ביי דניס
Printable View
ביי דניס
הרשמו בהמוניכם, פרויקט ליגת חת"ם יוצא לדרך.
[QUOTE=מה קורה איתי?;1257550]הרשמו בהמוניכם, פרויקט ליגת חת"ם יוצא לדרך.[/QUOTE]
אני הבנתי אותו בקטנה אלפסי המלך:wink:
זהו, שאלפסי הוא מלך הקופים. זה שהוא הקוף האישי שלי לא אומר שnilasak לא מקבל את זכותו העליונה
מה קורה כולם?
כל עוד לא יהיו לי 12 רשומים רע
[QUOTE=מה קורה איתי?;1257560]זהו, שאלפסי הוא מלך הקופים. זה שהוא הקוף האישי שלי לא אומר שnilasak לא מקבל את זכותו העליונה[/QUOTE]
אז מה קורה nilasak המלך?
תגיד, אולי במקום לחכות שיהיו לך 12 רשומים תרשום כבר את אלה שרוצים להרשם? חשבת על זה?
דניס- לא יפה
אני ארשום, אבל אני מחכה לכך שיהיו עוד אנשים.
[QUOTE=Tigraro;1257531]חזרתי
אקוואקס אתה משחק בהירואפ?
וארווין ירד מפקחות לבירור של משו בהנהלה, זה זמני כנראה.[/QUOTE]
לא, אני לא משחק בהירו אפ.
ולא מגיב במשחק שלי או נרשם לפרוייקט שלי..
הבנתי את הגישה
חברים יקרים , אתמול מי שקרא את ההודעה "שלי "
אני מבקש תתעלמו ממנה נעשתה פה פריצה והאשמות חמורות הגיעו נגדי , בלי קשר לתפקיד שלי ולעתיד שלי בפורום .
אני מבקש מכולכם סליחה בנוגע לדבר הזה ,אין לי מושג מה כתבו ומה היה אך אני מבין שזה היה יכול לפגוע בחלק מכם אך שוב זו לא אשמתי.
סליחה.
האמת לא חשבתי שאתה רוצה לחזור לבאן
אני סולח לך,זה לא אשמתך כמו שהקללות ש"נורו" מהמשתמש שחברים שלי פתחו מהמחשב שלי וקיבלתי בגללו באן לשבועיים לא היה באשמתי
[QUOTE=Erwin;1257582]חברים יקרים , אתמול מי שקרא את ההודעה "שלי "
אני מבקש תתעלמו ממנה נעשתה פה פריצה והאשמות חמורות הגיעו נגדי , בלי קשר לתפקיד שלי ולעתיד שלי בפורום .
אני מבקש מכולכם סליחה בנוגע לדבר הזה ,אין לי מושג מה כתבו ומה היה אך אני מבין שזה היה יכול לפגוע בחלק מכם אך שוב זו לא אשמתי.
סליחה.[/QUOTE]
אני באמת מאמין לך, זה ברור שמישהו כמוך לא יכתוב דבר כזה
אתם יודעים, ככל שאני רואה יותר אנשים שמגיבים בהכל אבל לתת 5 שניות כדי להרשם לפרויקט הכבוד של הפורום יורד...
ארוין- בפעם הראשונה הבנתי, גם בפעם השנייה, אבל עכשיו שזה בפעם ה-400 משהו קצת לא מסתדר לי.
[quote=גרסררה;1257584]אני באמת מאמין לך, זה ברור שמישהו כמוך לא יכתוב דבר כזה[/quote]
חחחחח
לפני שהצטרפת לפורום ארווין היה פקח ואז עלה להיות ראשי אחרי שההנהלה השתנתה,אחרי כמה ימים\שבועות הוא התחיל לצאת נגד הפורום וקיבל באן לצמיתות,אחרי כמה זמן הוא חזר אחרי שדיבר עם רותם