-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה הולך מהר ללניה ומנסה לחשמל אותה.אך משום מקום מופיע שדה מגנטי בלתי נראה.שמגן על לינה ועל הופט מהחישמולים שלך.לינה אומרת לך"אני ידעתי שתבוא להילחם נגדי.ותנסה מתישהו לפגוע בי ובשופט אז הכנתץי שדה מגנטי שיגן עלינו.אז כדי שתמשיך בקרב.ם אתה לא רוצה להפסל מיד."מרוב יאוש אתה חוזר לעמדה שלך.המסך העשן שמכסה את הזירה נעלם ומופיעים אנייריימפ והוגיה.שניהם עדין יכולים להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר לרלסט שישתגר.רלסט משתמש בשיגור ומשתגר לצד אחר של הזירה.דסקוט מפספס את רלסט באגרוף ממוקד.רלסט תוקף בעל חושי בכול הכוח שלו את דסקוט.דסקוט גם מזה מצליח להתחמק.לפתע האגרוף של רלסט הופך לאגרוף אש.אתה מבין שרלסט למד אגרוף אש.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט אגרוף אש.האגרוף האש שלו פוגע בדסקוט קשה.דסקוט מתאווש מהר ואז תוקף באגרוףף ממוקד אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה נבהל מן סאימיטוד של ודא.אתה מחליט להשאיר את לוקריו בקרב.לוקריו מייצר כדור הילה ואז תוקף עם כדור ההילה את סאימיטואד.כדור היילה עף במהירות לעבר סאימיטאוד.סאימיטואד לא מצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקריו ונפגע קצת.ודא אומר"סאימיטואד שלי מחזיק גלוה שנונת לפוקימון 3 מתקפות חדות מסוגו.רק לצוות ניוטק תגלולה הזאת.סאימיטואד צונאמי".צונאמי גדול מופיע ועומד לפגוע בריולו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020354][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה אומר לרלסט שישתגר.רלסט משתמש בשיגור ומשתגר לצד אחר של הזירה.דסקוט מפספס את רלסט באגרוף ממוקד.רלסט תוקף בעל חושי בכול הכוח שלו את דסקוט.דסקוט גם מזה מצליח להתחמק.לפתע האגרוף של רלסט הופך לאגרוף אש.אתה מבין שרלסט למד אגרוף אש.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט אגרוף אש.האגרוף האש שלו פוגע בדסקוט קשה.דסקוט מתאווש מהר ואז תוקף באגרוףף ממוקד אותו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד רלטס!למדת אגרוף אש!אני גאה בך!"אצעק בעידוד רב לרלטס
ואז אוסיף בנחישות וגם בעידוד:"תשתמש בעל-חושי חזק על דסקוט ואם הוא מתחמק מהעל-חושי והוא תוקף אותך תתחמק ואז תרוץ אליו במהירות ואז תתקוף אותו באגרוף אש על הפרצוף!אתה יכול רלטס!אני מאמין בך!אם אתה רוצה גם תתפתח רלטס שלי!"
