-
[QUOTE=HeavySnorlax;1278145]זה לא אותו דבר.
החפץ של הדיג'ימונים לא שומר אותם בפנים, הוא רק מקשר אותם לאחד שלהם (ששכחתי איך קוראים לזה בדיג'ימון).
הם יכולים להתפתח (אויש סליחה... דיג'יגדל) פחות או יותר מתי שבא להם וגם לחזור למה שהם היו בהתחלה, הם גם יכולים לעשות דיג'יגדל משולב כדי להפוך לאפילו יותר חזקים אם רק בא להם כי יש אפילו יריב חזק יותר.
בקיצור, דיג'ימון זאת סידרה הרבה פחות טובה מפוקימון שקיבלה אסוציאציה כל כך חזקה לפוקימון לא ממש לפי מה שהיה ראוי לה...[/QUOTE]
דיג'ימון יותר טוב
-
שיהיה
רק רציתי לגרום לו להודות שזה ממש דומה
-
כן מה עדיף פוקימון או דיג'ימון?
-
החפץ של הדיג'ימונים לא שומר אותם בפנים, הוא רק מקשר אותם לאחד שלהם (ששכחתי איך קוראים לזה בדיג'ימון).
הם יכולים להתפתח (אויש סליחה... דיג'יגדל) פחות או יותר מתי שבא להם וגם לחזור למה שהם היו בהתחלה, הם גם יכולים לעשות דיג'יגדל משולב כדי להפוך לאפילו יותר חזקים אם רק בא להם כי יש אפילו יריב חזק יותר.
בקיצור, דיג'ימון זאת סידרה הרבה פחות טובה מפוקימון שקיבלה אסוציאציה כל כך חזקה לפוקימון לא ממש לפי מה שהיה ראוי לה...[/QUOTE]
זה לא פייר שהייתי אחרון בדף פעם קודמת...
-
[QUOTE=LordAbizi;1278147]אתה רשאי למרר בבכי.
אם יהיה לי זמן מחר לפני האוניברסיטה אני אשתדל להגיב, ואם לא, אני אגיב אחרי השיעור באוניברסיטה, גם אם זה יהיה אחרי תשע... כי השיעור נגמר בשמונה ולוקח זמן לחזור מרמת אביב לחולון...
טוב בוא נעשה חשבון.
מחר אני מסיים בשתיים שלושים וחמש ללמוד. ככל הנראה עד שלוש וחצי אני כבר בבית ואכלתי. אחר כך חצי שעה לראות פרק חדש של נארוטו... אלא אם כן זה ספיישל, ואז ליאור צריך לתקן אותי. אם זה לא ספיישל, אז אני בארבע מסיים, יש לי חצי שעה לבדוק משחק, ואז לצאת מהבית. אם זה ספיישל.... אז אם יהיה לי 45 דקות לצפות בו אני אצפה בו, ואם לא יהיו לי 45 דקות לצפות בו אז אני אבדוק את המשחקים...[/QUOTE]
אוקיי
המרור בבכי:
:cry:
-
[QUOTE=HeavySnorlax;1278151]זה לא פייר שהייתי אחרון בדף פעם קודמת...[/QUOTE]
כי טעית דיג'ימון עדיף
-
[quote=DareDevil;1278153]אוקיי
המרור בבכי:
:cry:[/quote]
אה, נראה לי שאני מתחיל להבין את משמעות הביטוי "בכי תמרורים", "תמרור" זה בטח איזשהו שורש תנייני לשורש מ.ר.ר...
לפחות משהו חיובי יצא מזה.
-
[QUOTE=DareDevil;1278121]כלי מיוחד=פוקדור
רמות=התפתחויות
דיבור=יש גם פוקימונים מדברים- מיאו, מיוטו
אגב, גם אימונים מתבטלים לי וזה מבאס..[/QUOTE]
בדיג'ימון-כולם מדברים(אולי חוץ מכמה גזעים וזהו).בפוקימון הם כולה אומרים את השם שלהם מיליון פעם, זה מציק..
בדיג'ימון אתה יכול לשלב את הדיג'ימונים ובפוקימון לא.מוסיף לגיוון של ההתפתחויות.
בפוקימון אתה לא יכול להחזיר אותם מההתפתחות,אם מפתחים זה סופי.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אותם ישר להתפתחות שלישית או שנייה, בפוקימון לא.
בדיג'ימון לרוב רובם של הדיג'ימונים יש כמה אפשרויות של התפתחויות, בפוקימון יש רק מעטים מעוד.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אחורה גם,לעומת פוקימון ,שכמו שאמרתי מקודם, התפתחות זה קבוע.
מכאן שדיג'ימון שונה לגמרי מפוקימון.
[QUOTE]זה לא אותו דבר.
השם של האנשים=טיימר/דיג'ידסטיני(תלוי באיזה עונה אתה).
בקשר לדיג'יכלי-הדיג'יכלים החדשים(קרוס לוודר ודיג'יכלי IC) יכולים לאחסן בתוכם את הדיג'ימון.
בקשר להתפתחות-אתה יכול לקרוא לזה התפתחות זה לא משנה.
-
[quote=DigiSaver;1278156]בדיג'ימון-כולם מדברים(אולי חוץ מכמה גזעים וזהו).בפוקימון הם כולה אומרים את השם שלהם מיליון פעם, זה מציק..
בדיג'ימון אתה יכול לשלב את הדיג'ימונים ובפוקימון לא.מוסיף לגיוון של ההתפתחויות.
בפוקימון אתה לא יכול להחזיר אותם מההתפתחות,אם מפתחים זה סופי.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אותם ישר להתפתחות שלישית או שנייה, בפוקימון לא.
בדיג'ימון לרוב רובם של הדיג'ימונים יש כמה אפשרויות של התפתחויות, בפוקימון יש רק מעטים מעוד.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אחורה גם,לעומת פוקימון ,שכמו שאמרתי מקודם, התפתחות זה קבוע.
מכאן שדיג'ימון שונה לגמרי מפוקימון.[/quote]
ובמונחים שהגדרתי קודם, אמור מעתה:
פוקימון ודיג'ימון אינם איזומורפיים.
-
-
WTF אתה לא רציני?
פוקימון זה בהרבה גרוע בדיג'ימון
זה מזכיר לי מאמר שהיטמן כתב באתר שלו שבו הוא "מוכיח" שפוקימון זה יותר טוב מוואן פיסXD
-
[quote=monster;1278159]WTF אתה לא רציני?
פוקימון זה בהרבה גרוע בדיג'ימון
זה מזכיר לי מאמר שהיטמן כתב באתר שלו שבו הוא "מוכיח" שפוקימון זה יותר טוב מוואן פיסXD[/quote]
מחר יש פרק רגיל או ספיישל של נארוטו?
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1278130]אני לא מדלג על פילרים..[/QUOTE]
אז בקצב הזה תגיע לפרק הכי חדש תוך שנה שנתיים XD
אביזי-נראלי שזה הספיישל, לא בטוח..
-
[QUOTE=LordAbizi;1278160]מחר יש פרק רגיל או ספיישל של נארוטו?[/QUOTE]
רגיל
שבוע הבא ספיישל(יאי אין פרק של פוקימון)
-
[quote=monster;1278162]רגיל
שבוע הבא ספיישל(יאי אין פרק של פוקימון)[/quote]
אוקיי.
אם כך התעודד DareDevil, יש סיכוי לא רע שהמשחק שלך ייבדק עד השעה 1630 מחר.