-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 7 2009, 02:30 AM
[b] ארתור-
"זה יהיה קשה מאוד, תאמין" אומר האיש. אתה נכנס לספינה ואז לחדר בו נמצא הפוכדור, אתה מתחיל לשמור. עוברות 15 דקות ארוכות ואתה מרגיש ממש יבש, לפתע מופיע מלצר עם כוס מים ואומר:"התרצה לשתות אדוני?" [/b][/quote]
"כן" אומר לו ואז אגיד לו "מתי מגיעיםולאיפה בדיוק אנחנו הולכים?"
-
ארתור-
"אנו שטים להוואן הרחוקה" אומר האיש, נותן לך את כוס המים, והולך. אתה שוטה את כוס המים ולפתע אתה מרגיש ישנוני, אתה נהיה עייף יותר ויותר עדב שאתה נירדם. אתה קם ומגלה שפוגדור הזהב נעלם!
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 7 2009, 02:33 AM
[b] ארתור-
"אנו שטים להוואן הרחוקה" אומר האיש, נותן לך את כוס המים, והולך. אתה שוטה את כוס המים ולפתע אתה מרגיש ישנוני, אתה נהיה עייף יותר ויותר עדב שאתה נירדם. אתה קם ומגלה שפוגדור הזהב נעלם! [/b][/quote]
"זה בטח המשרת זה תמדי המשרת" אני אומר בעצבנות ויוצא מהחדר כשאני מחפש את מי שהביא לי את המים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 6 2009, 10:22 PM
[b] מיכה-
אתה זורק את הפוכדור לאוויר, ממנו יוצא נידורינה-[img]http://i29.tinypic.com/5x3286.png[/img], נידורן התפתחה
[/b][/quote]
"תעזרי לי עם בעיטה כפולה"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 7 2009, 02:16 AM
[b]
עומר-
לה*
-----
אתה מתקדם לזירה האחרונה, אתה מסתכל ורואה כמה שהיא גבוהה ועצומה, מסביבך יש המון אנשים בקהל, "אתה מסתכל מולך ורואה את מוח השטח-[img]http://i42.tinypic.com/2vxglxd.png[/img], "כל הכבוד על הגעתך לכאן, אני הוא טאקר" אומר האיש. "התחילו" אומר השופט, "צאו סוואמפרט והונדום" אומר טאקר ומוציא סוואמפרט-[img]http://i30.tinypic.com/zyblz8.png[/img], והונדום-[img]http://i30.tinypic.com/serbli.png[/img] [/b][/quote]
"האנטר סטיליקס בוא נתחיל" אני אומר להם "סטיליקס זריקת אבנים על האנדאוום ואז ניב קרח! האנטר תתחיל עם צוות כפול ואז היפנוזה על סוואמפרט!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 6 2009, 11:39 PM
[b] פטריק-
סווינב זורק גוש בוץ נוסף, ספירוו אינו יכול לראות כעת [/b][/quote]
"בלימה!" אני קורה אל סווינב ולאחר שסווינב פועל אני שולח פוכדור אל ספירו.
-
[SIZE=4]אני נוסע לכינרת, אחזור מחר בערב[/SIZE]
פטריק-
סווינב דוחף את ספירוו פעם נוספת, ספירוו מתאושש ומצליח להסיר את הבוץ, הדבר הראשון שהוא רואה זה את הפוכדור שמכניס אותו לתוכו מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת ספירוו
-----------------------------------------
תקשיב, אני אעדכן את הספירוו אבל בלי תמונה-כי אני לא במחשב שלי ואני מעדיף לעלות ספרייטים משמה ולא מהאינטרנט. בסדר?
עומר
"קדימה סוואמפרט, רעידת אדמה. ואתה הונדום השתמש בלהביור על סטיליקס" אומר טאקר. סוורמפרט שולח אגרופים חזקים אל האדמה, האגרופים יוצרים רעידת אדמה חזקה שמפילה את סטיליקס כאשר מנסה לזרוק אבנים ומחסלת להאנטר את הכפילים. האנטר יוצר אנרגיה קוסמית אשר מצליחה להרדים את סוואמפרט. סטיליקס יוצא עם ניב קרח, הונדום ממלא את פיו באש ואז מוציא אותה אל סטיליקס, סטיליקס לא מצליח לעמוד בהתקפה ונכווה מהלהביור
ארתור-
במהרה תה יוצא מהחדר, אתה מחפש את המלצר, אתה מחפש אותו בכל קומה, כל חדר-אבל לא מוצא אותו. לפתע מופיע האיש בחליפה השחורה ושואל:"מדוע אינך בחדר אדוני?"
