-
[quote]לוקאס
ריולו שומע אותך ומשתמש באגרוף שאיבה עליך.נראה שריולו למד אגרוף שאיבה בצורה מושללמת.האגרוף השאיבה פוגגע בבהן ועכשיו אתה יודע איך פוקימון מרגיש.ריולו למד אגרוףף שאיבה[/quote]
"ריאולו אני מקווה שאתה מרגיש טוב עם זה שהרבצת לי עכשיו אני צריך להתיאמן ואתה תעמוד כמו משועמם ותראה את זה עכשיו אתה תרגיש כמו מאמן" אני אומר בזמן שאני מנסה לרכז את הילתי בכף היד
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מנסה לרכז את הילתך אך אתה לא מצליח שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/IMG] קטן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמוהו.בזכות הצוות הכפול הרקרוס מתחמק מהבלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק מאס האוירי של הרקרוס וןנפגע קשה.סלגמה משתמש בלהבת נוצה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768437][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/IMG] קטן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמוהו.בזכות הצוות הכפול הרקרוס מתחמק מהבלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק מאס האוירי של הרקרוס וןנפגע קשה.סלגמה משתמש בלהבת נוצה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריקו,אני יודע שזה הפעם הראשונה שאתה נלחם וגם שלי כמאמן"
"אבל אני בטוח שאם נאמין אנחנו ננצח" אני אומר לו בכדי להכניס לו בטחון שבאותו הזמן אני בקושי מאמין לזה ומרגיש קצת חששות.
"אוקיי טריקו,תשתמש בקליע זרעים!"
-
[quote]לוקאס
אתה מנסה לרכז את הילתך אך אתה לא מצליח שוב.[/quote]
"אוף לעאזאזל" אני אומר בזעם ומנסה שוב...
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מנסה עוד פעם והפעם מצליח לעשות הילה קטנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
טריקרו תוקף בקליע זרעים את פולויאג.פוליואג לא מצליח להתחמק מקליע הזרעים ונפגע.פולויאג משתמש באקדח מים על טריקו שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768443][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
טריקרו תוקף בקליע זרעים את פולויאג.פוליואג לא מצליח להתחמק מקליע הזרעים ונפגע.פולויאג משתמש באקדח מים על טריקו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סוף סוף!" "אני מנסה להשתמש בהילה וזורק אותה על איזה עץ בסביבה...
-
[QUOTE=monster;768443][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
טריקרו תוקף בקליע זרעים את פולויאג.פוליואג לא מצליח להתחמק מקליע הזרעים ונפגע.פולויאג משתמש באקדח מים על טריקו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריקו תנסה להדוף את המים באמצעות הזנב שלך:" אני אומר לו ומקווה שבחרתי נכון
-
[B][COLOR="Green"]שון
טריקו הודף עם הזנב שלו את אקדח המים.פולויאג משתמש בבועות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מכין עוד הילה וזורק על העץ הקרוב.ההילה שוברת חלק מהעץ הקרוב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768452][B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מכין עוד הילה וזורק על העץ הקרוב.ההילה שוברת חלק מהעץ הקרוב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ואוו טריקו אתה ממש מרשים" אני אומר לו ומנסה שלהשאר בקרב ולא להסיח את דעתי.
"טריקו תפוצץ את הבועות עם קליע זרעים!"
-
[QUOTE=monster;768437][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמוהו.בזכות הצוות הכפול הרקרוס מתחמק מהבלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק מאס האוירי של הרקרוס וןנפגע קשה.סלגמה משתמש בלהבת נוצה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוה לאחר כך לתקוף באס אווירי
-
[QUOTE=monster;768452][B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מכין עוד הילה וזורק על העץ הקרוב.ההילה שוברת חלק מהעץ הקרוב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי זאת התחלה!" אני אומר וממשיך בדרך עם ריאולו "רגע... מונפרנו צא ציפורן צל על ריאולו ריאולו מהר תחסום את זה בכך שתשתמש במכת עצם ותסובב אותה ואז תעשה אגרוף שאיבה!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ממשיך עם ריולו בדרך.אתה מוציא את מונפרו.מונפרו תוקף בציפורן צל את ריולו.ריולו חוסם זאת במכת עמם ואזמסוב את העצם ומשתמש באגרוף שאיבה על מונפרו.מונמפרו נפגע מהמכה של ריולו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה וכך מתחמק מהלהת נוצה של סגלמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע.סלגמה משתמש בלהביור על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
שון
טריקו משתמש בקליע זרעים על הבןעות של פולויאג.הבועות מתנפצות זות אחרי זות.פולויאג משתמש באקדח מים על טריקו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768464][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ממשיך עם ריולו בדרך.אתה מוציא את מונפרו.מונפרו תוקף בציפורן צל את ריולו.ריולו חוסם זאת במכת עמם ואזמסוב את העצם ומשתמש באגרוף שאיבה על מונפרו.מונמפרו נפגע מהמכה של ריולו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה וכך מתחמק מהלהת נוצה של סגלמה.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע.סלגמה משתמש בלהביור על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
שון
טריקו משתמש בקליע זרעים על הבןעות של פולויאג.הבועות מתנפצות זות אחרי זות.פולויאג משתמש באקדח מים על טריקו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לחמוק ואחר כך לתקוף בשבירת לבנים
-
[QUOTE=monster;768464][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]
שון
טריקו משתמש בקליע זרעים על הבןעות של פולויאג.הבועות מתנפצות זות אחרי זות.פולויאג משתמש באקדח מים על טריקו[/COLOR][/B][/QUOTE]
'הפוקימון הזה לא מוותר אה' אני חושב לעצמי בנואשות ומנסה לחשוב אל אסטרטגיה אחרת.
