-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 02:17 AM
[b]
ירין
"כי אחד ההפסדים שלי היה לה! עכשיו אל תשאל אותי יותר שאלות! תתחפף מכאן או שא בתוצאות!" הוא אומר לך, וסטאריו נראה אגרסיטבי יותר.
[/b][/quote]
"אלקטראבז צא! תשתמש בחשמליור בכל הכח ואז באגרוף חשמלי משולב בחבטת גוף חשמלית!" אני אומר
-
[quote][b]רומה
האמירה שלך הדהדה בקולי קולות ברחבי השדה. אנא הגב תגובה שאני באמת יכול להגיב עליה. [/b][/quote]
אאופסי סורי
~~~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך בדרכי לעיר הבאה עם חיוך על הפנים.
-
בטעות
עשיתי דאבל לימחוק לימחוק סליחה לא יקרה יותר ריציתי להגיב שאשכול אחר ויש לי כמה פתוחים ויצאה שהגבתי כאן=[
-
[b] מקס
אולי בפורום היה משעמם, אבל בארץ בהחלט לא... 2487798 מקרי רצח בשבוע?! ואני פספסתי את כולם?!
--
מאיפה לך שזה 3 על 3?
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואני מניח שאתה גם מבקש לרפאות אותם, ותקן אותי אם אני טועה. האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך. [/b][/quote]
חח אוקיי
--
"אבל למה?!" אני צועק על האחות ג'וי "לא רציתי.."
אני בוכה ויוצא משם
--
עכשיו לאמיתי:
--
"תודה" אני אומר לאחות ג'וי והולך לכיוון המכון השני
-
[b] דודי
ציינתי 2 מקומות שונים. איך אני יכול להבין מה זה שם? אני כמו מחשב, אני חייב שהפוקדה שאתה מכניס תהיה חד משמעית, אחרת אני לא יכול להבין את הפקודה. [/b][/quote]
לזאוגוויל
-
ירין
"סטאריו, השתמש בסיבוב מהיר כדי לחמוק!" אומר המאמן. סטאריו מתגלגל על האדמה וכך מתחמק מהחשמליור ומהאגרוף החשמלי, אבל נפגע מחבטת הגוף. "כעת סטאריו, השתמש במהירות (כוכבים)!". סטאריו שולח מספר כוכבים שפוגעים באלקאטאבאז.
רומה
זה קורה לכולנו
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה פוגש בונסלי שנמצא ליד עץ.
מקס
אתה מגיע למכון השני, והשומר כרגיל עוצר אותך.
"למה באת?" הוא שואל.
דודי
נפלא, אבל כאמור יש לנו 2 דרכים. איך אתה יודע מה היא הדרך לזאוגוויל? הממ?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:04 AM
[b] ירין
"סטאריו, השתמש בסיבוב מהיר כדי לחמוק!" אומר המאמן. סטאריו מתגלגל על האדמה וכך מתחמק מהחשמליור ומהאגרוף החשמלי, אבל נפגע מחבטת הגוף. "כעת סטאריו, השתמש במהירות (כוכבים)!". סטאריו שולח מספר כוכבים שפוגעים באלקאטאבאז.
[/b][/quote]
תזכור שהמתקפות של אלקתרבז השתפרו והתחזקו..
-----
"מהר כדור חשמל בכל הכח ואז חשמליור בלי הפסקה עד שאתה פוגע בו!" אני אומר
-
[quote][b]רומה
זה קורה לכולנו
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה פוגש בונסלי שנמצא ליד עץ.[/b][/quote]
אממ בונסלי "צא לרויטאר נשיכה על בונסלי"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:04 AM
[b] מקס
אתה מגיע למכון השני, והשומר כרגיל עוצר אותך.
"למה באת?" הוא שואל. [/b][/quote]
"להלחם במאמן/ת המכון" אני אומר ואחרי שהוא יכניס אותי אחשוב לעצמי:
'השומרים אף פעם לא חכמים..'
-
ירין
אני זוכר, אבל תמיד תזכור אתה שתמיד יכול להיות עוד גורם שנכנס.
--
"סטאריו, יריית בוץ!" אומר האיש המוזר, סטאריו מתחיל להסתחרר וכך מעיף בוץ לאדמה, ואז הוא מסתחרר עוד ומעיף את הבוץ עד כדור החשמל. הכדור עובר את הבוץ, אבל הוא חלש יותר, והוא פוגע בסטאריו.