מיכה-
נידורינה לוחצת עוד ועוד על השיריון של שאקל בבעיטה כפולה, היא ממשיכה עד שלפתע השיריון נסדק ובהמשך גם נשבר-אתה רואה את הפוכדורים בתוך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 7 2009, 03:19 PM
[b]
עומר
"קדימה סוואמפרט, רעידת אדמה. ואתה הונדום השתמש בלהביור על סטיליקס" אומר טאקר. סוורמפרט שולח אגרופים חזקים אל האדמה, האגרופים יוצרים רעידת אדמה חזקה שמפילה את סטיליקס כאשר מנסה לזרוק אבנים ומחסלת להאנטר את הכפילים. האנטר יוצר אנרגיה קוסמית אשר מצליחה להרדים את סוואמפרט. סטיליקס יוצא עם ניב קרח, הונדום ממלא את פיו באש ואז מוציא אותה אל סטיליקס, סטיליקס לא מצליח לעמוד בהתקפה ונכווה מהלהביור [/b][/quote]
"סטיליקס תתאושש ואז צא בניב קרח על סוואמפרט ואז זריקת אבנים על האנדאוום! האנטר תישתמש באגרוף שאיבה על האנדאוום ואז תשלח קללה על סוואמפרט!" אני קורא.
-
[b] [SIZE=4]אני נוסע לכינרת, אחזור מחר בערב[/SIZE]
פטריק-
סווינב דוחף את ספירוו פעם נוספת, ספירוו מתאושש ומצליח להסיר את הבוץ, הדבר הראשון שהוא רואה זה את הפוכדור שמכניס אותו לתוכו מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת ספירוו
-----------------------------------------
תקשיב, אני אעדכן את הספירוו אבל בלי תמונה-כי אני לא במחשב שלי ואני מעדיף לעלות ספרייטים משמה ולא מהאינטרנט. בסדר?
[/b][/quote]
נו ברובמל בוס O:
תבלה D:<
---
"מעולה !!!" אני צורח ורץ לחבק את סווינב.
אני מחייך אליו זורק את הפוכדור של ספירו באוויר, כספירו יוצא אני מחייך אליו מריכב אותו על כתפי ומברך אותו להצטרפותו לצוות.
-
[b] ארתור-
במהרה תה יוצא מהחדר, אתה מחפש את המלצר, אתה מחפש אותו בכל קומה, כל חדר-אבל לא מוצא אותו. לפתע מופיע האיש בחליפה השחורה ושואל:"מדוע אינך בחדר אדוני?" [/b][/quote]
"המלצר הביא ל כדור שינה בתוך המים ואז הוא לקח את הפוקדור וברח" אני אומר לו מהר וממשיך לחפש את המלצר הזה
-
[b] מיכה-
נידורינה לוחצת עוד ועוד על השיריון של שאקל בבעיטה כפולה, היא ממשיכה עד שלפתע השיריון נסדק ובהמשך גם נשבר-אתה רואה את הפוכדורים בתוך [/b][/quote]
מוהאאהאהאהאהאXD
-------------
אשלוף אותם ואלך
-
פטריק-
אחרי שאתה מוציא את ספירוו אתה רואה אותו קצת מצוברח על הפסדו, אבל בסדר עם זה, ספירוו עולה על כתפך ומצביע אל האופק. אתם ממשיכים בדרך, כבר מחשיך ובשמיים אתה רואה שיירת הוטהוט-[img]http://i28.tinypic.com/2d1ttvq.png[/img]
ארתור-
"לא אכפת לי איך זה קרה, אם אתה לא תמצא את הכדור את תישא בתוצאות" אומר האיש
מיכה-
אתה חוזר לעיר סרולין, אתה משחרר את פוקימוניך ונותן להם לנוח. אחרי שפוקימוניך קמים אתה ממשיך להסתובב בעיר ורואה שנמצא בעיר מתקן קרב נוסף-אזור הקרב
עומר-
"להביור על סטיליקס הונדום, אקדח מים על סטיליקס סואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס זוחל במהירות לעבר סוואמפרט, באותו הזמן הוא טוען את ניבו בקרח, כאאשר הוא מגיע לסואמפרט הוא יוצא בזינוק אך הונדום שולח להביור ומפיל אותו. האנטר תוקף באגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בהונדום והונדום עדיין מחזיק מעמד, אחר כך סטיליקס זורק אבנים על הונדום, ההתקפה נעצרת על ידי סוואמפרט שתוקף באקדח מים. סוואמפרט ממשיך באקדח המים ולא מפסיק, ולפתע האנטר מקלל אותו והקללה תוקפת לרגע ועוצרת-סוואמפרט מפסיק עם אקדח המים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 8 2009, 07:35 PM
