[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 05:25 PM
[b] דודי
שינקס פוגע בחזקה בוינונט והוא נפל על האדמה. נראה שאין לו יותר כח להלחם. [/b][/quote]
"צא פוקדור"
Printable View
[b] דודי
שינקס פוגע בחזקה בוינונט והוא נפל על האדמה. נראה שאין לו יותר כח להלחם. [/b][/quote]
"צא פוקדור"
[quote][b]
רומה
לרויטר נפגע מהגלגול, ואז נושך את בדו מספר פעמים, אבל בדו מתחמק מכמה מהם, ואז מתשמש בדחיפה ופוגע בלרויטר.
[/b][/quote]
אני אומר :"לרויטר צא תעיף עליו חול ואז עוד פעם כירסום"
[b] ירין
אני המשכתי קצת בשבילך, כי אם לא אז כל המשחק היה נתקע. השוטרים התקשרו אליך כדי לחקור אותך, ואתה סיפרת להם את האמת, אבל הם לא האמינו לך, עד שאחד השוטרים שהיה בזירת הפשע אמר שהאקדח של הזקן (שאומת לפי תביעות אצבעות) לא היה מלא בכדורים, ושאופנועי הים באמת נמצאו בנהר, והיו בהם סדקים, שיכולים להיווצר מרוח תער, ואז השוטרים שיחררו אותך, אבל הם עדיין שמים עליך עין. כעת אתה נמצא בדרך לזאוגוויל, איפה שהיית לפני שהם עצרו אותך.
[/b][/quote]
סבבה..
-----
אני ממשיך בדרכי..
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 05:30 PM
[b] חזרתי!!!!!!
במהלך הטיול נכנסו לי כמה רעיונות לראש במשחק, אני מקווה שייצא לי להשתמש בהם.
תמיר
גיבל פוגע בגרוביל, אבל גרובייל עדיין מתנגש בגיגבל ופוגע בו.
"גרובייל, השתמש ביריעת זרע!" אומר המאמן. גרובייל משתמש ביריית זרע שבדרכה אל גיבל. [/b][/quote]
סוף סוף!!!
--
"תתחמק ותשתמש בטופרי דרקון!"
דודי
ונונט נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט ואז נעצר. לכדת ונונט יעודכן מיד.
רומה
החול נכנס לעיניים של בדו והוא לא רואה את לרויטר שנושך אותו שלוש פעמים ברצף, עד שבדו בורח הצידה. בדו נראה עייף מעט.
ירין
אתה מתקדם ואתה פוגש נער שמאמן סטאריו בשחייה בתעלה המלאכותית, ואז הוא מבחין בך.
"אתה מרגל לא? אתה רוצה לדעת מה אני עושה כדי שליריבים שלי יהיה קל להתכונן! נכון?!" הוא אומר לך וסטאריו עוצר.
תמיר
גיבל קופץ בדיוק בזמן, וגרובייל מכוון עליו את הזרעים, אבל גיבל מקדים כל הזמן את הזרעים ולבסוף פוגע בגרובייל.
"גרובייל, השתמש במהירות!" אומר המאמן, וגרובייל פוגע בגיבל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 06:48 PM
[b] דודי
ונונט נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט ואז נעצר. לכדת ונונט יעודכן מיד. [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 06:48 PM
[b]
ירין
אתה מתקדם ואתה פוגש נער שמאמן סטאריו בשחייה בתעלה המלאכותית, ואז הוא מבחין בך.
"אתה מרגל לא? אתה רוצה לדעת מה אני עושה כדי שליריבים שלי יהיה קל להתכונן! נכון?!" הוא אומר לך וסטאריו עוצר.
[/b][/quote]
"ממש לא! אני בכלל לא מרגל! מי אתה בכלל?" אני שואל בכעס
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 07:48 PM
[b]
תמיר
גיבל קופץ בדיוק בזמן, וגרובייל מכוון עליו את הזרעים, אבל גיבל מקדים כל הזמן את הזרעים ולבסוף פוגע בגרובייל.