-
[quote]ניר
אתה הולך מהר ללניה ומנסה לחשמל אותה.אך משום מקום מופיע שדה מגנטי בלתי נראה.שמגן על לינה ועל הופט מהחישמולים שלך.לינה אומרת לך"אני ידעתי שתבוא להילחם נגדי.ותנסה מתישהו לפגוע בי ובשופט אז הכנתץי שדה מגנטי שיגן עלינו.אז כדי שתמשיך בקרב.ם אתה לא רוצה להפסל מיד."מרוב יאוש אתה חוזר לעמדה שלך.המסך העשן שמכסה את הזירה נעלם ומופיעים אנייריימפ והוגיה.שניהם עדין יכולים להילחם.[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "גלגל להבה כדי לגמור את הקרב!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ משתמש בגלגל להבה על הוגייה.הוא מתחיל להתגלגל ואש מקיפה אותו כשהוא מתגלגל.לינה אומרת להוגייה"גילגול על איינריימפ".הוגייה משתמש במתקפת גילגול והוא מתחיל להתגלדל במהירות לעבר אייניימפ שמתגלגל לעברו.שני הפוקימונים נראה שעומדים להתנגש וזה לא מפריע להם.איינריימפ והגייה מתנגשים זה בזה ושניהם נפגעים קשה מהתקפה של היריב.הוגייה מתאווש במהירות ומשתמש ברעל על איינריימפ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתגאה ברלסט שהוא למד אגרוף אש שיעזור לו בקרב נגד דסקוט.רלסט משתמש בעל חושי על דסקוט.דסקוט מתחמק ורץ במהירות לעבר רלסט באגרוף ממוקד.רלסט מצליח להתחמק מן אגרוף הממוקד של דסקוט.לאחר מכן רלסט רץ לעבר דסקוט באגרוף אש.האגרוף האש של רלסט פוגע בבטן של דסקוט.דסקוט נפגע קצת אך מתאווש.ג'וד אומר"דסקוט תשתמש בבאבנים חדות"דסקוט מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020409][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתגאה ברלסט שהוא למד אגרוף אש שיעזור לו בקרב נגד דסקוט.רלסט משתמש בעל חושי על דסקוט.דסקוט מתחמק ורץ במהירות לעבר רלסט באגרוף ממוקד.רלסט מצליח להתחמק מן אגרוף הממוקד של דסקוט.לאחר מכן רלסט רץ לעבר דסקוט באגרוף אש.האגרוף האש של רלסט פוגע בבטן של דסקוט.דסקוט נפגע קצת אך מתאווש.ג'וד אומר"דסקוט תשתמש בבאבנים חדות"דסקוט מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס תחזיר את המתקפה בעזרת על-חושי ותוסיף לזה אגרוף אש!"אצעק לעבר רלטס ואז אוסיף:"אחרי שתתקוף את דסקוט תתקוף שוב בעל-חושי עם אגרוף אש בלי הפסקה!"
-
[quote]ניר
איינריימפ משתמש בגלגל להבה על הוגייה.הוא מתחיל להתגלגל ואש מקיפה אותו כשהוא מתגלגל.לינה אומרת להוגייה"גילגול על איינריימפ".הוגייה משתמש במתקפת גילגול והוא מתחיל להתגלדל במהירות לעבר אייניימפ שמתגלגל לעברו.שני הפוקימונים נראה שעומדים להתנגש וזה לא מפריע להם.איינריימפ והגייה מתנגשים זה בזה ושניהם נפגעים קשה מהתקפה של היריב.הוגייה מתאווש במהירות ומשתמש ברעל על איינריימפ.[/quote]
אני אומר לאינפרנופ: "הסיבוב הזה נגמר, עכשיו שיש רעל תפעיל הסתערות אש ותפוצץ את הוליגה ותשרוף את כל הזירה!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020272]
[COLOR=Green][B]בר
פולויראט יורה לעבר הבור שחפר דיגלט אקדח מים.האקדח הבמים פוגע בבור שחפר דיגלט .האקדח מים ממלא את כול הבור של דיגלט במים.זה גורם לדיגלט לצאת מן הבור שהוא חפר לעצמו.בגללל שהבור שלו מלא במים.תום אוממר"מהלך נחמד בר.דיגלט שוב מטר פצצות בוץ על פולויארט".דיגלט יורה מטר פצצות בוץ על פולויראט[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה פוליראט תשתמש בקרן בועות על פצצות הבוץ שיהיו שוות לאחר מכן תרוץ אל עבר העשן שיצא באגרוף דינאמיט על דיגלאט" אגיד לפוליראט
