-
[quote=מאסטר פלריון;810000]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]רטטה משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בקצה ידו של סיזור,גרי אומר:"סיזור מתקפת מספריי-אקס!",אתה רואה את ידיי סיזור משתלבות והם יורות חתך בצורת האות איקס חזקה שעומדת לפגוע ברטטה בצורה מאוד קשה.[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"רטטה מהר מתקפה מהירה כדי להיתחמק ואז מתקפת זנב על סיזור ותנסה להיזער מהצבתות" אני אומר לרטטה וקצת נילחץ.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810000][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הוא נתן לי פוקימון מאוד חזק שהוא לא ידע להסתדר איתו אבל את שמו אני לא מוכן להגיד,מכון פיושה הוא אכן מכון מתאים בשביל התג הבא יש שם מנהיג מכון די נחמד בחיים אבל בקרבות הוא קשוח כמו אבן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]נכנס המידע של מכון פיושה![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסטיבן"תודה על העצה.רצית להגיד לנו עוד דבר או שנלך"
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]סטיבן אומר לכם:"לא אני סיימתי את דבריי,עומר אני רוצה לדבר איתך אחר-כך אוקיי?",עומר מהנהן,ריילי,מייקי וליאו יוצאים מין החדר רק אתה,עומר וסטיבן נשארים בחדר,אתה רואה את אבן האוגמה ניצבת ליד סטיבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פיונה אומר לך:"אני מצטער מאוד אבל לא תוכל לתפוס את הבוויזל הזה שניסית לתפוס,הוא שייך לאזור שלי הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא כאן,בגלל שהוא שומר הסף שלי הוא שומר הראש שלי במילים אחרות,הנה אתה חוזר למקום שלך",אתה רואה אור ואתה מוצא את עצמך ספוג ורטוב אתה רואה את הפיצ'ו שלך מתקרב אליך והוא נראה מאוד מודאג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את טרטוויג עוצם עיניים בחוזקה ואתה רואה שהוא מתחיל לזהור,אתה רואה את גופו גודל אך שהאור מסתיים אתה רואה עדיין את טרטוויג ושום גרוטל,אתה מבין שהוא מאוד קרוב להתפתחות.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]טרטוויג בשלבי התפתחות![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]Omerpoke[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את קטטה מתחמק בעוז מפני מתקפת מספריי-אקס אך המתקפה הזריזה של רטטה נכשלת בגלל שסיזור משתמש במגן פלדה שמוריד את עוצמת המתקפה לאפס,הפוקדע מתחיל לצפצף:"מתקפת מגן פלדה גורמת אפילו למתקפה הכי חזקה להפוך למתקפה פשוטה מאוד שלא עוזרת כמעט בכלום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה מתקרב לחבורת הקטרפי האלה ואתה רואה שיש שם חבורת בידרילים שמתחילה להרוס את הסביבה,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מפעיל גילוי מצב,הקטרפי האלה חיים באזור שלהם בשלווה ועכשיו הבידרילים האלה רוצים את השטח של הקטרפי והקטרפי לא מוכנים לתת להם את השטח אז הבידרילים מעוצבנים והם מתחילים במתקפה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]יש עכשיו בפוקדע שתי אפשריות חדשות:"שפת פוקימון" שנותן לך ולפוקימון שלך לדבר באותה שפה ו"גילוי מצב" אם יש פוקימון או חבורה של פוקימונים שנמצאים בסכנה אז הפוקדע יגיד מה קרה להם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;810262]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את קטטה מתחמק בעוז מפני מתקפת מספריי-אקס אך המתקפה הזריזה של רטטה נכשלת בגלל שסיזור משתמש במגן פלדה שמוריד את עוצמת המתקפה לאפס,הפוקדע מתחיל לצפצף:"מתקפת מגן פלדה גורמת אפילו למתקפה הכי חזקה להפוך למתקפה פשוטה מאוד שלא עוזרת כמעט בכלום".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]יש עכשיו בפוקדע שתי אפשריות חדשות:"שפת פוקימון" שנותן לך ולפוקימון שלך לדבר באותה שפה ו"גילוי מצב" אם יש פוקימון או חבורה של פוקימונים שנמצאים בסכנה אז הפוקדע יגיד מה קרה להם.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני משתמש בפוקדקס בשפת פוקימון בשביל לדבר עם רטטה ואומר לו:"רטטה תקשיב תחשוב על דרך ליפרוץ את המגן הזה ותהנהן אם אתה שומע אותי".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810000][
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מקבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]סופת הקרח של קרוקנו גורמת למתקפת הדחיפה של צ'יקוריטה מפסיקה,הזורא-ספטייל של קליירה משתמש בעלי תער שגורם לקרוקנו של עומר להיפגע.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צ'יקוריטה ,דחיפה הכי מהירה שאפשר" אני אומרת לה .
