-
פטריק-
"מצטער לבשר לך" אומר גרין "אבל המכון סגור"
מיכה-
"דחוף אותו בעוצמת כף, ונסה לסבול את ניב החשמל" אומרת גרטה. גלייסכור מזנק לעבר הרייאמה בניב חשמל, הרייאמה מחזק את כף ידו ודוחף את גלייסכור לקיר, גלייסכור נושך את כף ידו של הרייאמה אבל הרייאמה מצליח לספוג את המכה ווממשיך ללחוץ על גלייסכור כאשר הוא דבוק לקיר
ארתור-
מיוטו מחליף מקומות את אגרון, הגנב נבהל לרגע אך אז מיוטו חוטף את הפוכדור ומתרחק. פידג'וטו עולה לאוויר, הוא מחדד את גופו ונוחת בחוזקה אל אגרון, אגרון כבד מאוד וגופו עשוי ממתכת-פידג'וטו לא מצליח בכלל להוזיז או לפגוע באגרון
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 08:53 PM
[b] פטריק-
"מצטער לבשר לך" אומר גרין "אבל המכון סגור" [/b][/quote]
לא אמרת כבר את זה?!
---
"שיט" אומר בכעס והביט בגרין.
"יש סיכוי שאני בכלל יצליח -כי רק עכשיו התחלתי ויש לי רק שתי פוקימונים.. אני יכול לנצח את מאמן מהכון?!" אמר בעצב ואעצור את הדמעות בעיניי.
"יש דרך שבא אוכל להתחזק גרין?"
-
[b] מיכה-
"דחוף אותו בעוצמת כף, ונסה לסבול את ניב החשמל" אומרת גרטה. גלייסכור מזנק לעבר הרייאמה בניב חשמל, הרייאמה מחזק את כף ידו ודוחף את גלייסכור לקיר, גלייסכור נושך את כף ידו של הרייאמה אבל הרייאמה מצליח לספוג את המכה ווממשיך ללחוץ על גלייסכור כאשר הוא דבוק לקיר
[/b][/quote]
"עוקץ רעל וניב אש"
-
גרוטל-
בגלל מעבר השרת חזרנו אחורה בזמן :o . ומספיק לקרוא לו גרין-רק הרגע פגשת אותו והוא בכלל לא אלוף
-----------------------------------
"ברור, וגם אם לא אז לא נורא-העיקר שתתחזק" אומר הבחור בחיוך
מיכה-
"תמשיך ללחוץ על בעוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה לוחץ בכל כוחו על גלייסכור, גלייסכור מנסה להשתמש בעוקץ רעל אבל אינו מצליח. הרייאמה ממשיך ללחוץ עד שלפתע הקיר נשבר וגלייסכור יוצא מחוץ למבנה. גלייסכור לוקח קצת תנופה ומזנק אל הרייאמה בניב אש כאשר הוא נושך את ידו, מהפתעה זאת הרייאמה נופל אל הריצפה, גלייסכור מסיים את הזינוק עליו ואז נסוג מעט לאחור
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 09:19 PM
[b] גרוטל-
בגלל מעבר השרת חזרנו אחורה בזמן :o . ומספיק לקרוא לו גרין-רק הרגע פגשת אותו והוא בכלל לא אלוף
"ברור, וגם אם לא אז לא נורא-העיקר שתתחזק" אומר הבחור בחיוך [/b][/quote]
למה אתה קורא לי גורטל OO"
---
אני מחזיר את סווניב לפוכדור ונותן לספירוו לעופף לגובה.
"אז נסהל נצח אותי בקרב!" אומר לו באומץ והביט בפוקימון שהוא שולח לקרב.