-
[quote]ברוס
אתה נבהל מן סאימיטוד של ודא.אתה מחליט להשאיר את לוקריו בקרב.לוקריו מייצר כדור הילה ואז תוקף עם כדור ההילה את סאימיטואד.כדור היילה עף במהירות לעבר סאימיטאוד.סאימיטואד לא מצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקריו ונפגע קצת.ודא אומר"סאימיטואד שלי מחזיק גלוה שנונת לפוקימון 3 מתקפות חדות מסוגו.רק לצוות ניוטק תגלולה הזאת.סאימיטואד צונאמי".צונאמי גדול מופיע ועומד לפגוע בריולו[/quote]
"לוקאריו-תזרוק כדור הילה על הצונאמי כדי לשבור אותו ואח"כ תתקיף בהתקפה מהירה!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
לוקראיו מכין כדור הילה ואז את כדור הילה שהוא מכין הוא זורק על הצונאמי של סאימיטוד.כדור הילה פוגע בצונאמי ושובר אותו כך הכדור הילה של לוקריו מגן על לוקריו שלא יפגע מהצונאמי.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר סאימיטוד.כשהוא קרוב סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע מן המכה של לוקריוא.סאיטמוג משתמש ברעידת האדמה.האדמה מתחילה לזוז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויראט יורה קרן בועות על פצצות הבוץ של דיגלט.קרן שורות של בועות יוצאת לעבר פצצות הבוץ של דיגלט.הבועות ופצצות הבוץ מתנגשות זו בזה ויוצרות יצוץ שלאחריו יש עשן.פולויראט מנצל את השן לעצמו ונכנס דרכו ואז כשהוא יוצא מהעשן.תוקף באגרוף דינאימיט על גילט.דיגלט לא מצליח להתחמק מהאגרוף הידנאמיט ונפגע.דיגלט מתאווש במהירות ומייצר סופת חול לעבר פולויראט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אינריימפ מתחמק מן הרעל של הוגייה.לאחר מכן איינריימפ משתמש בהסתערות אש.התסערות האש מדליקה את הרעל וחצי זירה הופכת לזירת אש.האש מקיפה את הוגייה ופוגעת בו.הוגייה נפגע קשה מזה.הוא זז למקום בטוח אך האש עדין קרובה אליו.הוגייה מייצר מיני טורנדו שישאב את האש שעל הזירה אך המהלך הזה לא מצליח.הוגייה מוקף באש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל החושי פוגע באבנים החדות.רלסט מחזיר את האבנים החדות עם אגרוף אש.דסקוט משתמש במהירות בצוות כפול והוא משכפל את עכצמו 3 פעמיים.האבנים החדות שלו פוגעת בכול הכפילים שלו.ובאמיתי לא פוגעכים.רלסט תוקף בעל חושי ובאגרופי אש בלי הפסקה על דסקוט.דסקוט משתמש באבנים חדות ושם אותם לידו שיצרו מגן אבן שיגן עליו מהתקפות של רלסט.וזה עובד.רלסט לא מצליח לפגוע בדסקוט[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020790]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויראט יורה קרן בועות על פצצות הבוץ של דיגלט.קרן שורות של בועות יוצאת לעבר פצצות הבוץ של דיגלט.הבועות ופצצות הבוץ מתנגשות זו בזה ויוצרות יצוץ שלאחריו יש עשן.פולויראט מנצל את השן לעצמו ונכנס דרכו ואז כשהוא יוצא מהעשן.תוקף באגרוף דינאימיט על גילט.דיגלט לא מצליח להתחמק מהאגרוף הידנאמיט ונפגע.דיגלט מתאווש במהירות ומייצר סופת חול לעבר פולויראט[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה פוליראט בוא ננסה משהוא חדש וחזק תשתמש באגרוף דינאמיט בשתי הידיים שלך תפרוס אותם ותסתובב במהירות ותעוף אל עבר דיגלאט ובגלל הסיבוב זה ירחיק את סופת החול ויפגע בדיגלאט קשות!!" אגיד לו בנחישות ובתקווה שיצליח כי זה משהו חדש.
