-
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מלטף את החזה שלה והיא מתחילה לגנוח , אתה מוריד את המכנס שלה ורואה משהו בולט
זה צינור ! בידיוק כמו שלך !!!! רוברטה וג'ולייט נבהלות ומתחילות לצרוח , ואתה נלחץ מהמצב בו נתקעת .
'אין על מה' אתה שומע את קולה של הינאמורי פתאום ומשהו לבן זוהר שם ממש לשנייה .
[b]אנטו ~[/b]
"זה לא אני עשיתי את זה , זה אתה עשית את זה . אני חושבת שזה יהיה טוב בכדי לקדם אותך
לנוק הכי גבוהה , נוק C . אולי תגלה שם דברים אחרים מעניינים , מגילה לבנה עם פס זהב זאת המגילה הכי מסתורית שקיימת ואין לדעת מה יקרה לאחר שתיכנס אליה אנטו " ג'סיקה אומרת וניראית די בטוחה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 08:10 PM
[b] ג'ק ~
"כן המפקד" כולם אומרים ומסמנים לך שאתה יכול לחזור לישון . [/b][/quote]
אני הולך ומסתובב בממלכה. 'אני לא יכול ללכת לישון' אגיד לעצמי ואמשיך ללכת.
-
[b]ג'ק ~
אתה מסתובב בממלכה ואתה מרגיש עייפות אבל אתה לא מוותר ואתה לא הולך לישון
אתה מסתובב כמה שעות ופתאום השמש עולה .. לאט לאט ובקלילות . פתאום למשך 3 שניות בידיוק השמש הפוכת לשחורה , אף אחד לא שם לב כי זה היה בידיוק ל-3 שניות .. מקרה מוזר ..[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 09:21 PM
[b] [b]ג'ק ~
אתה מסתובב בממלכה ואתה מרגיש עייפות אבל אתה לא מוותר ואתה לא הולך לישון
אתה מסתובב כמה שעות ופתאום השמש עולה .. לאט לאט ובקלילות . פתאום למשך 3 שניות בידיוק השמש הפוכת לשחורה , אף אחד לא שם לב כי זה היה בידיוק ל-3 שניות .. מקרה מוזר ..[/b] [/b][/quote]
אלך אל הבכיר ששומר ואגיד:"אני ראיתי את זה. השמש הפכה לשחורה ל3 שניות. אני משוכנע שג'רוד יבוא לכאן לתקוף ממש בקרוב."
-
[color=red][b]ג'ק ~
השומר מסתכל בבהלה ואומר " אם אתה כ"כ בטוח שג'רוד יתקוף היום כדאי שתכין את כל החיילים שלך , אציע שתפעיל את האזעקה ותכנס את כולם בכיכר הארמון" .[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 09:06 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
אתה מלטף את החזה שלה והיא מתחילה לגנוח , אתה מוריד את המכנס שלה ורואה משהו בולט
זה צינור ! בידיוק כמו שלך !!!! רוברטה וג'ולייט נבהלות ומתחילות לצרוח , ואתה נלחץ מהמצב בו נתקעת .
'אין על מה' אתה שומע את קולה של הינאמורי פתאום ומשהו לבן זוהר שם ממש לשנייה . [/b][/quote]
או מיי גאדדדדד!!! XD
---
''חתיכת קוקסינל!!'' אומר בבהלה, אשלוף את החרב שלי ואתקע אותו בליבו/ליבה XD של אמילי.
'תודה רבה לך הינאמורי, רק שתדעי שאני לא אעשה יותר שום אהבה עם אף אחת, ולא בטוח שאני אעזור להילחם נגד ג'רוד.' אומר בתת המודע ואגיד לג'ולייט ורוברטה ללכת מהחדר.
-
[b]אדוארד ~[/b]
'שתוק כבר' היא אומרת והזוהר הלבן מופיע לאחר שרוברטה וג'ולייט עזבו את החדר .
הזוהר הלבן משנה צורה ודומתה של הינאמורי החדשה משתקפת בזוהר , הזוהר נעלם והינאמורי החדשה , לאחר השיפור שלה מופיעה בחדר שלך .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 5 2010, 01:16 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~
השומר מסתכל בבהלה ואומר " אם אתה כ"כ בטוח שג'רוד יתקוף היום כדאי שתכין את כל החיילים שלך , אציע שתפעיל את האזעקה ותכנס את כולם בכיכר הארמון" .[/color][/b] [/b][/quote]
"אתה צריך להפעיל את האזעקה בגלל זה אתה עומד פה ולא אני.
