[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 07:28 PM
[b] מקס
צ'ימצ'אר קופת הצידה ומתחמק מספירו, אבל הוא נחת לא טוב ונפגע מה זה. הוא עומד במקום ומתנשף.
[/b][/quote]
"זה מספיק" אני אומר "צא פוקדור!"
Printable View
[b] מקס
צ'ימצ'אר קופת הצידה ומתחמק מספירו, אבל הוא נחת לא טוב ונפגע מה זה. הוא עומד במקום ומתנשף.
[/b][/quote]
"זה מספיק" אני אומר "צא פוקדור!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:28 PM
[b]
תמיר
למצוא מוטיבציה, לא לתפוס מוטיבציה. הבנת נכון, הוא רוצה מוטיבציה להתאמן.
--
"כן, לזה התכוונתי, צא גרובייל!" הוא אומר ומוציא גרובייל. [/b][/quote]
"גרובייל..." אני מסנן מבין שיניי,פותח את הפוקדע ורואה מידע עליו.
תגובתי האחרונה.
כל מי שרוצה להגיב שיעשה את זה עכשיו ואני אמשיך שבוע הבא. נושא ננעל היום או מחר.
רומה
לרביטאר מהנהן. נראה שחסרון הסוג לא מפחיד אותו מראש, ושלא נראה לו שזה ישנה הרבה.
מקס
הפוכדור נזרק על צ'ימצ'אר והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת צ'ימצ'אר יעודכן מיד.
תמיר
"גרובייל פוקימון לטאת העץ. העלים בגופו של גרוביילמ פאשרים לו לנוע מעץ לעץ במהירות גבוהה מאוד, ולכל פוקימון יהיה קשה להשיג אותו במרדף כזה, לא משנה כמה חזק הוא. תודה שהשתמשת בפוקדע" הפוקדע אומר. הסביבה אינה יער כך שזה לא קורה כאן.
"אוקיי, אני מתחיל, גרובייל מהירות!" הוא אומר גרובייל מתחיל לרוץ במהירות אל גיבל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:03 PM
[b] דודי
הדחיפה עם מכת הברק פוגעת בוונונט בחזקה, ולאחר מכן וונונט משתמש בגלגול ופוגע בשינקס. [/b][/quote]
"טעינה ומכת ברק!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:45 PM
[b] מקס
הפוכדור נזרק על צ'ימצ'אר והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת צ'ימצ'אר יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אחי
תהנה בחו"ל
ומחכה להמשיך שבוע הבא
--
אני ממשיך ללכת לכיוון העיר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 09:45 PM
[b] תגובתי האחרונה.
כל מי שרוצה להגיב שיעשה את זה עכשיו ואני אמשיך שבוע הבא. נושא ננעל היום או מחר.
תמיר
"גרובייל פוקימון לטאת העץ. העלים בגופו של גרוביילמ פאשרים לו לנוע מעץ לעץ במהירות גבוהה מאוד, ולכל פוקימון יהיה קשה להשיג אותו במרדף כזה, לא משנה כמה חזק הוא. תודה שהשתמשת בפוקדע" הפוקדע אומר. הסביבה אינה יער כך שזה לא קורה כאן.
"אוקיי, אני מתחיל, גרובייל מהירות!" הוא אומר גרובייל מתחיל לרוץ במהירות אל גיבל. [/b][/quote]
תהנה XD
--
"טופרי דרקון!"
[quote][b]
רומה
לרביטאר מהנהן. נראה שחסרון הסוג לא מפחיד אותו מראש, ושלא נראה לו שזה ישנה הרבה.
[/b][/quote]
לארוי(קיצור לשם)תינגוס בו .
[b] ניתאי
תשמע, אני לא רוצה להתחיל את הקרב לפני שאני טס לחו"ל. אז אם נגיע לתחילת הקרב אז אני פשוט אבקש ממך לא להגיב עד שאני חוזר (מה גם שהמשחק יהיה בנעילה.)
--
אתה ריפאת את הפוקימונים במרכז. השעה כעת בערך 12 בצהריים. אתה מגיע למכון, ואתה רואה שהתעלה נכנסת לתוכו, ולא יוצאת ממנו. על השלט ליד המכון כתוב.
"מכון העיר זאוגוויל.
מנהיגה: ג'ן קרלסון (הפעם זה דמות בדיונית)
סוג: מים
'הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'".
"לשם מה באת?" השומר שואל אותך. [/b][/quote]
"באתי כדי לאתגר את מנהיגת המכון לקרב מכון כדי לזכות בתג השני שלי" אגיד לו בבטיחון
הוקפא ע"פ בקשת הפותח.
חזרתי!!!!!!
במהלך הטיול נכנסו לי כמה רעיונות לראש במשחק, אני מקווה שייצא לי להשתמש בהם.
דודי
וונונט נפגע מההתקפה, והוא נראה די עייף, והוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס מצליח להתחמק מההתקפה.
