היי אוהד
Printable View
היי אוהד
[QUOTE=Astral;1236756]עכשיו הילד הבלונדיני הזה עשה מה שאני עשיתי במ''ת שלך,עושה דיג'יקרוס לקריימון ולציפור מתכת[/QUOTE]
קוראים לו קיריה והוא אחד מהחזקים שם(כמו טאיקי), הוא אפילו יוכל לפתח דיג'ימון אחד שלו(ואני לא מגלה לך מי).
אגב-גם לו ולך יש קרוס לוודר כחול ואותם דיג'ימונים.
עמית אתה רשום למ"ת שלי, תגיב להתחלה
[quote=Vanguard;1236762]קוראים לו קיריה והוא אחד מהחזקים שם(כמו טאיקי), הוא אפילו יוכל לפתח דיג'ימון אחד שלו(ואני לא מגלה לך מי).
אגב-גם לו ולך יש קרוס לוודר כחול ואותם דיג'ימונים.[/quote]
כן זה היה סוג של מכוון,הוא בצוות בלו פליים או משהו כזה לא?
איזה באסה הפרק שוב נתקע,אנסה שוב בעוד 10 דקות
בוקר..
[QUOTE=Tigraro;1236625]עמית
אוהד- זה לא סוטר את העובדה שזה סיפור על פוקימון
אלון- כדאי לי לחזור לעסקי הפייקים?
הלכתי[/QUOTE]
עמית ציטוט שהיה בציטוט
[QUOTE=Astral;1236764]כן זה היה סוג של מכוון,הוא בצוות בלו פליים או משהו כזה לא?
איזה באסה הפרק שוב נתקע,אנסה שוב בעוד 10 דקות[/QUOTE]
פשוט כשאתה מדליק תפרק תעצור אותו ותביא לו להטען ככה אני עושה ולרוב לא נתקע לי הפרק
[quote=monster;1236767]פשוט כשאתה מדליק תפרק תעצור אותו ותביא לו להטען ככה אני עושה ולרוב לא נתקע לי הפרק[/quote]
איזה אנוכי גוטאמון הזה,כול מה שאכפת לו זה להיות מלך הדיג'ימונים
[QUOTE=Astral;1236768]איזה אנוכי גוטאמון הזה,כול מה שאכפת לו זה להיות מלך הדיג'ימונים[/QUOTE]
זה שוטאמון והוא לא אנוכי
[quote=monster;1236770]זה שוטאמון והוא לא אנוכי[/quote]
בפרק 2 הוא דווקא קצת אנוכי,הוא רוצה להשאיר את טאיקי ואת 2 החברים האלה שלו בעולם הדיגיטלי רק בשביל שהוא יהפוך להיות מלך
[QUOTE=Astral;1236764]כן זה היה סוג של מכוון,הוא בצוות בלו פליים או משהו כזה לא?
איזה באסה הפרק שוב נתקע,אנסה שוב בעוד 10 דקות[/QUOTE]
בלו פלייר.
ואיזה פרק אתה?
ואתה תראה דווקא שהוא לא אנוכי.הוא מקריב את עצמו בשביל טאיקי ואחר כך כשהוא חוזר לחיים הוא מציל את טאיקי מבאגראמון.ואתה תראה גם שהוא בנה את העולם הדיגיטלי מחדש(לא הדיג'יקווארץ).
פרק 2,בקצב שהפרקים נטענים יקח לי שנה להגיע לפרק 5 [הגזמה]
[QUOTE=Astral;1236775]פרק 2,בקצב שהפרקים נטענים יקח לי שנה להגיע לפרק 5 [הגזמה][/QUOTE]
אז תחכה קודם שהפרקים יטענו ואז תראה.
או שתראה ביוטיוב, זה מה שעשיתי בהתחלה..
[quote=monster;1236750]זה הפתיח הכי מפגר שיצרו לנארוטו
יגלו זאת בהמשך מה הקטע איתה[/quote]
העיקר צאריז'ארד הופיע בפתיח חח.
מצאתי דרך,אני רואה את פרק 2 בינתיים אני שם את 3,רואה עד סוף 2 ואז שם את 3 שהוא כבר מוטען,ואז שם את 4 וממשיך ככה,מה דעתכם?
חזרתי