[b]
עומר-
"להביור על סטיליקס הונדום, אקדח מים על סטיליקס סואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס זוחל במהירות לעבר סוואמפרט, באותו הזמן הוא טוען את ניבו בקרח, כאאשר הוא מגיע לסואמפרט הוא יוצא בזינוק אך הונדום שולח להביור ומפיל אותו. האנטר תוקף באגרוף שאיבה, האגרוף פוגע בהונדום והונדום עדיין מחזיק מעמד, אחר כך סטיליקס זורק אבנים על הונדום, ההתקפה נעצרת על ידי סוואמפרט שתוקף באקדח מים. סוואמפרט ממשיך באקדח המים ולא מפסיק, ולפתע האנטר מקלל אותו והקללה תוקפת לרגע ועוצרת-סוואמפרט מפסיק עם אקדח המים [/b][/quote]
"עבודה טובה שניכם עכשיו האנטר בילבול ואז אגרוף שאיבה על סוואנפרט! סטיליקס תכרוך את עצמך סביב האנטר ואז זנב ברזל!" אני אומר להם.
-
[b] ארתור-
"לא אכפת לי איך זה קרה, אם אתה לא תמצא את הכדור את תישא בתוצאות" אומר האיש [/b][/quote]
"טוב אחי" אני אומר לו ומתחיל לרוץ למאחורה בשבילל למצוא את המשרת
-
ארתור-
אתה סורק את האזור, מחפש במטבח מאחורי הפינה ואפילו שואל אנשים-אבל כלום, האיש לא נמצא בשום מקום ואף אחד לא יודע עליו. לפתע החשמל מתכבה, מישהו כיבה את החשמל בספינה!
עומר-
"כדור צל על האנטר הונדום, תחמוק האנטר סוואמפרט ואז אקדח מים" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול אל סוואמפרט, סוואמפרו מתנהג מוזר ומשחק עם הידיים שלו. האנטר שולח אגרוף שאיבה על סוואמפרט, לפתע מופיע כדור צל ומעיף אותו-זהו כדור הצל של הונדום. סטיליקס מתכרך סביב האנטר, מכיוון שסוואמפרט לא עושה דבר הצוות של טאקר לא תוקף, סטיליקס מקשיח את זנבו כברזל ומפיל את הונדום מהפנים לאדמה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 8 2009, 08:57 PM
[b]
עומר-
"כדור צל על האנטר הונדום, תחמוק האנטר סוואמפרט ואז אקדח מים" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול אל סוואמפרט, סוואמפרו מתנהג מוזר ומשחק עם הידיים שלו. האנטר שולח אגרוף שאיבה על סוואמפרט, לפתע מופיע כדור צל ומעיף אותו-זהו כדור הצל של הונדום. סטיליקס מתכרך סביב האנטר, מכיוון שסוואמפרט לא עושה דבר הצוות של טאקר לא תוקף, סטיליקס מקשיח את זנבו כברזל ומפיל את הונדום מהפנים לאדמה [/b][/quote]
"האנטר עכשיו אגרוף שאיבה בכל הכוח על האנדאוום! סטיליקס ניב קרח על סוואמפרט ואז זנב ברזל!" אני אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 8 2009, 08:57 PM
[b] ארתור-
אתה סורק את האזור, מחפש במטבח מאחורי הפינה ואפילו שואל אנשים-אבל כלום, האיש לא נמצא בשום מקום ואף אחד לא יודע עליו. לפתע החשמל מתכבה, מישהו כיבה את החשמל בספינה! [/b][/quote]
אני מתחיל סתם לרוץ לחפש משהו שישפוך אור נוסף על הפרשה(תמיד רציתי להגיד את זה)
-
[b] פטריק-
אחרי שאתה מוציא את ספירוו אתה רואה אותו קצת מצוברח על הפסדו, אבל בסדר עם זה, ספירוו עולה על כתפך ומצביע אל האופק. אתם ממשיכים בדרך, כבר מחשיך ובשמיים אתה רואה שיירת הוטהוט-[img]http://i28.tinypic.com/2d1ttvq.png[/img] [/b][/quote]
"מוכן לקרב ראשון ספירוו?" אני שואל את ספירוו ונותן לו לעוף לעבר הזירה מהדומה.
