-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 12 2009, 02:39 PM
[b] פטריק-
סווינב מוציא גבשושי קרח ומעיף אותם אל גולדאק. הבחור צועק:"תתחמק גולדאק ואז קפוץ מעליו באקדח מים", גולדאק רץ מסביב לגושי הקרח לעבר סווינב, הוא קופץ מעל סווינב לוחץ אותו בכח לאדמה עם אקדח מים ואז עובר אל מאחוריו-סווינב מתחיל להסתחרר
[/b][/quote]
"אתה בסדר חבר?" אני שואל בדאגה.
"נסה בלימה עכשיו. שהוא מאחרויך!" אני קורה אליו.
"וכשתיהיה צמוד אליו שתמש בכוח קרח!"
-
ארתור-
"אגרוף ממוקד דיטו" אומר הגנב. דיטו בצורת מיוטו ממקד אנרגיה באגרופו בזמן שפידג'וטו מתקרב, פידג'וטו מגיע אליו והוא ממקד מספיק אנרגיה, דיטו מדרדר אותו לאחור באגרוף ממוקד רב עוצמה
פטריק-
"כשהוא יהיה במרחק סנטימטר ממך תעיף אותו קדימה בחיתוך" אומר הבחור. סווינב יוצא בבלימה אחורית לעבר גולדאק, כאשר סווינב בסמרחק קטן מגולדאק, גולדאק מעיף אותו קדימה בחיתוך, סווינב נוחת מעולף על הפנים
-
[b] עומר-
"האבא של כל הפוקימונים-מיו, אם הוא גם השתגע אז אני לא יודע מה לעשות" אומר גרין. לפתע הגנגר שלך מגיע, הוא מסתכל עליך ברשעות ומכוון לעברך אגרוף שאיבה [/b][/quote]
אני מנסה לברוח מהמתקפה ולהחזיר אותו לפוקדור O:
-
[b]
מיכה-
"עכשיו צא בנקמה" צועקת גרטה. הרייאמה רץ אל גלייסכור בנקמה עזה במיוחד, גלייסכור מחכה לבואו בזמן שהוא מבעיר את ניבו לניב אש, הרייאמה פורץ בכל גופו אבל גלייסכור נושך אותו בכתפו ונסוג לאחור-הרייאמה עולה באש [/b][/quote]
"עכשיו הקשה עילית וניב קרח!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 12 2009, 05:11 PM
[b] פטריק-
"כשהוא יהיה במרחק סנטימטר ממך תעיף אותו קדימה בחיתוך" אומר הבחור. סווינב יוצא בבלימה אחורית לעבר גולדאק, כאשר סווינב בסמרחק קטן מגולדאק, גולדאק מעיף אותו קדימה בחיתוך, סווינב נוחת מעולף על הפנים [/b][/quote]
"לא!" אני קורה ומביט בסווינב המעולף.
"חזור!" אני קורה ושולףאת הפוקדור של סווינב.
אנ שולף את הפוקדור של ספירוו וזורק אותו לגובהה. "צא ספירוו טוס למעלה כך שגולדאק לא יצליח להגיע אליך."
"עכשיו השתמש בצווחה כל פעם מאזור אחר באויר!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 12 2009, 05:11 PM
[b] ארתור-
"אגרוף ממוקד דיטו" אומר הגנב. דיטו בצורת מיוטו ממקד אנרגיה באגרופו בזמן שפידג'וטו מתקרב, פידג'וטו מגיע אליו והוא ממקד מספיק אנרגיה, דיטו מדרדר אותו לאחור באגרוף ממוקד רב עוצמה [/b][/quote]
"פיג'יוטו תשתמש במהירות ואז באס השמיים ומיד אחרי זה תשתמש במתקפה מהירה משולבת עם בלימה"
-
עומר-
אתה מבוהל מהמתקפה ואינך יכול לזוז, לפתע גרין תופס את ידך ומושך אותך בריצה, גנגר מפספס אותו. תוך כדי שאתם רצים אתה מנסה להחזיר אותו לפוכדור, אבל מישום מה הכליאה נכשלת
ארתור-
"הלם ספירה" קורא הגנב. דיטו יוצר שכבת עוצמתית, השכבה מעיפה את פידג'וטו לאחור, וגם מרוב העוצמה גג נהרס ונוצר חור ענקי בספינה. רוח חודרת אל תוך הספינה, הרוח מעיפה את גלימת הגנב ואתה רואה אישה המחזיקה בפוכדור, האישה בורחת
פטריק-
ישר איך שספיראוו מזנק מהפוכדור הוא עף גבוה לאוויר, בכל כוחו הוא צווח, אבל מלמעלה לא שומעים דבר. הבחור לא עושה דבר והוא וגולדאק מחכים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 01:02 AM
[b] פטריק-
ישר איך שספיראוו מזנק מהפוכדור הוא עף גבוה לאוויר, בכל כוחו הוא צווח, אבל מלמעלה לא שומעים דבר. הבחור לא עושה דבר והוא וגולדאק מחכים [/b][/quote]
"לעזלזל!" אני אומר ומביט בספירוו.
