משנה את זה.
--
דרטיני מתקרב לריולו ובינתיים ריולו מתקרב לדרטיני עם מכת כח (Force Palm באנגלית). דרטיני עוצר ויורה את זעם הדרקון. הוא פוגע בריולו ואז ריולו מנחית עליו את מכת הכח. דרטיני מכין את הפעימה, ובינתיים ריולו בועט בו. דרטיני יורה את פעימת הדרקון ופוגע בריולו.
[/QUOTE]
אז הוא יודע מתקפה לא טרוויאלית? או שלא?
"דרטיני תנסה לירות את הזעם וישר אחריו את הפעימה! אתה ממש טוב!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]שימו לב, אני עייף נורא, אז אתם יכולים לצפות שאני אכתוב שטויות בהמשכים שלכם.
תמיר
אין לי מושג, יכול להיות שזה מעיד משהו על האישיות שלי. אבל כאן הוא לא סתם בוהה באוויר, אלא הוא מהרהר במשהו.
--
"אני רואה אותך, לא צריך לעשות סימנים מוזרים" הוא אומר ומתרחק קצת ממך. "אני סתם עצרתי לחשוב פה על בעיה שאותי אישית מאוד מטרידה, כי היה נראה לי שאני מתקדם לאנשהו בפתרון שלה"
[/QUOTE]
"אני בטוח..." אני אומר בפרצוף 'כן-בטח'.
"טוב,מכייון שזהו רצונו של לורד אביזי,מה דעתך על קרב פוקימונים?" אני שואל
-
קדימה, בוא נעקוף את Konoha Shinobi!
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד משתחרר מניב העל של רטיקייט קופץ אחורה ושולח אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט קופץ וחותך את לוטאד. רטיקייט לאחר מכן מסתובבו מצליף בלוטאד עם הזנב וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד באמצע התנועה שולח עלי תער שפוגעים ברטיקייט.
יוסי
אוקיי, ההתחלה בתגובה הראשית, תתחיל בזמנך החופשי.
ג'וני
מי? ריולו? אני לא ממש יודע מה זה Force Palm, אז לכל צורך מעשי אפשר להניח שזה מתקפה לא טריוויאלית.
--
ריולו נותן כמה אגרופים לדרטיני ואז דרטיני משלח בו זעם דרקון וזורק אותו אחורה. בזמן שהוא מתקרב כדי לתקוף דרטיני יורה עליו פעימת דרקון ופוגע בו. ריולו לאחר מכן קופץ אל דרטיני ובועט בו.
תמיר
"אה..? זה יכול להיות טוב. בדרך כלל בקרבות פוקימונים המתמטיקה הדיפרנציאלית מסתדרת ממש יפה ואני יכול למצוא פתרון. אוקיי. קרב של כפול? הולך?" הוא שואל.
-
[QUOTE=LordAbizi;796490]קדימה, בוא נעקוף את Konoha Shinobi!
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד משתחרר מניב העל של רטיקייט קופץ אחורה ושולח אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט קופץ וחותך את לוטאד. רטיקייט לאחר מכן מסתובבו מצליף בלוטאד עם הזנב וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד באמצע התנועה שולח עלי תער שפוגעים ברטיקייט.
[/QUOTE]
עקפתי אותו
אני אומר ללוטאד"עלי טער ושאיבה על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;796490]קדימה, בוא נעקוף את Konoha Shinobi!
תמיר
"אה..? זה יכול להיות טוב. בדרך כלל בקרבות פוקימונים המתמטיקה הדיפרנציאלית מסתדרת ממש יפה ואני יכול למצוא פתרון. אוקיי. קרב של כפול? הולך?" הוא שואל.[/QUOTE]
"אוקיי,צאו פרינפלאפ,פיקאצ'ו!"
-
אני יוצא מביתי והולך למעבדה של הפרופסור נכנס ואומר:"שלום באתי לקחת אלקיד"
-
יופי. המשימה שלי הושלמה. עקפתי את Konoha Shinobi. מצידי שעכשיו הפורום יקרוס.
לי
ברור, יש לך את המשחק הכי ארוך בפורום.