"גרובייל, השתמש במהירות!" אומר המאמן, וגרובייל פוגע בגיבל. [/b][/quote]
"נגיחה!"
[quote][b]
רומה
החול נכנס לעיניים של בדו והוא לא רואה את לרויטר שנושך אותו שלוש פעמים ברצף, עד שבדו בורח הצידה. בדו נראה עייף מעט.
[/b][/quote]
אני צועק"לארויטר שריטה ואז נשיכה"אם הוא פראי אני זורק פוכדור.
דודי
אתה מגיע להתפצלות שבה חלק אחד של הנהר מתעקל, וממנו יוצאת תעלה של מים, שהיא כנראה מלאכותית.
ירין
"כבר הפסדתי שתי תחרויות סרט בגלל מרגלים שרק עברו בצד! ראיתי גם את ליין הזאתי טסה כאן עם היפיג'יוט העלוב שלה! אז תגיד לי מי שלח אותך, ולא תשא בתוצאות!" הוא אומר, וסטאריו עבר לתנוחה קרבית.
תמיר
גרובייל מתחיל לברוח, אבל הוא לא מספיק להאיץ ולכן נפגע.
"גרובייל, השתמש בחבטה!" המאמן אומר. גרובייל משליך את החבל הירוק הזה שיוצא לו מהראש על גיבל ופוגע בו.
רומה
המתקפות של לרויטר פוגעת בבדו. ולאחר מכן בדו נכנס לפוכדור, והפוכדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת בדו, יעודכן מיד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 12:19 AM
[b] דודי
אתה מגיע להתפצלות שבה חלק אחד של הנהר מתעקל, וממנו יוצאת תעלה של מים, שהיא כנראה מלאכותית. [/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לשם
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 12:19 AM
[b]
ירין
"כבר הפסדתי שתי תחרויות סרט בגלל מרגלים שרק עברו בצד! ראיתי גם את ליין הזאתי טסה כאן עם היפיג'יוט העלוב שלה! אז תגיד לי מי שלח אותך, ולא תשא בתוצאות!" הוא אומר, וסטאריו עבר לתנוחה קרבית.
[/b][/quote]
"היי תתחיל לדבר יפה! מאיפה אתה מכיר את ליין?" אני שואל בכעס
[quote][b]
רומה
המתקפות של לרויטר פוגעת בבדו. ולאחר מכן בדו נכנס לפוכדור, והפוכדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת בדו, יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אני צועק מרוב עושר"יש לחדתי בדו,לרביטר הייתה מצויין"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 04:30 PM
[b] מקס
אתה ממשיך ללכת לאורך התעלה המלאכותית, ולבסוף אתה מוצא את עצמך בעיר זאוגוויל! מה שיש בעיר נמצא בדף הראשון.
[/b][/quote]
שבת שלוםD:
איך היה? חח היה משעמם בפורום בלי המשחק שלך
--
"אוקיי, כאן מכון המים,אני צריך לבחור שלושה מהפוקימונים שלי, אך קודם למרכז הפוקימונים" אני הולך למרכז הפוקימונים
דודי
ציינתי 2 מקומות שונים. איך אני יכול להבין מה זה שם? אני כמו מחשב, אני חייב שהפוקדה שאתה מכניס תהיה חד משמעית, אחרת אני לא יכול להבין את הפקודה.
ירין
"כי אחד ההפסדים שלי היה לה! עכשיו אל תשאל אותי יותר שאלות! תתחפף מכאן או שא בתוצאות!" הוא אומר לך, וסטאריו נראה אגרסיטבי יותר.
רומה
האמירה שלך הדהדה בקולי קולות ברחבי השדה. אנא הגב תגובה שאני באמת יכול להגיב עליה.
מקס
אולי בפורום היה משעמם, אבל בארץ בהחלט לא... 2487798 מקרי רצח בשבוע?! ואני פספסתי את כולם?!
--
מאיפה לך שזה 3 על 3?
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואני מניח שאתה גם מבקש לרפאות אותם, ותקן אותי אם אני טועה. האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך.