[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1015244]מה גורם לך לחשוב שאתה ראוי בשביל להוסיף אותי למסן שלך?[/QUOTE]
אני מאמין שאתה אלוהים?
Printable View
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1015244]מה גורם לך לחשוב שאתה ראוי בשביל להוסיף אותי למסן שלך?[/QUOTE]
אני מאמין שאתה אלוהים?
חברים אני לא יהיה פה בזמן הקרוב אז אני מצטער.. מקווה שלא תתגעגעו יותר מידי ואני ממשיך במ"ת :) אל תדאגו. ביי.
הוא לא.
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1015241]מה הבעיה בזה ששני הנושאים ינעצו? ><[/QUOTE]
תתעסק בעניינים שלך.
אופיר, בעיה, כי זה 'יום ראשון האגדי' וזו פינה, כמו שלך, אז זה בעיה.
[quote=רג'יגוגל;1015260]תתעסק בעניינים שלך.
אופיר, בעיה, כי זה 'יום ראשון האגדי' וזו פינה, כמו שלך, אז זה בעיה.[/quote]
מה זה "תתעסק בעניינים שלך"? אני באמת לא מבין מה הקטע שלך בלנעוץ בסה"כ עוד נושא אחד באותו היום.
מה, האגו שלך לא מרשה לך לעשות את זה? זה בסה"כ לנעוץ נושא בנאדם, למה אתה צריך לריב על זה? :s
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1015262]מה זה "תתעסק בעניינים שלך"? אני באמת לא מבין מה הקטע שלך בלנעוץ בסה"כ עוד נושא אחד באותו היום.
מה, האגו שלך לא מרשה לך לעשות את זה? זה בסה"כ לנעוץ נושא בנאדם, למה אתה צריך לריב על זה? :s[/QUOTE]
נדב נדב... אל תריב איתו.
עוד מעט אלכס יבוא ואתה תקבל באן.
[QUOTE=Zach Fair;1015264]נדב נדב... אל תריב איתו.
עוד מעט אלכס יבוא ואתה תקבל באן.[/QUOTE]
מגניב, לא קיבלתי באן כבר שנים.
אני זוכר את התקופה שהייתי מקבל באן, וביום שאני חוזר אני מקבל עוד באן וככה זה המשיך עד שלא זוכר מה קרה.
חזרתי היי
נדב איך הולך עם Dmc4? לאיזו משימה הגעת כבר הגעת למשימה שבה נרו מקבל את מחפש החפצים?
היי חזרתי
נפתח נו"ד חדש לסגור בבקשה את הנו"ד הזה
תומר, לא שאלנו אותך