-
[quote=alien;1454075]תקשיב,המוות של אוסמה לא הזיז לי,ג'יראיה טיפה,[color=yellow]נג'י[/color] ואיטצ'י טיפה הייתי בהלם,אבל [color=yellow]שיקא[/color] מת אני בכיתי!!![/quote]
אני הייתי מאוד מאוד כועס, אני וחברים שלי התחרפנו לגמרי.
זה היה מאוד משעשע ידידה טובה שלי מתקשרת אלי ומספרת לי את זה כיאלו מישהו באמת מת >.<
-
[quote=alien;1454073]אתה לא שווה התייחסות שלי [חוץ מזה שאני אדווח אליך] אז אתה מתבקש לא לדבר אליי או עליי[/quote]
ממה אתה מפחד?
גם אני יכול ללכת לדווח ולכתוב הוא מציק לי
-
Nuuuuuu!!!!
Not him!!!!
אחריו כל מה שנשאר.... זה הבן של אסומה...
-
למה הם לא הורגים מישהו שלא באמת אכפת למישהו ממנו כמו נגיד,קארין?
-
[quote=alien;1454079]למה הם לא הורגים מישהו שלא באמת אכפת למישהו ממנו כמו נגיד,קארין?[/quote]
או סאקורה, או צ'וג'י.
אם הם נוגעים בטון טון אני מתחרפן.
-
האמת שאני מרחם עליה וחושב שהיא טיפשה לגמרי, סאסקה כמעט רצח אותך, הוא התכוון לרצוח אותך! את נזרקת לכלא ואז בורחת כדי לחזור אליו? מההה?? זה היה הדבר הכי מטומטם שראיתי.
-
זו התנהגות טיפוסית של בני אדם. הם תמיד ירצו בטעות לגרום לעצמם נזק באופן לא מודע.
-
[quote=bloodlad;1454080]או סאקורה, או צ'וג'י.
אם הם נוגעים בטון טון אני מתחרפן.[/quote]
אל תדאג,עוד כמה פרקים הוא מגיע עם צבא של שינובייקון שהוא אימן במרוצת השנים בשביל להפיל את ג'וביטו ומאדארה
[quote=shikamaru;1454081]האמת שאני מרחם עליה וחושב שהיא טיפשה לגמרי, סאסקה כמעט רצח אותך, הוא התכוון לרצוח אותך! את נזרקת לכלא ואז בורחת כדי לחזור אליו? מההה?? זה היה הדבר הכי מטומטם שראיתי.[/quote]
אני רואה איך טנטן מתה,ורק לרוק לי זה מזיז
-
אם כבר מדברים על דברים שמעצבנים אותי בנארוטו אני יכול ללכת הרבה יותר רחוק.
בבחינות הצ'ונין למה לכל השדים והרוחות סאקורה הצליחה להשתחרר מהג'וטסו של אינו? כי נארוטו צעק לה? בולשיט.
(והתירוץ שזה בגלל שלסאקורה יש פיצול אישיות אז היא השתלטה רק על סאקורה ולא על סאקורה המפלצתית לא רלוונטי בגלל שזה ג'וטסו שתוקף את המוח של היריב...)
ולמה סאקורה השתפרה כל כך הרבה בשיפודן ואינו לא? ולמה נארוטו וסאסקה פתאום נהיו חזקים יותר מכל הנינג'ות בעולם? מנינג'ות שהתאמנו במשך עשרות שנים? העולם הזה נהיה גרוע יותר ויותר...
-
-
[quote=shikamaru;1454064]אני די שונא את נארוטו כרגע....... (זהירות ספוילרים קשים למטה)
והסיבה היא:
[spoiler]נארוטו עמד למות, הינאטה קפצה להגן עליו, נג'י קפץ להגן עליה - נג'י מת (יאאאיי) [color="red"]וכי שיקאמרו מת, אם הם הורגים את אינו אני עוד יותר אתחרפן o_o[/color][/spoiler][/quote]
[spoiler]שיקאמרו לא מת, הראו שהוא חי. כנראה אתה מתכון לאבא שלו שכנראה מת?[/spoiler]
-
בצער רב וביגון קודר אני הורג את הנו"ד שלי.