-
פטריק-
טעות
----------
"נו נו..." אומר הבחור בהיתפלאות "שיהיה, צא פוריגון 2" והבחורק מוציא פוריגון2-[img]http://i44.tinypic.com/209sy8h.png[/img]. "מכת ברק" הוא צועק
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 09:19 PM
[b]
מיכה-
"תמשיך ללחוץ על בעוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה לוחץ בכל כוחו על גלייסכור, גלייסכור מנסה להשתמש בעוקץ רעל אבל אינו מצליח. הרייאמה ממשיך ללחוץ עד שלפתע הקיר נשבר וגלייסכור יוצא מחוץ למבנה. גלייסכור לוקח קצת תנופה ומזנק אל הרייאמה בניב אש כאשר הוא נושך את ידו, מהפתעה זאת הרייאמה נופל אל הריצפה, גלייסכור מסיים את הזינוק עליו ואז נסוג מעט לאחור [/b][/quote]
"ניב קרח"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 10:39 PM
[b] פטריק-
טעות
----------
"נו נו..." אומר הבחור בהיתפלאות "שיהיה, צא פוריגון 2" והבחורק מוציא פוריגון2-[img]http://i44.tinypic.com/209sy8h.png[/img]. "מכת ברק" הוא צועק [/b][/quote]
"תחמק!" אני קורא אל ספירוו בקול.
"תשתמש בצווחה ואז בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 08:49 PM
[b]
עומר-
"שטויות, הגנה סוואמפרט" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול לעבר סוואמפרט, אבל ההגנה מגנה עליו מהבילבול. האנטר מנסה שנית בהיפנוזה, ושוב ההגנה חוסמת אבל אז המגן מתנפץ. "להביור על סטיליקס הונדום, ורעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס קם ומעט מתאושש, הוא מניף את זנבו למען התקפת זנב ברזל ואז הונדום ממלא את פיו באש ויורה להביור שמפיל מחדש את סטיליקס-סטיליקס מתחיל להיסתחרר. סוואמפרט מכה באדמה חזק כל כך שנוצרת רעידת אדמה, רעידת האדמה מפילה את האנטר ופוגעת שוב בסטיליקס [/b][/quote]
"סטיליקס תתאושש ואז תשלח זנב ברזל ואז זריקת אבנים על האנדאוום! האנטר בילבול בכל הכוח על סוואמפרט!"
-
[b] ארתור-
מיוטו מחליף מקומות את אגרון, הגנב נבהל לרגע אך אז מיוטו חוטף את הפוכדור ומתרחק. פידג'וטו עולה לאוויר, הוא מחדד את גופו ונוחת בחוזקה אל אגרון, אגרון כבד מאוד וגופו עשוי ממתכת-פידג'וטו לא מצליח בכלל להוזיז או לפגוע באגרון [/b][/quote]
לא כתבתה את זה כבר?
היינו בקטע שמיוטו עשה חילוף מקומות עם אגרון והעיף אותו באגרוף ממוקד ואז עשה חילוף מקומות עם פיג'יוטו ופיג'יוטו עף אליי
-
ארתור-
היה גיבוי, הגב מחדש והפעם אני לא מוותר
מיכה-
תוכל טיפה יותר להשקיע בטכניקה?
-------------------------------------
גלייסכור לא מניח להרייאמה לקום, הוא מחזק את ניבו בהפקאה ואז בעזרת ניב קרח נושך אותו. "אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מניף את אגרוף שבו אנרגיה ממוקד, אך לפתע גלייסכור מתחמק במהירות-גליסכור למג מהירות
עומר-
"תהדוף אותו בלהביור, ואתה סוואמפרט אקדח מים" אומר טאקר. סטיליקס מקשה את זנבו לעובי ברזל, עד שהוא עושה זאת הונדום טוען להבה, אך לפתע הוא מורם באוויר על ידי על חושי-אתם מסתכלים לצד השני של הזירה ורואים גנגר-[img]http://i28.tinypic.com/2wh2ogp.png[/img] מרים ת סוואמםרט והונדום באוויר בעזרת על חושי-האנטר התפתח. סטיליקס מנצל את ההזדמנות, זנבו כבר מוקשה והוא חובטא בעזרתו בהנודום, הונדום נשאר עדיין באוויר, וסטיליקס זורק על סוואמפרט והונדום אבנים, אחר כך גנגר מפיל אותם.
