-
[b]יוסי[/b] - סוויקון זורק את הסלע האימתני ,
צ'אריזארד מצליח להשתמש בהתפרצות געש בכוחותיו האחרונים - ומנפץ את הסלע, כל האבנים הקטנות עפות על סוויקון.
צ'אריזארד קם עם רגל צולעת, ושולח גל חום שמעיף את סוויקון לקיר!
סוויקון פצוע רשמית! אך זה לא מונע ממנו להמשיך להילחם!
"סוויקון! הוא כבר צולע ברגל אחת! אל תאפשר לו לעמוד, תירה קרן בועות אל הרגל השנייה!" הקפטן אומר וסוויקון אכן עושה כך, הוא יורה קרן בועות שמצלקת את הרגל השנייה של צ'אריזארד, וצ'אריזארד נופל!
צ'אריזארד יורה תותח להבה מהריצפה, סוויקון יורה פיצוץ ממוקד, הפיצוץ הממוקד נבלע בתוך הלהבות ונוצר פיצוץ אדיר! כל הזירה מתפוצצת! מלא גיצים עפים על בלוני הגז ומפוצצים אותם! כל הספינה עולה בלהבות, והיא עומדת לשקוע! אך צ'אריזארד וסוויקון משיכים להאבק! הם חובטים אחד בשני ללא הפסקה, לפתע סוויקון משתמש בעל קולי ומרטיע את צ'אריזארד, אך צ'אריזארד מכניס לו בעיטת להבה (צ'אריזארד למד בעיטת להבה), והם ממשיכים להילחם, פצועים ומדממים! האונייה עומדת לשקוע בכל רגע, והחלק התחתון שלה כבר עמוק במים! שום דבר לא יעצור אותם, עד שהשני ימות!
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 18 2009, 06:46 PM
[b] [b]יוסי[/b] - סוויקון זורק את הסלע האימתני ,
צ'אריזארד מצליח להשתמש בהתפרצות געש בכוחותיו האחרונים - ומנפץ את הסלע, כל האבנים הקטנות עפות על סוויקון.
צ'אריזארד קם עם רגל צולעת, ושולח גל חום שמעיף את סוויקון לקיר!
סוויקון פצוע רשמית! אך זה לא מונע ממנו להמשיך להילחם!
"סוויקון! הוא כבר צולע ברגל אחת! אל תאפשר לו לעמוד, תירה קרן בועות אל הרגל השנייה!" הקפטן אומר וסוויקון אכן עושה כך, הוא יורה קרן בועות שמצלקת את הרגל השנייה של צ'אריזארד, וצ'אריזארד נופל!
צ'אריזארד יורה תותח להבה מהריצפה, סוויקון יורה פיצוץ ממוקד, הפיצוץ הממוקד נבלע בתוך הלהבות ונוצר פיצוץ אדיר! כל הזירה מתפוצצת! מלא גיצים עפים על בלוני הגז ומפוצצים אותם! כל הספינה עולה בלהבות, והיא עומדת לשקוע! אך צ'אריזארד וסוויקון משיכים להאבק! הם חובטים אחד בשני ללא הפסקה, לפתע סוויקון משתמש בעל קולי ומרטיע את צ'אריזארד, אך צ'אריזארד מכניס לו בעיטת להבה (צ'אריזארד למד בעיטת להבה), והם ממשיכים להילחם, פצועים ומדממים! האונייה עומדת לשקוע בכל רגע, והחלק התחתון שלה כבר עמוק במים! שום דבר לא יעצור אותם, עד שהשני ימות! [/b][/quote]
''צ'אריזארד , אני סומך עליך , אתה יכול !''
אני אומר ומתחיל לבכות מעט , ''גל חום צ'אריזארד , תותח להבה ואז תיגמור את זה עם בעיטת להבה!!!!!''
-
[b]יוסי[/b] - צ'אריזארד יורה את גל החום בכוחו האחרון... מפוצץ את סוויקון... ומתעלף .
