[QUOTE=Stranger in a Strange Land;944930]כן. אני שונא הומופובים.[/QUOTE]
מה עשיתי לך רע?!
Printable View
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;944930]כן. אני שונא הומופובים.[/QUOTE]
מה עשיתי לך רע?!
[quote=THE NUGGET MAN;944954]סטיבן, רואה את היתרון?[/quote]
מה יתרון בזה?
להיות מנהל לא יעזור שום דבר כשכולם מסביבך מנהלים...
עדיין לא נתנו לי באן במתחרה Xd
אבל אני עדיין רוצה להיות מנהל.
אני לא פוחד מהומואים אני פשוט חושב שהנטייה המינית שלהם מגעילה... עידו לי נתנו אני עשיתי את הספאם בדיבורים Xd
ניר מתי אתה הולך מכאן?
כתבתי 2 המשכים
[quote=Banette;944961]עדיין לא נתנו לי באן במתחרה Xd[/quote]
באמת?
אבל הספאמת איתנו...
[quote=לוקאס;944958]מה עשיתי לך רע?![/quote]
הומופובים הם מעפנים והם גרועים בדיוק כמו גזענים.
לשנוא בנאדם על בסיס גזע, דת או נטייה מינית לפני שאתה בכלל יודע מי הוא זה פשוט טיפשי. אני מכיר אנשים שהם הומואים ובנות שהן לסביות, ולהגיד את האמת? עד עכשיו, הם האנשים הכי נחמדים שהכרתי.
איזה כיף להציק למתחרים...
[quote=מיכאל 357;943826]טוב, זו ההודעה האחרונה שלי בפורום.
אני אנסה להסביר פחות או יותר למה אני עוזב, בגלל שמיד לאחר שאני אגמור את ההודעה, אני אתנתק לאלתר.
אני רוצה להתחיל ולומר שהעזיבה לא קשורה בכלל לקהילה.
רובכם אנשים נפלאים, והיו לי זמנים לא רעים כאן.
אבל יש 3 סיבות עיקריות שבגללם אני עוזב:
1. הלימודים. יש לי עומס מהלימודים, ואני חייב להשקיע כדי להצליח.
2. זה פורום [B]פוקימון[/B]. אני לא ילד, וכבר לפני שנתיים הפסקתי לאהוב את הסדרה. הגעתי לאתר מלכתחילה רק בגלל המ״ת.
3. אין לי זמן לפורום (תולדה של העומס מהלימודים).
ב-3 ימים האחרונים, לא נכנסתי בכלל, ואין לי זמן כמעט לשום דבר. את הזמן שיש לי, אני מעדיף לבזבז על החיים האמתיים, ולא אלה שיש בפורום.
אני רוצה לומר תודה לכמה אנשים מהפורום, שעשו את הזמן שלי כאן לטוב יותר:
ניר, היה כיף לדבר איתך בפורום, ואם אי פעם תפתח את המשחק, תחפש שחקנים שיתאימו לזה, בגלל שמשחק צריך 2 דברים: פוטנצייל, ושחקנים עם פוטנצייל. למשחק יש פוטנצייל, תמצא לו שחקנים.
ליאור, היה כיף לדבר איתך בנו״ד. בהצלחה במשחק ובהמשך דרכך.
היטמן(אור), אתה היית פקח מצויין, אבל לפי דעתי, מתאימה לך הדרגה של היכל הכבוד. ההגדרה של הדרגה מתאימה לך בדיוק.
ולכל שאר הפורום שיצא לי לדבר איתו פה ושם, בהצלחה בהמשך.
להתראות,
מיכאל.[/quote]
תודה רבה. מקווה שייצא לך לבקר מדי פעם. שמור על קשר.
עידו, אתה רוצה שאני אדאג לך לבאן?
[quote=~גלואה Αυολακγ~;944967]באמת?
אבל הספאמת איתנו...[/quote]
תגיד את זה להנהלה שם Xd
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;944968]הומופובים הם מעפנים והם גרועים בדיוק כמו גזענים.
לשנוא בנאדם על בסיס גזע, דת או נטייה מינית לפני שאתה בכלל יודע מי הוא זה פשוט טיפשי. אני מכיר אנשים שהם הומואים ובנות שהן לסביות, ולהגיד את האמת? עד עכשיו, הם האנשים הכי נחמדים שהכרתי.[/QUOTE]
בסדר אתה יודע מה לי כבר לא אכפת וכל על דגש כל אחד הוא גזעני אני שונא ער' אז מה! אתה יודע אתמול הלכתי לבית ספר וקיללו אותי "קללה" ככה אני קורה לזה שקשורה לשואה רק כי אני נראה ובאמת אירופאי במקור.... אז אם לערסאווטים האלה מותר אז גם לי מותר!
חסרים לי עוד 4 המשכים לכתוב