-
מקס
ספירו עולה למעלה, ואחר כך נוחת ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, אבל ספירו עף ומתחמק.
דודי
שינקס מצליח לדחוף את וינונט, ואז משתמש במכת ברק. וינונט משתמש בעוקץ רעל, ושינקס מתחמק מרובם, אך ממספר עוקצים נפגע, ובסוף הוא נושך את וינונט בחזקה.
רומה
לרוויטר מסתכל עליך מעט ואז מחייך גם הוא. הוא הבין את מה שאמרת לו, ונראה שהעובדה שהוא לא במרתפי המעבדה משמשחת אותו בהחלט.
תמיר
אתה רץ, ואתה מגיע למבנה, ולידו יש שלט, ואתה רואה שהאדמה במקום הזה מתחיל להיות תלולה יותר ויותר.
על השלט כתוב:
"מרכז הכנה לטיפוס על הר רום. הכניסה למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:25 PM
[b] דודי
שינקס מצליח לדחוף את וינונט, ואז משתמש במכת ברק. וינונט משתמש בעוקץ רעל, ושינקס מתחמק מרובם, אך ממספר עוקצים נפגע, ובסוף הוא נושך את וינונט בחזקה. [/b][/quote]
"דחיפה משולבת עם מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 04:25 PM
[b] מקס
ספירו עולה למעלה, ואחר כך נוחת ופוגע בצ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת, אבל ספירו עף ומתחמק. [/b][/quote]
"ספירו, רוח על צ'ימצ'אר ואז צלילה בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:25 PM
[b]
תמיר
אתה רץ, ואתה מגיע למבנה, ולידו יש שלט, ואתה רואה שהאדמה במקום הזה מתחיל להיות תלולה יותר ויותר.
על השלט כתוב:
"מרכז הכנה לטיפוס על הר רום. הכניסה למטפסי הרים מקצועיים בהצגת תעודה מתאימה" [/b][/quote]
"שיט!" אני מקלל בשקט,ומתחיל לחזור חזרה בכיוון הנגדי לנהר.
אם אני מגיע להתפצלות ההיא אני ממשיך בנהר המלאכותי.
-
[quote][b]
רומה
לרוויטר מסתכל עליך מעט ואז מחייך גם הוא. הוא הבין את מה שאמרת לו, ונראה שהעובדה שהוא לא במרתפי המעבדה משמשחת אותו בהחלט.
[/b][/quote]
"אני מיסתכל עליו בשימחה ואומר מה אתה רוצה שנעשה ?
יש כמה אפשרויות :להילחם נגד פוקימון פראי,ללכת לעיר הבאה או לאכול משהו"
-
דודי
הדחיפה עם מכת הברק פוגעת בוונונט בחזקה, ולאחר מכן וונונט משתמש בגלגול ופוגע בשינקס.
מקס
הרוח של ספירו מפריע לצ'ימצ'אר להתגונן, ולכן הוא נפגע בחזקה משתי ההתקפות, ולאחר מכן הוא מתשמש בגחלת, ופוגע.
תמיר
אתה חוזר להתפצלות ואתה פוגש איזה נער.
"הלכתי לכאן בבוקר כדי להתאמן, ואני לא מצליח למצוא מוטיביציה, אולי תעזור לי למצוא אחת?" הוא אומר ומחייך, ומכין פוכדור.
רומה
לרוויטר מביט עליך בתמיהה, ולא נראה שיש לו דעה. הוא יעשה מה שתגיד לו, שכן לא יכולה להיות לו דעה אחרי שנים שהוא היה נעול במעבדה זה זמן רב.
ניתאי
אתה מתקדם עוד קצת ורואה שהתעלה באמת הגיעה לעיר זאוגוויל, וכעת אתה נמצא בזאווגויל!!
-
[quote][b]
רומה
לרוויטר מביט עליך בתמיהה, ולא נראה שיש לו דעה. הוא יעשה מה שתגיד לו, שכן לא יכולה להיות לו דעה אחרי שנים שהוא היה נעול במעבדה זה זמן רב.
