שלום.
Printable View
שלום.
אני לא מדלג על פילרים..
היי מאשינאקס
טוב צודק יש כמה הבדלים אבל דומים הדיג'יביצים הם כמו אבני הפיתוח יש גם ספוילר תראה
[spoiler] בסיפור שלי שבבים למיקרו שינוי די אן איי[/spoiler]
אביזי להתייאש? או שיש מצב שתעשה תגובת ניטרו ב4 דקות?
נכון בנארוטו הרגיל לא מזכירים שגאררה, קאנקורו וטמארי אחים?
[quote=Uzumaki Naruto;1278136]נכון בנארוטו הרגיל לא מזכירים שגאררה, קאנקורו וטמארי אחים?[/quote]
נראלי שהזכירו
על סמך הפרקים שהיו פעם בערוץ הילדים לפני כמה שנים.
אבל אני לא בטוח..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1278130]אני לא מדלג על פילרים..[/QUOTE]
הם גרועים
שאלה?
[SPOILER]תרצה לראות ארכ פילירי שעוסק ברובו על על נארוטו ולא נארוטו שיפודן.סתם קטעים מפגרים[/SPOILER]
אמרו שהם אחים בנארוטו הרגיל
[quote=DareDevil;1278135]אביזי להתייאש? או שיש מצב שתעשה תגובת ניטרו ב4 דקות?[/quote]
אם אני אתחיל לפני 9 אז אני אמשיך גם אם השעה תשע תגיע...
[quote=Uzumaki Naruto;1278136]נכון בנארוטו הרגיל לא מזכירים שגאררה, קאנקורו וטמארי אחים?[/quote]
לדעתי זה מוזכר.
אז אתה עונה לי או לא?
עוד כמה דקות השעה 9..
תלוי מה יש שם.. נראלי שכן..
אני כבר לא זוכר דיג'ימון
כמה אהבתי את זה שהייתי קטן
שנים!!!!!!
[QUOTE=DareDevil;1278121]כלי מיוחד=פוקדור
רמות=התפתחויות
דיבור=יש גם פוקימונים מדברים- מיאו, מיוטו
אגב, גם אימונים מתבטלים לי וזה מבאס..[/QUOTE]
זה לא אותו דבר.
החפץ של הדיג'ימונים לא שומר אותם בפנים, הוא רק מקשר אותם לאחד שלהם (ששכחתי איך קוראים לזה בדיג'ימון).
הם יכולים להתפתח (אויש סליחה... דיג'יגדל) פחות או יותר מתי שבא להם וגם לחזור למה שהם היו בהתחלה, הם גם יכולים לעשות דיג'יגדל משולב כדי להפוך לאפילו יותר חזקים אם רק בא להם כי יש אפילו יריב חזק יותר.
בקיצור, דיג'ימון זאת סידרה הרבה פחות טובה מפוקימון שקיבלה אסוציאציה כל כך חזקה לפוקימון לא ממש לפי מה שהיה ראוי לה...
[QUOTE=TreeCko;1278144]אני כבר לא זוכר דיג'ימון
כמה אהבתי את זה שהייתי קטן
שנים!!!!!![/QUOTE]
תשרשר בבקשה :peee:
[quote=DareDevil;1278142]אז אתה עונה לי או לא?
עוד כמה דקות השעה 9..[/quote]
אתה רשאי למרר בבכי.
אם יהיה לי זמן מחר לפני האוניברסיטה אני אשתדל להגיב, ואם לא, אני אגיב אחרי השיעור באוניברסיטה, גם אם זה יהיה אחרי תשע... כי השיעור נגמר בשמונה ולוקח זמן לחזור מרמת אביב לחולון...
טוב בוא נעשה חשבון.
מחר אני מסיים בשתיים שלושים וחמש ללמוד. ככל הנראה עד שלוש וחצי אני כבר בבית ואכלתי. אחר כך חצי שעה לראות פרק חדש של נארוטו... אלא אם כן זה ספיישל, ואז ליאור צריך לתקן אותי. אם זה לא ספיישל, אז אני בארבע מסיים, יש לי חצי שעה לבדוק משחק, ואז לצאת מהבית. אם זה ספיישל.... אז אם יהיה לי 45 דקות לצפות בו אני אצפה בו, ואם לא יהיו לי 45 דקות לצפות בו אז אני אבדוק את המשחקים...