[QUOTE=monster;1278071]אתה מתקדם מהר[/QUOTE]
תודה D:
הצבתי לעצמי שכל שבוע אני רואה לפחות 10 פרקים...
Printable View
[QUOTE=monster;1278071]אתה מתקדם מהר[/QUOTE]
תודה D:
הצבתי לעצמי שכל שבוע אני רואה לפחות 10 פרקים...
[QUOTE=DareDevil;1278106]זה אותו דבר בלפחות 50% לפי מה שידוע לי[/QUOTE]
לא זה לא למה?
ככה.
כי זה אותו דבר עם שם שונה :punch:
[quote=DareDevil;1278110]ככה.
כי זה אותו דבר עם שם שונה :punch:[/quote]
ול"אותו דבר עם שם שונה" קוראים במתמטיקה "איזומורפיים" (יוונית - איזו- זהה, מורפ, כפי שאתה כנראה יודע, צורה. מכאן - זהי צורה). אמור מעתה:
פוקימון איזומורפי לדיג'ימון. (או פוקימון ודיג'ימון איזומורפיים)
לא זה לא
תוכיח.
[quote=LordAbizi;1278112]ול"אותו דבר עם שם שונה" קוראים במתמטיקה "איזומורפיים". אמור מעתה:
פוקימון איזומורפי לדיג'ימון. (או פוקימון ודיג'ימון איזומורפיים)[/quote]
חחחח
[QUOTE=חמין זה נאדים;1278087]למי זה היה נהדר? לקינגלר?[/QUOTE]
לכולם! גשם זה דבר חשוב מאוד לכל דבר, זה גם ביטוי לשפע, לא רק חקלאי.
[QUOTE=LordAbizi;1278088]נכון מאוד. זה מקל בהרבה על המאמץ הכרוך בניקוי הנעל מחרא, מניסיון. במהלך החצי שעה בערך שחזרתי הביתה מאז שדרכתי על אחד כזה, השלוליות הרבות עזרו לי לנקות את הנעל שלי לגמרי עד שחזרתי הביתה. ועוד אפילו הספקתי לחזור לפני שהתחיל המבול הרציני.[/QUOTE]
גם דרך לראות את הגשם בחיוב... :sunglasses: למרות שהגשם מאריך את הדרך שלי הבייתה מבית הספר כי אני לא יכול לעבור בדרך עפר (או שאני יכול אבל גם מאה שלוליות לא יספיקו לנקות לי את הנעליים בזמן...
[QUOTE=DareDevil;1278089]לכינרת
אבל אני לא גר ליד הכנרת אז גשם אצלי זה סתם מיותר.[/QUOTE]
אם אתה חושב שצריך להיות גשם רק בכינרת, כנראה שאתה חי בסרט. לא צריך להיות בביולוגיה וללמוד גם אקולוגיה (כמו שאני...) כדי לדעת שאם לא יורד גשם במקום מסויים שנה שלמה (אפילו שקילומטר וחצי לידו יורדים גשמים) וזה אזור שרגיל לרדת אצל גשמים, זה עושה פגיעה משמעותית בסביבה, במערכת האקולוגית וגם בך. ובמיוחד שזה חוסך השקייה עירונית שהיא בזבזנית ביותר (בהרבה מקומות, לא בכולם).
אתה חושב שזה טבעי שירד גשם רק במקום אחד? ומה לגבי איזון הטמפרטורות שהגשם מביא? איזון לחות? חשבת על כך הברכה שגשם מביא לך ואתה מתעלם ממנו, פשוט כי לא חווית שנה שלמה בלי גשם (גם אם לא יחסרו מים)?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1278092]ו...[/QUOTE]
ומה? איך זה אמור לעזור לסיפור שלך? ראינו, לא על כל דבר מגיבים.
[quote=HeavySnorlax;1278116]לכולם! גשם זה דבר חשוב מאוד לכל דבר, זה גם ביטוי לשפע, לא רק חקלאי.