אני אלך לכנס את כולם." אגיד ואכנס את כל החיילים בכיכר הארמון.
"חיילים אנחנו חייבים להתכונן לקרב מול ג'רוד,אני רוצה שלכל אחד יהיה נשק צמוד,אל תורידו את הנשק אף פעם. אנחנו בתקופת מלחמה ואסור להיות שאננים."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 09:06 PM
[b]
[b]אנטו ~[/b]
"זה לא אני עשיתי את זה , זה אתה עשית את זה . אני חושבת שזה יהיה טוב בכדי לקדם אותך
לנוק הכי גבוהה , נוק C . אולי תגלה שם דברים אחרים מעניינים , מגילה לבנה עם פס זהב זאת המגילה הכי מסתורית שקיימת ואין לדעת מה יקרה לאחר שתיכנס אליה אנטו " ג'סיקה אומרת וניראית די בטוחה .[/b][/quote]
אני אומר לה "אז כדאי לי ליפתוח אותה" אם היא אומרת כן אני פותח אותה אם לא אז אני שומר אותה לצידי.
אני אומר לה גם "אז כאשר אני ההיה בנוק C אני יוכל לצת למשימות מענינות".
-
[b]ג'ק ~[/b]
כל החיילים מתייצבים ואתה מוסר את מה שיש לך להגיד , מאסטר נוק C מסמן לך לא לשחרר אותם והוא עולה לדבר במיקרופון , הוא אומר "כל החיילים להתייצב עכשיו בחדר האימונים של כל אחד , היום יתקיימו שני אימונים ואנחנו מקווים שג'רוד לא יתקוף שוב . " הוא אומר , לוחץ לך את היד ומבטיח שהכל יהיה בסדר ..
[b]אנטו ~[/b]
"תפתח אותה והיכנס אליה בדרך שלך , נוק C הוא נוק מיוחד וסודי , אני מתאמנת שם .
לא אוכל לספר לך עכשיו מה יש שם אבל אני בטוחה שתגיע לשם ."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 5 2010, 08:47 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
'שתוק כבר' היא אומרת והזוהר הלבן מופיע לאחר שרוברטה וג'ולייט עזבו את החדר .
הזוהר הלבן משנה צורה ודומתה של הינאמורי החדשה משתקפת בזוהר , הזוהר נעלם והינאמורי החדשה , לאחר השיפור שלה מופיעה בחדר שלך . [/b][/quote]
''עזבי אותי הינאמורי, התרגיל הזה שעשית לי ממש ממש עבר את הגבול.'' אומר בעצבים, ואז אוסיף, ''אני אעצור את ג'רוד, איתך או בלעדייך.''
-
[b]הודעה חשובה לכולם : YopleShtuzim זה משתמש שקוראים לו עמית , הוא רשום למשחק ולא היה זמין הרבה זמן שמו במשחק הוא אנג, עכשיו הוא חוזר אבל לא לשחקן שלו , הוא חוזר למשחק בתור שליט האופל , תנו לו כבוד ועכשיו תוכלו לכרות איתו ברית בין הממלכות .[/b]
[b]אנג~[/b]
אתה עכשיו שליט האופל , אתה יודע להשתגר ממקום למקום , לשלוח עטלפים שתוקפים , לשלוח כדורי אופל וכדורי צל , קרן אופל וקרן צל , ואתה גם יודע להשתמש בקרן צל לבנה שזאת קרן צל מיוחדת .
ג'רוד שליט זינון המרושע עדיין לא תקף את הממלכה שלך , אבל הוא יתקוף אותה בקרוב , עדיין לא חתמת על הסכמי שלום עם שאר הממלכות , רק אם תעשה הסכם שלום בין הממלכות האחרות הם יוכלו לעזור לך , בשביל לכרות ברית עם הממלכות האחרות תצטרך לקרוא למאסטרי הנוק ולהודיע להם שאתם חייבים לכרות ברית עם שאר הממלכות , הם ידאגו לזה . אתה נמצא בחדר שלך ורואה שרשרת על המדף , אתה נזכר שמצאת אותה לפני כמה ימים אבל עדיין לא עשית איתה שום דבר .