--
"רטיקייט, תקוף בחיתוך את העלים ולאחר מכן בדחיפה!" אומר פול מורפי. לוטאד שוב זורק עלים על רטיקייט ושוב רטיקייט חותך אותם. לאחר מכן לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט, ואז רטיקייט קופץ על לוטאד ודוחף אותו ובכך מפסיק את ההתקפה שלו.
תמיר
"צאו, קורסולה, ונידורינו!" הוא אומר ומוציא את שניהם.
יוסי
צטט להבא
--
אתה נכנס למעבדה של הפרופסור וכשאתה אומר את זה איזה ארבעה סטודנטים צמאי דם מתאספים סביבך.
"תקשיב, עוד מעט יהיה מבחן, אז תנסה לו לעשות רעש. אתה רוצה את הפרופסור, הוא נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה" אחד מהם אומר לך ומצביע לכיוון הכללי.
-
[QUOTE=LordAbizi;797211]יופי. המשימה שלי הושלמה. עקפתי את Konoha Shinobi. מצידי שעכשיו הפורום יקרוס.
לי
ברור, יש לך את המשחק הכי ארוך בפורום.
--
"רטיקייט, תקוף בחיתוך את העלים ולאחר מכן בדחיפה!" אומר פול מורפי. לוטאד שוב זורק עלים על רטיקייט ושוב רטיקייט חותך אותם. לאחר מכן לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט, ואז רטיקייט קופץ על לוטאד ודוחף אותו ובכך מפסיק את ההתקפה שלו.
[/QUOTE]
נכון
אני אומר לוטאד"שאיבה ועלי טער על רטיכייט גמור אותו"
-
[quote]יוסי
צטט להבא
--
אתה נכנס למעבדה של הפרופסור וכשאתה אומר את זה איזה ארבעה סטודנטים צמאי דם מתאספים סביבך.
"תקשיב, עוד מעט יהיה מבחן, אז תנסה לו לעשות רעש. אתה רוצה את הפרופסור, הוא נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה" אחד מהם אומר לך ומצביע לכיוון הכללי.
__________________[/quote]
אני הולך לפרופסור ושואל אם אפשר אלקיד
-
[QUOTE=LordAbizi;794949]
דן
צ'ארמנדר רץ ודוחף את מיאו, מיאו בתגובה נועץ את ציפורניו בצ'ארמנדר בעת הפגיעה. לאחר מכן צ'ארמנדר גם שורט אותו. צ'ארמנדר מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
חשבתי הגבתי כבר
--
אומר לצארמנדר לרוץ ולהתנגש בו בפעם האחרונה
-
[QUOTE=LordAbizi;796490]
ג'וני
מי? ריולו? אני לא ממש יודע מה זה Force Palm, אז לכל צורך מעשי אפשר להניח שזה מתקפה לא טריוויאלית.
--
ריולו נותן כמה אגרופים לדרטיני ואז דרטיני משלח בו זעם דרקון וזורק אותו אחורה. בזמן שהוא מתקרב כדי לתקוף דרטיני יורה עליו פעימת דרקון ופוגע בו. ריולו לאחר מכן קופץ אל דרטיני ובועט בו.
[/QUOTE]
למה השארת שפיצ'ו יודע את מכת הברק ברמה בינונית? הרי הוא השתפר מאוד
"תנסה לשלוח את פעימת הדרקון ואז את זעם הדרקון ואם הוא מנסה לבעוט או לתת לך אגרופים,תתפוס אותו עם זנבך ותעיף אותו ממך!" אומר לו
-
לי
"רטיקייט, תקוף בדחיפה ולאחר מכן בניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט. רטיקייט קופץ אל לוטאד ודוחף אותו ומפסיק את ההתקפה שלו. לוטאד יורה עלי תער שפוגעים ברטיקייט בזמן שהוא מתקרב ואז רטיקייט נועץ בלוטאד את שיניו.
יוסי
אגב, בגלל שעשית פעולה כל כך נמהירית בתגובה הקודמת, שכחתי לאמר שיש שלט ליד המעבדה שכתוב בו "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
--
כשאתה מגיע לפרופסור הוא נראה שקוע בכל מיני דברים במחשב ואז כשאתה אומר לו את זה הוא מסתובב אליך קצת בהפתעה.
