היי.. אני בתחרות ארצית אבל מישהו מודד במקומי הסיבוב הזה והבא אז אני פה 10 דקות.
Printable View
היי.. אני בתחרות ארצית אבל מישהו מודד במקומי הסיבוב הזה והבא אז אני פה 10 דקות.
[QUOTE=אמאש'ך;1388660]תגיד עומרי ל-katawa יש סוף/ים שנחשבים "נכון"?
כי באמת שאין לי כוח להתחיל לנסות ולבחור בדרך "נכונה"[/QUOTE]
לכל הבנות יש 2 "סופים" שאחד הוא בערך רע והשני טוב ויש גם את הסוף של קאנג'י ^^
בACT1 הבחירות שאתה עושה יובילו אותך לאחת הבנות (או קאנג'י)
בACT2-4 זה בחירות שיובילו אותך או לסוף ה"רע" או לטוב אבל אין הרבה בחירות ב2-4 אז תמיד אפשר לחזור אחורה ולבחור בשני סצנות שכבר ראית אפשר לדלג...
.. מישהו פה בין האמיצה ויכול לבדוק לי בקשר לעונה שנייה של איזה סדרה?
[QUOTE=geostri;1388663]לכל הבנות יש 2 "סופים" שאחד הוא בערך רע והשני טוב ויש גם את הסוף של קאנג'י ^^
בACT1 הבחירות שאתה עושה יובילו אותך לאחת הבנות (או קאנג'י)
בACT2-4 זה בחירות שיובילו אותך או לסוף ה"רע" או לטוב אבל אין הרבה בחירות ב2-4 אז תמיד אפשר לחזור אחורה ולבחור בשני סצנות שכבר ראית אפשר לדלג...[/QUOTE]
איך אני יכול לדעת אם זה טוב או רע? יש ממש שוני בבחירות, זאת אומרת אחת: "אני אוהב אותך" והשנייה: "תהי הכלבה שלי" או משהו ? (כמובן שאני נותן דוגמה ומגזים)
או שאני פשוט אסתכל על איזה מדריך.. S:
על מה אתם מדברים?
חתימה חדשה
ביי
בוקר טוב..
למה עמית פרש? מה עשיתם למסכן?
זה הפורום, גורם לכולם לרצות לפרוש. היי עמית, long time no seen mah bro .
חח מה גורם לכולם לפרוש..? השבועיים האחרונים בפורום היו להיט לעומת מה שעבר פה לפני זה עם הפרישות ואביב.. תקופה יפה.
זה שיש ויכוח קטן על השואה זה לא אומר כלום, זה חסר חשיבות..
עמית מה אתה רוצה צומי?
נשבר לי מניצן. מישהו רוצה לשמוע רעיון שעלה לי לפעילות חדשה?
[QUOTE=Green Lantern;1388680]נשבר לי מניצן. מישהו רוצה לשמוע רעיון שעלה לי לפעילות חדשה?[/QUOTE]
יאללה תגיד לי גבר
[quote=אמאש'ך;1388681]יאללה תגיד לי גבר[/quote]
בגלל שכל הבכיינים פה בנו"ד בוכים על זה שאנחנו צוחקים על דברים שלדעתם לא יפה לצחוק עליהם-נעשה את זה במקום אחר- פעילות חדשה שנקראת "אין פרות קדושות".
כל פעם בוחרים נושא אחר ויורדים עליו-אבל נושא שנחשב פרה קדושה, כמו השואה. או צה"ל.
אבל מצד שני-הכי כיף לעצבן בכייני נו"ד....
חח המת שזה רעיון קטלני יואב
[QUOTE=monster;1388462]אני אוהב גם מציאותיים.[/QUOTE]
ציצים מצוירים זה הכי מגניב אחי )):
[QUOTE=Green Lantern;1388682]בגלל שכל הבכיינים פה בנו"ד בוכים על זה שאנחנו צוחקים על דברים שלדעתם לא יפה לצחוק עליהם-נעשה את זה במקום אחר- פעילות חדשה שנקראת "אין פרות קדושות".
כל פעם בוחרים נושא אחר ויורדים עליו-אבל נושא שנחשב פרה קדושה, כמו השואה. או צה"ל.[/QUOTE]
חחח צה"ל זה פרה קדושה? אני כל היום צוחק עליהם