אני מביט בהוטהוט ומחייך אליו חיוך ממזרי.
"תתכיל אתה" אני ואמר לו, מביט במה הוא יתקוף.
-- תן מסן O:
-
ארתור-
אחרי כמה דקות ללא חשמל לפתע נדלק האור, "הוא בורח" אתה שומע קול ואז יוצא איש בגלימה מהמרתף-הוא מחזיק בידו את פוכדור הזהב
פטריק-
אלו מלא הוטהוטים
----------------------
אחד ההוטהוטים מסתכל עליך, הוא מנדנד את ראשו בתהייה וממשיך לעוף בלי להתייחס
עומר-
"תתחמק הונדום, ואתה סוואמפרט תנסה להתאושש ואז משאבת הידרו" אומר טאקר. הונדום אינו מספיק להתאושש מההתקפה, אט אט הוא קם ולפתע האנטר מפיל אותו שובבאגרוף שאיבה. באותו הזמן סטיליקס יוצא אל סוואמפרט כאשר ניבו מחוזק בהקפאה, כאשר הוא במרחק נגיעה מסוואמפרט, סוואמפרט מתאושש ותופס את זנבו של סטיליקס, סטיליקס תוקף את ידו ותוקע את זנבו ואת ידו של סוואמפרט בקרח. בעזרת הקשחת הזנב לזאת של ברזל ומנפץ את הקרח, באותו הזמן סוואמפרט מוציא מפיו מים בלחץ גבוה כל כך שהם מעיפים את סטיליקס לאחור ומצמידים בחוזקה אותו לקיר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 09:15 AM
[b]
עומר-
"תתחמק הונדום, ואתה סוואמפרט תנסה להתאושש ואז משאבת הידרו" אומר טאקר. הונדום אינו מספיק להתאושש מההתקפה, אט אט הוא קם ולפתע האנטר מפיל אותו שובבאגרוף שאיבה. באותו הזמן סטיליקס יוצא אל סוואמפרט כאשר ניבו מחוזק בהקפאה, כאשר הוא במרחק נגיעה מסוואמפרט, סוואמפרט מתאושש ותופס את זנבו של סטיליקס, סטיליקס תוקף את ידו ותוקע את זנבו ואת ידו של סוואמפרט בקרח. בעזרת הקשחת הזנב לזאת של ברזל ומנפץ את הקרח, באותו הזמן סוואמפרט מוציא מפיו מים בלחץ גבוה כל כך שהם מעיפים את סטיליקס לאחור ומצמידים בחוזקה אותו לקיר [/b][/quote]
"האנטר תשתמש בבילבול בשביל להפנות את המתקפה על האנדאום ואז תשלח היפנוזה על סוואמפרט! סטיליקס תתאושש ואז זנב ברזל על סוואמפרט ואז זריקת אבנים על האנדאוום!" אני קורא בקול.
-
[b] פטריק-
אלו מלא הוטהוטים
----------------------
אחד ההוטהוטים מסתכל עליך, הוא מנדנד את ראשו בתהייה וממשיך לעוף בלי להתייחס [/b][/quote]
טעות שלי, איך השירים של FOB?
---
"ספירוו צרחה!" אני קורה אל פויקימון הציפור.
"סווינב נסה לשלוח בוץ על העצים ככה הם לא יכולו לעמד על העצים!"
-
[b] ארתור-
אחרי כמה דקות ללא חשמל לפתע נדלק האור, "הוא בורח" אתה שומע קול ואז יוצא איש בגלימה מהמרתף-הוא מחזיק בידו את פוכדור הזהב [/b][/quote]
אני רץ אחריו ונכנס בוא מאחורה בשביל להעיף אותו
-
[b]
מיכה-
אתה חוזר לעיר סרולין, אתה משחרר את פוקימוניך ונותן להם לנוח. אחרי שפוקימוניך קמים אתה ממשיך להסתובב בעיר ורואה שנמצא בעיר מתקן קרב נוסף-אזור הקרב
[/b][/quote]
אלך לשם בשמחה.