-
[quote]ניר
אינריימפ מתחמק מן הרעל של הוגייה.לאחר מכן איינריימפ משתמש בהסתערות אש.התסערות האש מדליקה את הרעל וחצי זירה הופכת לזירת אש.האש מקיפה את הוגייה ופוגעת בו.הוגייה נפגע קשה מזה.הוא זז למקום בטוח אך האש עדין קרובה אליו.הוגייה מייצר מיני טורנדו שישאב את האש שעל הזירה אך המהלך הזה לא מצליח.הוגייה מוקף באש[/quote]
אצעק על איפרנופ: "לוזר, לוזר, אתה פשוט לוזר שאתה לא מצליח!" אחכה שהכוח של אינפרנופ יגדל והוא היה עצבני עם אש גדולה. אחכה לזה ואצעק לו: "זהו, קרב זה נגמר!, תפעיל עכשיו להביור ענק שבגלל הרוח האש תגדל! תנצח את הוגיה לוזר!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020141][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על זרוע הפטיש של דסקוט.העל חושי פוגע בסקוט.רלסט גורם לדסקוט ליפול על הזירה של המכון.דסקוט תקוע בזירה שידו תקועה בזירה.רלסט במהירות מעיף עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט.דסקוט מצליח לחץ את היד שלו מהזירה ואז במהירות להתחמק מן התקפות של רלסט.דסקוט רץ במהירות אל רלסט שוב בזרוע פטיש[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]איתי
אתה צועק לפרינפלאפ שיתקוף בניקור בכול הכוח את בלאסטאויז של ודא.פרינפלאפ משתמש בניקור והמקור שלו הופך ללבן.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלאסטויז במתקפת הניקור שלו.מכיון שבלאסטויז כבר תשוש מהקרב שלו הוא לא מתחמק ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.פרינפלאפ מנקר לו את הבטן בחוזקה.בלאסטויז מתעלף על הזירה ומוחזר לפוכדור שלו.ודא אומר לך"[/B][B]כול הכבוד ניצחת שני 2 פוימונים שלי.נותר לך להביס פוקימון 1 שלי.אך הפוקימון ה3 שלי הוא הכי חזק מבין השלושה שיש לי.ויש לו מתקפות שאף פעם לא ראית אצל פוקימון מים"
[COLOR=Green]בר
מתחיל לך להימאס כבר מכול סופות החול שדיגלט מייצר.פולויראט רץ לעברסופות החול שידו מגנה על פניו.הוא נכנס דרך סופות החול ואז עובר דרכן.פולויראט נפגע קצת מן סופות החול של דיגלט.לאחר מכן פולויראט תוקף עם ידו השני באגרוף דינאמיט את דיגלט.דיגלט משתמש במהירות בחפירה וכך מתחמק מן האגרוף הדינאמיט של פולויראט.דייגלט מזסתתר מתחת לאדמה.
[COLOR=Blue]נייר
איינריימפ לא יודע הסתערות אש זה רק שילוב.
איינריימפ מגביר את האש שבזנבו והופך את הזנב שלו לזנב אש.זנב הרעל של הוגייה וזננב האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה.אך בשל דליקות הרעל רק הוגייה נפגע מזנב האש של איינרימפ ואינריימפ יוצא ללא כול פגע מהמהלך הזה.איינריימפ משתמש בגלגל להבה ולהביור בו זמנית ויוצר הסתערות אש.איינריימפ רץ לעבר הוגייה שהוא משתמש בהסתערות אש על הוגייה.הוגיה מצליח להתחמק מן הסתערות האש של איינריימפ
[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר'' ומחזיר את פרינפלאפ
ואומר ''נוו מי הפוקימון שלך''?
