פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..
Printable View
פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..
פוקימון זה שונאן?זה לא 'קודומו'?
[QUOTE=Ilan;1398952]פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..[/QUOTE]
פוקימון זה על המשחקים במקור, לכם רב הזמן אין מה לעשות אז יש פילרים שהמטרה שלהם להציג את הפוקימונים, אז זה פוקידע למשחק בעצם
[quote=scrapi;1398960]פוקימון זה על המשחקים במקור, לכם רב הזמן אין מה לעשות אז יש פילרים שהמטרה שלהם להציג את הפוקימונים, אז זה פוקידע למשחק בעצם[/quote]
אמנם זה רחוק מלהיות פוקדע מהימן למשחקים...
הדמויות מהמשחקים הם בעצם מהמנגה,לא?גם השמות של המשחקים הם מהמנגה,בלו,רד,ילו גרין,גולד,קריסטל,סילבר ומי שנשאר
יאללה רק עוד שלושה עמודים של ספאם ואני עוקף את אלון ב'הקדשה הכי ארוכה'..
[QUOTE=Ilan;1398952]פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..[/QUOTE]
אז?
זה אומר שזאת לא אנימה?
זה אומר שאם אני אוהב את זה אני לא אוטאקו?
תעשה לי טובה
לא יודע אני חושב שזה היה שונאן בהתחלה ואז זה הפך לקודומו בbw
טוב לפחות בעונות הראשונות עשו את זה מעניין פה זה עולם וורוד כזה שאפילו ה"רעים" לא כאלה רעים..
אילו היו עושים את האנימה כמו הפרומו של B2w2..
גם בתכל'ס כמעט כל פרק בסדרה זה אותו דבר-יש פוקימון מיוחד או אירוע מיוחד בפרק וצוות רוקט רוצים את להביא את הפוקימון לג'יובאני או להרוס את האירוע.הפוקימון נלכד או האירוע נהרס, פיקאצ'ו משתמש במכת ברק ומעיף את צוות רוקט.
עוד טקסטורה אחת של פרקים-פרקי קרב:יש קרב נגד מישהו[מנהיג מכון/אחד מהגיבורים/מישהו אחר],הדמות הראשית[אש או מישהו אחר] בוחר פוקימון מסוים והפוקימון מכוסח תחת בקרב, עד שכביכול נשאר לו 1 חיים ומתחיל לכסח ליריב את התחת או שהדמות מפסידה.
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398962]הדמויות מהמשחקים הם בעצם מהמנגה,לא?גם השמות של המשחקים הם מהמנגה,בלו,רד,ילו גרין,גולד,קריסטל,סילבר ומי שנשאר[/QUOTE]
כע.
המאנגה נאמנה מאוד למשחקים, כמעט כל פרט שיש במשחקים קורה גם במנגה.-אפשר להבין את המשחקים בצורה טובה בעזרת המנגה.
לא כמו באנימה שפרטים בודדים קורים במשחק ובאנימה.
[QUOTE=Ziggs;1398965]אה וואלה?
עריכה: אני מפגר למה עזרתי הרגע לאויב )):[/QUOTE]
LOL אתה בקושי ותופס מקום בדף.
BUT STILLS U R N IDIOT
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398963]יאללה רק עוד שלושה עמודים של ספאם ואני עוקף את אלון ב'הקדשה הכי ארוכה'..[/QUOTE]
עזוב אותך אלון סקראב
[QUOTE=Shanks;1398967]גם בתכל'ס כמעט כל פרק בסדרה זה אותו דבר-יש פוקימון מיוחד או אירוע מיוחד בפרק וצוות רוקט רוצים את להביא את הפוקימון לג'יובאני או להרוס את האירוע.הפוקימון נלכד או האירוע נהרס, פיקאצ'ו משתמש במכת ברק ומעיף את צוות רוקט.
עוד טקסטורה אחת של פרקים-פרקי קרב:יש קרב נגד מישהו[מנהיג מכון/אחד מהגיבורים/מישהו אחר],הדמות הראשית[אש או מישהו אחר] בוחר פוקימון מסוים והפוקימון מכוסח תחת בקרב, עד שכביכול נשאר לו 1 חיים ומתחיל לכסח ליריב את התחת או שהדמות מפסידה.[/QUOTE]
אני השקעתי בתגובה הזאת...
[QUOTE=Shanks;1398971]אני השקעתי בתגובה הזאת...[/QUOTE]
כיף?
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398963]יאללה רק עוד שלושה עמודים של ספאם ואני עוקף את אלון ב'הקדשה הכי ארוכה'..[/QUOTE]
לונלי אי סו לונלי:(