פטריק-
ספירוו צולל אל פוריגון 2 ומתחמק, כאשר הוא קרוב אל פוריגון2 הוא צווח באוזנו, מבהיל אותו ואז מפיל אותו בניקור זריז. "הספירוו שלך לא רע" אומר הבחור "צוות כפול, מכת ברק"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:10 AM
[b]
עומר-
"תהדוף אותו בלהביור, ואתה סוואמפרט אקדח מים" אומר טאקר. סטיליקס מקשה את זנבו לעובי ברזל, עד שהוא עושה זאת הונדום טוען להבה, אך לפתע הוא מורם באוויר על ידי על חושי-אתם מסתכלים לצד השני של הזירה ורואים גנגר-[img]http://i28.tinypic.com/2wh2ogp.png[/img] מרים ת סוואמםרט והונדום באוויר בעזרת על חושי-האנטר התפתח. סטיליקס מנצל את ההזדמנות, זנבו כבר מוקשה והוא חובטא בעזרתו בהנודום, הונדום נשאר עדיין באוויר, וסטיליקס זורק על סוואמפרט והונדום אבנים, אחר כך גנגר מפיל אותם. [/b][/quote]
"וואו גנגר!" אני אומר בהיתלהבות. "גנגר על חושי על סוואמפרט! סטיליקס זריקת אבנים ואז ניב קרח על האנדאוום!"
-
"מיוטות עשה חילוף מקומות עם אגרון ותעיף אותו באגרוף ממוקד ואז תעשה חילוף מקומות עם פיג'יוטו ופיג'יוטו עוף אליי "
-
[b]
מיכה-
תוכל טיפה יותר להשקיע בטכניקה?
-------------------------------------
גלייסכור לא מניח להרייאמה לקום, הוא מחזק את ניבו בהפקאה ואז בעזרת ניב קרח נושך אותו. "אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מניף את אגרוף שבו אנרגיה ממוקד, אך לפתע גלייסכור מתחמק במהירות-גליסכור למג מהירות
[/b][/quote]
"מהירות וניב חשמל"
-
ארתור-
נא לצוטט
----------
מיוטו מחליף מקום עם אגרון, לפתע אגרון מגיע אליך ומיוטו אל פידג'וטו. "טפרי ברזל אל הילד" אומר הגנב, אגרון מכין את טפריו, הוא מחדד אותם עד שהם מתקשים לעובי ברזל ואז מניף אותו אליך, שניה לפני שהטפרים חותכים את פניך מיוטו מגיע ומעיף את אגרון מהספינה בעזרת אגרוף ממוקד. אחר כך מיוטו מחליף מקום עם פידג'וטו ופידג'וטו מגיש לך את הפוכדור. הגנב רץ אליך ואומר:"תגיש לי את הפוכדור חתיכת אידיוט", אך לפתע מופיע האיש בחליפה, הוא תופס אותו ואומר:"אנחנו הולכים לתא המעצר, שמור על הפוכדור" והולך.
עומר-
גנגר מרים את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט מנסה להתנגד אך לשב. "תנסה להתנגד סוואמפרט, תתחמק בצוות כפול הונדום ואז אגרוף ממוקד" אומר טאקר. הונדום יוצר המון כפילים שמסובבים את כל הזירה, סטיליקס זורק אבנים לעברם אך רק חלק נפגעים. באותו הזמן גנגר מחזיק את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט עדיין מנסה להתנגד אך אינו מצליח, בסופו של דבר גנגר זורק אותו בכוח. סטיליקס זוחל במהרה אל הונדום בניב קרח, "רעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר, סוואמפרט דופק באדמה בחוזקה ויוצר רעידת אדמה חזקה-סטיליקס המותש מתעלף, ועם זאת גם הונדום מתעלף לו.
