-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ מצליח להיכנס לתוך התיק ומוציא משם חבילה קטנה, רשום עליה: "TM קרן קרח, הוראות: תצמידו את האבן לפוקימון שיכול ללמוד קרן קרח, האבן תיתן לו אפשרות להקפיא אקדח מים וככה ליצור קרן קרח, ולאחר מכן תתרגלו על זה, הערה: האבן לא חד פעמית אפשר להשתמש בה כמה פעמים שרוצים", מהחבירה יוצא מן אבן בצבע תכלת
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מרים את איווי, איווי מחייכת, היא רצה לעבר הקריסטלים למרות שהמרחק קטן אבל בגלל גופה הקטן זה רחוק, היא נוגעת בקריסטל, אור לבן מקיף אותה גופה טיפה גדל, ואיווי הופכת ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/471.png[/IMG] גלייסון קופצת עליך ומלקקת את פניך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;655680][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה מרים את איווי, איווי מחייכת, היא רצה לעבר הקריסטלים למרות שהמרחק קטן אבל בגלל גופה הקטן זה רחוק, היא נוגעת בקריסטל, אור לבן מקיף אותה גופה טיפה גדל, ואיווי הופכת ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/471.png[/IMG] גלייסון קופצת עליך ומלקקת את פניך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לגליסון" בואי תצטרפי אלי" אני זורק עליה פוכדור
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
גלייסיון נכנסת שמחה לפוקדור, הפוקדור מועבר למעבדה של פרופסור אלן
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;655688][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
גלייסיון נכנסת שמחה לפוקדור, הפוקדור מועבר למעבדה של פרופסור אלן
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
יש אני אומר"תפסתי גליסון" וממשיך בדרך שלי
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה עומד לצאת מהמערה אבל נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/215.png[/IMG] זוהרת שמאתגרת אותך לקרב
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;655695][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
אתה עומד לצאת מהמערה אבל נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/215.png[/IMG] זוהרת שמאתגרת אותך לקרב
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את מונפרו" סחרור אש וגלגל להבה על סניזל"
-
[QUOTE=roi857;655113][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
הפקידה אומרת: "אין בעיה", היא מכניסה את הפוקידע שלך למכשיר, ונותנת לך כרטיס מעבר, ואז היא אומרת: "זה הופעה של יחיד", לאחר שאתה יוצא אתה מוצא שדה טוב עם עצים
[COLOR=Blue]ס
[COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
"אוקי צאי פוניטה!" אקרא ואוציא אותה מהפוכדור "אוקי מממ איזה שילובים מעניינים אפשר לעשות עם המתקפות שלך? יש לך רעיונות?" אשאל אותה ואומר "בואי נתחיל שתשתמשי בסחרור אש אבל שהוא יסתובב ולכן הוא צריך להיות חזק ואחר כך גלגל להבה בשביל להיכנס סביבו,לאחר כמה זמן תשתמשי בגחלת לאדמה ואת עם גלגל הלהבה תתנפצי ללמטה ואלי האש תתפוצץ ותראה את היופי שלך קדימה!" אומר לה
-
[quote=roi857;655680][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]מאדקיפ מצליח להיכנס לתוך התיק ומוציא משם חבילה קטנה, רשום עליה: "TM קרן קרח, הוראות: תצמידו את האבן לפוקימון שיכול ללמוד קרן קרח, האבן תיתן לו אפשרות להקפיא אקדח מים וככה ליצור קרן קרח, ולאחר מכן תתרגלו על זה, הערה: האבן לא חד פעמית אפשר להשתמש בה כמה פעמים שרוצים", מהחבירה יוצא מן אבן בצבע תכלת[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR]\[/quote]
"מתקיפ אתה רוצה ללמוד קרן קרח?"אני שואל אותו ונותן ללמוד את זה.
-
מאדקיפ שמח מאוד, הוא נוגע באבן ורץ החוצה
[COLOR=Teal]סם:
הסחרור אש זו מתקפה חלשה ככה שזה לא יצא מרשים במיוחד, פוניטה נכנסה עם גלגל להבה ועברה אותו, לאחר מכן עם ירתה גיצים לאדמה
[COLOR=Sienna]ליאור:
הסלרןר אש פגע בסניזל, אבל בגלל שזו מתקפה חלשה זה לא כל כך פגע, מונפרנו יצא בגלגל להבה, סניזל הפעילה את המהלך זריזות, שבעזרו בקלות התחמקה מהגלגל להבה, היא יצאה בטופר מתכת לעבר מונפרנו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;655714][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
הסלרןר אש פגע בסניזל, אבל בגלל שזו מתקפה חלשה זה לא כל כך פגע, מונפרנו יצא בגלגל להבה, סניזל הפעילה את המהלך זריזות, שבעזרו בקלות התחמקה מהגלגל להבה, היא יצאה בטופר מתכת לעבר מונפרנו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למנפרו" תתחמק וגלגל להבה ואגרופי מאך על סניזל"
-
[quote=roi857;655714][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]מאדקיפ שמח מאוד, הוא נוגע באבן ורץ החוצה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
*אנחנו במסוק לא?כי אם הוא רץ החוצה הוא יפול מגובה!
"מתקיפ לא כדי לרוץ החוצה עכשיו!אנחנו על מסוק עם נצא ממנו ניפול!"אני אומר לו.
-
אתם נשארתם במסוק כי היה צריך לפנות מקום במסוק שבא לחלץ את שיון
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו קופץ לאוויר ויוצא בגלגל להבה, סניזל קפצה והשתמשה בסריטה, התנגשות ענקית נוצרה, סניזל ומונפרנו עמדו בחזית מבטים פצועים, באותו רגע שניהם איבדו שיווי משקל, הם נפלו והובסו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;655731][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתם נשארתם במסוק כי היה צריך לפנות מקום במסוק שבא לחלץ את שיון[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
*כן אבל איך מתקיפ אצא החוצה הוא יפול מהגובהה,לא?
-
[quote=אלמוגסי;655739]*כן אבל איך מתקיפ אצא החוצה הוא יפול מהגובהה,לא?[/quote]
[CENTER]אתם נשארתם במסוק שהתרסק, מסוק אחר בא לחלץ אותו ולא עליתם עליו כי לא היה מקום בגלל האלונקה
[/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;655731][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו קופץ לאוויר ויוצא בגלגל להבה, סניזל קפצה והשתמשה בסריטה, התנגשות ענקית נוצרה, סניזל ומונפרנו עמדו בחזית מבטים פצועים, באותו רגע שניהם איבדו שיווי משקל, הם נפלו והובסו
אני מחזיר את מונפרו וממשך במערת הקרח