"קדימה, סטאריו, סיבוב מהיר עד אליו!" אומר האיש המוזר, וסטאריו מתחיל להתסחרר בזמן שהוא בורח מהחשמליור, ואז הוא פוגע באלקאטאבאז, אבל הגוף הטעון חשמלית שלו פגע בסטאריו.
רומה
לרויטר נושך את בונסלי, ואז בונסלי מבחין בלרביטר, והוא משתמש בדחיפה ופוגע.
מקס
אה כן שחכתי להראות את השלט. לפני שהגעת לשומר ראית שלט שהיה כתוב בו:
"מכון העיר זאוגוויל.
המנהיגה: ג'ן קרלסון.
סוג: מים
"הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'"
--
"אוקיי, אבל המכון תפוס כעת, אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר, ואז המכון נהיה מטושטש, ואתה מוצא את עצמך בתוך המכון. בתוך הזירה עוברת התעלה, אבל יש סכרים בשני קירות המכון שדרכם זה עובר, כך שהמים לא נעים. מעל לכניסה והיציאה של הנהר מהמכון יש מדרגות, בצד אחד עומד שופט הדגלים בסוף המדרגות, ובצד השני יש שולחן עם 3 שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן לג'ן קרלסון יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן יצליח להביס את 2 הפוקימונים האלה עד קביעה שלי, עם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלואברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו.
-
[quote][b]
רומה
לרויטר נושך את בונסלי, ואז בונסלי מבחין בלרביטר, והוא משתמש בדחיפה ופוגע.
[/b][/quote]
צא לרויטר תכרסם אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 05:25 PM
[b] ניתאי
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
--
טוטודייל נושך את סלוברו.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שני ידיים עשויות ממים יוצאות מתוך התעלה שבתוך המכון, תופסות את טוטודייל, מושכות אותו מסלוברו, דופקות אותו מצד לצד בקיר, ולבסוף זורקות אותו למים. [/b][/quote]
"תצלול,ואז תנשך אותו בראשו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 11:31 AM
[b] ירין
אני זוכר, אבל תמיד תזכור אתה שתמיד יכול להיות עוד גורם שנכנס.
--
"סטאריו, יריית בוץ!" אומר האיש המוזר, סטאריו מתחיל להסתחרר וכך מעיף בוץ לאדמה, ואז הוא מסתחרר עוד ומעיף את הבוץ עד כדור החשמל. הכדור עובר את הבוץ, אבל הוא חלש יותר, והוא פוגע בסטאריו.
"קדימה, סטאריו, סיבוב מהיר עד אליו!" אומר האיש המוזר, וסטאריו מתחיל להתסחרר בזמן שהוא בורח מהחשמליור, ואז הוא פוגע באלקאטאבאז, אבל הגוף הטעון חשמלית שלו פגע בסטאריו.
[/b][/quote]
"עכשיו נצל את זה שהוא מסוחרר ותן אגרוף חשמלי בדיוק לעין שלו!!!" אני אומר
-
רומה
אתה יודע, אתה לא חייב לכתוב לו צא כל הזמן.
--
לרויטר נושך את בנוסלי מספר רב של פעמים, אבל אז בונסלי משתמש בחבטת גוף ופוגע בלרביטר.
ניתאי
לצלול לאן? סלוברו נמצא מחוץ למים, וטוטודייל בפנים, אז ככה שאין כאן רצף לוגי.
--
"סלוברו, השתמש בדופק מים!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ מהמים כדי לנשוך אותו, אבל סלוברו גורם למים שבתעלה לעוף על טוטודייל וזה פוגע בו.
ירין
הוא לא בדיוק הסתחרר, הוא דחף אותו והפסיק.
--
סטאריו נפגע מההתקפה של אלקאטבאז והוא נראה עייף מעט.
"סטאריו, השתמש ביריית בוץ!" הוא אומר, וסאריו משתמש באותו דבר ממקודם ופוגע באלאקטאבז
-
[quote][b]רומה
אתה יודע, אתה לא חייב לכתוב לו צא כל הזמן.
--
לרויטר נושך את בנוסלי מספר רב של פעמים, אבל אז בונסלי משתמש בחבטת גוף ופוגע בלרביטר.[/b][/quote]
"לרויטר סופת חול ואז תיתפוס אותו בראש ותעיף על העץ הקרוב ביותר!!"אני צועק לו