"רד מאט ככה שנוכל לשמוע אותך! תן את כל קולך לזה!"
-
[b] ארתור-
"הלם ספירה" קורא הגנב. דיטו יוצר שכבת עוצמתית, השכבה מעיפה את פידג'וטו לאחור, וגם מרוב העוצמה גג נהרס ונוצר חור ענקי בספינה. רוח חודרת אל תוך הספינה, הרוח מעיפה את גלימת הגנב ואתה רואה אישה המחזיקה בפוכדור, האישה בורחת [/b][/quote]
"אישה?" אני אומר חצי צוחק ואומר "אוקיי מיוטו בוא תראה לו מי המיוטו החזק כאן כשתשתמש עליו בהלם ספירה ואז בניגוד" אני צועק ומוציא את מיוטו ואז אני לוחש לפיג'יוטו "תיקח לו את הפוקדור במהירות בלי שהוא יראה"
-
[b] עומר-
אתה מבוהל מהמתקפה ואינך יכול לזוז, לפתע גרין תופס את ידך ומושך אותך בריצה, גנגר מפספס אותו. תוך כדי שאתם רצים אתה מנסה להחזיר אותו לפוכדור, אבל מישום מה הכליאה נכשלת [/b][/quote]
אני ממשיך לרוץ יחד עם גרין. "איך אז נימצא את מיו?" אני שואל אותו מפוחד בגלל גנגר.
-
פטריק-
ספירוו יורד קצת יותר למטה, הוא צווח בכל הכח, אבל זה לא מפריע כמו מקרוב. "עכשיו אקדח מים" צועק הבחור, גולדאק ממלא את פיו במים, וכאשר פיו מלא הוא מוציא אותם ולחץ חזק כזה שמפיל את ספירוו על האדמה
עומר-
"מיו נמצא בין אי שבע להוואן, כלומר צריך פוקימון מעופף או להגיע לורמיליון ומשם לאי 7" אומר גרין
ארתור-
האשה מסתכלת על מיוטו בחיוך קצת אפל, היא מוציא מין צינור או ונושפת לתוכו, מתוך הקש יוצא חץ שפוגע במיוטו-מיוטו נרדם, זה היה כנראה חץ הרדמה. "אגרוף ממוקד על פידג'וטו" אומרת האישה, דיטו רואה את פידג'וטו המתנגב מפיל אותו באגרוף ממוקד רב עוצמה, אחר כך האשה הולכת עם דיטו בצורת מיוטו ופוכדור הזהב
מיכה-
"עכשיו הטלה נמרצת" אומרת גרטה. הרייאמה תופס את זנבו של גלייסכור, גלייסכור פוגע בראשו של הרייאמה בהקשה עילית שמפילה את הרייאמה לריצפה בזמן שהוא תופס בזנב. גלייסכור מתכופף אל הרייאמה כאשר ניבו קשה בעזרת קרח, אבל הרייאמה זורק אותו לעבר הצד השני של הזירה, גלייסכור נוחת על הריצפה מעולף
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 11:48 AM
[b]
עומר-
"מיו נמצא בין אי שבע להוואן, כלומר צריך פוקימון מעופף או להגיע לורמיליון ומשם לאי 7" אומר גרין [/b][/quote]
"טוב הגעתי לכאן עם נוקטאול. אבל הוא ברח." אני אומר. "כנראה ניהיה צריכים ללכת ברגל." אני מוסיף.