[/b][/quote]
אני מיסתכל עליו ואומר:"כדי שנילך להילחם נגד איזה פוקימון פראי ליבדוק את היכולות שלך, מה אתה אומר"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:03 PM
[b] מקס
הרוח של ספירו מפריע לצ'ימצ'אר להתגונן, ולכן הוא נפגע בחזקה משתי ההתקפות, ולאחר מכן הוא מתשמש בגחלת, ופוגע. [/b][/quote]
"ספירו, דחיפה ואז ניקור!"
-
רומה
לארוויטר מחייך ומהנהן, ונראה שהרעיון נשמע לו טוב ואף מעולה.
מקס
המכות פוגעות בצ'מצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצאר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירוץ צ'ימצ'אר נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:03 PM
[b] ניתאי
אתה מתקדם עוד קצת ורואה שהתעלה באמת הגיעה לעיר זאוגוויל, וכעת אתה נמצא בזאווגויל!! [/b][/quote]
אני מרפא את הפוקמונים שלי במרכז הפוקמונים והולך למכון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 06:05 PM
[b] מקס
המכות פוגעות בצ'מצ'אר, ולאחר מכן צ'ימצאר משתמש בשריטות זעם ופוגע בספירוץ צ'ימצ'אר נראה די עייף. [/b][/quote]
"ספירו, צלילה אחרונה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 06:03 PM
[b]
תמיר
אתה חוזר להתפצלות ואתה פוגש איזה נער.
"הלכתי לכאן בבוקר כדי להתאמן, ואני לא מצליח למצוא מוטיביציה, אולי תעזור לי למצוא אחת?" הוא אומר ומחייך, ומכין פוכדור. [/b][/quote]
'אוקיי...' אני חושב לעצמי בתמיהה
"אם אתה רוצה קרב,אתה תקבל אחד!" אני אומר
"צא גיבל!" אני קורא
--
מכין פוכדור-לתפוס'מוטיבציה' או שיש לו פוקימון בתוך והוא רוצה קרב?
לא הבנתי...
אם זה כדי לתפוס 'מוטיבציה' תגיד לי ואני אגיב אחרת...
-
[quote][b]
רומה
לארוויטר מחייך ומהנהן, ונראה שהרעיון נשמע לו טוב ואף מעולה.
[/b][/quote]
אז בוא נלך לחפש פוקימון פראי
-
ניתאי
תשמע, אני לא רוצה להתחיל את הקרב לפני שאני טס לחו"ל. אז אם נגיע לתחילת הקרב אז אני פשוט אבקש ממך לא להגיב עד שאני חוזר (מה גם שהמשחק יהיה בנעילה.)
--
אתה ריפאת את הפוקימונים במרכז. השעה כעת בערך 12 בצהריים. אתה מגיע למכון, ואתה רואה שהתעלה נכנסת לתוכו, ולא יוצאת ממנו. על השלט ליד המכון כתוב.
"מכון העיר זאוגוויל.
מנהיגה: ג'ן קרלסון (הפעם זה דמות בדיונית)
סוג: מים
'הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'".
"לשם מה באת?" השומר שואל אותך.
מקס
צ'ימצ'אר קופת הצידה ומתחמק מספירו, אבל הוא נחת לא טוב ונפגע מה זה. הוא עומד במקום ומתנשף.
תמיר
למצוא מוטיבציה, לא לתפוס מוטיבציה. הבנת נכון, הוא רוצה מוטיבציה להתאמן.
--
"כן, לזה התכוונתי, צא גרובייל!" הוא אומר ומוציא גרובייל.
רומה
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך מעט ואתה פוגש בבדו.
-
[quote][b]
רומה
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול. אתה הולך מעט ואתה פוגש בבדו.
[/b][/quote]
אני חושב על זה שהסוג של בדו חזק על הסוג של לארויטאר
ואומר"לארויטאר אתה רוצה להילחם נגדו אפילו שיש לו סיכוי יותר גבוהה לנצח אותנו?" :ph34r: