מה זה חשוב אתה מוריד מערך הפורום בכך שאתה מפרסם שם...
Printable View
מה זה חשוב אתה מוריד מערך הפורום בכך שאתה מפרסם שם...
אתם יודעים מה התחוור לי עכשיו? שהם לא בונים שום חברי היכל תהילה עתידיים.
הפורום לא מנפיק שום אנשים שתורמים מעל ומעבר ותמיד זה אותם אנשים שתורמים.
בכל מקרה, זה נראה לי כמו החלטה שגויה ואם ההחלטה הייתה בידי, זה לא היה ככה.
לילה טוב.
[QUOTE=Guille;975969]מה זה חשוב אתה מוריד מערך הפורום בכך שאתה מפרסם שם...[/QUOTE]
חחחח זה היה משיעמום ואילן אני חושב לפרוש בהודעה מספר 13000 ולצנזר את כל מה שפתחתי בטווס
וואו איתי [b]כל מה שתרמת בטווס[/b] כאילו זה ממש מושקע 3 שורות שגם ככה חצי מזה הוא מתקציר הסרט
אני יכול להשקיע יותר במשחקים כלליים פשוט העבודה שלי לא מוערכת שם בשיט
היטמן צודק הם לא מעריכים בכלל השקעות של אחרים את ההשקעה שלי במדריך שלקח לי חודשיים להכין לא העריכו אפילו בווינר עלוב ומסכן
ביי היטמן
[QUOTE=Guille;975972]וואו איתי [b]כל מה שתרמת בטווס[/b] כאילו זה ממש מושקע 3 שורות שגם ככה חצי מזה הוא מתקציר הסרט
אני יכול להשקיע יותר במשחקים כלליים פשוט העבודה שלי לא מוערכת שם בשיט
היטמן צודק הם לא מעריכים בכלל השקעות של אחרים את ההשקעה שלי במדריך שלקח לי חודשיים להכין לא העריכות אפילו בווינר עלוב
ביי היטמן[/QUOTE]
את האמת פתחתי פורום וחצי ממי ששם מנהל כי ההנהלה לא יודעת לעריך כלום היא יודע רק איך לנצל אנשים פה כמו את היטמן ואותך>< אותי הם ניצלו וחצי
האמת שדיברתי על Stm לגבי המדריך שלך בזמנו ושאלתי אותו אם זה המדריך השלם כי רציתי להכניס את זה לאתר, לתת לך ווינר למשך אותה תקופה שלקח לך להכין את זה ולהכניס אותך לצוות האתר, אבל הוא אמר לי שזה לא תלוי בו ושהוא לא יודע. עכשיו, אין אף אחד שיסתכל לכיוון שלך, ומאחר ואני לא בעמדה של פקח, זה יישאר ככה.
אתה גם מוזמן לשאול אותו ולהיווכח שזו האמת.
ברור שזה המדריך השלם לעלילה חסר בו רק 3 חלקים שזה פשוט מדריכים מפני עצמם שלא רציתי להתעמק בהם
מילא הם לא היו חיוניים כדי שהסיים את המשחק
זה היה החלק עם הצלילה , איזו עיר אחת בקצה המפה עם כמה חפצים והחלפות , והרכבת התחתית
אבל השאר יש הכל וממש השקעתי בזה
היה לי 3 שבועות הפסקה (מחשב מקולקל - שבועיים טיול שנתי - שבוע) בכל אופן אפשר לומר שלקח לי חודש ושבוע
המדריך הזה כולל גם מלא נושאים שכל אחד בעצמו היה יכול להיות מדריך
מדריך מלא לאגדיים
מדריך מלא ל2 הליגות
מדריך מלא לאחרי הליגה
מדריך מלא ל6 החכמים
מדריך חלקי לtmם
מדריך חלקי לפוקימונים ששווים תפיסה
מדריך מלא לקרבות האחרונים עם היריבים
מדריך לחפצים חשובים
מדריך מלא לכל הHMים
מלא עצות
הכנסתי במדריך גם קצת הומור
טוב אני הולך לישון לילה טוב לכולם
הדבר היחידי ששניכם יכולים לעשות זה לאסוף עוד אנשים כמוכם ולהראות למערכת שהיא אנטי. אם 10 אנשים שמשקיעים יגידו להנהלה שהם מרגישים מרומים, שהם מרגישים מנוצלים והם רוצים היו לדעת שיש להם לאן להתקדם במערכת, זה יאלץ את האליטה (רותם, אלכס ושות) להכיר בכם ובהשקעה שלכם. אם לא תעשו את זה, גם תשארו במקום, גם הרגשות האלה שלכם יגברו וגם תולידו תחושת החמצה. אני יודע, אני הייתי שם (בפוקיבלוק ובאתר המתחרה הנוכחי שלנו, ששניהם סירבו לתת לי כלים לתרום ולהשקיע ובסוף שניהם קרסו).