"אוקיי טריקו במקום להדוף תתחמק בזמן שהוא משתמש במתקפה ולאחר מכן דחיפה!"
-
[quote]לוקאס
אתה ממשיך עם ריולו בדרך.אתה מוציא את מונפרו.מונפרו תוקף בציפורן צל את ריולו.ריולו חוסם זאת במכת עמם ואזמסוב את העצם ומשתמש באגרוף שאיבה על מונפרו.מונמפרו נפגע מהמכה של ריולו[/quote]
"מונפרנו תנסה להילחם בי ובריאולו!" אני אומר בביטחון ומשגר אליו הילה "ריאולו תשתמש בכדור הילה!"
-
[B][COLOR="Red"] אני רוצה להודות לשחקני על זה שהמשחק הגיע למקום שני בחת''ם כול הכבוד לכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וריולו משתמשים בכדור הילה.מונפרו מתחמק בקלות משני כדורי הילה שלכם.מונפרו משתמש בציפורן צל על ריולו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
טריקו מתחמק מאקדח המים של פולויאג.פולויאג מנסה בעות אך ריקו מהיר מימנו ומשתמש עליו בדחיפה.אתה רואה שפולויאג תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס חומק מהלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סלגמה משתמש בכוח חבוי על הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768497][B][COLOR="Red"] אני רוצה להודות לשחקני על זה שהמשחק הגיע למקום שני בחת''ם כול הכבוד לכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וריולו משתמשים בכדור הילה.מונפרו מתחמק בקלות משני כדורי הילה שלכם.מונפרו משתמש בציפורן צל על ריולו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
טריקו מתחמק מאקדח המים של פולויאג.פולויאג מנסה בעות אך ריקו מהיר מימנו ומשתמש עליו בדחיפה.אתה רואה שפולויאג תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס חומק מהלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סלגמה משתמש בכוח חבוי על הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס להשתמש בצוות כפול ואחר כך בשבירת לבנים פעם נוספת
-
[QUOTE=monster;768497][B][COLOR="Red"] אני רוצה להודות לשחקני על זה שהמשחק הגיע למקום שני בחת''ם כול הכבוד לכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס חומק מהלהביור של סלגמה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סלגמה משתמש בכוח חבוי על הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אויקי טריקו הוא תשוש זאת ההזדמנות שלנו!","עוד הפעם דחיפה!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
"ריאולו תסיח את דעתו בכך שתזרוק עליו את מכת העצם" אני אומר ואז עושה הילה כמו ראסנגאן
-
[B][SIZE="4"][COLOR="Red"]דרך אגב שכחתי משחקי היום בן חודשים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קיולו זורק עצם אל מונפרו אך זה לא מסיח את דעתו של מונפרו.ריולו נפגע מהציפורן צל של מונפרו.אתה נמשתמש בכדור הילה כמו ראסאנגאן.מונפרו מתחמק גם מזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
טריקו משתמש בדחיפה על פולויאג ומביס את פולויאג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונהיםם עוד 10 כמוהו,וכך מתחמק מכוח החבוי של סלגמה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סלגמה תאושוש[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768513][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]דרך אגב שכחתי משחקי היום בן חודשים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קיולו זורק עצם אל מונפרו אך זה לא מסיח את דעתו של מונפרו.ריולו נפגע מהציפורן צל של מונפרו.אתה נמשתמש בכדור הילה כמו ראסאנגאן.מונפרו מתחמק גם מזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונהיםם עוד 10 כמוהו,וכך מתחמק מכוח החבוי של סלגמה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סלגמה תאושוש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לתקוף מהר באס אווירי
-
[quote]לוקאס
קיולו זורק עצם אל מונפרו אך זה לא מסיח את דעתו של מונפרו.ריולו נפגע מהציפורן צל של מונפרו.אתה נמשתמש בכדור הילה כמו ראסאנגאן.מונפרו מתחמק גם מזה[/quote]
"מונפרנו אתה חזק ממש אבל לא מספיק כדי לעצור את זה ריאולו תעסיק אותו עד שאני גומר" אני מתחיל לטעון כדור הילה
וכשהוא יהיה גדל מספיק אני זורק אותו על מונפרנו
-
[QUOTE=monster;768513][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]דרך אגב שכחתי משחקי היום בן חודשים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונהיםם עוד 10 כמוהו,וכך מתחמק מכוח החבוי של סלגמה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סלגמה.סלגמה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סלגמה תאושוש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממהר להוציא פוכדור ריק מתוך תיקי.