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020790][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל החושי פוגע באבנים החדות.רלסט מחזיר את האבנים החדות עם אגרוף אש.דסקוט משתמש במהירות בצוות כפול והוא משכפל את עכצמו 3 פעמיים.האבנים החדות שלו פוגעת בכול הכפילים שלו.ובאמיתי לא פוגעכים.רלסט תוקף בעל חושי ובאגרופי אש בלי הפסקה על דסקוט.דסקוט משתמש באבנים חדות ושם אותם לידו שיצרו מגן אבן שיגן עליו מהתקפות של רלסט.וזה עובד.רלסט לא מצליח לפגוע בדסקוט[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס תעיף את המגן שלו בעזרת על-חושי ואז תפתיע אותו באגרוף אש!"אני אומר לרלטס.
-
[quote]ברוס
לוקראיו מכין כדור הילה ואז את כדור הילה שהוא מכין הוא זורק על הצונאמי של סאימיטוד.כדור הילה פוגע בצונאמי ושובר אותו כך הכדור הילה של לוקריו מגן על לוקריו שלא יפגע מהצונאמי.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר סאימיטוד.כשהוא קרוב סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע מן המכה של לוקריוא.סאיטמוג משתמש ברעידת האדמה.האדמה מתחילה לזוז[/quote]
"לוקאריו!קפוץ ותנחת על סימיטוד בהתקפה מהירה!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על מגן האבנים של דסקוט.העל חושי פוגע במגן האבנים של דסקוט ושובר אותו לרסיסים.עכשיו דסקוט חשוף לפגיעה ישירה.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט במתקפת אגרוף אש.האגרוף האש פוגע בדסקוט לא הכי קשה.דסקוט מתאווש במהירות מן הפגיעה שספג.ג'וד אומר"דסקוט אבנים חדות על רלסט".דסקוט משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.ושם את הפוכדור בכיס שלך.ודא אומר לך"אוקי אוציא תפוקימון האחרון שלי.צא סאימיטוד לקרב".ודא זורק פוכדור החוצה וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/537.png[/IMG] סאימיטוד של ודא.ודא מוסיף"נו אני הוצאתי תפוקימון האחרון שלי.אז תוציא תפוקימון שלך.בוא נראה אם תצליח להביס תפוקימון האאחרון שלי.הוא חזק מאוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה מעליב את איינריימפ כדי שהוא יתרגז מזה וכך הוא יגביר את כוח האש שלך.וזה מצליח איינריימפ מתחמזק נורא והאש שבגופו גודלת ומתחזקת.הוגייה משתמש במגן ברזל שמגביר את הגנה שלו.איינריימפ יורה להביור חזק מאוד.הרוח שיצר הוגייה מחזקת את הלהביור של אינריימפ.הלהביור פוגע בהוגייה.לאחר כמה שניות אתה רואה שהוגיהה שרד את הלהביור שלך רק באמצעות הגנת ברזל.לינה אומרת "הוגיה תשבור את העץ שלידך ותפיל אותו לעבר איינריימפ".הוגיה מתגלגל לעבר העץ שלידו ומפיל אותו על איינריימפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
הערה אגרוף דינאמיט זה אגרוף דינאמי
פולוראט מנסה את המהלך החדשת שאמרת לו לנסות.הוא משתמש באגרוף דינאמי בשתי ידו.פורס אותם,ואז הוא מסתוב במהירות לעבר דילגט.פולויראט יוצר מהסתבבות רוח חזקה שמעיפה את סופת החול לעבר דיגלט.אך לא משפיעה עליו.לאחר כמה שניות פולויראט פוגע בדיגלט עם אגרופי הינאמי שלו.דיגלט כמעט עף מהזירה אך מצליח למצוא כוחת ולהישאר בתחום הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ברוס
לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהרעידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שלו פוערת חור ענק במרכז זירת הקרב.לוקריו נוחת ליד החור שיש במרכז הזירה.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאימיטוד ונזהר לא ליפול לתוך החור שבזירה.כשהוא קרוב לסאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע קצת מזה.סאימיטוד משתמש שוב בצונאמי.הוא מייצר צונאמי גדול עומד לפגוע בריולו שלך[/COLOR][/B]