[QUOTE=Ilan;1404183]רגע מה נגמר Sao אחרי פרק 14?[/QUOTE]
נגלה מחר;)
ולא לפי מה שהבנתי יש 25 פרקים
Printable View
נגלה מחר;)
ולא לפי מה שהבנתי יש 25 פרקים
זה עדיין יוצא
אה כי אמרו בתגובות Season Two אז חשבתי..
המנגה עדיין יוצאת? או שזהו נגמר..
25 פרקים זה יותר ממספיק
לא הבנתי איך משיגים Choice Scarf
פשוט הם עוברים למשחק אחר ששמה ממה שהבנתי [COLOR=yellow]אסונה נכלאה וקיריטו בא להציל אותה![/COLOR][COLOR=black]זה ושהמשחק הוא [/COLOR][COLOR=yellow]קשור לפיות איכשהו[/COLOR]
באסה שלקוד ברייקר יש 13 פרקים
אז על מה בא לי להביא ביד? ):
[QUOTE=Flupy;1404191]אז על מה בא לי להביא ביד? ):[/QUOTE]
עלי ):
אוקיי, שקד It Is
טוב, ראיתי עכשיו גיירוזטר[אנימת רובוטים חדשה] ואהבתי.
ראיבירד המלך!
הלללו
משעמם לי נגמרה לי הסוללה בדי אסxd
אני מפחדת שלפוינטה יעבור הפוקוירוס לפני שאסיים לאמן כי אני רוצה להתחיל רק עם המאצ'ו ברייסלט:(
סיימתי פרק 14!! שם פרק הבא: RETURN [COLOR="Yellow"]WTF היית פאקינג שנתיים בדבר הזה פתאום אתה חוזר לשם מה אתה שפוי? טוב נראה מחרתיים למה.. אגב למה בית חולים כזה נטוש? בעד שיודעים שאנשים החלו לחזור מהמשחק רשת הזה.. [/COLOR]
לא צריך ספוילר: תכלס הGM הזה מפגר מה היה רע אם אנשים היו יכולים להתנתק? הוא פשוט יכל למחוק להם את השחקן אם הם מתו ושהם לא יוכלו לשחק שוב לעולם אבל כל הקטע של המוות מיותר.. בכל מקרה היו מספיק אנשים מושפעים שהיו משחקים בזה ברוב היום.. ([COLOR="Yellow"]טוב אולי היה לוקח 10 שנים לגמור את המשחק.. אבל עדיין[/COLOR])
[QUOTE=Ilan;1404199]סיימתי פרק 14!! שם פרק הבא: RETURN [COLOR="Yellow"]WTF היית פאקינג שנתיים בדבר הזה פתאום אתה חוזר לשם מה אתה שפוי? טוב נראה מחרתיים למה.. אגב למה בית חולים כזה נטוש? בעד שיודעים שאנשים החלו לחזור מהמשחק רשת הזה.. [/COLOR][/QUOTE]
אני אישית לא חושב כי הם בטח מתים..
[QUOTE=Shanks;1404201]אני אישית לא חושב כי הם בטח מתים..[/QUOTE]
איך מתים? אם לא שמת לב בסוף הפרק קיריטו חי ואזונה גם כנראה..[COLOR="Yellow"] במשחק הם כן מתים[/COLOR] אני לא רואה איך הסדרה תמשיך אם לא יעשו לזה ריבוט...
היו הרבה דמויות בפתיח שפשוט לא הופיעו יותר מפרק אחד XD יאללה פיירי טייל ואז ביזלבוב (למרות ש.. ביזלבוב התדרדר עם המיני ארקים שלו עכשיו אהבתי יותר את הארקים הגדולים)
[QUOTE=Ilan;1404202]איך מתים? אם לא שמת לב בסוף הפרק קיריטו חי ואזונה גם כנראה..[COLOR="Yellow"] במשחק הם כן מתים[/COLOR] אני לא רואה איך הסדרה תמשיך אם לא יעשו לזה ריבוט...
היו הרבה דמויות בפתיח שפשוט לא הופיעו יותר מפרק אחד XD יאללה פיירי טייל ואז ביזלבוב (למרות ש.. ביזלבוב התדרדר עם המיני ארקים שלו עכשיו אהבתי יותר את הארקים הגדולים)[/QUOTE]
אני לא רואה אבל SAO, אני רק ראיתי 4 פרקים ראשונים...
יאללה הולך לישון.
מחר חרישה לספרות כי יש לי יום ראשון מבחן :-(