"אוקיי בסדר" הוא אומר, מסתובב חזרה למחשב וכותב שם כמה דברים. על המסך מופיעה הודעה Transmition Successful ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח ממגירה חמישה פוכדורים ופוקדע ומושיט לך אותם "הנה אלקיד, חמישה פוכדורים ריקים, ופוקדע" הוא נותן לך אותם. לאחר מכן הוא מוציא גם טלפון נייד "הנה טלפון נייד. ניסיתי לתת אותו למאמנים אחרים אבל הם כל הזמן מתאבדים. תבדוק את המספר. יש שאלות?"
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ומיאו עדיין מנסה לאגור כוחות כדי לעשות משהו, אבל עכשיו אין לו מספיק כח.
ג'וני
זה כל כך משנה לי, הדברים האלה. למה אתה רוצה שאני אשנה את זה?
--
דרטיני שולח את פעימת הדרקון שפוגעת בריולו המתקרב. דרטיני מנסה לעשות זעם דרקון, וריולו מתקרב עם אגרוף כח. דרטיני מנסה לתפוס אותו עם הזנב ולזרוק אותו, אבל זה דורש ממנו להתרכז בשני דברים שונים בו זמנית, ולכן הוא קודם נפגע מאגרוף הכח, לאחר מכן מעיף את ריולו ממנו עם הזנב, ואז זעם הדרקון מתפוצץ לו בפה כי הוא איבד ריכוז.
-
[QUOTE=LordAbizi;797566]לי
"רטיקייט, תקוף בדחיפה ולאחר מכן בניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט. רטיקייט קופץ אל לוטאד ודוחף אותו ומפסיק את ההתקפה שלו. לוטאד יורה עלי תער שפוגעים ברטיקייט בזמן שהוא מתקרב ואז רטיקייט נועץ בלוטאד את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ועלי טער על רטיכיט המעצבן הזה"
-
[QUOTE]
יוסי
אגב, בגלל שעשית פעולה כל כך נמהירית בתגובה הקודמת, שכחתי לאמר שיש שלט ליד המעבדה שכתוב בו "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
--
כשאתה מגיע לפרופסור הוא נראה שקוע בכל מיני דברים במחשב ואז כשאתה אומר לו את זה הוא מסתובב אליך קצת בהפתעה.
"אוקיי בסדר" הוא אומר, מסתובב חזרה למחשב וכותב שם כמה דברים. על המסך מופיעה הודעה Transmition Successful ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח ממגירה חמישה פוכדורים ופוקדע ומושיט לך אותם "הנה אלקיד, חמישה פוכדורים ריקים, ופוקדע" הוא נותן לך אותם. לאחר מכן הוא מוציא גם טלפון נייד "הנה טלפון נייד. ניסיתי לתת אותו למאמנים אחרים אבל הם כל הזמן מתאבדים. תבדוק את המספר. יש שאלות?"[/QUOTE]
לא תודה רבה
אני יוצא מההמעבדה של הפרופסור ומתחיל לחפש באזור פוקימונים
-
[QUOTE=LordAbizi;797566]
ג'וני
זה כל כך משנה לי, הדברים האלה. למה אתה רוצה שאני אשנה את זה?
--
דרטיני שולח את פעימת הדרקון שפוגעת בריולו המתקרב. דרטיני מנסה לעשות זעם דרקון, וריולו מתקרב עם אגרוף כח. דרטיני מנסה לתפוס אותו עם הזנב ולזרוק אותו, אבל זה דורש ממנו להתרכז בשני דברים שונים בו זמנית, ולכן הוא קודם נפגע מאגרוף הכח, לאחר מכן מעיף את ריולו ממנו עם הזנב, ואז זעם הדרקון מתפוצץ לו בפה כי הוא איבד ריכוז.[/QUOTE]
למה משנה לך כל כך?
