[QUOTE=NapTime;802352]לוקאס אתה יודע שאתה אחד החוצפנים הוא נותן לך משהו מתנה תיקח ותשתוק איך אומרים?
" אם נותנים לך תקח , אם מרביצים לך תברח "[/QUOTE]
יותר נכון "אם נותנים לך תיקח ותברח ואם מרביצים לך תוציא שתגן ושהוא יברח" :)
Printable View
[QUOTE=NapTime;802352]לוקאס אתה יודע שאתה אחד החוצפנים הוא נותן לך משהו מתנה תיקח ותשתוק איך אומרים?
" אם נותנים לך תקח , אם מרביצים לך תברח "[/QUOTE]
יותר נכון "אם נותנים לך תיקח ותברח ואם מרביצים לך תוציא שתגן ושהוא יברח" :)
[quote=לוקאס;802356]יותר נכון "אם נותנים לך תיקח ותברח ואם מרביצים לך תוציא שתגן ושהוא יברח" :)[/quote]
אתה יודע מה ? אתה לא מצחיק , ואתה יודע שיש פרסים יותר גרועים?
פרס לקבל באן ,
לא מצחיק :<
הידעתם?
1+1=2
2+2=4
X^n+Y^n לא שווה לZ^n עבור n שלם חיובי גדול מ-3.(המשפט האחרון של פרמה).
צ.ז.צ
ז.צ.ז
[quote=TheSkyRuby;802349]תקשיב כל היום זכית בפרסים ,מה אכפת לך מעוד פרס אחד שלא אהבת כ''כ?[/quote]
איזה פרסים?
[QUOTE=NapTime;802359]אתה יודע מה ? אתה לא מצחיק , ואתה יודע שיש פרסים יותר גרועים?
פרס לקבל באן ,[/QUOTE]
יופי לי אם הוא היה נותן לי את הפרס הזה היו מורידים אותו מניהול ונותנים לו אולי באן...
גם אני קיבלתי סרט חח -_-
אמרתי תודה ושתקתי...
[QUOTE=cyndaquil;802366]גם אני קיבלתי סרט חח -_-
אמרתי תודה ושתקתי...[/QUOTE]
כי אתם רגועים ואני עצבני ומטורף! נ.ב כל מי שחושב שאני ילדותי שיקרא את המשפט האחרון בחתימה שלי זה הוסף לפני כמה ימים...
[quote=לוקאס;802364]יופי לי אם הוא היה נותן לי את הפרס הזה היו מורידים אותו מניהול ונותנים לו אולי באן...[/quote]
איך? הוא המנכ"ל ורותם לא נמצא פה ככה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה...
[quote=NapTime;802359]אתה יודע מה ? אתה לא מצחיק , ואתה יודע שיש פרסים יותר גרועים?
פרס לקבל באן ,[/quote]
+1
[quote=hgss1234;802362]הידעתם?
1+1=2
2+2=4
X^n+Y^n לא שווה לZ^n עבור n שלם חיובי גדול מ-3.(המשפט האחרון של פרמה).
צ.ז.צ
ז.צ.ז[/quote]
ממך ציפיתי ליותר.
ובנוגע לנוסחת אוילר, או מה שזה לא היה, קצת חשבתי על זה וזה נראה לי די הגיוני. לוקחים טור חזקות של exp(ix), ואז מפרידים אותו לזוגי ואיזוגי. בזוגי מוציאים i בחזקת 2n החוצה ומקבלים מינוס 1 בחזקת n. באיזוגי בהתחלה ממפירידם את זה מכפלה של x בחזקה אי זוגית כפול i בחזקה אי זוגית, ואז נשאר i כפול מינוס 1 בחזקת n, וסך הכל קיבלנו טור חזקות של cos ועוד טור חזקות של isin וכך מקבלים את הנוסחא.
[QUOTE=hgss1234;802369]איך? הוא המנכ"ל ורותם לא נמצא פה ככה שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה...[/QUOTE]
שרותם יבוא אני הייתי פותח משתמש חדש ומספר לו את זה...
[quote=לוקאס;802368]כי אתם רגועים ואני עצבני ומטורף! נ.ב כל מי שחושב שאני ילדותי שיקרא את המשפט האחרון בחתימה שלי זה הוסף לפני כמה ימים...[/quote]
אני מקווה מאוד שאתה לא רציני.
בן כמה אתה תזכיר לי?
[QUOTE=LordAbizi;802371]ממך ציפיתי ליותר.
ובנוגע לנוסחת אוילר, או מה שזה לא היה, קצת חשבתי על זה וזה נראה לי די הגיוני. לוקחים טור חזקות של exp(ix), ואז מפרידים אותו לזוגי ואיזוגי. בזוגי מוציאים i בחזקת 2n החוצה ומקבלים מינוס 1 בחזקת n. באיזוגי בהתחלה ממפירידם את זה מכפלה של x בחזקה אי זוגית כפול i בחזקה אי זוגית, ואז נשאר i כפול מינוס 1 בחזקת n, וסך הכל קיבלנו טור חזקות של cos ועוד טור חזקות של isin וכך מקבלים את הנוסחא.[/QUOTE]
צודק לגבי נוסחת אוילר:wink:
לגבי השאר, יש פה ילדים שעוד לא סיימו אלגברה אתה רוצה שנתחיל להביא להם דברים הרבה יותר מסובכים?...
אגב, אני יכול גם להביא את ההוכחה(200 עמודים)...
[QUOTE=iTai;802375]אני מקווה מאוד שאתה לא רציני.
בן כמה אתה תזכיר לי?[/QUOTE]
אני לא אגלה לך פדופיל... ואני רציני מאוד...