דור אולי תרשם למשחק של רומה? אם בא לך?
מישהו!!!
Printable View
דור אולי תרשם למשחק של רומה? אם בא לך?
מישהו!!!
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 9 2009, 12:47 AM
[b] I was me, but now hes gone [/b][/quote]
*פליאה*
*קול של ילדה בסרט אימה*
לאן לקחת את נדב?
ירין זה לא יעזור אם הם היו רוצים הם היו נרשמים מזמן עוד אני כל כך מאוכזב מסאוסייד הוא בין הרשונים שנרשמו כל כך נהינתי להגיב לו והוא פרש גם נדב רק אתה ירין נשארת =]
[quote][i]Originally posted by CraZy BlaZy[/i]@Oct 9 2009, 12:48 AM
[b] *פליאה*
*קול של ילדה בסרט אימה*
לאן לקחת את נדב? [/b][/quote]
אני נדב יא נעל Oם
אני נאמן למולדת!
ובאמת חבל..היה כיף איתם..
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 9 2009, 12:49 AM
[b] אני נדב יא נעל Oם [/b][/quote]
-______-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:49 AM
[b] ירין זה לא יעזור אם הם היו רוצים הם היו נרשמים מזמן עוד אני כל כך מאוכזב מסאוסייד הוא בין הרשונים שנרשמו כל כך נהינתי להגיב לו והוא פרש גם נדב רק אתה ירין נשארת =] [/b][/quote]
פרשתי כי ראיתי את זה לנכון, אם הייתי נשאר כנראה שלא הייתי משקיע כל כך, אז די עשיתי לך טובה, תפסיק להתלונן :/
למה לא נועלים את הנו''ד?
[quote][i]Originally posted by lapion-Chan$[/i]@Oct 9 2009, 12:52 AM
[b] למה לא נועלים את הנו''ד? [/b][/quote]
אין פה אף מנהל
איזה טובה לא היית לך שום סיבה לפרוש הייה לך צ'רמנדר זוהר בצבעי צ'ריזרד לעזלזל היה לך גם הרקרוס מריפ וטוטודייל שפחד ליהיות סדיסט היה לך חברה והייתה אמור לקבל ביצה של פוקימון שאתה היית בוחר איזה סיבה הייתה לך לפרוש אני לא יבין לעולם
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:52 AM
[b] איזה טובה לא היית לך שום סיבה לפרוש הייה לך צ'רמנדר זוהר בצבעי צ'ריזרד לעזלזל היה לך גם הרקרוס מריפ וטוטודייל שפחד ליהיות סדיסט היה לך חברה והייתה אמור לקבל ביצה של פוקימון שאתה היית בוחר איזה סיבה הייתה לך לפרוש אני לא יבין לעולם [/b][/quote]
אתה לא יכול להכריח אותו להיות במשחק שלך X.X
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:52 AM
[b] איזה טובה לא היית לך שום סיבה לפרוש הייה לך צ'רמנדר זוהר בצבעי צ'ריזרד לעזלזל היה לך גם הרקרוס מריפ וטוטודייל שפחד ליהיות סדיסט היה לך חברה והייתה אמור לקבל ביצה של פוקימון שאתה היית בוחר איזה סיבה הייתה לך לפרוש אני לא יבין לעולם [/b][/quote]
מה שדור אמר.
טוב לא צריך כפוי טובה
ירין לפחות נאמן הוא הרשום הראשון והיה לו הרבה מכשולים אבל רק היום הוא עבר תמכון הראשון
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 9 2009, 12:57 AM
[b] טוב לא צריך כפוי טובה
ירין לפחות נאמן הוא הרשום הראשון והיה לו הרבה מכשולים אבל רק היום הוא עבר תמכון הראשון [/b][/quote]
הוא הרשום הראשון, עמדו 90 והוא רק עכשיו עבר את המכון הראשון? Oם
מזל שלא נשארתי ~_~
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה לרדת אומשו, פשוט אין לי כוח לחכות 90 עמודים בשביל לעשות קרב אחד
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 9 2009, 12:59 AM
[b] הוא הרשום הראשון, עמדו 90 והוא רק עכשיו עבר את המכון הראשון? Oם
מזל שלא נשארתי ~_~
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנסה לרדת אומשו, פשוט אין לי כוח לחכות 90 עמודים בשביל לעשות קרב אחד [/b][/quote]
אני בכלל כל הזמן דחיתי את זה..מטעם עצמי..אל תשווה אותי לשחקנים אחרים ובטח שלא אליך..
ואף אחד לא מכריח אותך..
ושלא תשכח את הקטעים המיניים..