אחריו סוויקון הרבה באתר להתמוטט... הספינה מתפוצצת... היא שוקעת לאט לאט...
את הרגעים הבאים אתה לעולם לא תשכח . האוויר שנושר מגופך לאט לאט...
אתה שוקע אל המעמקים ללא כל תזוזה, נוחת על קרקעית הים עם צ'אריזארד לידך...
מביט בו - בפעם האחרונה.
לאט לאט עינייך נעצמות... ואתה חושב שזה נגמר. היה רגע של כלום.
לפתע אתה רואה הבזק של אדם שתופס אותך ומרים אותך...
לאחר מכן הבזק של אנשים בחלוקים לבנים מריצים אותך על אלונקה..
לאחר מכן הבזק של צ'אריזארד.. טובע.
לאחר מכן עינייך נפקחות. אתה מזהה את המקום הזה.
זהו אותו בית חולים ששהית בו לאחר שטומפסון נפטר.
לא סתם אותו בית החולים , אלה גם אותו החדר הארור וחסר הצבע.
אתה מסתכל דרך החלון ורואה שלילה. אתה לבד בחדר. יש לך כאבי ראש מטורפים...
ואתה נירדם , שוב. הפעם אתה פוקח את עינייך אל תוך כאבי ראש עזים,
אבל הפעם יש כמה רופאים מולך.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 18 2009, 07:06 PM
[b] [b]יוסי[/b] - צ'אריזארד יורה את גל החום בכוחו האחרון... מפוצץ את סוויקון... ומתעלף .
אחריו סוויקון הרבה באתר להתמוטט... הספינה מתפוצצת... היא שוקעת לאט לאט...
את הרגעים הבאים אתה לעולם לא תשכח . האוויר שנושר מגופך לאט לאט...
אתה שוקע אל המעמקים ללא כל תזוזה, נוחת על קרקעית הים עם צ'אריזארד לידך...
מביט בו - בפעם האחרונה.
לאט לאט עינייך נעצמות... ואתה חושב שזה נגמר. היה רגע של כלום.
לפתע אתה רואה הבזק של אדם שתופס אותך ומרים אותך...
לאחר מכן הבזק של אנשים בחלוקים לבנים מריצים אותך על אלונקה..
לאחר מכן הבזק של צ'אריזארד.. טובע.
לאחר מכן עינייך נפקחות. אתה מזהה את המקום הזה.
זהו אותו בית חולים ששהית בו לאחר שטומפסון נפטר.
לא סתם אותו בית החולים , אלה גם אותו החדר הארור וחסר הצבע.
אתה מסתכל דרך החלון ורואה שלילה. אתה לבד בחדר. יש לך כאבי ראש מטורפים...
ואתה נירדם , שוב. הפעם אתה פוקח את עינייך אל תוך כאבי ראש עזים,
אבל הפעם יש כמה רופאים מולך. [/b][/quote]
''אח..איפה צ'אריזארד שלי?!צ'אריזארד?!!!!''
אני אומר .
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 17 2009, 11:20 PM
[b] [b]יוסי[/b] - "מחשבה נבונה ילד. אולי בסוף עוד יצא ממך משהו" הוא אומר לך בצחוק, אבל אין לו מושג כמה הוא העליב אותך. "יש לך סיכוי להיות מנקות רחוב דווקא!" הוא אומר בחצי רצינות ומתפקע מצחוק, כמובן שהוא פגע בך. כרגע? הוא עשה טעות איומה. הוא הסיט את עיניו מהקרב. לפתע הוא חוטף תותח להבה שמעיף את סוויקון ומגלגל אותו על האדמה. הקפטן פוקח את עיניו ולוקח לו זמן להבין מה קורה כאן, אבל בזמן הזה צ'אריזארד הספיק להתעופף מעל סוויקון, ולכלוא אותו בענן לבה. "מהלך יפה" הקפטן אומר. "אבל לא ניראלי שהוא מספיק טוב..." הוא לוחש לעצמו וזה קצת מפחיד. "קדימה סוויקון, השתמש בקצה כפול!" הוא אומר וסוויקון מזנק מתוך ענן הלבה, משאיר אחר אלומת אור ומתנגש בצ'אריזארד, ומעיף לו כמה שיניים מהפה. "לא רע לגבר בגילי הא?" הוא אומר וסוויקון פוגע בצ'אריזארד שוב עם קצה כפול, נכנס לו לבטן, וצ'אריזארד יורק קצת אדם ועף אלייך, אבל הוא עדיין בקרב - והוא נעמד על רגליו "כמו גדול".