מיכה-
"תמשיך באגרוף ממוקד" אומרת גרטה. הרייאמה תוקף באגרופים ממוקדים כה רבים, גלייסכור ממשיך להתחמק עד שהרייאמה מתעייף ומפסיק. גלייסכור מנצל הזדמנות זו ונושך שנית את הרייאמה, רק שהפעם ניבו מחושמל. לאחר שגלייסכור תוקף הוא חוזר אחורה ונסוג
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:59 AM
[b]
עומר-
גנגר מרים את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט מנסה להתנגד אך לשב. "תנסה להתנגד סוואמפרט, תתחמק בצוות כפול הונדום ואז אגרוף ממוקד" אומר טאקר. הונדום יוצר המון כפילים שמסובבים את כל הזירה, סטיליקס זורק אבנים לעברם אך רק חלק נפגעים. באותו הזמן גנגר מחזיק את סוואמפרט באוויר, סוואמפרט עדיין מנסה להתנגד אך אינו מצליח, בסופו של דבר גנגר זורק אותו בכוח. סטיליקס זוחל במהרה אל הונדום בניב קרח, "רעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר, סוואמפרט דופק באדמה בחוזקה ויוצר רעידת אדמה חזקה-סטיליקס המותש מתעלף, ועם זאת גם הונדום מתעלף לו. [/b][/quote]
"סטיליקס חזור" אני אומר ומחזיר אותו. "גנגר היפנוזה ואז תנסה לאגור ביד שלך צללים ואז תשחרר אותם באגרוף!" אני אומר לו
אני רוצה ללמד אותו אגרוף צללים~
-
[b] ארתור-
נא לצוטט
----------
מיוטו מחליף מקום עם אגרון, לפתע אגרון מגיע אליך ומיוטו אל פידג'וטו. "טפרי ברזל אל הילד" אומר הגנב, אגרון מכין את טפריו, הוא מחדד אותם עד שהם מתקשים לעובי ברזל ואז מניף אותו אליך, שניה לפני שהטפרים חותכים את פניך מיוטו מגיע ומעיף את אגרון מהספינה בעזרת אגרוף ממוקד. אחר כך מיוטו מחליף מקום עם פידג'וטו ופידג'וטו מגיש לך את הפוכדור. הגנב רץ אליך ואומר:"תגיש לי את הפוכדור חתיכת אידיוט", אך לפתע מופיע האיש בחליפה, הוא תופס אותו ואומר:"אנחנו הולכים לתא המעצר, שמור על הפוכדור" והולך. [/b][/quote]
אני מחפש מקום להישען עליו או משהו לשבת ומנסה לשחק עם הידיים כדי להעביר את הזמן
-
[b] פטריק-
ספירוו צולל אל פוריגון 2 ומתחמק, כאשר הוא קרוב אל פוריגון2 הוא צווח באוזנו, מבהיל אותו ואז מפיל אותו בניקור זריז. "הספירוו שלך לא רע" אומר הבחור "צוות כפול, מכת ברק" [/b][/quote]
לפוריון יש אוזניים?!
---
"עוף מעלה ותתחמק מהברק!" אני קורה אל ספירוו.
"טנקס, אולי הוא חזק בגלל שהוא זוהר" אני אומר לנער ומורה לספירוו להתשמש ממעלה בצווחה.
-
[b]
מיכה-
"תמשיך באגרוף ממוקד" אומרת גרטה. הרייאמה תוקף באגרופים ממוקדים כה רבים, גלייסכור ממשיך להתחמק עד שהרייאמה מתעייף ומפסיק. גלייסכור מנצל הזדמנות זו ונושך שנית את הרייאמה, רק שהפעם ניבו מחושמל. לאחר שגלייסכור תוקף הוא חוזר אחורה ונסוג [/b][/quote]
"עכשיו ניב אש והקשה עילית"
-
ארתור-
לא אתה לא
-------------
אתה חוזר לחדר לשמור שוב על הפוכדור. כבר מגיע הערב ולא קורה כלום, אתה משועמם ומותש. לפתע נכנס האיש בחליפה, "אתה נראה לי מותש, אולי אני אחליף אותך?" הוא אומר
עומר-
הוא אמור ללמוד בקרוב, זה מיותר
----------------------------------
גנגר מהפנט את סוואמפרט, אט אט הוא נרדם. בזמן שסוואמפרט ישן טאקר צועק:"קום סוואמפרט" אך לשב-סוואמפרט לא קם. גנגר מקשיב להוראותיך, הוא מנסה למקד צללים בידו, הוא מנסה ומנסה אבל לא קורה דבר. עד שגנגר מפסיק לנסות סוואמפרט מספיק לקום
פטריק-
למגנטון יש אוזניים?
