-
[QUOTE=DarKodak;1112996]כן עומר,גם אני מחכה.
~
לילה טוב יואב.
~
מוזר מאוד..
אני רק בן 12 וחצי ואני הולך לישון יותר מאוחר מילדים שבני 14+ חח Xd[/QUOTE]
נו ברור!
יש חננות גם בגיל 14 אל תתפלא..
אני אגלה לך סוד ואומר לך שלילה לבן אני עושה מדי חודש/שבוע..
בתכל'ס לילה לבן זה כיף לאללה! :)
-
[QUOTE=Naruto;1112988]Well Hebrew Is Less Important To Me..
It Is Better To Know English No One Care If You Made A Mistake In Hebrew But If You Don't Know English No One Will Understand You
And You're Not Necessarily Right, I Think We Don't Need To Learn Bible Lessons But Need Math[/QUOTE]
I have nothing to say you make alot of mistakes and you say that important to not make any mistakes in English
-
נו.. מה לא שממים לב אלי..
-
וואי עכשיו הם חופרים לי בראש עם וואקה וואקה...
-
[quote=Yuval Ramot;1113002]I have nothing to say you make alot of mistakes and you say that important to not make any mistakes in English[/quote]
It's right, you need a correct English for life but do not need a correct Hebrew
-
[QUOTE=Druddigon man;1113004]וואי עכשיו הם חופרים לי בראש עם וואקה וואקה...[/QUOTE]
לפחות יש מוזיקה אני מדליק קצת מוזיקה כל השכנים באים :[
-
וואקה ואקה אה אה טמינה מינה אוו אאוו
~~~
חלאס,השיר חופר וטוחן לי את המוחח!!
-
-
[QUOTE=Naruto;1113006]It's right, you need a correct English for life but do not need a correct Hebrew[/QUOTE]
well you don't need perfect English
but if I talk to someone I prefer that he would have good English that he would have bad English but I would understand him anyway
-
[quote=משתמש רשום;1113010]מה הקטע עם האנגלית..[/quote]
אני גרתי שנה במיאמי ואני לא מבין מה שהם כותבים..
-
[QUOTE=AquaDesign;1113014]אני גרתי שנה במיאמי ואני לא מבין מה שהם כותבים..[/QUOTE]
באמת???
-
עכשיו הם תקועים בליידי גאגא החפרנים האלה..
-
[QUOTE=Druddigon man;1113017]עכשיו הם תקועים בליידי גאגא החפרנים האלה..[/QUOTE]
הם גייז?
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1113015]באמת???[/QUOTE]
כן! גרתי במיאמי שנה שלמה אני יודע אנגלית אבל אני לא חלק! אבל אני לא קורא טוב:(
-
[QUOTE=AquaDesign;1113021]כן! גרתי במיאמי שנה שלמה אני יודע אנגלית אבל אני לא חלק! אבל אני לא קורא טוב:([/QUOTE]
אני התכוונתי אתה באמת לא מבין?? אני כותב נכון...