-
[b]ארתור~[/b]
זה לא משנה, אפשר גם ככה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטראביה עף אל עבר סקארמורי במהרה ופוגע בו מאחורה עם מתקפה מהירה+מתקפת כנף, וסקארמורי נפצע די קשה. סטראביה שולח כוח נסתר לעברו אבל סקארמורי חוסם אותה עם מתקפת מהירות, ופוגע בסטראביה עם מתקפת חול היישר אל תוך העיניים, וסטראביה מתקשה לראות "עכשיו מהר, מתקפת זעם!" מצווה המאמן.
[b]ג'יי~[/b]
פוליוואג מתחיל לשלוח אקדח מים אל עבר הקרקע בזירה ומתחיל להציף אותה, ולאחר מכן הוא מתחיל לשלוח בועות לעבר נקודות מסויימות בזירה על מנת למנוע מלאיירון לצאת משם, אך הוא מפתיע אותו ממש מתחתיו! לאיירון סופג מכה די ישירה בשל המים ונפצע בינוני עד קשה, אך פוליוואג סופג מכה ישירה של החפירה והוא מועף לקרקע פצוע קשה.
לפתע, פוליוואג נעמד, רץ במהירות קדימה לעבר לאיירון ומתחיל לזהור באור לבן, שמפתיע את לאיירון ואת המאמן שלו. פוליוואג משנה את צורתו, ולבסוף במקום פוליוואג רץ אל עבר לאיירון פוליווארל!! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/61.png[/img] פוליווארל משתמש בהטחת גוף, ופוגע בחוזקה בלאיירון שנופל אחורנית, מעולף. "לאיירון לא יכול להילחם, פוליווארל מנצח!" מכריז השופט.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 25 2009, 10:52 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
זה לא משנה, אפשר גם ככה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטראביה עף אל עבר סקארמורי במהרה ופוגע בו מאחורה עם מתקפה מהירה+מתקפת כנף, וסקארמורי נפצע די קשה. סטראביה שולח כוח נסתר לעברו אבל סקארמורי חוסם אותה עם מתקפת מהירות, ופוגע בסטראביה עם מתקפת חול היישר אל תוך העיניים, וסטראביה מתקשה לראות "עכשיו מהר, מתקפת זעם!" מצווה המאמן. [/b][/quote]
"סטארויה אל תנסה להתחמק פשוט תשתמש בצוות כפול" אגיד לו ואמשיך "ועד שהחול ייצא לך מהעיניים פשוט תסתובבו אה והכפילים שלך במעגל סביב סארמורי ואז כולכם תשתמש במתקפה מהירה משולבת עם מכ כנף כדי לגמור את הסקרמורי הזה"
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 25 2009, 09:20 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה לוקח אוכל לפוקימונים שלך, מוציא את כולם והם מתחילים לאכול, אתה לוקח אוכל בשבילך ואוכל. כעבור רבע שעה אתה מסיים לאכול וגם הפוקימונים שלך, כולם מרגישים עייפים. אתה מפהק בגלל התגובות שלהם XD [/b][/quote]
'עכשיו אפשר לישון' אני חושב לעצמי,"בואו כולם!"אני צועק לפוקימונים שלי והולך איתם לחדר,"עכשיו אפשר לנוח ולאגור כוחות למחר"אני אומר להם ונשכב במיטה לישון.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 25 2009, 09:20 PM
[b] [b]עומר~[/b]
ביוטיפליי שולחת עוקץ רעל שפוגע בזרע המציצה ומרסק אותו לחתיכות, ובאלבאזור שולח הצלפת גפן חזקה במיוחד שמפתיעה את ביוטיפליי ופוגעת בה בחוזקה, למרות מתקפת רוח שלה "באלבאזור, אבקת שיתוק!" מצווה עכשיו המאמנת.
[/b][/quote]
"תעיפי אותה בעזרת מתקפת רוח לכיוונו!" אני קורא במהירות.