----------------------
ספירוו עולה לאוויר בניסיון להתחמק ממכת הברק, אך יש כל כך הרבה שפשוט אינו מצליח להתחמק מכולם וכמה פגעו בו. ספירוו נופל על האדמה הקשה, "בלימה" צועק הבחור, פוריגון2 יוצא אל ספירוו וחובט בו בבלימה
מיכה-
"תתחמק והטלה נמרצת" אומרת גרטה. גלייסכור שוב מזנק כאשר ניבו בוער, הפעם הרייאמה זז הצידה ומתחמק מהתקפתו של גלייסכור, כאשר גלייסכור נופל לריצפה הרייאמה תופס אותו מזנב וזורק אותו לעבר הקיר. גלייסכור נזרק חזק כל כך, שנוצרת גומה בצורתו בתוך הקיר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 03:20 AM
[b]
מיכה-
"תתחמק והטלה נמרצת" אומרת גרטה. גלייסכור שוב מזנק כאשר ניבו בוער, הפעם הרייאמה זז הצידה ומתחמק מהתקפתו של גלייסכור, כאשר גלייסכור נופל לריצפה הרייאמה תופס אותו מזנב וזורק אותו לעבר הקיר. גלייסכור נזרק חזק כל כך, שנוצרת גומה בצורתו בתוך הקיר [/b][/quote]
"תתאושש ומהירות"
-
מיכה-
גלייסכור משתחרר מהגומה ונופל על האדמה, אט אט הוא קם. גלייסכור שוב מזנק, הפעם במהירות. "פשוט תחכה ואז אגרוף ממוקד" אומרת גרטה, הרייאמה מכין את האגרוף, הוא מחכה שגלייסכר יתקרב. גלייסכור מגיע אל הרייאמה, אז הרייאמה משחרר את האגרוף ממוקד שלו ומעיף אותו בחזרה אל הקיר-גלייסכור מתחיל להסתחרר
-
[b] פטריק-
למגנטון יש אוזניים?
----------------------
ספירוו עולה לאוויר בניסיון להתחמק ממכת הברק, אך יש כל כך הרבה שפשוט אינו מצליח להתחמק מכולם וכמה פגעו בו. ספירוו נופל על האדמה הקשה, "בלימה" צועק הבחור, פוריגון2 יוצא אל ספירוו וחובט בו בבלימה [/b][/quote]
כל דבר חייב להיות תשובה O:
----
"שיט ספירוו!" אני צועקרק מפחד שספירוו נפגע קשה.
אני מביט בו וקורה אוליו - "תשתמש בזלזול וווחוה על כל הפוריגונים 2 שם".
"אם יעלמו ואז תתקוף את האמיתי בניקור!"
-
[b]
עומר-
הוא אמור ללמוד בקרוב, זה מיותר
----------------------------------
גנגר מהפנט את סוואמפרט, אט אט הוא נרדם. בזמן שסוואמפרט ישן טאקר צועק:"קום סוואמפרט" אך לשב-סוואמפרט לא קם. גנגר מקשיב להוראותיך, הוא מנסה למקד צללים בידו, הוא מנסה ומנסה אבל לא קורה דבר. עד שגנגר מפסיק לנסות סוואמפרט מספיק לקום [/b][/quote]
"גנגר צוות כפול ואז על חושי!" אני אומר.