-
[b] מיכה-
אתה זורק את הפוכדור לאוויר, ממנו יוצא נידורינה-[img]http://i29.tinypic.com/5x3286.png[/img], נידורן התפתחה
פטריק-
שטויות, כל יום לומדים משהו חדש :)
---------------------------------------
ספירוו מחדד את מקורו ויוצא לעבר סווינב, סווינב מפריע לו לראות בכך שזורק לעיניו בוץ, ספירוו מפספס את סווינב, לכן סווינב מנצל את המצב ומפיל אותו בבלימה
ניב-
"אז רוצה שאני אקח אותך?" שואלת פלטינה
עומר-
"אגרוף ממוקד לעבר ארבוק אבומסנוו, אתה לפרס אקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק מתחיל למלאות את פיו בחומצה, אבומסנוו מכין אגרוף וממקד בו אנרגיה, הוא שולח אותו לעבר ארבוק ומעיף אותו לצד השני של הזירה-ארבוק לא מוותר, הוא קוף לעבר אבומסנוו ונושך אותו, במהרה אבומסנוו מוריד אותו ממנו ומתרחק. באותו הזמן האנטר שולח אגרוף ממוקד אל לפרס, האגרוף פוגע בפניה-ולפרס נופלת מעולפת
ארתור-
פחבאס מסתובב סביב אספיון, הוא מתאמץ כמה שיותר אבל לא מצליח-פיליפ נותן לך להיראות גרוע יותר ויותר
פיבאס-80%
אספיון-100% [/b][/quote]
ומזה אני יכול להבין שאני עז...
-
[b] ניב-
"אז רוצה שאני אקח אותך?" שואלת פלטינה [/b][/quote]
"כן אני אשמח, התכנון שלי הוא ללכת לסרוליאן, אני יכול לזכות שם בסמל השלישי שלי ושמעתי שמארשטומפ של מיסטי יודע זנב אקווה, מתקפה שאני רוצה שדרגונייר ילמד
-
מיכה-
אתה נכנס לאזור הקרב, שם אתה רואה חדר לחימה בו אנשים ופוקימונים מתאמנים. אתה מתקדם לפתע איש בחליפת קרטה עוצר אותך ושואל:"למה באת לכאן?"
פטריק-
מי אמר שהוטהוטים על העצים?
------------------------------
ספירוו צווח בכל כוחו, וההוטהוטים ממשיכים לעוף כרגיל. סווינב מנסה גם הוא להכשיל אותם, הוא לוקח גוש מהאדמה וזורק אותו לעבר ההוטהוטים אבל הם נמצאים גבוה בשמיים ואינו מגיע אליהם
ארתור-
האיש רואה שאתה רודף אחריו הוא עוצר ומסתובב אליך, "תרצה עוד כוס מים?" הוא אומר בליגלוג. אחר כך האיש זורק פוכדור לעבר, ממנו יוצא אגרון-[img]http://i30.tinypic.com/2eow5za.png[/img], "טפרי ברזל!" אומר האיש
עומר-
"שטויות, הגנה סוואמפרט" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול לעבר סוואמפרט, אבל ההגנה מגנה עליו מהבילבול. האנטר מנסה שנית בהיפנוזה, ושוב ההגנה חוסמת אבל אז המגן מתנפץ. "להביור על סטיליקס הונדום, ורעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס קם ומעט מתאושש, הוא מניף את זנבו למען התקפת זנב ברזל ואז הונדום ממלא את פיו באש ויורה להביור שמפיל מחדש את סטיליקס-סטיליקס מתחיל להיסתחרר. סוואמפרט מכה באדמה חזק כל כך שנוצרת רעידת אדמה, רעידת האדמה מפילה את האנטר ופוגעת שוב בסטיליקס
לון-
יש דבר הנקרא ה"פ, אמורים להודיע דברים כאלה שמה
----------------------------------------------------
"דדחוף אותו כמה שיותר חזק לאדמה באגרוף ממוקד כך שיווצר בור" אומרת אנבל. סנורלאקס שולח במהירות עצומה והרבה כוח המון אגרופים ממוקדים, האגרופים כל כך חזקים ותוקפים כל כך מהר עד שנוצר בור באדמה, בתוך הבור אתם רואים את קרוקונוו מעולף
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 08:49 PM
[b] פטריק-
מי אמר שהוטהוטים על העצים?
