אז אתה כבר יודע =]
Printable View
אז אתה כבר יודע =]
ג'וקים אוכלים בני אדם
[quote=togfi;1454059]ג'וקים אוכלים בני אדם[/quote]
אתה אדם עמוק. עם התהיות האלו אתה יום אחד תחפור כזה בור שאפילו אתה לא תוכל להחלץ ממנו.
[IMG]http://www.serebii.net/xy/bunnelby.png[/IMG]
האוזן בגודל של הגוף שלו O:
[quote=lordabizi;1454061]אתה אדם עמוק. עם התהיות האלו אתה יום אחד תחפור כזה בור שאפילו אתה לא תוכל להחלץ ממנו.[/quote]
אני חכם אבל אני אוהב להגיד שטויות כגון
בני אדם אוכלים עכברים
אני די שונא את נארוטו כרגע....... (זהירות ספוילרים קשים למטה)
והסיבה היא:
[spoiler]נארוטו עמד למות, הינאטה קפצה להגן עליו, נג'י קפץ להגן עליה - נג'י מת (יאאאיי) [color="red"]וכי שיקאמרו מת, אם הם הורגים את אינו אני עוד יותר אתחרפן o_o[/color][/spoiler]
עכברים אוכלים חתולים!!
דווחת
[QUOTE=Alien;1454068]דווחת[/QUOTE]
מי? D:
[quote=alien;1454068]דווחת[/quote]
על מה?
על זה שעכברים אוכלים חתולים?
טוגפי הנודניק הזה
שיקאמרו מה שאתה אמרת,זה כ''כ נכון ):
[quote=alien;1454071]טוגפי הנודניק הזה
שיקאמרו מה שאתה אמרת,זה כ''כ נכון ):[/quote]
מה אמרתה בדיווח? איך פורט איך אני מציק?
אתה לא שווה התייחסות שלי [חוץ מזה שאני אדווח אליך] אז אתה מתבקש לא לדבר אליי או עליי
[quote=alien;1454071]טוגפי הנודניק הזה
שיקאמרו מה שאתה אמרת,זה כ''כ נכון ):[/quote]
יאפ זה ממש ממש הרס לי את הסדרה, ועיצבן אותי ברמות מטורפות, לפחות זה נתן לי להבין שהסדרה כניראה תסתיים בקרוב [spoiler]דמויות ראשיות מתחילות למות.. זה ככה בכל סדרה[/spoiler] ואז יהיה אפשר לומר להתראות והמשך חיים נחמדים..
[quote=shikamaru;1454074]יאפ זה ממש ממש הרס לי את הסדרה, ועיצבן אותי ברמות מטורפות, לפחות זה נתן לי להבין שהסדרה כניראה תסתיים בקרוב [spoiler]דמויות ראשיות מתחילות למות.. זה ככה בכל סדרה[/spoiler] ואז יהיה אפשר לומר להתראות והמשך חיים נחמדים..[/quote]
תקשיב,המוות של אוסמה לא הזיז לי,ג'יראיה טיפה,[color=yellow]נג'י[/color] ואיטצ'י טיפה הייתי בהלם,אבל [color=yellow]שיקאמרו [/color]מת אני בכיתי!!!