יצרת ציטוט כושל בעצמך Xd
Printable View
יצרת ציטוט כושל בעצמך Xd
יאללה הלכתי להתקלח.
ג'אדן :-)
[QUOTE=Mr.Pizza;1351198][/quote]
Fail?
ואין סיכוי שהוא יכיר אותך, אתה חדש, הוא דיי ותיק.[/QUOTE]
פעם אחת כשהוא ביקר כאן,אז הוא דיבר איתי כשהייתי ליאון וכשהוא חזר לביקור עוד פעם אז הוא אמר שהתגעגע אליי.
עומר,אמרתי שאני יצרתי ציטוט,ללא אמרתי שהוא ייצא טוב
שוב פעם,ציטוט כושל...תמשיך להשתמש בציטוטים אוטומטים ולא ידניים
[quote]
ככה עושים ציטוט ידני נורמלי
[/quote]
[QUOTE=Salamander;1351206]שוב פעם,ציטוט כושל...תמשיך להשתמש בציטוטים אוטומטים ולא ידניים[/QUOTE]
הפעם לא עבד לי,הצלחתי לצטט אותך באוטומט עכשו. ותראה ציטוט ידני
[QUOTE]רואה?[/QUOTE]
כל הכבוד ליאון,תגיד באיזה פרק אתה?
[QUOTE=Salamander;1351210]כל הכבוד ליאון,תגיד באיזה פרק אתה?[/QUOTE]
149. מתי סאגת פיין נגמרת? ואחרי סאגת פיין לראות את לוסט טאוור ואת בלאד פריסון,נכון?
בפרק 175 אני חושב,לוסט טאוור מומלץ לפני הקרב של ממלכת האלים נגד נארוטו [רק מי שהגיע לסאגת פיין יכול להבין מה זה ממלכת האלים] לפי מה שהבנתי ובלוד פריסון נראה לי אחרי הפייב קאגה סאגה,שזה הסאגה שבה אני נמצא :)
[QUOTE=Tobi...;1351211]149. מתי סאגת פיין נגמרת? ואחרי סאגת פיין לראות את לוסט טאוור ואת בלאד פריסון,נכון?[/QUOTE]
את לוסט טאוור אתה יכול לראות לפני שפיין פולש לקונאא.
בלאד פריסון [COLOR="Yellow"]לפני פגישת הקאגה או אחרי.[/COLOR]
אני בפרק 202 אחרי ש[COLOR=yellow]חצי זאטסו התפרץלפגישה של החמישה עם הסמוראי המוזר הזה,[/COLOR]אחד השומרים על ה[COLOR=yellow]מיזוקאגה [/COLOR][COLOR=black]הוא כמו קאקאשי לא?[/COLOR][COLOR=yellow]משתמש בביוקואגן למרות שהוא לא שייך לשבט ההיוגהוהוא מסתיר אותה עם רטייה [/COLOR][COLOR=black]אז כדאי לי לראות עכשיו את בלוד טאוור?[/COLOR]
[QUOTE=Salamander;1351212]בפרק 175 אני חושב,לוסט טאוור מומלץ לפני הקרב של ממלכת האלים נגד נארוטו [רק מי שהגיע לסאגת פיין יכול להבין מה זה ממלכת האלים] לפי מה שהבנתי ובלוד פריסון נראה לי אחרי הפייב קאגה סאגה,שזה הסאגה שבה אני נמצא :)[/QUOTE]
פייב קאגה סאגה נשמע לי קצת כמו גרסת הנארוטו להיי פייב.
היי!
הטורניר שלי ושל עומר נגמר סוף סוף!
אילן ניצח!(כזה צפוי...)
[QUOTE=Salamander;1351216]אני בפרק 202 אחרי ש[COLOR=yellow]חצי זאטסו התפרץלפגישה של החמישה עם הסמוראי המוזר הזה,[/COLOR]אחד השומרים על ה[COLOR=yellow]מיזוקאגה [/COLOR][COLOR=black]הוא כמו קאקאשי לא?[/COLOR][COLOR=yellow]משתמש בביוקואגן למרות שהוא לא שייך לשבט ההיוגהוהוא מסתיר אותה עם רטייה [/COLOR][COLOR=black]אז כדאי לי לראות עכשיו את בלוד טאוור?[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Yellow"]זה קצת שונה אליו הביאו את העין על ידי גנבו מישהו משבט היוגה והרגו אותו ( אם זכור לי נכון אביו של נג'י היה זה שנהרג). אז נתנו לו את הביאקוגן שלו[/COLOR]
שים לב אחרי ארכ זה יש פילרים חופרים.
תראה, אני עדין מחכה שתצא גרסאת 720 לסרט.
השומרים של ה[COLOR=yellow]מיזו[/COLOR][COLOR=black]קאגה הם משבעת סייפי הערפל,נכון?[/COLOR]
אז זה בערך אותו הדבר כמו עם קאקאשי רק בהכרחה ולא ברצון כמו [COLOR=yellow]אוביטו וקאקאשי [/COLOR]
[COLOR=black]ואני יודע,אדוונצ'ר אוף סי או משהו כזה,אבל לא ענית לי,אני יכול לראות את בלוד פריסון בלי לקבל ספוילרים? [/COLOR]
עריכה:
לא משנה
[QUOTE=Salamander;1351220]השומרים של ה[COLOR=yellow]מיזו[/COLOR][COLOR=black]קאגה הם משבעת סייפי הערפל,נכון?[/COLOR]
אז זה בערך אותו הדבר כמו עם קאקאשי רק בהכרחה ולא ברצון כמו [COLOR=yellow]אוביטו וקאקאשי [/COLOR]
[COLOR=black]ואני יודע,אדוונצ'ר אוף סי או משהו כזה,אבל לא ענית לי,אני יכול לראות את בלוד פריסון בלי לקבל ספוילרים? [/COLOR]
עריכה:
לא משנה[/QUOTE]
חח, [COLOR="Yellow"]רק הנמוך עם המשקפיים הוא אחד משבעת סייפי הערפל, הזה עם הביוקאגן לא.[/COLOR]