[b]אדוארד~[/b]
היא לא עונה לך , היא פשוט נעלמת .
רוברטה וג'ולייט עזבו במהרה ואמילי שוכב\שוכבת על הריצפה מדמם\ת .
המנקה באה לנקות את הדם ופועל משליך את הגופה לדרקונים שיאכלו אותה .
נודע לך שיש שליט חדש בממלכת האופל ומקס עדיין לא כרת איתו ברית .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 08:50 PM
[b] [b]הודעה חשובה לכולם : YopleShtuzim זה משתמש שקוראים לו עמית , הוא רשום למשחק ולא היה זמין הרבה זמן שמו במשחק הוא אנג, עכשיו הוא חוזר אבל לא לשחקן שלו , הוא חוזר למשחק בתור שליט האופל , תנו לו כבוד ועכשיו תוכלו לכרות איתו ברית בין הממלכות .[/b]
[b]אנג~[/b]
אתה עכשיו שליט האופל , אתה יודע להשתגר ממקום למקום , לשלוח עטלפים שתוקפים , לשלוח כדורי אופל וכדורי צל , קרן אופל וקרן צל , ואתה גם יודע להשתמש בקרן צל לבנה שזאת קרן צל מיוחדת .
ג'רוד שליט זינון המרושע עדיין לא תקף את הממלכה שלך , אבל הוא יתקוף אותה בקרוב , עדיין לא חתמת על הסכמי שלום עם שאר הממלכות , רק אם תעשה הסכם שלום בין הממלכות האחרות הם יוכלו לעזור לך , בשביל לכרות ברית עם הממלכות האחרות תצטרך לקרוא למאסטרי הנוק ולהודיע להם שאתם חייבים לכרות ברית עם שאר הממלכות , הם ידאגו לזה . אתה נמצא בחדר שלך ורואה שרשרת על המדף , אתה נזכר שמצאת אותה לפני כמה ימים אבל עדיין לא עשית איתה שום דבר .
[/b][/quote]
אני שם את השרשת על צוארי ניגש למיקרופון וקורא לכול מאסטרי הנוק.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 08:50 PM
[b] [b]אדוארד~[/b]
היא לא עונה לך , היא פשוט נעלמת .
רוברטה וג'ולייט עזבו במהרה ואמילי שוכב\שוכבת על הריצפה מדמם\ת .
המנקה באה לנקות את הדם ופועל משליך את הגופה לדרקונים שיאכלו אותה .
נודע לך שיש שליט חדש בממלכת האופל ומקס עדיין לא כרת איתו ברית . [/b][/quote]
אני קורא למקס בארמון, ''מקס, תלך אל ממלכת האופל, האוויר, והאדמה. אני רוצה שתעשה איתם בריתות, אנחנו צריכים את כל הכוח נגד ג'רוד.'' אומר לו ואשלח אותו לדרכו.
-
[b]אנג~[/b]
אתה שם את השרשרת עם האבן השחורה , והאבן השחורה זוהרת ..
זה ניראה לך קצת מוזר אבל אתה מתעלם מזה ..
מיד מגיעים לחדר שלך כל מאסטרי הנוק
מאסטר נוק A - ג'ון
מאסטר נוק B - ג'סיקה
מאסטר נוק C - ג'יימס
מגיעים עוד כמה אנשים שעוזרים למאסטרים , סטיבן חברך הטוב גם נכנס לחדר .
--------
אחי הנה הקוד לחתימה שלך
[code][URL=http://www.israup.net][IMG]http://israup.net/images/fc35929f0d43909a698085a86d4913fa.jpg[/IMG][/URL][/code]
[b]אדוארד[/b]
מקס מיד ניגש לחדר שלך , אתה מוסר לו ללכת לשאר הממלכות והוא מוסר לך "אדוארד , אני מקבל את הפקודות שלך בשמחה , אבל אני חייב להודות ולהגיד שזה קצת קשה לו לטייל בכל רחבי הארץ הנסתרת (זינון) אוכל אולי ללכת רק לממלכת האופל ותשלח מישהו אחר לממלכת האוויר והאדמה ? אני באמת מצטער אבל זה קשה לי , ומסכן אותי , בפעם שעברה כמעט תקפו אותי בממלכת החשמל ..