------------------------------
ספירוו צווח בכל כוחו, וההוטהוטים ממשיכים לעוף כרגיל. סווינב מנסה גם הוא להכשיל אותם, הוא לוקח גוש מהאדמה וזורק אותו לעבר ההוטהוטים אבל הם נמצאים גבוה בשמיים ואינו מגיע אליהם [/b][/quote]
מהנחה שהם פוקימוני ציפור (ינשוף) חשתי שהם על העצים - למה שיהיו על האדמה הם לא יונים OO"
---
"בוא נעזוב אותם" אני אומר ונותן לסוווינב לתפס על כתפי וגם לספירוו.
"לעיר ורידיאן!" אעני אומר בשמחה ופונה לעיר הבאה.
-
[b] ארתור-
האיש רואה שאתה רודף אחריו הוא עוצר ומסתובב אליך, "תרצה עוד כוס מים?" הוא אומר בליגלוג. אחר כך האיש זורק פוכדור לעבר, ממנו יוצא אגרון-[img]http://i30.tinypic.com/2eow5za.png[/img], "טפרי ברזל!" אומר האיש [/b][/quote]
"צא טורטרה ותשתמש ברעידת אדמה" אני צועק מהר
-
[b] מיכה-
אתה נכנס לאזור הקרב, שם אתה רואה חדר לחימה בו אנשים ופוקימונים מתאמנים. אתה מתקדם לפתע איש בחליפת קרטה עוצר אותך ושואל:"למה באת לכאן?"
[/b][/quote]
"להילחם במנהיג."
-
[b] לון-
יש דבר הנקרא ה"פ, אמורים להודיע דברים כאלה שמה
----------------------------------------------------
"דדחוף אותו כמה שיותר חזק לאדמה באגרוף ממוקד כך שיווצר בור" אומרת אנבל. סנורלאקס שולח במהירות עצומה והרבה כוח המון אגרופים ממוקדים, האגרופים כל כך חזקים ותוקפים כל כך מהר עד שנוצר בור באדמה, בתוך הבור אתם רואים את קרוקונוו מעולף [/b][/quote]
"אוי לא קרוקנוו!" אני צועק
-
פטריק-
אתם ממשיכים בדרככם הענוגה, ולבסוף מגיעים לורידיאן. לעיר יש שטח גדול, אבל רק חלק ממנו בשימוש
ארתור-
טורטרה מרים את גופו, אך לפתע מופיע האיש בחליפה, עוצר אותו ואומר:"אל תשתמש במתקפות הרסניות כמו רעידת אדמה בספינה, זה עלול להרוס אותה". אגרון מחדד את טפריו מקשה אותם לעובי ברזל, ואז הוא חותך איתם את טורטרה בחוזקה
מיכה-
"אז בוא איתי" אומר איש. אתם מתקדמים לזירה הראשית באזור הקרב, אתה עומד במקומך ורואמ מולך את מוח הקרב-[img]http://i40.tinypic.com/24nldut.png[/img], "זה יהיה קרב של 3 על 3, לאף אחד מהמתמודדים אין אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט. "נעים מאוד להכיר גרטה, צא הרייאמה" אומרת מוח הקרב ומוציאה הרייאמה-[img]http://i40.tinypic.com/2jdif82.png[/img]
לון-
"קרוקונוו לא יכול להילחם עוד, סנורלאקס הוא המנצח בקרב הזה" אומר השופט "הוצא פוקימון חדש"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 10:39 PM
[b] לון-
"קרוקונוו לא יכול להילחם עוד, סנורלאקס הוא המנצח בקרב הזה" אומר השופט "הוצא פוקימון חדש" [/b][/quote]
"קרוקנוו, היית פשוט מדהים" אני אומר בזמן שאני מכניס אותו לפוקדור "אןקיי, מה תגידי על זה? סנורלאקס, אני בוחר בך!" אני אומר ומוציא את סנורלאקס מהפוקדור
-
[b] פטריק-
אתם ממשיכים בדרככם הענוגה, ולבסוף מגיעים לורידיאן. לעיר יש שטח גדול, אבל רק חלק ממנו בשימוש [/b][/quote]
אני פונה למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימוני םשלי.