-
תגובה אחרונה להיום במשחק, נמשיך מחר בצהריים.
[b]עומר~[/b]
באלבאזור מפזר אבקת שיתוק לעבר ביוטיפליי, שמחזירה אותה לעבר באלבאזור עם מתקפת רוח! באלבאזור סופג את אבקת השיתוק ומשתתק, וכעת הוא בקושי מצליח לזוז "קדימה באלבאזור אתה יכול לעשות זאת! השתמש בעלי תער!" מצווה המאמן. באלבאזור מנסה להילחם בשיתוק ומצליח לשלוח כמה עלי תער לעבר ביוטיפליי, אך הם חלשים מדי ונופלים די מהר על הקרקע.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה משיב את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם, עולה לחדר ונשכב לישון. תוך זמן קצר אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת די מוקדם יחסית. מה תעשה?
[b]ארתור~[/b]
סטראביה משתמש בצוות כפול ומתחמק ממתקפת הזעם של סקארמורי ברגע האחרון. לאחר מכן הוא מסתובב במקום, ומצליח להיפטר מהחול בעיניו. הוא יוצא עם מתקפת כנף משולבת עם מתקפה מהירה ופוגע ישירות בסקארמורי, שנופל על הקרקע מעולף. "לא נורא, חזור!" קורא המאמן ומחזיר אותו "צא אלקטרובאז!" הוא קורא ומוציא החוצה אלקטרובאז חזק מאוד "מכת ברק!" הוא מצווה.
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 25 2009, 11:24 PM
[b] תגובה אחרונה להיום במשחק, נמשיך מחר בצהריים.
[b]עומר~[/b]
באלבאזור מפזר אבקת שיתוק לעבר ביוטיפליי, שמחזירה אותה לעבר באלבאזור עם מתקפת רוח! באלבאזור סופג את אבקת השיתוק ומשתתק, וכעת הוא בקושי מצליח לזוז "קדימה באלבאזור אתה יכול לעשות זאת! השתמש בעלי תער!" מצווה המאמן. באלבאזור מנסה להילחם בשיתוק ומצליח לשלוח כמה עלי תער לעבר ביוטיפליי, אך הם חלשים מדי ונופלים די מהר על הקרקע.
[/b][/quote]
"עכשיו חסלי אותו עם מתקפת רוח!" אני קורא
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה משיב את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם, עולה לחדר ונשכב לישון. תוך זמן קצר אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת די מוקדם יחסית. מה תעשה?
[/b][/quote]
"יום טוב לאימונים"אני חושב לעצמי אני לוקח את התיק ואת החפצים שלי יוצא מהמרכז ויוצא לשדה לחפש מאמן שירצה נגדי קרב.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטראביה משתמש בצוות כפול ומתחמק ממתקפת הזעם של סקארמורי ברגע האחרון. לאחר מכן הוא מסתובב במקום, ומצליח להיפטר מהחול בעיניו. הוא יוצא עם מתקפת כנף משולבת עם מתקפה מהירה ופוגע ישירות בסקארמורי, שנופל על הקרקע מעולף. "לא נורא, חזור!" קורא המאמן ומחזיר אותו "צא אלקטרובאז!" הוא קורא ומוציא החוצה אלקטרובאז חזק מאוד "מכת ברק!" הוא מצווה. [/b][/quote]
"אלאקטבאז זה לא טוב לי" אגיד לעצמי חלש ואמשיך "יש לו יתרון אל מול סטאוריה שלי" אחשוב ואז אצעק לסטארויה "סטארויה תתחמק עם צוות כפול ואל תנסה לנצח אותו תנסה רק להתיש אות לקראת הפוקימון השי שאני יוציא" אני אומר לסטארויה ואז אני ממשיך ואומר לו "תשתמש במתקפה מהירה משולבת עם צוות כפול כדי להסתובב סביבו מכל הכינווים ולסחרר את אלאקטבאז"
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 25 2009, 10:52 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
פוליוואג מתחיל לשלוח אקדח מים אל עבר הקרקע בזירה ומתחיל להציף אותה, ולאחר מכן הוא מתחיל לשלוח בועות לעבר נקודות מסויימות בזירה על מנת למנוע מלאיירון לצאת משם, אך הוא מפתיע אותו ממש מתחתיו! לאיירון סופג מכה די ישירה בשל המים ונפצע בינוני עד קשה, אך פוליוואג סופג מכה ישירה של החפירה והוא מועף לקרקע פצוע קשה.