[b]קורן[/b] - "אתה אומר את זה כאילו אני צריך לרוץ עכשיו מרתון פעמיים רצוף" הוא אומר בזלזול.
"להילחם בך, איזה אתגר מעמיק!" הוא אומר וצוחק. "קדימה בוא ניראה מה יש לך! אלקטריבר, לא משנה איזה פוקימון יהיה לו שם, עשה טובה - קרע לו את הצורה, כי אני מאוד רוצה ונזאור" הוא אומר לאלקטריבר שלו, משתחצן.
[b]בובי[/b] - אתה הולך לכיוון הדיבורים, ולאט לאט הם מתחזקים. "אמרת לי שאתה רוצה לונטון!" אתה שומע קול כבד של נקבה. "בסדר, אבל זה לונטון תינוק! אני רוצה אחד גדול וחזק!" אתה שומע גבר אומר, ולאט לאט אתה מבין יותר ברור מה הם אומרים. "אז אתה לא רוצה אותו? בכל זאת, הבאתי לך אותו מהמקדש שנמצא במחוז המלאכותי!" אתה שומע את הנקבה אומרת בקול מתחנף. "בסדר בסדר, אקח אותו..." אתה שומע את הגבר אומר. [/b][/quote]
אני הולך אליהם ושואל אותם " תגידו איפה אנחנו נימצאים, אפשר לצאת מפה?
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 18 2009, 03:41 PM
[b]
[b]קורן[/b] - עקרונית עוד לא אמרתי לך שקוראים לו גרי <_<
----
"איך שאתה רוצה" הוא אומר לך בצחקוק.
לאחר שהוא מתפעל מבלייד, גרי חוזר לשגרה ונועץ את עיניו באלקטריבר העוצמתי.
"אלקטריבר! השתמש ברעם הלם!" הוא צועק,
ורעם ההלם של אלקטריבר שם בכיס את שבירת הלבנים של גאלאייד.
"טוב בא לך להתחיל להילחם? יש לי בלבזאור לתפוס היום" הוא אומר ומפהק. [/b][/quote]
אבל גרי מפורסם בתור נכדו של פרופסור אוק, משתתף בליגות וחוקר
אז אני אמור לדעת מי הוא לא?
----------------------------------
"אמ..." אמלמל, "מן הסתם" אומר לאחר היסוס קל.
"בלייד" אומר לו בטלפטיה, "תשתגר מאחוריו, תנסה לפגוע בראשו בזרוע פטיש!" אומר.
-
[b]קורן[/b] - בלייד משתגר מאחורי אלקטריבר ומכניס לו זרועה פטיש בראש, מה שפוגע באלקטריבר מאוד, אבל אלקטריבר תופס לבלייד את היד ואז מעקם אותה, בלייד מעיף אותו ממנו בעל חושי, אבל מהאוויר אלקטריבר יורה מטר ניצוצות שפוגעים בבלייד.
אלקטריבר טוען תותח זאפ.
[b]בובי[/b] - אתה הולך אליהם, ולפתע אתה שומע "מישהו בא! תחביא את לונטון!" בקול של נקבה.
אתה מגיע לשם ורואה איש צעירה יחסית עם שיער ורוד, עומדת להיות אקווריום זכוכית גדול המוסתר על ידי בד שחור. לרגע אתה מצליח ליראות איש מציץ מאחורי האקווריום. "מה אתה צריך?" היא אומרת וחוסמת את דרכך. עכשיו אתה מזהה אותה... זאת ג'יי, ציידת הפוקימונים המפורסמת! היא הפושעת המבוקשת ביותר בעולם! (לא מצליח להוסיף ספרייט.. אני יוסיף מחר)
[b]יוסי[/b] - אתה קם והולך מהמיטה בקושי. אחד הרופאים, שאתה מזהה אותו כפרופסור בירץ' (שרק אתה יודע שהוא דודו של ליטס.. אם אתה לא זוכר ליטס אמר לך את זה בקרב הראשון שלכם). "חכה גבר, אני לא בטוח שהצ'אריזארד שלך עוד בחיים..." הוא אומר לך בהתנשפות. "הוא כרגע יצא מניתוח, אבל היה סיכוי של 90% שהוא לא ישרוד.. אני משאר שגם כך היה, הוא היה במצב קשה מאוד" הוא פולט אנחה ואומר לך את זה ברצינות. "תשמע, אני יודע שזה קשה. אבל הנזקים שהיו לו בקרב נגד סוויקון... זה כמו לשכב על פסי רכבת. בכל אופן, הוא בחדר ניתוח, תלך ישר במסדרון, פנה שמאלה ואז שלושה חדרים קדימה, בחדר הרביעי תיכנס. תזכור, אני דיי בטוח שהוא נפטר. מצטער"
-
אתה צוחק=0 הרגת לי את צ'אריזארד?=0=0=0
---
''לא! צ'אריזארד !''
אני אומר ורץ לחדר שבו הוא נימצא , מנסה לרפא אותו , ובוכה עליו .
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 18 2009, 09:07 PM
[b] [b]קורן[/b] - בלייד משתגר מאחורי אלקטריבר ומכניס לו זרועה פטיש בראש, מה שפוגע באלקטריבר מאוד, אבל אלקטריבר תופס לבלייד את היד ואז מעקם אותה, בלייד מעיף אותו ממנו בעל חושי, אבל מהאוויר אלקטריבר יורה מטר ניצוצות שפוגעים בבלייד.
אלקטריבר טוען תותח זאפ.
[b]בובי[/b] - אתה הולך אליהם, ולפתע אתה שומע "מישהו בא! תחביא את לונטון!" בקול של נקבה.
אתה מגיע לשם ורואה איש צעירה יחסית עם שיער ורוד, עומדת להיות אקווריום זכוכית גדול המוסתר על ידי בד שחור. לרגע אתה מצליח ליראות איש מציץ מאחורי האקווריום. "מה אתה צריך?" היא אומרת וחוסמת את דרכך. עכשיו אתה מזהה אותה... זאת ג'יי, ציידת הפוקימונים המפורסמת! היא הפושעת המבוקשת ביותר בעולם! (לא מצליח להוסיף ספרייט.. אני יוסיף מחר)
[b]יוסי[/b] - אתה קם והולך מהמיטה בקושי. אחד הרופאים, שאתה מזהה אותו כפרופסור בירץ' (שרק אתה יודע שהוא דודו של ליטס.. אם אתה לא זוכר ליטס אמר לך את זה בקרב הראשון שלכם). "חכה גבר, אני לא בטוח שהצ'אריזארד שלך עוד בחיים..." הוא אומר לך בהתנשפות. "הוא כרגע יצא מניתוח, אבל היה סיכוי של 90% שהוא לא ישרוד.. אני משאר שגם כך היה, הוא היה במצב קשה מאוד" הוא פולט אנחה ואומר לך את זה ברצינות. "תשמע, אני יודע שזה קשה. אבל הנזקים שהיו לו בקרב נגד סוויקון... זה כמו לשכב על פסי רכבת. בכל אופן, הוא בחדר ניתוח, תלך ישר במסדרון, פנה שמאלה ואז שלושה חדרים קדימה, בחדר הרביעי תיכנס. תזכור, אני דיי בטוח שהוא נפטר. מצטער" [/b][/quote]
"אני מכיר אותך את הפושעת הכי גדולה שיש מה את עוש פה" אני שואל אותה בכעס
-
[b]בובי[/b] - היא ניראת כך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr174.png[/img].
