[QUOTE=snivy~;1327114]איזה טופ 5 מגוון יש עכשיו .[/QUOTE]
פעם היו שני וורודים, אבל דניס בבאן D:
Printable View
[QUOTE=snivy~;1327114]איזה טופ 5 מגוון יש עכשיו .[/QUOTE]
פעם היו שני וורודים, אבל דניס בבאן D:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=N6ixkr0-qvo[/YOUTUBE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שלום לכולם
[QUOTE=triner;1327116][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=N6ixkr0-qvo[/YOUTUBE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
סרט חזק!
ראית אותו?
יאלה ביי
[quote=ワンピース;1327042]מצחיק שיש לך בריכה כזאת ואתה לא יודע לכתוב כמו שצריך את השם שלה
סתם, מקצועית*, תתחיל ללמוד P:[/quote]
זה מסובך זה לא שאני לא רוצה פשות יש לי את שלושת סוגי הדיסלקציה וזה ממש קשה לעבוד על זה
[quote=דור רמאי;1327044]עמית, בן כמה אתה?[/quote]
14 ואתה?
התחלתי לפני שעה להתקין מחדש את ה-dcuo ועכשיו זה רק ב-25%!!!! כל כך איטי!!!!!
[QUOTE=Amitlv;1327124]זה מסובך זה לא שאני לא רוצה פשות יש לי את שלושת סוגי הדיסלקציה וזה ממש קשה לעבוד על זה
14 ואתה?[/QUOTE]
רגע, אתה רוצה להגיד לי שאתה קטן ממני בשנה ואתה כותב כמו ילד בכיתה א'?
[QUOTE=ワンピース;1327125]התחלתי לפני שעה להתקין מחדש את ה-dcu ועכשיו זה רק ב-25%!!!! כל כך איטי!!!!![/QUOTE]
התחלתי לפני שבוע ויום להוריד GTA IV ורק אתמול זה הגיע ל99.9% X:
[QUOTE=Crown♕Clown;1327126]רגע, אתה רוצה להגיד לי שאתה קטן ממני בשנה ואתה כותב כמו ילד בכיתה א'?[/QUOTE]
תקשיב זה לא בגללי אני רוצה לכתוב כמו בן אדם אני פשות לא מסוגל אני עד ליפני חצי שנה לא ידעתי שכותבים עכשיו ככה ולא עכשו או עכשב או אכשו או אכשב רק לפני חצי שנה גיליתי והפנמתי שכותבים את זה ככה עכשיו
[quote=Crown♕Clown;1327126]רגע, אתה רוצה להגיד לי שאתה קטן ממני בשנה ואתה כותב כמו ילד בכיתה א'?[/quote]
נו, זה לא כל כך מוזר. אני בשנתיים גדול ממך ואני כותב בערך כמו אדם מת.
[QUOTE=LordAbizi;1327129]נו, זה לא כל כך מוזר. אני בשנתיים גדול ממך ואני כותב בערך כמו אדם מת.[/QUOTE]
אתה ראית את ההצעה שלי?
[quote=Amitlv;1327130]אתה ראית את ההצעה שלי?[/quote]
כן, ולדעתי זה די פשוט: ברגע שמשחק נמסר לאימוץ, הוא שם, אלא אם כן הפותח שלו ביקש לבטל את זה. בכל השנה שאני פה מעולם לא ראיתי בקשה כזו. אז מה שאפשר לעשות זה פשוט לחפש הודעות של מי שמסר את המשחק לאימוץ בנושא (זה לא קשה, יש את הכפתור של מספר ההודעות בנושא שמשם זה קל), ולבדוק. מקסימום, אם מישהו הסתבך בהקשר למשחק ספיציפי הוא יכול לפנות שאני אעזור לו לבדוק אם המצב שלו השתנה.
[QUOTE=triner;1327127]התחלתי לפני שבוע ויום להוריד GTA IV ורק אתמול זה הגיע ל99.9% X:[/QUOTE]
אבל זאת הורדה, שלי זאת התקנה שמבוססת על האינטרנט אבל לא בדיוק (:
מה המהירות אינטרנט שלך? אתה מוריד בטורנט?
[QUOTE=LordAbizi;1327131]כן, ולדעתי זה די פשוט: ברגע שמשחק נמסר לאימוץ, הוא שם, אלא אם כן הפותח שלו ביקש לבטל את זה. בכל השנה שאני פה מעולם לא ראיתי בקשה כזו. אז מה שאפשר לעשות זה פשוט לחפש הודעות של מי שמסר את המשחק לאימוץ בנושא (זה לא קשה, יש את הכפתור של מספר ההודעות בנושא שמשם זה קל), ולבדוק. מקסימום, אם מישהו הסתבך בהקשר למשחק ספיציפי הוא יכול לפנות שאני אעזור לו לבדוק אם המצב שלו השתנה.[/QUOTE]
כן אבל האשקול הזה יש לו הרבה עמודים ואני לא יתכיל לבדוק בכל עמוד מה מסרו ומה עמותו אז יהיה יותר נוך אם תעשה רשימה אומשהו שכל מה שמסרו וכל פעם תעדקן