"תנסי לעזור לזורא להשתמש במתקפה ,שלא יעצרו אותו ."
בתקווה שעלי התער יפגעו.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810262][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]סטיבן אומר לכם:"לא אני סיימתי את דבריי,עומר אני רוצה לדבר איתך אחר-כך אוקיי?",עומר מהנהן,ריילי,מייקי וליאו יוצאים מין החדר רק אתה,עומר וסטיבן נשארים בחדר,אתה רואה את אבן האוגמה ניצבת ליד סטיבן.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פיונה אומר לך:"אני מצטער מאוד אבל לא תוכל לתפוס את הבוויזל הזה שניסית לתפוס,הוא שייך לאזור שלי הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא כאן,בגלל שהוא שומר הסף שלי הוא שומר הראש שלי במילים אחרות,הנה אתה חוזר למקום שלך",אתה רואה אור ואתה מוצא את עצמך ספוג ורטוב אתה רואה את הפיצ'ו שלך מתקרב אליך והוא נראה מאוד מודאג.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את טרטוויג עוצם עיניים בחוזקה ואתה רואה שהוא מתחיל לזהור,אתה רואה את גופו גודל אך שהאור מסתיים אתה רואה עדיין את טרטוויג ושום גרוטל,אתה מבין שהוא מאוד קרוב להתפתחות.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה מתקרב לחבורת הקטרפי האלה ואתה רואה שיש שם חבורת בידרילים שמתחילה להרוס את הסביבה,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מפעיל גילוי מצב,הקטרפי האלה חיים באזור שלהם בשלווה ועכשיו הבידרילים האלה רוצים את השטח של הקטרפי והקטרפי לא מוכנים לתת להם את השטח אז הבידרילים מעוצבנים והם מתחילים במתקפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]יש עכשיו בפוקדע שתי אפשריות חדשות:"שפת פוקימון" שנותן לך ולפוקימון שלך לדבר באותה שפה ו"גילוי מצב" אם יש פוקימון או חבורה של פוקימונים שנמצאים בסכנה אז הפוקדע יגיד מה קרה להם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו לבוא אלי כדי שהחבק אותו ואחרי זה אני שאל אותו מה קרה לו?
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810262][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני יוצא מהחדר גם והולך אל מרכז הפוקימונים של פיוטר
-
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]יש עכשיו בפוקדע שתי אפשריות חדשות:"שפת פוקימון" שנותן לך ולפוקימון שלך לדבר באותה שפה ו"גילוי מצב" אם יש פוקימון או חבורה של פוקימונים שנמצאים בסכנה אז הפוקדע יגיד מה קרה להם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ok
בשפה אפשר לדבר עם כל פוקימון או רק שלך?
'זה לא מי יודע מה של תוכנית אבל אני חייב לעשות משהו' אני חושב לעצמי.
-
[quote=מאסטר פלריון;810262]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]טרטוויג בשלבי התפתחות![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטוויג: "ייאלה טרטוויג, בוא תתפתח לגרוטל", אני משתמש בפוקידע באפשרות של שפת הגוף כדי להבין את טרטוויג.