-
פטריק-
הם נעלמו, כפילים נעלמים אחרי התקפה
----------------------------------------
ספירוו מתחיל להתגרות בפוריגון2, פוריגון2 מתחיל להתעצבן ורוצה לרוץ אל ספירוו, אבל הבחור עוצר אותו להתנהג בפזיזות. ספירוו ממקד אנרגיה במקורו, כאשר המקור מוקשה הוא עף בשיא המהירות אל פוריגון2. "מכת ברק" צועק הבחור, בינתיים שספירוו מתקדם אל פוריגון2, פוריגון2 טוען מכת ברק. ספירוו מתקרב יותר ויותר, כאשר ספירוו מגיע אל פוריגון2 ומנקר אותו פוריגון2 משחרר את החשמל-שניהם נפגעים בסופו של דבר
עומר-
גנר יוצר המון כפילים שמקיפים את סוואמפרט מכל צד. "רעידת אדמה" אומר טאקר, סוואמפרט שוב חובט באדמה, הוא חובט בה חזק כל כך שרעידת אדמה נוצרת וכל הכפילים נמחקים וגנגר נפגע
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:09 PM
[b]
עומר-
גנר יוצר המון כפילים שמקיפים את סוואמפרט מכל צד. "רעידת אדמה" אומר טאקר, סוואמפרט שוב חובט באדמה, הוא חובט בה חזק כל כך שרעידת אדמה נוצרת וכל הכפילים נמחקים וגנגר נפגע [/b][/quote]
"על חושי ואז אגוף שאיבה!" אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:09 PM
[b] פטריק-
הם נעלמו, כפילים נעלמים אחרי התקפה
----------------------------------------
ספירוו מתחיל להתגרות בפוריגון2, פוריגון2 מתחיל להתעצבן ורוצה לרוץ אל ספירוו, אבל הבחור עוצר אותו להתנהג בפזיזות. ספירוו ממקד אנרגיה במקורו, כאשר המקור מוקשה הוא עף בשיא המהירות אל פוריגון2. "מכת ברק" צועק הבחור, בינתיים שספירוו מתקדם אל פוריגון2, פוריגון2 טוען מכת ברק. ספירוו מתקרב יותר ויותר, כאשר ספירוו מגיע אל פוריגון2 ומנקר אותו פוריגון2 משחרר את החשמל-שניהם נפגעים בסופו של דבר [/b][/quote]
הם לא מתים רק אחרי שפוגעים בהם?!
-----
"לא! ספירוו לא!!" אני קורה ומביט בספירוו נפגע.
"אתה בסדר חבר?" אני שואל ומחזיר אותו לפוקדור.
"סיבוב שני!" אני קורה אליו וזורק את הפוכודר של סווינב באוויר
-
עומר-
"אגרוף ממוקד" צועק טאקר. סוואמפרט רץ בשיא המהירות אל גנגר כאשר יש לו אנגריה ממוקדת באגרוף, סוואמפרט מגיע לגנגר, הוא קופץ מעליו ומנחית את האגרוף, לפתע גנגר תופס אותו באוויר בעזרת על חושי. כאשר סוואמפרט מוחזק באוויר גנגר זורק אותו לקצה השני של הזירה, סוואמפרט נזרק חזק כל כך שבור נוצר בזירה. גנגר לא נח לרגע, הוא רץ אל סוואמפרט בשיא המהירות כאשר ידו מחוזקת באגרוף שאיבה, סוואמפרט רק יוצר מהבור, ואז מגיע האגרוף של גנגר שתוקף את פניו ומפיל אותו מעולף על הריצפה. "לטאקר לא נשארו עוד פוקימונים, עומר הוא המנצח" אומר השופט. אתה יוצא משטח הקרב באיטיות כאשר כל הקהל מריע לך. אתה ממשיך ופתאום טאקר עוצר אותך על ידי תפיסה בכתף, "לאן אתה כל כך ממהר. שכחת את הפרס שלך" אומר טאקר ומגיש לך את סמל שטח הקרב, "מאוד נהנתי מקרב הזה"
פטריק-
רק שתדע, ספירוו עדין מסוגל להילחם
"סווינב?" קורא הבחור בהתפלאות "נו טוב... שיהיה. חבטה פוריגון2!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:27 PM
[b] פטריק-
רק שתדע, ספירוו עדין מסוגל להילחם
"סווינב?" קורא הבחור בהתפלאות "נו טוב... שיהיה. חבטה פוריגון2!" [/b][/quote]
שינוח ואז אני מחזיר אותו.
