וואי מי זה החמוד הזה?
Printable View
וואי מי זה החמוד הזה?
[QUOTE=Horus;1251139]וואי מי זה החמוד הזה?[/QUOTE]
תגיד עומר שני דברים:
אחד-איך אמרת שקוראים למשחק הזה ולמה הוא נשמע כ"כ דומה למייפל סטורי?
שתיים-למה כל הזמן כתוב שאתה מנותק?
[QUOTE=Madara Uchiha;1251115]הי חזרתי מלראות פרק של וואן פיס(פרק 519)[/QUOTE]
תגיד אתה יודע מתי יוצא פרק 522? היום או מחר?(בדקתי באתר אבל קצת קשה לחשב את זה..XD)
ושלום לכולם!
[QUOTE=Gold.N.Ace;1251142]תגיד אתה יודע מתי יוצא פרק 522? היום או מחר?(בדקתי באתר אבל קצת קשה לחשב את זה..XD)
ושלום לכולם![/QUOTE]
הוא יוצר מחר בבוקר
הפרק יוצא מתורגם ביום ראשון בלפנור בוקר 3-4 ככה נראה לי כשאני מתוער ב7 אני קואה שיצא כבר הפרק מתורגם
גרססרה
א-על איזה משחק אתה מדבר?
ב-אני רוח
סבבה מגניב, תודה :)
אז מה קורה?
[QUOTE=Gold.N.Ace;1251148]סבבה מגניב, תודה :)
אז מה קורה?[/QUOTE]
סבבה אצלי
מחכה לפרק של ואן פיס שמחר יצא.בוא כנראה הפרק האחרון של הארכ שהתחיל (Return to Sabaody Arc)
מי שלא יודע מה זה "רוח" זה יכולת של משתמשים וותיק\מתקדם\ווינר\תהילה להיות במצב בלתי נראה לעיני משתמשים רגילים רק פקחים\דניס ורותם יכולים לראות אותם מין הסתם הרביעייה וכול צוות ההנהלה לא יכולה להיות רוח בגלל שחשוב לדעת מתי הם מחוברים
לא שוב... :{
מה קרה?
[QUOTE=Horus;1251150]מי שלא יודע מה זה "רוח" זה יכולת של משתמשים וותיק\מתקדם\ווינר\תהילה להיות במצב בלתי נראה לעיני משתמשים רגילים רק פקחים\דניס ורותם יכולים לראות אותם מין הסתם הרביעייה וכול צוות ההנהלה לא יכולה להיות רוח בגלל שחשוב לדעת מתי הם מחוברים[/QUOTE]
מגניב
[QUOTE=Horus;1251147]גרססרה
א-על איזה משחק אתה מדבר?
ב-אני רוח[/QUOTE]
הדרגוניקה הזה
כן זה דומה למייפל סטורי
[QUOTE=Madara Uchiha;1251149][RIGHT]סבבה אצלי
מחכה לפרק של ואן פיס שמחר יצא.בוא כנראה הפר[/RIGHT]ק האחרון של הארכ שהתחיל (Return to Sabaody Arc)[/QUOTE]
כן אני גם מחכה כבר! אני מניח שאתה צודק אלה אם הפשפיסטה יעשו בעיות XD .
דרך אגב אתה חושב שמתישהו הם יעשו פלשבקים אחורה לאיך שכולם נהיו חזקים? כי תאכלס היחידים שמעניינים הם לופי וזורו..וגם רובין בגלל אבא של לופי..
[QUOTE=Horus;1251153]מה קרה?[/QUOTE]
Google הציעו לי עבודה..
אבל אני עובד כבר באפל וEA..
אם אתה עובד באפל וב-ea למה אתה פה?