גם דרך לראות את הגשם בחיוב... :sunglasses: למרות שהגשם מאריך את הדרך שלי הבייתה מבית הספר כי אני לא יכול לעבור בדרך עפר (או שאני יכול אבל גם מאה שלוליות לא יספיקו לנקות לי את הנעליים בזמן...
אם אתה חושב שצריך להיות גשם רק בכינרת, כנראה שאתה חי בסרט. לא צריך להיות בביולוגיה וללמוד גם אקולוגיה (כמו שאני...) כדי לדעת שאם לא יורד גשם במקום מסויים שנה שלמה (אפילו שקילומטר וחצי לידו יורדים גשמים) וזה אזור שרגיל לרדת אצל גשמים, זה עושה פגיעה משמעותית בסביבה, במערכת האקולוגית וגם בך. ובמיוחד שזה חוסך השקייה עירונית שהיא בזבזנית ביותר (בהרבה מקומות, לא בכולם).
אתה חושב שזה טבעי שירד גשם רק במקום אחד? ומה לגבי איזון הטמפרטורות שהגשם מביא? איזון לחות? חשבת על כך הברכה שגשם מביא לך ואתה מתעלם ממנו, פשוט כי לא חווית שנה שלמה בלי גשם (גם אם לא יחסרו מים)?
ומה? איך זה אמור לעזור לסיפור שלך? ראינו, לא על כל דבר מגיבים.[/quote]
בתור אחד שהיה מנהל פורום ירוק בערך שנה סך הכל, אני יודע את זה -.-"
אמרתי את זה ככה סתם כי זה כבר הצפה אצלי וזה מעצבן לשחות כל יום הביתה..
[QUOTE=DareDevil;1278114]תוכיח.
חחחח[/QUOTE]
איך? דיג'ימונים הם נתונים הם מדברים יש רמות יש כלי מיוחד ועוד
כלי מיוחד=פוקדור
רמות=התפתחויות
דיבור=יש גם פוקימונים מדברים- מיאו, מיוטו
[quote=DareDevil;1278119]בתור אחד שהיה מנהל פורום ירוק בערך שנה סך הכל, אני יודע את זה -.-"
אמרתי את זה ככה סתם כי זה כבר הצפה אצלי וזה מעצבן לשחות כל יום הביתה..[/quote]
אגב, גם אימונים מתבטלים לי וזה מבאס..
ממשלה של חארות
זה היה החודש הכי גשום ב20 שנה האחרונות
מורידים מחירים של מים? לא.. רק מעלים הכל
נמאס כבר
[QUOTE=DareDevil;1278121]כלי מיוחד=פוקדור
רמות=התפתחויות
דיבור=יש גם פוקימונים מדברים- מיאו, מיוטו
אגב, גם אימונים מתבטלים לי וזה מבאס..[/QUOTE]
כן אבל בדיג'ימון אפשר לחזור יש דיג'יגדילה מיחודת
יופי
שוני אחד בדיוק בין שתי האנימות
מדהים, לפחות צדקתי בטענה שלי, זה כמעט אותו דבר בדיוק.
[QUOTE=DareDevil;1278106]זה אותו דבר בלפחות 50% לפי מה שידוע לי[/QUOTE]
דיג'ימון ופוקימון דומים 90% ביניהם
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1278107]תודה D:
הצבתי לעצמי שכל שבוע אני רואה לפחות 10 פרקים...[/QUOTE]
אחלה מטרה נראה לי תוך 10 שבועות תלגיע כבר לפרק העדכני אם תדלג על פילירים
[quote=monster;1278126]דיג'ימון ופוקימון דומים 90% ביניהם
אחלה מטרה נראה לי תוך 10 שבועות תלגיע כבר לפרק העדכני אם תדלג על פילירים[/quote]
אפילו מחזקים את הטענה שלי [=