כשאני גומר את ההתעסקו תעם הריפוי אני ממהר אל יער ורידיאן
-
פטריק-
לא תרצה להילחם במכון?
-------------------------
אתה הולך לאחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים. אחרי דקה מצומצמת של המתנה היא מגיעה, מגישה לך את הפוקימונים ושואלת:"עוד משהו?"
ליאור-
"נחת על סנורלאקס בחבטת גוף" אומרת אנבל
-
[b] ארתור-
טורטרה מרים את גופו, אך לפתע מופיע האיש בחליפה, עוצר אותו ואומר:"אל תשתמש במתקפות הרסניות כמו רעידת אדמה בספינה, זה עלול להרוס אותה". אגרון מחדד את טפריו מקשה אותם לעובי ברזל, ואז הוא חותך איתם את טורטרה בחוזקה [/b][/quote]
"טורטרה אל תקשיב לו תשתמש ברעידת אדמה" אני אומר לו ואז אני מוציא את פיג'יוטו ואומר לו "תנסה בינתיים לגנוב את הכדור בלי שהוא ראה"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:00 PM
[b] פטריק-
לא תרצה להילחם במכון?
-------------------------
אתה הולך לאחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים. אחרי דקה מצומצמת של המתנה היא מגיעה, מגישה לך את הפוקימונים ושואלת:"עוד משהו?" [/b][/quote]
בסדר...
---
"לא תודה" אומר לה ואצא החוצה.
אני זורק את הפוכדורים של שתי הפוקימונים שלי "מוכנים למכון הראושן שלנו?!" אשאל אותם בהתרגשות.
ואז שלושתנו נצא אל מכון העיר ורידיאן.
-
ארתור-
האיש בחליפה שוב עוצר את טורטרה, "אתה מפגר? אם עוד פעם אחת תנסה לעשות זאת אקח את טורטרה אם פוכדור AG. "שוב טפרי ברזל" אומר הגנב, אגרון שוב מחדד את טפריו בחוזקה וחותך שנית את טורטרה. פידג'וטו עף אל הגנב מנסה לקחת את הפוכדור, אבל הגנב לא מוותר ותופס בכח את הפוכדור
פטריק-
סווינב וספירוו קופצים משמחה. סווינב עולה על גבו של ספירוו והם מתחילים לעוף לעבר המכון, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מתנגש במישהו-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] ונופל, "אתה בסדר?" הוא שואל
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:33 PM
[b] פטריק-
סווינב וספירוו קופצים משמחה. סווינב עולה על גבו של ספירוו והם מתחילים לעוף לעבר המכון, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מתנגש במישהו-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] ונופל, "אתה בסדר?" הוא שואל [/b][/quote]
אני קם מהר ומוריד את מביט מטה מהאישיות בה נתקלתי.
"כן אני בסדר גרין" אומר לו ואשלח יד ללחיצה. "אני בדרך למכון ורידיאן"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:33 PM
[b] ארתור-
האיש בחליפה שוב עוצר את טורטרה, "אתה מפגר? אם עוד פעם אחת תנסה לעשות זאת אקח את טורטרה אם פוכדור AG. "שוב טפרי ברזל" אומר הגנב, אגרון שוב מחדד את טפריו בחוזקה וחותך שנית את טורטרה. פידג'וטו עף אל הגנב מנסה לקחת את הפוכדור, אבל הגנב לא מוותר ותופס בכח את הפוכדור [/b][/quote]
"טוררטרה חזור צא מיוטו ותשתמש על אגרון באגרוף ממוקד ומיד אחרי זה תשתמש בהחלפת מקום עם אגרון ותיקח לאיש את הפוקדור בלי שהוא ישים לב ובזמן שמיוטו לוקח לו את הפוקדור פיג'יוטו תשתמש על אגרון באס השמיים ואז בבלימה"
-
[b]
מיכה-
"אז בוא איתי" אומר איש. אתם מתקדמים לזירה הראשית באזור הקרב, אתה עומד במקומך ורואמ מולך את מוח הקרב-[img]http://i40.tinypic.com/24nldut.png[/img], "זה יהיה קרב של 3 על 3, לאף אחד מהמתמודדים אין אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט. "נעים מאוד להכיר גרטה, צא הרייאמה" אומרת מוח הקרב ומוציאה הרייאמה-[img]http://i40.tinypic.com/2jdif82.png[/img]
[/b][/quote]
"צא גלייסקור, ניב השמל!"