לפתע, פוליוואג נעמד, רץ במהירות קדימה לעבר לאיירון ומתחיל לזהור באור לבן, שמפתיע את לאיירון ואת המאמן שלו. פוליוואג משנה את צורתו, ולבסוף במקום פוליוואג רץ אל עבר לאיירון פוליווארל!! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/61.png[/img] פוליווארל משתמש בהטחת גוף, ופוגע בחוזקה בלאיירון שנופל אחורנית, מעולף. "לאיירון לא יכול להילחם, פוליווארל מנצח!" מכריז השופט. [/b][/quote]
" יאי פוליווארל ניצחנו את התחרות ! "
" קדימה בוא נילך " אני אומר בשמחה
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 25 2009, 10:18 PM
[b] [b]קיט~[/b]
אתם מחפשים את חדר האוכל ומוצאים אותו במהרה, והוא מלא במאמנים שמתחרים בתחרות. אתה אוכל יחד עם טאדיאורסה וצ'רמיליון ארוחת צהריים. כעבור חצי שעה אתם מסיימים לאכול. [/b][/quote]
"יש לנו עוד רבע שעה" אגיד ואז אומר לטדיאורסה "מצטער, אבל אני משתמש בצ'ארמיליון הפעם" ואז אקום ואלך לברר איפה הזירה ההבאה שבא אני מתחרה, כדי לא לאחר
-
[b]קיט~[/b]
אתה ניגש אל הדלפק ושואל איפה אתה אמור להתחרות, ועונים לך שבזירה 9. אתה יוצא לשם ומגיע כ5 דקות לפני תחילת קרב, מבחין כי היריב שלך עדיין לא הגיע.
[b]ג'יי~[/b]
לא ניצחת את התחרות, רק סיימת את שלב הבתים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משיב את פוליווארל השמח על התפתחותו לפוכדור שלו ויוצא החוצה. אתה שומע ברמקולים שהושלמו כל 8 העולים לרבע הגמר, ושהקרבות יחלו מחר ב10 בבוקר, ויגמרו ב5 בערב עם קרב הגמר. אתה תדע את היריב שלך כחצי שעה לפני תחילת הקרבות, וגם את מיקום הקרב.
[b]ארתור~[/b]
סטראביה משתמש בצוות כפול ומתחמק ממכת הברק של אלקטרובאז, ויוצא עם מתקפה מהירה מהירה מאוד "מסך אור!" מצווה המאמן ואלקטרובאז משתמש במסך אור ומצליח לחסום את המתקפה המהירה של כל הכפילים "אגרוף רעם!" מצווה המאמן ואלקטרובאז מזנק במהירות אדירה ופוגע בכל הכפילים תוך זמן קצר מאוד, וסטראביה סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתארגן, אוכל משהו קטן לארוחת בוקר ויוצא החוצה. קצת קריר אך השמש מחממת אותך. אתה רואה את אור השמש נשקף באגם שליד מרכז הפוקימונים, ולפתע אתה מבחין במאמנת שיוצאת מהמים בבגד ים, מתנגבת במגבת, ונשכבת עליה לתפוס קצת אור שמש. אתה מבחין גם בפוכדורים לידה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr086.png[/img]
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי שולחת מתקפת רוח לעבר באלבאזור שנאבק להישאר על רלגיו, אך השיתוק מכריע אותו והוא עף אחורנית, סופג מכה ישירה ונופל מעולף עךל הקרקע. "לא, באלבאזור!" אומרת המאמנת בעצב "חזור" היא אומרת ומחזירה אותו "זה היה קרב טוב מאוד, יש לך פוקימונים די חזקים" היא אומרת, ונפרדת ממך "שנמשיך לעבר העיר?" שיר שואלת אותך
-
[quote][i]Originally posted by MVP[/i]@Sep 26 2009, 03:13 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ביוטיפליי שולחת מתקפת רוח לעבר באלבאזור שנאבק להישאר על רלגיו, אך השיתוק מכריע אותו והוא עף אחורנית, סופג מכה ישירה ונופל מעולף עךל הקרקע. "לא, באלבאזור!" אומרת המאמנת בעצב "חזור" היא אומרת ומחזירה אותו "זה היה קרב טוב מאוד, יש לך פוקימונים די חזקים" היא אומרת, ונפרדת ממך "שנמשיך לעבר העיר?" שיר שואלת אותך [/b][/quote]
"בוודאי" אני אומר לה בחיוך ומחזיר את ביוטיפליי לפוקדור.