"דרטיני תנסה לירות את פעימת הדרקון ואחר כך אם הוא ינסה לפגוע בך אז תתפוס אותו בזנבך ותעיף אותו ממך!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;797566]
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ומיאו עדיין מנסה לאגור כוחות כדי לעשות משהו, אבל עכשיו אין לו מספיק כח.
.[/QUOTE]
מחליט להכניס את צארמנדר לפוקדור ולברוח לפני שמיאו יאגור כוחות לעשות משהו
-
לי
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן דחיפה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מצליף בזנבו בלוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה בו אקדח מים ולוטאד בורח הצידה. לוטאד יורה עלי תער ופוגע ברטיקייט, ואז רטיקייט קופץ קדימה ודוחף את לוטאד.
יוסי
הפרד בין דיבורים ומעשים על ידי מרכעות למשל.
--
אתה מנסה לחפש פוקימונים, אבל אתה בתוך עיר ואתה מתקשה למצוא אותם.
ג'וני
לא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lama) אלא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lema).
תגיד לי Lema לשנות ואני אשנה לזה.
--
דרטיני יורה פעימת דרקון שפוגעת בריולו. ריולו מנסה להתקרב לדרטיני ודרטיני משלח בו את זנבו, אבל ריולו נע בזריזות ומצליח לברוח מהזנב האיטי ואז הוא מגיע לדרטיני ונותן לו אגרוף.
דן
אתם בורח בהצלחה ממיאו, ואתה ממשיך להתקדם. כעבור הליכה של זמן מה אתה רואה פיג'י.
-
[QUOTE=LordAbizi;798125]
דן
אתם בורח בהצלחה ממיאו, ואתה ממשיך להתקדם. כעבור הליכה של זמן מה אתה רואה פיג'י.[/QUOTE]
מחליט שצארמנדר עייף מדי ועוזב את הפיגי לנפשו . ממשיך להתקדם
-
[QUOTE=LordAbizi;798125]לי
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן דחיפה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מצליף בזנבו בלוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה בו אקדח מים ולוטאד בורח הצידה. לוטאד יורה עלי תער ופוגע ברטיקייט, ואז רטיקייט קופץ קדימה ודוחף את לוטאד.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"תנסה להשתמש בדחיפה ואז עלי טער על רטיכייט"
-
[quote]
יוסי
הפרד בין דיבורים ומעשים על ידי מרכעות למשל.
--
אתה מנסה לחפש פוקימונים, אבל אתה בתוך עיר ואתה מתקשה למצוא אותם.
[/quote]
אז אני יוצא מהעיר למקום הסמוך ביותר אלי
-
[QUOTE=LordAbizi;798125]
ג'וני
לא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lama) אלא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lema).
תגיד לי Lema לשנות ואני אשנה לזה.
--
דרטיני יורה פעימת דרקון שפוגעת בריולו. ריולו מנסה להתקרב לדרטיני ודרטיני משלח בו את זנבו, אבל ריולו נע בזריזות ומצליח לברוח מהזנב האיטי ואז הוא מגיע לדרטיני ונותן לו אגרוף.
[/QUOTE]
אני רוצה שתשנה לזה שפיצ'ו כבר יודע את מכת הברק,כאילו הוא שולט בה בצורה טובה ושסקווירטל כבר יודע את פעימת המים ושדרטיני קצת שולט בזעם הדרקון ושפעימת הדרקון משתפרת,ומתי יהיה מצב שיהיה אפשר לתפס את ריולו?
"נצטרך להתאמן על זה" אמלמל לעצמי ואומר לדרטיני "תנה ללשוח את זעם הדרקון,להתקרב מהר לריולו אוחר כך לשלוח אליו את פעימת הדרקון" אומר לו
-
דן
הפוקימון נח טוב בפוכדור אז למעשה זה לא כל כך נורא שהוא קצת עייף.
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה כבר רואה מולך שהדרך מובילה הישר למרוול.
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד קופץ ודוחף את רטיקייט. רטיקייט מנצל את הקרבה ונועץ את שיניו בלוטאד. לוטאד קופץ אחורה ויורה עליו עלי תער ופוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ עליו ומצליף בו עם הזנב.
