-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 01:03 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אתה חוזר לממלכה ומאוד חיילים מחכים שם ומצפים לדעת מה הן תוצאות המלחמה .החיילים שלחמו איתך במלחמה מחזיקים באלונקות את עשרת החיילים שנהרגו .[/color] [/b][/quote]
מה יש לי לעשות בדיק במצב הזה ?, אתה מגיב כאלה תגובות תוקעות ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשפיל את מבטי ויגיד :
" נעמוד דקת דומיה על 10 החיים שנהרגו. "
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 01:10 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
שניהם מוסרים לילה טוב ואתה הולך לישון , ג'ני קצת דאגה לך אז לא ישנה איתך ביחד כי זה עלול להכאיב לך לכן הלכה לישון בחדר האורחים . בלילה היו לך חלומות נורא מוזרים , על קובי .. אתה זוכר שהשלכת אותו לדרקונים אבל בחלום הוא חי והוא רוכב על סוס שחור עם שריון זהב , הוא ניראה נחוש לקרב . אתה קם בבהלה וכולך מזיע , השעה 3:00 וזה אמצע הלילה . כולם ישנים ...[/color] [/b][/quote]
"ג'רוד. הוא מתכנן קרב." אגיד לעצמי, אקום ואעיר את הבכירים.
"חלמתי חלום ואני חושב שג'רוד קשור בזה והוא עומד לתקוף." אגיד לבכירים.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 2 2010, 11:00 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
'זה בסדר אדוארד , תהנה' היא אומרת בזמן שרוברטה וג'ולייט עושות לך מסאז מהנה...[/color] [/b][/quote]
''וואי, איזה יום קשה עבר עליי.. זה מזה מרגיע, תודה.'' אומר בחיוך חושני, ''תגידי רוברטה, תוכלי לעשות את זה גם לצינור שלי?'' אוסיף ואחייך.
-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"בוודאי" היא אומרת ומורידה את המכנס שלך "נתחיל עם מסאז' יבש ונעבור למסאז' לך ורטוב יותר" היא אומר ומתחילה להניע את הצינור שלך עם היד שלה , אחר-כך היא מרטיבה אותו עם הלשון שלך ועוברת למסאז' ע"י הפה והחזה של ג'ולייט "נעים ?" היא שואלת .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
הבכירים שנמצאים בחדרים שליד דירת המלכות שלך ישנים , אתה מעיר אותם בבהלה ומספר להם מה חלמת .. מיד אחד מהבכירים אומר שהוא יעמוד כל הלילה בכני הארמון ויציב שומרים בכל מקום . הוא מבטיח שברגע שג'רוד ייפלוש או מישהו אחר לא מזוהה או לא רצוי , הוא מבטיח להפעיל האזעקה [/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
חייל רבים מתחילים לבכות ואימהות בחרדה לא מצליחות להתאפק ורצות לחבק את בניהם הפצועים או ההרוגים . הם נקברים בטקס מיוחד ותמונותיהם נתלות בארמון לזכרם . אתה נכנס לחדר שלך לאחר היום המתיש .. רואה שהשעה קצת מאוחרת ומתלבטמה לעשות . אז מה תעשה עכשיו ?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 07:34 PM
"בוודאי" היא אומרת ומורידה את המכנס שלך "נתחיל עם מסאז' יבש ונעבור למסאז' לך ורטוב יותר" היא אומר ומתחילה להניע את הצינור שלך עם היד שלה , אחר-כך היא מרטיבה אותו עם הלשון שלך ועוברת למסאז' ע"י הפה והחזה של ג'ולייט "נעים ?" היא שואלת .[/color] [/b][/quote]
''ברור, וואי אתן עושות את זה מצויין.'' אומר ואלטף את החזה של שניהן.
-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"אוף גמאני רוצה מסאז'" ג'ולייט אומרת במבט עצוב בזמן שרוברטה מלקקת את הצינור שלך "אולי תעסה אותי ? או שתעשה אותי ? מה שתבחר " היא אומת בחושניות וזה ניראה כאילו החזה שלה מתנפח ![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 09:16 PM
"אוף גמאני רוצה מסאז'" ג'ולייט אומרת במבט עצוב בזמן שרוברטה מלקקת את הצינור שלך "אולי תעסה אותי ? או שתעשה אותי ? מה שתבחר " היא אומת בחושניות וזה ניראה כאילו החזה שלה מתנפח ![/color] [/b][/quote]
''אני אעשה את שניכם.'' אומר בחיוך ערמומי ואקים את רוברטה, אשים אותה על הצינור שלי, ''תרכבי רוברטה...'' אומר ובזמן הזה אגע בשדיים של ג'ולייט.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 01:10 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
אתה מנסה להתכז קצת קשה להתרכז בגלל שאתה נמצא על עמוד שעשוי מאבן . אבל זה בסדר זה די נוח .. אתה מנסה להתרכז בה ורואה מאחוריה מגילה , אתה רחוק ולא תוכל להגיע אליה או למגילה , זאת מגילה ממש יפה , בצבע לבן עם פס זהב ![/color]
[/b][/quote]
אם מוחמד לא בא אל ההר ההר יבוא אל מוחמד.
--------
אני מנסה להרים את אבן שמתחת למגילה ולהביא אותה אלי,אני מיתרכז בזה מאוד ומתעלם מהכול.
-
אני בשרת חדש של אינטרנט אז קצת קשה לי לעשות צבעים וגדלים של אותיות ,
בנתיים אין קשר ביניכם ואני יחבר הודעות מתי שיהיה קשר בין השניים .