----
"סווינב תתחמק!" אני קורה אל הפוקימון שלי.
"עכשיו, התשמש בהשלכת בוץ ותתחמק מכל מכה שהוא מנסה לתקוף בה!"
-
פטריק-
תתחבר למסן
---------------
"שנה מהלך-תתחמק מזרקת הבוץ ותתקדם אליו בחבטה" אומר הבחור. סווינב מוציא חתיכה מהאדמה, הוא מרים אותה וזורק על פוריגון2, בגלישה מהירה של פוריגון2 הוא מתחמק בקלות מהמכה, הוא ממשיך את דרכו אל סווינב וכאשר הוא קרוב אליו הוא משעין את גופו לחבטה, אבל סווינב זז הצידה. "נצל את ההזידמנות לזנב ברזל" אומר הבחור, כאשר סווינב בצד פוריגון2 מניף את זנבו כאשר הוא קשה כמתכת אל סווינב ומכה אותו בזנב ברזל, אחר כל פוריגון2 נסוג לאחור.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:27 PM
[b] עומר-
"אגרוף ממוקד" צועק טאקר. סוואמפרט רץ בשיא המהירות אל גנגר כאשר יש לו אנגריה ממוקדת באגרוף, סוואמפרט מגיע לגנגר, הוא קופץ מעליו ומנחית את האגרוף, לפתע גנגר תופס אותו באוויר בעזרת על חושי. כאשר סוואמפרט מוחזק באוויר גנגר זורק אותו לקצה השני של הזירה, סוואמפרט נזרק חזק כל כך שבור נוצר בזירה. גנגר לא נח לרגע, הוא רץ אל סוואמפרט בשיא המהירות כאשר ידו מחוזקת באגרוף שאיבה, סוואמפרט רק יוצר מהבור, ואז מגיע האגרוף של גנגר שתוקף את פניו ומפיל אותו מעולף על הריצפה. "לטאקר לא נשארו עוד פוקימונים, עומר הוא המנצח" אומר השופט. אתה יוצא משטח הקרב באיטיות כאשר כל הקהל מריע לך. אתה ממשיך ופתאום טאקר עוצר אותך על ידי תפיסה בכתף, "לאן אתה כל כך ממהר. שכחת את הפרס שלך" אומר טאקר ומגיש לך את סמל שטח הקרב, "מאוד נהנתי מקרב הזה" [/b][/quote]
"גם אני" אני אומר לו בחיוך. משם אני הולך למרכז פוקימונים לרפא אותם. אח"כ אני הולך לראות מה יש עוד בעיר~
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 01:44 PM
[b] פטריק-
תתחבר למסן
---------------
"שנה מהלך-תתחמק מזרקת הבוץ ותתקדם אליו בחבטה" אומר הבחור. סווינב מוציא חתיכה מהאדמה, הוא מרים אותה וזורק על פוריגון2, בגלישה מהירה של פוריגון2 הוא מתחמק בקלות מהמכה, הוא ממשיך את דרכו אל סווינב וכאשר הוא קרוב אליו הוא משעין את גופו לחבטה, אבל סווינב זז הצידה. "נצל את ההזידמנות לזנב ברזל" אומר הבחור, כאשר סווינב בצד פוריגון2 מניף את זנבו כאשר הוא קשה כמתכת אל סווינב ומכה אותו בזנב ברזל, אחר כל פוריגון2 נסוג לאחור. [/b][/quote]
"שיט" אני אומר ומביט בסווינב.
"נסה בלימה!"אני קורה אל סווינב ומביט בפוריגון 2 החזק.
'אי ךאני יכול לנצח אותו?!'