יוסי
דייק להבא, כאן אתה מתכוון שאתה יוצא לכיוון מרוול.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול, וכעבור זמן מה אתה פוגש פיג'י.
ג'וני
מה אתה כל כך חסר סבלנות? אתה יודע מה המוטו שלי. אני לא ממהר לשום מקום.
ואני עכשיו אעדכן את ההתקפות.
--
דרטיני שולח זעם דרקון וזורק ממנו את ריולו. הוא מתקרב לריולו ובינתיים מכין פעימת דרקון. הוא שולח את פעימת הדרקון ופוגע בריולו, ולאחר מכן ריולו נותן לו אגרוף כח.
-
[QUOTE=LordAbizi;798745]דן
הפוקימון נח טוב בפוכדור אז למעשה זה לא כל כך נורא שהוא קצת עייף.
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה כבר רואה מולך שהדרך מובילה הישר למרוול.
.[/QUOTE]
ממשיך להתקדם למרוול בריצה
-
[QUOTE=LordAbizi;798745]
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד קופץ ודוחף את רטיקייט. רטיקייט מנצל את הקרבה ונועץ את שיניו בלוטאד. לוטאד קופץ אחורה ויורה עליו עלי תער ופוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ עליו ומצליף בו עם הזנב.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"תםוס את רטיכייטעם שוטי גפן.פשוט תוציא מהגוף שלך שוטים גפן ואז עלי טער על רטיכיט"
-
דן
בלי מאמץ מיותר, אתה מגיע למרוול. (Lior Breaker, אם אתה קורא את זה ומרגיש שבא לך לצעוק אליי, רק תבין שכל מילה נוספת שהייתי כותב כאן מיותרת. זה סתם מפריע לשחקן להתרכז בעיקר כשיש הרבה תפל.)
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתאמץ להוציא גפנים מהגוף שלו, אבל הם יוצאים קצרים נורא, ולא יכולים לעשות כלום. רטיקייט חותך את לוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה עליו עלי תער. רטיקייט מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;798983]
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתאמץ להוציא גפנים מהגוף שלו, אבל הם יוצאים קצרים נורא, ולא יכולים לעשות כלום. רטיקייט חותך את לוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה עליו עלי תער. רטיקייט מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"נסה שוב שוטי גפן ואחרי זה אקדח מים ישר לפרצופו של רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;798745]
ג'וני
מה אתה כל כך חסר סבלנות? אתה יודע מה המוטו שלי. אני לא ממהר לשום מקום.
ואני עכשיו אעדכן את ההתקפות.
--
דרטיני שולח זעם דרקון וזורק ממנו את ריולו. הוא מתקרב לריולו ובינתיים מכין פעימת דרקון. הוא שולח את פעימת הדרקון ופוגע בריולו, ולאחר מכן ריולו נותן לו אגרוף כח.[/QUOTE]
"תשתמש בחניקה ואחר כך פעימת דרקון!|" אומר לו
-
[quote]דייק להבא, כאן אתה מתכוון שאתה יוצא לכיוון מרוול.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול, וכעבור זמן מה אתה פוגש פיג'י.
[/quote]
אני מוציא את אלקיד
-
לי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה להוציא גפנים אבל הם עדיין קצרים מכדי לעשות משהו. רטיקייט מגיע אליו וחובט בו. לוטאד לאחר מכן יורה עליו אקדח מים. לוטאד מתחיל להתעייף.
ג'וני
דרטיני קופץ אל ריולו וכורך את עצמו. ריולו אבל קטן, ולכן קשה לקשור את הידים שלו, והוא מכה בדרטיני. דרטיני קופץ אחורה ויורה עליו פעימת דרקון. ריולו מתחיל להתעייף.
יוסי
אוקיי. כל הכבוד לך.
[quote]. השתדלו שלא לכתוב הערות "ריקות מתוכן", כלומר הערות שאין בהם פנייה אמיתית לדמות שאינכם מגלמים, למשל אם תאמרו לפוקימון "מצוין" וזה הכל, לא ישתנה המצב במשחק, וכך נתקע עוד הודעה על אותו מצב, וחבל [/quote]
(לקוח מתוך "הערות")