זה רק זמני אל תיבהלו .
[b]אנטו ~[/b]
הדרך מאוד קשה , אתה מרים אבן והמגילה נופלת , אתה מנסה להרים כמה עמודי אבן בכדי להעיף את המגילה גבוהה ואתה מצליח אבל היא לא בכיוון שלך , ג'סיקה מתרוממת ובועטת את המגילה אליך ,אתה מחזיק את המגילה ועומד להיכנס אליה אבל ג'סיקה מפריעה ואומרת "פתח את העניין , צא מזה" ופתאום אתה לא מצליח לדמיין שום דבר , הכל פשוט שחור וריק בראש שלך .
[b]אדוארד ~[/b]
ג'ולייט קצת מקנאה ורוברטה רוכבת אליך בכיפיות , פתאום ניכנסת עוד בחורה עם חזה שופע , ג'ולייט אומרת " שלום מי את סקסית ? " הבחורה מתקרבת , מורידה את החולצה ואומרת "אני אמילי" ומתחילה ללקק את פיטמותיה של ג'ולייט , הן מתחילות להתחרמן אחת על השנייה , אמילי ממש דומה לג'ולייט אבל לאמילי יש גוף יותר שווה משל ג'ולייט ורוברטה , ביחד .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 09:55 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
ג'ולייט קצת מקנאה ורוברטה רוכבת אליך בכיפיות , פתאום ניכנסת עוד בחורה עם חזה שופע , ג'ולייט אומרת " שלום מי את סקסית ? " הבחורה מתקרבת , מורידה את החולצה ואומרת "אני אמילי" ומתחילה ללקק את פיטמותיה של ג'ולייט , הן מתחילות להתחרמן אחת על השנייה , אמילי ממש דומה לג'ולייט אבל לאמילי יש גוף יותר שווה משל ג'ולייט ורוברטה , ביחד . [/b][/quote]
''וואו, עדיין לא ניסיתי אותה.'' אומר בחיוך ואוריד את רוברטה, ''קדימה אמילי, בואי תרכבי עליי.'' אומר בחיוך מגרה וחושני.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 07:34 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
הבכירים שנמצאים בחדרים שליד דירת המלכות שלך ישנים , אתה מעיר אותם בבהלה ומספר להם מה חלמת .. מיד אחד מהבכירים אומר שהוא יעמוד כל הלילה בכני הארמון ויציב שומרים בכל מקום . הוא מבטיח שברגע שג'רוד ייפלוש או מישהו אחר לא מזוהה או לא רצוי , הוא מבטיח להפעיל האזעקה [/color]
[/b][/quote]
"מצוין, כל השאר אל תחזרו למיטותיכם,הישארו קרובים לכאן ולחדר הציוד,מצידי כל אחד מכם ישן עם חרב לידו,אני רוצה שאם ג'רוד יתקיף נהיה מוכנים."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 3 2010, 09:55 PM
[b] אני בשרת חדש של אינטרנט אז קצת קשה לי לעשות צבעים וגדלים של אותיות ,
בנתיים אין קשר ביניכם ואני יחבר הודעות מתי שיהיה קשר בין השניים .
זה רק זמני אל תיבהלו .
[b]אנטו ~[/b]
הדרך מאוד קשה , אתה מרים אבן והמגילה נופלת , אתה מנסה להרים כמה עמודי אבן בכדי להעיף את המגילה גבוהה ואתה מצליח אבל היא לא בכיוון שלך , ג'סיקה מתרוממת ובועטת את המגילה אליך ,אתה מחזיק את המגילה ועומד להיכנס אליה אבל ג'סיקה מפריעה ואומרת "פתח את העניין , צא מזה" ופתאום אתה לא מצליח לדמיין שום דבר , הכל פשוט שחור וריק בראש שלך .
. [/b][/quote]
אני אפתח את העניים אומר "ג'סיקה מה קרא למה אני לא מצליח לדמין שום דבר,ומה היתה המגילה הזו?".
-
[b]אנטו ~[/b]
אתה פותח את העיניים ורואה את המגילה הזהוב בידיים שלך , ג'סיקה מחייכת אליך ואתה כבר לא צריך להגיד לה שום דבר כי ראית שהמגילה בידך !
[b]אדוארד ~[/b]
אמילי מחזיקה את החגורה שלה ופותח אותה "אני לא רוצה לרכוב עליך" ג'ולייט נבהלת מהתגובה שלה
"כלומר , אני רוצה , אבל לא לפני שתרד לי" היא אומרת ומתכוננת להוריד את המכנסיים שלה .
ג'ק ~
"כן המפקד" כולם אומרים ומסמנים לך שאתה יכול לחזור לישון .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 08:10 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
אמילי מחזיקה את החגורה שלה ופותח אותה "אני לא רוצה לרכוב עליך" ג'ולייט נבהלת מהתגובה שלה
"כלומר , אני רוצה , אבל לא לפני שתרד לי" היא אומרת ומתכוננת להוריד את המכנסיים שלה . [/b][/quote]
''בשמחה..'' אומר בחיוך חושני ואתחיל לרדת לה, תוך כדי שאתן לג'ולייט למצוץ לי.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 08:10 PM
[b] [b]אנטו ~[/b]
אתה פותח את העיניים ורואה את המגילה הזהוב בידיים שלך , ג'סיקה מחייכת אליך ואתה כבר לא צריך להגיד לה שום דבר כי ראית שהמגילה בידך !
[/b][/quote]
אני אומר "wow גדול,איך את עשית את זה?ומה זות המגילה הזות?".