מקס
אתה ממשיך ללכת לאורך התעלה המלאכותית, ולבסוף אתה מוצא את עצמך בעיר זאוגוויל! מה שיש בעיר נמצא בדף הראשון.
תמיר
גיבל פוגע בגרוביל, אבל גרובייל עדיין מתנגש בגיגבל ופוגע בו.
"גרובייל, השתמש ביריעת זרע!" אומר המאמן. גרובייל משתמש ביריית זרע שבדרכה אל גיבל.
ניתאי
"אוקיי, רק שכעת המכון תפוס, אז אני אעביר אותך למימד מקביל" הוא אומר. המכון נהיה מטושטש, ואז אתה נמצא בתוך המכון. במכון יש זירה, שדרכה עוברת התעלה המלאכותית, ויש סכרים בקירות המכון כך שהמים לא זזים בתוך המכון. מולך עומדת ג'ן קרלסון, ומעל הכניסה והסוף של התעלה המלאכותית יש מדרגות. בצד אחד נמצא שופט הדגלים, ובצד השני יש שולחן עם שלושה שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן ולבין מנהיגת המכון ג'ן קרלסון יתחיל עכשיו. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב הזה יתקבל אם ורק אם המאמן יביס את שני הפוקימונים של המנהיגה, אם 2 מהפוקימונים שלו. אני אקבע האם פוקימון הובס או לא. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלאוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו.
רומה
לרויטר נושך את בדו (כן?) שלא הבחין בו, ואז בדו משתמש בגלגול.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 04:30 PM
[b] דודי
וונונט נפגע מההתקפה, והוא נראה די עייף, והוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס מצליח להתחמק מההתקפה. [/b][/quote]
"שינקס זה הזמן להראות לי מה אתה יכול מכת ברק בכול הכוח!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 04:30 PM
[b] ניתאי
"אוקיי, רק שכעת המכון תפוס, אז אני אעביר אותך למימד מקביל" הוא אומר. המכון נהיה מטושטש, ואז אתה נמצא בתוך המכון. במכון יש זירה, שדרכה עוברת התעלה המלאכותית, ויש סכרים בקירות המכון כך שהמים לא זזים בתוך המכון. מולך עומדת ג'ן קרלסון, ומעל הכניסה והסוף של התעלה המלאכותית יש מדרגות. בצד אחד נמצא שופט הדגלים, ובצד השני יש שולחן עם שלושה שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן ולבין מנהיגת המכון ג'ן קרלסון יתחיל עכשיו. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב הזה יתקבל אם ורק אם המאמן יביס את שני הפוקימונים של המנהיגה, אם 2 מהפוקימונים שלו. אני אקבע האם פוקימון הובס או לא. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלאוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו. [/b][/quote]
אנלא מאמין ששכחתי מיזה סלאוברו T^T[תמונה? O:]
--------------------
"צא! טוטודייל! נשיכה!"
אחי אתה זוכר איפו הייתי?
אני זוכר אחרי שתפסתי את נידורן..
ואתה צריך לעדכן שאלקיד התפתח...
וצריך לתת לי כמה פרסים של פוקימונים 3 בערך-נוצוצ'ק הזה.. ולא זוכר...
אז אתה ממשיך לי..
[quote][b]
רומה
לרויטר נושך את בדו (כן?) שלא הבחין בו, ואז בדו משתמש בגלגול.
[/b][/quote]
רויטר תינשך אותו הרבה פעמים ברצף שיבצר קירסום
דודי
שינקס פוגע בחזקה בוינונט והוא נפל על האדמה. נראה שאין לו יותר כח להלחם.
ניתאי
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
--
טוטודייל נושך את סלוברו.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שני ידיים עשויות ממים יוצאות מתוך התעלה שבתוך המכון, תופסות את טוטודייל, מושכות אותו מסלוברו, דופקות אותו מצד לצד בקיר, ולבסוף זורקות אותו למים.
ירין
אני המשכתי קצת בשבילך, כי אם לא אז כל המשחק היה נתקע. השוטרים התקשרו אליך כדי לחקור אותך, ואתה סיפרת להם את האמת, אבל הם לא האמינו לך, עד שאחד השוטרים שהיה בזירת הפשע אמר שהאקדח של הזקן (שאומת לפי תביעות אצבעות) לא היה מלא בכדורים, ושאופנועי הים באמת נמצאו בנהר, והיו בהם סדקים, שיכולים להיווצר מרוח תער, ואז השוטרים שיחררו אותך, אבל הם עדיין שמים עליך עין. כעת אתה נמצא בדרך לזאוגוויל, איפה שהיית לפני שהם עצרו אותך.
רומה
לרויטר נפגע מהגלגול, ואז נושך את בדו מספר פעמים, אבל בדו מתחמק מכמה מהם, ואז מתשמש בדחיפה ופוגע בלרויטר.