אנחנו ממשיכים ללכת~
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתארגן, אוכל משהו קטן לארוחת בוקר ויוצא החוצה. קצת קריר אך השמש מחממת אותך. אתה רואה את אור השמש נשקף באגם שליד מרכז הפוקימונים, ולפתע אתה מבחין במאמנת שיוצאת מהמים בבגד ים, מתנגבת במגבת, ונשכבת עליה לתפוס קצת אור שמש. אתה מבחין גם בפוכדורים לידה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr086.png[/img]
[/b][/quote]
"היי את,אני רואה שאת מאמנת פוקימונים?מה את אומרת על איזה קרב?"אני שואל אותה ומחייך
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה ניגש אל הדלפק ושואל איפה אתה אמור להתחרות, ועונים לך שבזירה 9. אתה יוצא לשם ומגיע כ5 דקות לפני תחילת קרב, מבחין כי היריב שלך עדיין לא הגיע. [/b][/quote]
"טוב, טידאורסה כדאי שתחזור" אגיד לו ואחזיר אותו ואז אוציא את צ'ארמיליון "צ'ארמיליון, תנצל את הזמן שיש לנו עד שהיריב שלנו יגיע ותתחמם קצת" אגיד לו ואחכה ליריבי
-
[b]קיט~[/b]
אתה משיב את טאדיאורסה לפוכדור שלו וצ'ארמיליון מגיח החוצה, הוא נראה מוכן לקרב.
כעבור כמה שניות, אל הזירה נכנס המתחרה שלך. הוא מסתכל לעברך ונראה כי הוא מזלזל בך. השופט מסמן לשניכם לתפוס את מקומכם.
"הקרב האחרון בבית זה יערך כ2 על 2 ללא מגבלת זמן. התחילו!" מצווה השופט, וצ'ארמיליון שלך מזנק אל תוך הזירה, מוכן לקרב "אני בוחר בך, מגמר!" קורא המאמן והמאמן משחרר החוצה מגמר שנראה חזק לחלוטין. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/126.png[/img]
[b]ג'ייסון~[/b]
המאמנת מסתכלת לעברך, ונעמדת על רגליה, מסדרת את הבגד הים "כן בטח, אני מסכימה. שנילחם 2 על 2?" היא שואלת אותך.
[b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את ביוטיפליי לפוכדור שלה ואתם ממשיכים לצעוד אל עבר העיר גולדנרוד. כעבור כחצי שעה אתם מגיעים לראש גבעה, ואתם מבחינים בראש מגדל ובניינים רבים, במרחק של 15 קילומטרים בערך ממכם. "זאת העיר גולדנרוד!" אומרת שיר בהתרגשות "רגע, מה זה?" היא אומרת ומצביעה אל עבר בית קטן עם שדה גדול מלא בפוקימונים הנמצא לא רחוק ממכם.