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]יורד במדרגות ואתה רואה את ריילי מתבונן בפסל של פוקימון שאתה מזהה בתור לטיאס ואתה רואה את ליאו ואת מייקי מסתכלים במאובנים שמסביב,ריילי אומר לך:"בוא לי אחרי הכול אנחנו הגענו לפה בשביל לצפות במאובנים ובפסלים לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע אותו אומר לך:"פיצ'ו פיצ'",אתה שומע את הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעלת",אתה שומע שוב את פיצ'ו אומר לך אבל במקום לומר פיצ'ו פיצ' הוא אומר:"אני דאגתי לך כי נפלת לאגם ונעלמת לי לשעות אני דאגתי לך יגאל,אל תעשה לי את זה שוב!",אתה רואה אותו מתחיל לבכות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*שפת פוקימון לא שפת גוף[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעל",אתה שומע את קולו הדק של טרטוויג אומר לך:"אני מצטער ידידי אבל אני לא יכול הקרב שלי מול הנאטו ההוא היה לי קשה מדי הייתי בעמדת נחיתות מולו,אם רק אני הייתי סופג את המתקפה ולא פיקאצ'ו היית משיג את התג של המכון שאתה רוצה,אני מצטער אבל אני לא יכול להתפתח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הפוקדע נפתח ואומר:"מצב שפת פוקימון מופעל",אתה שומע קול צייצני מאוד שמגיע מרטטה שאומר לך:"עומר אני מצטער אני לא יכול להמשיך להילחם וגם הסיזור הזה מעצבן נורא",את שומע קול עמוק וכועס שאומר:"נו כבר רטטה עלוב תמשיך להילחם בשביל שאני אוכל לרסק אותך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את קבוצת הבידרילים מתקרבת אליך והיא לא נראת מרוצה מזה שאתה דוחף את האף,אתה רואה את הרקרוס קם והוא אומר לבידרילים:"הרק הרקרוס!",אתה רואה הבעה משונה מאוד בפנים של הבידרילים פתאום והם מתחילים לברוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]TheSkyRuby[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה אומרת לך:"יש לי רעיון,זורא-ספטייל תשתמש במהלך נינג'ה רמה שלוש עכשיו",את רואה את זורא-ספטייל נעלם ואת רואה שסופת הקרח נגמרה ואת קרוקנו נתפס על ידי הזורא-ספטייל והוא נאבק להשתחרר,את מבינה שעכשיו זה הזמן.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810414][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]יורד במדרגות ואתה רואה את ריילי מתבונן בפסל של פוקימון שאתה מזהה בתור לטיאס ואתה רואה את ליאו ואת מייקי מסתכלים במאובנים שמסביב,ריילי אומר לך:"בוא לי אחרי הכול אנחנו הגענו לפה בשביל לצפות במאובנים ובפסלים לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע אותו אומר לך:"פיצ'ו פיצ'",אתה שומע את הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעלת",אתה שומע שוב את פיצ'ו אומר לך אבל במקום לומר פיצ'ו פיצ' הוא אומר:"אני דאגתי לך כי נפלת לאגם ונעלמת לי לשעות אני דאגתי לך יגאל,אל תעשה לי את זה שוב!",אתה רואה אותו מתחיל לבכות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעל",אתה שומע את קולו הדק של טרטוויג אומר לך:"אני מצטער ידידי אבל אני לא יכול הקרב שלי מול הנאטו ההוא היה לי קשה מדי הייתי בעמדת נחיתות מולו,אם רק אני הייתי סופג את המתקפה ולא פיקאצ'ו היית משיג את התג של המכון שאתה רוצה,אני מצטער אבל אני לא יכול להתפתח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הפוקדע נפתח ואומר:"מצב שפת פוקימון מופעל",אתה שומע קול צייצני מאוד שמגיע מרטטה שאומר לך:"עומר אני מצטער אני לא יכול להמשיך להילחם וגם הסיזור הזה מעצבן נורא",את שומע קול עמוק וכועס שאומר:"נו כבר רטטה עלוב תמשיך להילחם בשביל שאני אוכל לרסק אותך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]אתה רואה את קבוצת הבידרילים מתקרבת אליך והיא לא נראת מרוצה מזה שאתה דוחף את האף,אתה רואה את הרקרוס קם והוא אומר לבידרילים:"הרק הרקרוס!",אתה רואה הבעה משונה מאוד בפנים של הבידרילים פתאום והם מתחילים לברוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]קליירה אומרת לך:"יש לי רעיון,זורא-ספטייל תשתמש במהלך נינג'ה רמה שלוש עכשיו",את רואה את זורא-ספטייל נעלם ואת רואה שסופת הקרח נגמרה ואת קרוקנו נתפס על ידי הזורא-ספטייל והוא נאבק להשתחרר,את מבינה שעכשיו זה הזמן.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ואוו הרקרוס כל הכבוד,איך עשית את זה?" אני שואל בסקרנות
אני מנסה להשתמש באופציה לדיבור עם הפוקימון בכדי להבין את אשר קרה.