-
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים, לתת לך ולפוקימונים לנוח אחרי יום ארוך ומתיש. אתה מסתכל בטלוויזיה, מדברים שם על משהו די מיוחד. אתה רואה פרופסור האומר:"היום קורה משהו שקורה רק פעם במיליוני-הכוכבים במערכת השמש מסתדרים בשורה, חפשו טלסקופ או מקום מצפה כוכבים כי זה יימשך רק שבוע". בעוד אתה ממשיך לך לצפות בשלווה בטלוויזיה הפוק'פון מתחיל לצלצל-אתה מסתכל ורואה שגרין מתקשר
פטריק-
"נסה לא יעזור, חבטה נוספת!" קורא הבחור. סווינב רץ אל פוריגון2 בבלימה, מהצד השני /של הזירה פוריגון2 גולש אל סווינב בחבטה, השניים מתנגשים זה בזה, אך פוריגון2 מצליח להפיל לאחור את סווינב
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:05 PM
[b] עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים, לתת לך ולפוקימונים לנוח אחרי יום ארוך ומתיש. אתה מסתכל בטלוויזיה, מדברים שם על משהו די מיוחד. אתה רואה פרופסור האומר:"היום קורה משהו שקורה רק פעם במיליוני-הכוכבים במערכת השמש מסתדרים בשורה, חפשו טלסקופ או מקום מצפה כוכבים כי זה יימשך רק שבוע". בעוד אתה ממשיך לך לצפות בשלווה בטלוויזיה הפוק'פון מתחיל לצלצל-אתה מסתכל ורואה שגרין מתקשר [/b][/quote]
'מעניין' אני חושב לעצמי ומרים את הפוק'פון "הלו?"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:05 PM
[b] פטריק-
"נסה לא יעזור, חבטה נוספת!" קורא הבחור. סווינב רץ אל פוריגון2 בבלימה, מהצד השני /של הזירה פוריגון2 גולש אל סווינב בחבטה, השניים מתנגשים זה בזה, אך פוריגון2 מצליח להפיל לאחור את סווינב [/b][/quote]
"עכשיו שהוא קרוב אליך. תקוף בהשלכת בוץ ובבלימה!" אני קורה אל סווינב.
-
פטריק-
"זנב ברזל" קורא הבחור. פוריגון קופץ כאשר זנבו קשה כברזל, לפתע סווינב משחרר גושי קרח קטנים ונעים לעבר פוריגון ומעיפים אותו לאחור-סווינב למד כוח קרח, ופוריגון2 מתחיל להסתחרר
עומר-
"לורידיאן... מהר... ואל תביא את ה....." נשמע גרין בבהלה, משום מה משהו הפריע לו לדבר ונשמעו ברקע קולות הרס ודברים נשברים-משהו קורה בורידיאן!
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:16 PM
[b]
עומר-
"לורידיאן... מהר... ואל תביא את ה....." נשמע גרין בבהלה, משום מה משהו הפריע לו לדבר ונשמעו ברקע קולות הרס ודברים נשברים-משהו קורה בורידיאן! [/b][/quote]
'איך לכל הרוחות אני אמור להגיע עכשיו לורידיאן?' אני חושב לעצמי ומנסה לחפש דרך להגיע לשם. (מונית,אוטובוס,פוקימון מעופף~)
-
עומר-
"או שאפשר להשתמש באחד מפוקימוני העזר שלנו" אומרת האחות ג'וי ומגישה לך פוכדור, תשתמש בו כדי להגיע לורידיאן וכשתגיע לשמה תחזיר אותו בבקשה למרכז הפוקימונים ששם"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 11 2009, 02:26 PM
[b] עומר-
"או שאפשר להשתמש באחד מפוקימוני העזר שלנו" אומרת האחות ג'וי ומגישה לך פוכדור, תשתמש בו כדי להגיע לורידיאן וכשתגיע לשמה תחזיר אותו בבקשה למרכז הפוקימונים ששם" [/b][/quote]
"אוקי תודה" אני אומר לה. אני יוצא החוצה ומוציא את הפוקימון לראות מה הוא.
-
עומר-
אתה מוציא את הפוכדור, ממנו יוצא נוקטאול-[img]http://i27.tinypic.com/2vwvjf5.png[/img]