----
"מי אתה!" היא שואלת בקולה הצורם. "זה לא עניינך, תעוף מכאן מיד או שתהיה בצרות צרורות!" היא אומרת. היא רואה שאתה בוהה באקווריום המוסתר בבד שחור. "אה הבנתי! אתה מהמשטרה!" היא צועקת ונרטעת לאחור. "משטרה? לא במשמרת שלי" היא אומרת וזורקת פוכדור לאוויר, שמתוכו קופץ אריאדוס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa168.png[/img], שיורה קורים ומדביק אותך לקיר. "מילים אחרונות?" היא אומרת ומכוונת לעברייך אקדח, שהיא הרגע הטעינה.
[b]יוסי[/b] - אתה רץ לחדר הניתוח ורואה את פרופסור אלם עם כמה שוטרים, והצ'אריזארד שלך יושב שם.
"הצ'אריזארד שלי! הוא חי?!" אתה צורח בקפיצה, כמעט שובר את הדלת. "למזלנו כן... אבל הפעם באמת שהיה לנו מזל גדול" פרופסור אלם אומר לך תוך כדי בדיקות על צ'אריזארד. "פרופסור בירץ' הוא דודו של ליטס, והוא שמע על היריבות שלכם. ולאחר שחברך בן הרג אותו, הוא החליט לנקום" שוטר עם סלווקינג לידו אומר. "אז מזה קשור אלי?" אתה שואל בתמימות. "פרופסור בירץ' לא מצא את בן, לכן הוא החליט להחזיר לו דרך חברו... לכן הוא הרעיל את צ'אריזארד. דרך אגב, ראית אותו לאחרונה? הוא מתחבא בבית החולים, אנחנו לא מוצאים אותו!" השוטר אומר לך, ואין לו מושג שהרגע דיברת איתו. "אוקיי, הכל בסדר" פרופסור אלם אומר לאחר הבדיקות. "הוצאנו את הרעל במלואו" הוא אומר וצ'אריזארד רץ אלייך, מחבק אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 19 2009, 01:29 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - אתה רץ לחדר הניתוח ורואה את פרופסור אלם עם כמה שוטרים, והצ'אריזארד שלך יושב שם.
"הצ'אריזארד שלי! הוא חי?!" אתה צורח בקפיצה, כמעט שובר את הדלת. "למזלנו כן... אבל הפעם באמת שהיה לנו מזל גדול" פרופסור אלם אומר לך תוך כדי בדיקות על צ'אריזארד. "פרופסור בירץ' הוא דודו של ליטס, והוא שמע על היריבות שלכם. ולאחר שחברך בן הרג אותו, הוא החליט לנקום" שוטר עם סלווקינג לידו אומר. "אז מזה קשור אלי?" אתה שואל בתמימות. "פרופסור בירץ' לא מצא את בן, לכן הוא החליט להחזיר לו דרך חברו... לכן הוא הרעיל את צ'אריזארד. דרך אגב, ראית אותו לאחרונה? הוא מתחבא בבית החולים, אנחנו לא מוצאים אותו!" השוטר אומר לך, ואין לו מושג שהרגע דיברת איתו. "אוקיי, הכל בסדר" פרופסור אלם אומר לאחר הבדיקות. "הוצאנו את הרעל במלואו" הוא אומר וצ'אריזארד רץ אלייך, מחבק אותך. [/b][/quote]
אני מחבק את צ'אריזארד בחזרה באושר גדול .
''תן לי אקדח בבקשה , פרופסור האלם , אני ארצח את פרופסור בריץ' !''
אני אומר ומחכה לאקדח .