-
[quote=מאסטר פלריון;810414]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב לעצמי:"אני מקווה שמאדקיפ מרגיש יותר טוב" ואז אומר:"רטטה חזור!, מאדקיפ צא לקרב!" אני זורק את הפוקדור של מאדקיפ.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810414][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לרילי"אין בעיה, אני עוקב אחרי ריילי
-
[quote=מאסטר פלריון;810414][B][COLOR=navy][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעל",אתה שומע את קולו הדק של טרטוויג אומר לך:"אני מצטער ידידי אבל אני לא יכול הקרב שלי מול הנאטו ההוא היה לי קשה מדי הייתי בעמדת נחיתות מולו,אם רק אני הייתי סופג את המתקפה ולא פיקאצ'ו היית משיג את התג של המכון שאתה רוצה,אני מצטער אבל אני לא יכול להתפתח".[/FONT][/COLOR][/quote]
*סליחה חחח.
אני אומר לטרטוויג: "תעזוב את זה, זה לא אשמתך אלא אשמתי, היינו חלשים מיידי כדי לנצח ואני מיהרתי להלחם אבל עכשיו אנחנו מתאמנים, ואני צריך אותך גרוטל בבקשה".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;810000][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הוא נתן לי פוקימון מאוד חזק שהוא לא ידע להסתדר איתו אבל את שמו אני לא מוכן להגיד,מכון פיושה הוא אכן מכון מתאים בשביל התג הבא יש שם מנהיג מכון די נחמד בחיים אבל בקרבות הוא קשוח כמו אבן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]נכנס המידע של מכון פיושה![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רץ אחריי הבוויזל ההוא לאגם ואתה מועד לתוך האגם בגלל חלוק אבן קטנה,אתה רואה את המים הצלולים בבירור את הכול אתה רואה את כול הפוקימונים שנמצאים באגם,מג'יקרפ,גולדין,הורסי ואתה רואה אפילו את הבוויזל ההוא,אתה מרגיש את חוסר החמצן ואתה מתעלף,אתה מתעורר בתוך מערה קטנה ואתה רואה מעלייך דמות כחולה מוזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]סטון אומר לך:"נו אז אתה מתכנן כבר שהוא יתפתח לטורטרה עוד לפני התג השני,רק שתדע אתה לא חייב ללכת דווקא להילחם דווקא במכון פיוטר בתור מכון מספר שתיים,אתה יכול ללכת למקום אחר לזכות בתג אחר ואז לחזור לפיוטר".[/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*אני יודע אבל במשחקים שלי זוהרים מיוחדים מאוד אז אצלי דרקון משפיע רגיל על דרקון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]מתקפת חתך הדרקון של גיבל יוצאת לדרך אתה רואה את ידיו של גיבל מתחילות לזהור והוא מתחיל לרוץ אל עבר הדרטיני הזוהר שבינתיים משתמש במשאבת הידרו שמתחילה להיטען,אתה מבין שאם גיבל לא יתחמק עכשיו זה יהיה מאוחר מדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Dav5000[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את פיפלאפ מסמנת לך כן עם הראש,אתה מסתכל החוצה ואתה רואה את השמש חוזרת לשמיים היפים של ורידיאן,אתה שומע את קולה של האחות ג'וי בוקע מין המסדרון שאומר:"הפוקימון ריינג'רים מוסרים תודה וסליחה על ההמתנה ואפשר החוצה",אתה מבחין משונה נכנס לתוך האגם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]רטטה משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בקצה ידו של סיזור,גרי אומר:"סיזור מתקפת מספריי-אקס!",אתה רואה את ידיי סיזור משתלבות והם יורות חתך בצורת האות איקס חזקה שעומדת לפגוע ברטטה בצורה מאוד קשה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial]הפוכדור שנזרק לכיוונו של בוויזל מתחיל את תהליך הלכידה,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך,אתה רואה את בוויזל קם ומתחיל לברוח לכיוון היער של ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial]Dan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*לא אמרתי כלום על ילד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה את טוטודייל מתחיל להתקיף את המוגוריו הישן,אתה רואה את הילד נכנס לאזור והוא אומר לך:"נו הנה הגנב של המוגוריו שלי!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333333][FONT=Arial]ShiFteR[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של טריקו ושל זורא לחדר אחר ונותנת לך את הפוכדורים אחרי כמה דקות והיא אומרת לך:"הפוקימונים שלך במצב מושלם אבל קצת עייפים,אתה רוצה שהם ואתה תנוחו פה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*מקבל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]סופת הקרח של קרוקנו גורמת למתקפת הדחיפה של צ'יקוריטה מפסיקה,הזורא-ספטייל של קליירה משתמש בעלי תער שגורם לקרוקנו של עומר להיפגע.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מי הפוקימון הזה?" אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקדע.
אחרי שהוא מסביר לי אני יוצא ממרכז הפוקימונים והולך אל האגם.