טוב יש אותי , אותך , איתי , סטיבן (לא כל כך הוא כבר מנהל) , סטיב (המעצב חתימות)
אני כבר לא זוכר מי עוד אבל נראה לי שיש עוד
אבל מה כבר אפשר לעשות עם זה כבר גמרתי את המדריך לפני חודש
מה שכן יש כמה שהשקעה שלהם ירודה והם דווקא בניהול (פוקעומר (מתכונים הוא לא ממש משקיע בזה) , רועי (nightshade לא יודע הרבה במשחקים והכין סיקורים רק כי ביקשתי) ויש עוד )
למשל דניס עכשיו פורום ירוק יבש
למשל טל שעלה עכשיו לניהול מכוניות ולא יודע מה מה הוא כבר עשה?
אתה יכול, השאלה היא האם יש לך אומץ?
היה פה גולש כושל, שכל היום התבכיין וקיטר, אבל הוא עשה מדריכים למשחקי פוקימון.
קראו לו אלירן, ואתה יודע איפה הוא היום? בהיכל תהילה.
אין שום סיבה שגולש חברותי כמוך, שתורם ונותן מעצמו לא יהיה באותה מערכת ובאותה קטגוריה.
פתח טופיק משוב, הצג את הטיעונים שלך, את ההשקעה שלך, תשווה בינך לבין אלירן הכושל ותראה להנהלה מה אתה שווה ומה היא מפסידה.
לפעמים כדי להישמע צריך לרקוע ברגליים. ובמקרה של רותם - צריך אפילו יותר.
אלירן זה Tiktak?
אבל מה כבר השקעתי 5 סיקורים במ"כ מדריך מלא לbw עוד כמה מדריכים בBW שהם בעצם חלקים מהמדריך המלא ועזרה מתמדת בפורום משחקים (אם תראה כל נושא שני שם אני עונה אפילו אם אני לא יודע אני מנסה לעזור)
אני לא חושב שזה מספיק בכל אופן ההנהלה קצת מפחידה אותי עם הבאנים המהירים שלהם והאזהרות
אם לא תנסה, לא תדע.
אני חושב שאתה תהיה מנהל אדיר.
ואני אף פעם לא טועה !
אבל אני לא רוצה להיות מנהל מכיוון שאני לא רוצה להיות כמו האנשים האלו שמחפשים ניהול ולהישמע שזה כל מה שאני מחפש
אני רק רוצה שיכירו בהשקעה שלי
עוד יותר טוב. כתוב לניצן בפרטי מסר ותסביר לה את כל מה שכתבת לי ב3 דפים האחרונים.
כתוב לה שאתה רוצה להיות מתוגמל על עבודתך הקשה ושזה ידרבן אותך להמשיך להשקיע.
אני חושב שהיא מספיק אנושית כדי להכיר בזה ואני מאמין שהיא תעשה את הדבר הנכון.
אם אתה רוצה שהמדריך יהיה באתר, או אתה רוצה ווינר, אל תפחד לציין את זה במכתב שלך אליה.
בכל מקרה, אם אתה צריך עזרה בלכתוב את זה, לבטא את זה או סתם תמיכה ריגשית, אני פה.