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 18 2009, 03:41 PM
[b][b]גיל[/b] - שחצן O:
הפעם לא ניחשת כלום ^^
----
הרגעים הבאים עוברים כמו נצח. רג'יסטיל יוצר את כדור האש בידיו.
הוא משחרר את הכדור אלייך. אתה חושב שזה הסוף. הכדור במרחק ס"מ ממך...
ולפתע הכדור עובר דרכך. אתה מסתובב ורואה שרג'יסטיל בכלל ניסה לפגוע באדם שהיה מאחורייך.
הוא לא ראה אותך. האדם הזה סופג את המכות שלו אחת אחרי השנייה, והוא גוסס!
אבל האדם לא זז משם. הוא ממשיך לעמוד שם יציב, ולחטוף את כדורי האש של רג'יסטיל.
ואז אתה מבין - מאחורי האדם יש ילד שמסתתר מאחורי עץ! האדם מגן עליו!
לפתע האדם מוציא תיבת אוצר גדולה מהאדמה. הוא פותח את התיבה, הבזק אור מהיר יוצא ממנה,
פוגע ברג'יסטיל, ולוקח אותו לתוך התיבה. האיש קובר את התיבה עמוק עמוק באדמה..
ואז לפתע מתמוטט. "אבא! אבא! מה קרה!?" הילד שהיה מאחורי העץ רק אחריו.
"אבא בבקשה תענה לי!" הוא אומר ודמעות זולגות על עיניו. אך אתה רואה את האב. הוא לא חי יותר.
"אבא... אבא..." אתה שומע את הרעש הזה... ולפתע אותו הבזק אור שהביא אותך לכאן,
מחזיר אותך לשנת 2009. אתה מתעורר שוכב על הדשא. "אבא... אבא.." הצליל הזה מהדהד בראשך,
מצמרר אותך.
[/b][/quote]
טכנית זה היה הניחוש השלישי, לא רציתי שההודעה תהיה ארוכה מדי ><
בכל אופן אני מנחש מה עכשיו אתה תכתוב לי ><
==============================
"הילד הזה, אני כמעט בטוח שהוא עדיין בחיים" אני אחשוב לעצמי "אם כי הוא חייב להיות זקן במיוחד, מעניין מה קרה אחר כך, ואם האבא הזה באמת מת סופית והתיבה..." אני אחשוב ואז לפתע עיני כמעט יוצאו מחוריהן "..התיבה? התיבה! האיש קבר אותה באדמה, כלומר אם אף אחד לא נגע בה- רג'יסטייל עדיין כלוא בתיבה שם!" אני אחשוב ואנסה לקלוט את הגילויים הללו. "צריך לחשוב, אני צריך למצוא את התיבה כדי לדעת אם היא עוד במקומה, בשביל זה אני צריך לנסות לחזור למקום שבו היה שדה תפוחי האדמה. אני מקווה שזה לא איפה שאני חושב שזה" אני אחשוב במרירות ואנסה לשחזר את הדרך בה הלכתי והגעתי לשדה.
-
[b]גיל[/b] - נו טוב הפעם הצלחת \:
----
אתה רץ לכיוון שדה תפוחי האדמה, אתה רץ על שביל של הר, אתה לא שם לב לאן שאתה הולך מרוב התרגשות, ולפתע אתה מחליק על אבן ונופל את כל ההר - גובה 80 מטר. אתה חושב שזהו, זה נגמר. לפתע איש זקן בבגדי חאקי [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/img] תופס אותך ומושך אותך למעלה. "היי ילד! תיזהר כאן, זה מדרון מאוד תלול!" הוא אומר.
הפנים שלו... נורא מוכרות לך... העיניים החדות האלה... כן, זה בדיוק אותם עיניים של הילד שהתחבא מאחורי העץ! הוא ממשיך בדרכו אל שביל על גבעה... ומאחורי הגבעה אתה רואה שדה תפוחי אדמה!
