אומרים בוהוריים או משהו כזה, אלי
Printable View
אומרים בוהוריים או משהו כזה, אלי
או מאי. יפה שהגעת.
מחכים לך כבר כמעט יום שלם שתגיבי במ"ת...
מה קורא, חחח.
דרך אגב, זה ששינית תמונת פרופיל וחתימה זה כמעט כמו שינוי תדמית...
[QUOTE=Real Spartan;1165687]היי מאי
ליאור- תחשוב רגע, יש כאלו שבוחרים שליטה במים, יש להם מיליון ואחת דברים שהם יכולים לעשות, אני בחרתי שינוי לחיות, אני יכול לעשות דבר אחד?[/QUOTE]
טוב צודק אז תבחר עוד חיה אבל שלחיות היו אותן מתקפות
לקחת 20 כדורי שינה כמו שעושים בסרטים? ואז ישנים ממש ממש טוב
מתקפות? מה זאת אומרת?
[QUOTE=Real Spartan;1165692]אומרים בוהוריים או משהו כזה, אלי[/QUOTE]
בוהורים זאת ארוחה.
[quote=KillerBee;1165695]לקחת 20 כדורי שינה כמו שעושים בסרטים? ואז ישנים ממש ממש טוב[/quote]
או שישנים או שמתמסטלים XD
חשבתי שאתה מפחד מכדורים..
[QUOTE=KillerBee;1165695]לקחת 20 כדורי שינה כמו שעושים בסרטים? ואז ישנים ממש ממש טוב[/QUOTE]
אתה עלול לחטוף חתיכת הרעלה מכזה דבר...
טוב נראלי אני קורא להורים שלי שיקחו אותי לרופא, אני חולה מת, אתמול לא היה לי כלום
[quote=גלעד2111;1165697]בוהורים זאת ארוחה.[/quote]
בוהריים זה גם זמן בין הבוקר לצהריים..
היי נל, דניס,לוקאס, גלעד, ואלי(ככה קוראים לך נכון?) D:
וואי. נכון הדבר הזה שיש בעמוד הראשי של הפורום שמראה את ההודעות שנשלחו לפני כמה דקות?
אז זה נעלם לי :(
[QUOTE=KillerBee;1165688]אני לא נרדם[/QUOTE]
בהצלחה D:
[quote=ארו סאנין;1165690]נל אני אומר סוף בוקר ותחילת צהריים טובים לך :)[/quote]
תודה, גם לך :)
משעמם לי נורא...
מישהו רואה כוכב נולד?
היי מאי, את מגיבה? ויש לך בקישורים מהירים משהו באנגלית, תלחצי עליו
דניס בחרתי מתקפות בחכמה שאני יוכל להשתמש במגון אפשרויות תנסה לחשוב גם נגיד תעשה שיהיה לך משהו כמו אנימורפס רק שאתה לוקח מחיה טוריקואית אבל אתה מקבל את הבסיס שלה הארצי
לוקאס מכיר את זה תנסה להחשיך לגמרי תחדר או שתשתה מים אם חם לך (יכול להיות שזה מה שמפריע לך לישון גם לי כשאני לא מצליח לישון אני שותה מים זה מקרר אותי מבפנים ואז אני נרדם)או שתקרא ספר וזה יעיף/ישעמם אותך
מאי כנראה לחצת Turn Off Top Sttas עכשיו תחפשי Turn On אולי בקישורים מהירים או איפה שאמור להיות הטופ וכן קוראים לי אלי
[QUOTE=KillerBee;1165700]טוב נראלי אני קורא להורים שלי שיקחו אותי לרופא, אני חולה מת, אתמול לא היה לי כלום[/QUOTE]
אתה בטוח שלא עקצה אותך קרצייה? הן מעבירות מחלה שנקראת שפעת המערות שעושה חום גבוהה למשך שבוע.
ומחלות בדרך כלל לא דופקות בדלת לפני שהן נכנסות...