"פוכדור צא!" אני צועקל י באושר מקווה לתפוס את הפוקימון הראשון שלי ומחכה למה שהגורל יחליט
-
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא מכיסך פוכדור וזורק על פולויאג.הפוכדוקר מכניס את פולויאג עליו.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר לכדת פולויאג יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו מעסיק את מונפרו ובסמן הזה אתה מכין כדור הילה גדול.אתה זורק את הכדור הילה שלך על מונפרו.מונפרו נפגע מהכדור הילה ומתעלף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס האוירי על סלגמנה.סלגמה לא מצליח להתחמק מאס האוירי של הרקרוס.ולכן נפגע ומתעלף לו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768523][B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא מכיסך פוכדור וזורק על פולויאג.הפוכדוקר מכניס את פולויאג עליו.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר לכדת פולויאג יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו מעסיק את מונפרו ובסמן הזה אתה מכין כדור הילה גדול.אתה זורק את הכדור הילה שלך על מונפרו.מונפרו נפגע מהכדור הילה ומתעלף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס האוירי על סלגמנה.סלגמה לא מצליח להתחמק מאס האוירי של הרקרוס.ולכן נפגע ומתעלף לו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לחפס פוקימון פלדה כדי לתפוס
-
[QUOTE=monster;768523][B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס האוירי על סלגמנה.סלגמה לא מצליח להתחמק מאס האוירי של הרקרוס.ולכן נפגע ומתעלף לו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש" יוצאת לי זעקת שמחה מפי,"טריקו עבדת מצוין ומגיע לך לנוח קצת" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור בכדי להמשיך בדרכי בדרך 1 ליער קובל
-
[quote]לוקאס
ריולו מעסיק את מונפרו ובסמן הזה אתה מכין כדור הילה גדול.אתה זורק את הכדור הילה שלך על מונפרו.מונפרו נפגע מהכדור הילה ומתעלף[/quote]
אני רץ למונפרנו ולוקח אותו על הידיים ואומר "לא ידעתי שההילה שלי כזאת חזקה שתביס פוקימון במכה... נלחמת חזק מונפרנו אני גאה בך וגם בך ריאולו תחזור!" אני אומר ומחזיר את ריאולו ואז אץ בכל הכח למרכז הפוקימונים עם מונפרנו שלי...
-
[QUOTE=monster;768421][B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק משתמש בניקור ומסתובב במקום.כך טורצ'יק מעיף את האקדח המים של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ספיל משתמש בחבטה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
זה מינון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/312.png[/IMG]
אתה מוציא את ארוין שיגן עליך מהתקפות של מינון.אתה מתחיל לרוץ אל השוק.החיל מצוות ניוטק מתחיל לרדוף אחריך.אתה מבקש פוקימון מהשוק.האנשים אומרים לך"לא נביא לך קודם תשלם ואז תקבל."החיל אומר למינון שלו"תקוף בברק הלם על הילד הזה"מינון תוקף בברק הלם
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו מנסה שוב אגרוף שאיבה והפעם כמעט מצליח.ריולו אומר לך לא בשפתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את סלגמה.סלגמה מתחמק משבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרוס משתמש באס אוירי על סלגמה.סלגמה מתחמק גם מהאס האוירי של הרקרוס.סלגמה תוקף בלהביור את הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוקי אתה ממש הצלחת להפעיל לי את התוכנית
------------------------------------------------------
אני לוקח את זה שאמר לי שאני צריך לשלם (המוכר) ואיתו אני חוסם את ברק ההלם
ואז לוקח לרביטר.
-
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
תכתוב תגובה חדשה אני לא מרשה שאיש הזה ימות טוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה מרים את מונפרו ועוזר לו להגיע למרכז הפוקימונים הקררוב.כעבור 5דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים הקרוב. לפתע אחות ג'וי יוצאת ורואה את מונפרו ושאולת אותך"מה קרב למונפרו הזה.מה עשית לו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה ממשיך במסע שלך.מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/IMG] אומר לך"הי אני מאמן תרצה נגדי קרב 1 על.שמי שארון.מה שמך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחפש פוקימון פלדה ורואה בלדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/374.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה מרים את מונפרו ועוזר לו להגיע למרכז הפוקימונים הקררוב.כעבור 5דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים הקרוב. לפתע אחות ג'וי יוצאת ורואה את מונפרו ושאולת אותך"מה קרב למונפרו הזה.מה עשית לו"[/quote]
"אמממ... היתאמנתי איתו ואם ריאולו שלי על ההילה שלי ושל ריאולו ואמממ.. כנרה שההילה שלי קצת חזקה מידי..."
-
[QUOTE=monster;768778][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.אתה מרים את מונפרו ועוזר לו להגיע למרכז הפוקימונים הקררוב.כעבור 5דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים הקרוב. לפתע אחות ג'וי יוצאת ורואה את מונפרו ושאולת אותך"מה קרב למונפרו הזה.מה עשית לו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה ממשיך במסע שלך.מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr056.png[/IMG] אומר לך"הי אני מאמן תרצה נגדי קרב 1 על.שמי שארון.מה שמך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחפש פוקימון פלדה ורואה בלדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/374.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי ומוציא את גרוטל לאומר לו לתקוף בעלי טער
-
[quote=monster;767554][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גרוטל מתחמק משבירת הלבנים של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן פעמיים על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן הכפוללים של גרוטל.אלקיד נפגע קשה ומתעלף לו.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול רם ובהתלהבות: "צא פוכדור" ושולח את הפוכדור אל אלקיד.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק פוכדור על אלקיד.אלקיד נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר בכוכתי לכדת אלקיד יעודכן בקרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את גרוטל מהפוכדור שלו.גרול תוקף בעלי טער את בלדום.בלדום מתחמק מהם וןמשתמש בהורדה על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"אה יש לך כדור הילה כול הכבוד.טוב תביא למונפרו שלך את זה זה ירפא אותו תוך שניות"האחות ג'וי מגישה לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem025.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768778][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחפש פוקימון פלדה ורואה בלדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/374.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
בעסה (באסה)
---------
אני קופץ לאחד השולחנות כדי להתחמק מברק ההלם ואומר למוכר: "בנתיים שאני בסכנה להפוך לגריל אני לא אשלם לך אפילו 1$ אם תתן לי לרביטר ואני ינצח את האיש,אני ישלם לך אוקי?!"
-
[QUOTE=monster;768825][B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק פוכדור על אלקיד.אלקיד נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר בכוכתי לכדת אלקיד יעודכן בקרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את גרוטל מהפוכדור שלו.גרול תוקף בעלי טער את בלדום.בלדום מתחמק מהם וןמשתמש בהורדה על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"אה יש לך כדור הילה כול הכבוד.טוב תביא למונפרו שלך את זה זה ירפא אותו תוך שניות"האחות ג'וי מגישה לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem025.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
"קח מונפרנו" אני אומר ושם עליו את המקס החייאה
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו לוקח את מקס רויבה וחוזר לחים.הוא בריא כמו שור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה קופץ אל אחד השולחנות ומתחמק מברק הלם של מינון.המוכר אומר לך"בסדר אך איםלא תשלם לי תהיה מבוקש בכל מחוז האש" ביינתים מינון תוקף שוב בברק הלם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;768855][B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו לוקח את מקס רויבה וחוזר לחים.הוא בריא כמו שור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה קופץ אל אחד השולחנות ומתחמק מברק הלם של מינון.המוכר אומר לך"בסדר אך איםלא תשלם לי תהיה מבוקש בכל מחוז האש" ביינתים מינון תוקף שוב בברק הלם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקח את הפוכדור של לרביטר,ומוציא את לרביטר ואומר לה לספוג את ברק ההלם.
-
[quote]לוקאס
מונפרו לוקח את מקס רויבה וחוזר לחים.הוא בריא כמו שור[/quote]
"יופי מונפרנו תראה עכשיו מה למדתי!" אני אומר ומראה לו כדור הילה
-
[quote=monster;768421][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]טורצ'יק משתמש בניקור ומסתובב במקום.כך טורצ'יק מעיף את האקדח המים של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ספיל משתמש בחבטה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק מהר תתחמק ואז תשתמש בניקור קדימה!"
-
[quote=monster;768825][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק פוכדור על אלקיד.אלקיד נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר בכוכתי לכדת אלקיד יעודכן בקרוב[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "יופי, לכדנו אלקיד, תכנס לפוכדור גרוטל תודה על ההעזרה, צא אלקיד לפגישת היכרות" ואז מחכה לאלקיד.