-
:O בטוח שאתה לא מתבלבל?כי ממה שאני יודע עליהם הם אמורים להיות סוג של מתנקשים
וזה מזכיר לי משהו,שקיסאמה ראה את מה שיש מאחורי המסכה של טובי [לא הראו לצופים -_-] הוא אמר שהוא מופתע לדעת שזה ה[COLOR=yellow]מיזוקאגה[/COLOR][COLOR=black]הוא באמת היה כזה,הוא שקיסאמה מתבלבל בין מישהו אחר?[/COLOR]
-
[QUOTE=Salamander;1351224]:O בטוח שאתה לא מתבלבל?כי ממה שאני יודע עליהם הם אמורים להיות סוג של מתנקשים
וזה מזכיר לי משהו,שקיסאמה ראה את מה שיש מאחורי המסכה של טובי [לא הראו לצופים -_-] הוא אמר שהוא מופתע לדעת שזה ה[COLOR=yellow]מיזוקאגה[/COLOR][COLOR=black]הוא באמת היה כזה,הוא שקיסאמה מתבלבל בין מישהו אחר?[/COLOR][/QUOTE]
5 מסייפי הערפל לא חיים חוץץ מקיסאמה [COLOR="Yellow"]והנמוך[/COLOR]. [COLOR="Yellow"]אז לא אפשרי הזה עם הביוקאגן גם הוא משבעת סייפי הערפל, חוץ מזה הוא לא מחזיק נשק של סייף ערפל.[/COLOR][COLOR="Yellow"] טובי פשוט שלט בימזוקאגה וקוראים לו יאגורה אם זכור לי נכון.[/COLOR]
כמה שאלות יש לך:doubt:
-
[QUOTE=Salamander;1351216]אני בפרק 202 אחרי ש[COLOR=yellow]חצי זאטסו התפרץלפגישה של החמישה עם הסמוראי המוזר הזה,[/COLOR]אחד השומרים על ה[COLOR=yellow]מיזוקאגה [/COLOR][COLOR=black]הוא כמו קאקאשי לא?[/COLOR][COLOR=yellow]משתמש בביוקואגן למרות שהוא לא שייך לשבט ההיוגהוהוא מסתיר אותה עם רטייה [/COLOR][COLOR=black]אז כדאי לי לראות עכשיו את בלוד טאוור?[/COLOR][/QUOTE]
אין כזה סרט בלאד טאוור XD
-
זאת האחרונה אני חושב Xd
עמית,אני תמיד מתבלבל! XD קודם רציתי לראות דה לוסט פריסון XD
-
[QUOTE=Reborn;1351227]אין כזה סרט בלאד טאוור XD[/QUOTE]
זה שילוב של לוסט טאוור ובלאד פריסון.
נארוטו:מגדל הדם
-
זה לא שילוב -_- זאת התבלבלות
-
עומר אל תשכח גם לראות נארוטו שיפודן הדרך של הנינג'ה- זה אחלה סרט מפגר היה . [COLOR="Yellow"]אבבא של סאקורה הוא הוקאגה. סאקה מאהוב בסאקורהXD.[/COLOR]
-
[QUOTE=Rias Gremory;1351232]עומר אל תשכח גם לראות נארוטו שיפודן הדרך של הנינג'ה- זה אחלה סרט מפגר היה . [COLOR="Yellow"]אבבא של סאקורה הוא הוקאגה. סאקה מאהוב בסאקורהXD.[/COLOR][/QUOTE]
מאיפה אתה יודע את זה?
-
[QUOTE=Salamander;1351228]זאת האחרונה אני חושב Xd
עמית,אני תמיד מתבלבל! XD קודם רציתי לראות דה לוסט פריסון XD[/QUOTE]
דה לוסט פריסון?
-
ואל תשכח שהינטאה [COLOR=#ffff00]לרצוח את נארוטו [COLOR=black][לפי הטריילר[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]] אבל לסרט הזה עד שהוא יצא בסאב יש עוד זמן...[/COLOR]
עמית יש טריילרים,יש הדלפות וכו'
-
[QUOTE=Reborn;1351233]מאיפה אתה יודע את זה?[/QUOTE]
מהטריליר החדש שיצא, תגובות של אנשים ביוטיוב.
-
יצא טריילר חדש [לא זה שהראית לי]?
-
[QUOTE=Rias Gremory;1351236]מהטריליר החדש שיצא, תגובות של אנשים ביוטיוב.[/QUOTE]
אהההההההההההה....
-
מחר אני סופסוף המחשב שלי חוזר אחרי הפירמוט :)
-
[QUOTE=Salamander;1351240]מחר אני סופסוף המחשב שלי חוזר אחרי הפירמוט :)[/QUOTE]
מזל טוב.