[b]יוסי[/b] - "מצטער, אבל זה לא חוקי. אנחנו נתפוס אותו, אני מבטיח... חוץ מזה, אתה יודע בכלל איפה הוא?" שואל השוטר עם הסלווקינג. "יש לי רעיון! סלווקינג, השתמש בראיית העתיד בשביל ליראות מה יהיה הצעד הבא של פרופסור בירץ'!" לפתע סלווקינג עוצם עיניים, וגופו זוהר בתכלת. הוא משגר לכולם סרטון קטן במחשבה. אתה רואה את פרופסור בירץ' מזריק את אותו חומר שחור... שליטס דיבר עליו... זה שהוזרק לזנגוס... לפוקימון מסויים. אבל אתה פשוט לא מצליח ליראות לאיזה פוקימון החומר הוזרק! לפתע פיצוץ עז בחלק הדרומי של בית החולים מפתיע אותכם וקוטע את חוט המחשבה בינכם לסלווקינג.
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 19 2009, 01:49 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - "מצטער, אבל זה לא חוקי. אנחנו נתפוס אותו, אני מבטיח... חוץ מזה, אתה יודע בכלל איפה הוא?" שואל השוטר עם הסלווקינג. "יש לי רעיון! סלווקינג, השתמש בראיית העתיד בשביל ליראות מה יהיה הצעד הבא של פרופסור בירץ'!" לפתע סלווקינג עוצם עיניים, וגופו זוהר בתכלת. הוא משגר לכולם סרטון קטן במחשבה. אתה רואה את פרופסור בירץ' מזריק את אותו חומר שחור... שליטס דיבר עליו... זה שהוזרק לזנגוס... לפוקימון מסויים. אבל אתה פשוט לא מצליח ליראות לאיזה פוקימון החומר הוזרק! לפתע פיצוץ עז בחלק הדרומי של בית החולים מפתיע אותכם וקוטע את חוט המחשבה בינכם לסלווקינג. [/b][/quote]
אני אומר לפרופסור האלם ולשוטרים לעקוב אחריי למקום בו נשמע הפיצוץ , כמובן שקודם אני מחזיר את צ'אריזארד לפוקדור שלו .
ואז אני רץ למקום עם הפרופסור והשוטרים .
-
[quote][i]Originally posted by Rhino[/i]@Apr 19 2009, 02:49 PM
[b] [b]גיל[/b] - נו טוב הפעם הצלחת \:
----
אתה רץ לכיוון שדה תפוחי האדמה, אתה רץ על שביל של הר, אתה לא שם לב לאן שאתה הולך מרוב התרגשות, ולפתע אתה מחליק על אבן ונופל את כל ההר - גובה 80 מטר. אתה חושב שזהו, זה נגמר. לפתע איש זקן בבגדי חאקי [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/img] תופס אותך ומושך אותך למעלה. "היי ילד! תיזהר כאן, זה מדרון מאוד תלול!" הוא אומר.
הפנים שלו... נורא מוכרות לך... העיניים החדות האלה... כן, זה בדיוק אותם עיניים של הילד שהתחבא מאחורי העץ! הוא ממשיך בדרכו אל שביל על גבעה... ומאחורי הגבעה אתה רואה שדה תפוחי אדמה!
[/b][/quote]
תאמת זה לפי דעתי כמעט כל אחד היה חושב -.-
--------------------------------------------
"תודה שהצלת אותי" אני אגיד לו בחיוך "יש איזשהי דרך בה אני אוכל לעזור לך? אני מכיר הרבה מאוד סיפורים ומעשיות על דברים שקרו אפילו לפני שישים ותשע שנים, יש איזשהו סיפור אחד שאני מכיר טוב. הוא מתרחש שם, בשדה תפוחי האדמה מאחורי הגבעה אתה אולי יודע מי גר שם כיום?" אני אשאל בהסתקרנות והסתיר ממנו את העובדה שראיתי את העבר בעזרת השקר הלבן הזה.