-
[b] פטריק-
ספירוו יורד קצת יותר למטה, הוא צווח בכל הכח, אבל זה לא מפריע כמו מקרוב. "עכשיו אקדח מים" צועק הבחור, גולדאק ממלא את פיו במים, וכאשר פיו מלא הוא מוציא אותם ולחץ חזק כזה שמפיל את ספירוו על האדמה [/b][/quote]
אני שולף את הפוקדור של ספירוו וקורה "חזור!"
אני מחייך אל הילד, מודה לו על האימוןהקשה ופונה אל מרכז הפוקימונים בלי לומר מילה.
כל צעד שלי, אני חשוב על ההפסד המר
-----
די נגמור עם זה O:
הולך לרופוא שיניים...
-
עומר-
"טוב אז יש לך פוקימון שיודע לחפור?" שואל גרין "נוכל לקצר דרך מערת הדיגלטים. אופס, שכחתי מהבעיה הזאת-אז נלך ברגל במערת הדיגלטים"
פטריק-
בהצלחה, גם אני עברתי את הסיוט הזה
------------------------------------
בצער ויגון קודר אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, בצעדים איטיים ממש שכל אחד מוריד את החשק לרצות להמשיך במסע, לפתע הבחור תופס את כתפך ואומר:"אם ככה תתנהג במתקני הקרב אז בחיים לא תנצח את האלוף" ואז הוא מחייך "נעים מאוד! אני הוא גרין מנהיג מכון ורידיאן, ובמקרה גם חבר טוב של אמרלד, הוא סיפר לי עליך" ואז הוא מושיט את ידו
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 12:27 PM
[b]
פטריק-
בצער ויגון קודר אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, בצעדים איטיים ממש שכל אחד מוריד את החשק לרצות להמשיך במסע, לפתע הבחור תופס את כתפך ואומר:"אם ככה תתנהג במתקני הקרב אז בחיים לא תנצח את האלוף" ואז הוא מחייך "נעים מאוד! אני הוא גרין מנהיג מכון ורידיאן, ובמקרה גם חבר טוב של אמרלד, הוא סיפר לי עליך" ואז הוא מושיט את ידו [/b][/quote]
"אמרלד" אני שואל במפתיע, לא מוכר לי..
"אז אתה מנהיג המכון אהה..?" אני שואל כדי לשנות את נושא השיחה.
"אני אצטרך עוד להתאמן כדיל נצח אותך, תדוה רבה על הקרב!" אומר לו ואז אחשוב על מה שהוא אמר לגבי מתקני קרב.
"מזה מתקני הקרב שאתה אמרת?"
-
[b] עומר-
"טוב אז יש לך פוקימון שיודע לחפור?" שואל גרין "נוכל לקצר דרך מערת הדיגלטים. אופס, שכחתי מהבעיה הזאת-אז נלך ברגל במערת הדיגלטים"
[/b][/quote]
"ואיך נצא מפה מבלי שהם יראו אותנו?" אני שואל.
-
פטריק-
אני לא אגיב לזה רק אסביר.
במשחק הזה רק אחרי שתנצח בשבעת מתקני הקרב(של חזית הקרב) האלוף יהיה מוכן להילחם נגדך, וכבר רשמתי שאמרלד שונה לאלוף שלך
עומר-
"אני אצטער על זה" אומר גרין ומוציא פוכדור מכיסו. יחד עם הפוכדור גרין יוצא מהמחבוא וצועק אל הפוקימונים:"בואו תראו" ואז הוא מוציא מכיסו פוכדור וזורק אותו לאוויר, הפוקימונים מסתכלים עליו ובזמן הזה גרין תופס את ידך ואתם מתחילים לרוץ לדרך 2
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 12:52 PM
[b]
עומר-
"אני אצטער על זה" אומר גרין ומוציא פוכדור מכיסו. יחד עם הפוכדור גרין יוצא מהמחבוא וצועק אל הפוקימונים:"בואו תראו" ואז הוא מוציא מכיסו פוכדור וזורק אותו לאוויר, הפוקימונים מסתכלים עליו ובזמן הזה גרין תופס את ידך ואתם מתחילים לרוץ לדרך 2 [/b][/quote]
"מה זה היה?" אני שואל אותו וממשיך לרוץ.
-
[b] פטריק-
בצער ויגון קודר אתה הולך אל מרכז הפוקימונים, בצעדים איטיים ממש שכל אחד מוריד את החשק לרצות להמשיך במסע, לפתע הבחור תופס את כתפך ואומר:"אם ככה תתנהג במתקני הקרב אז בחיים לא תנצח את האלוף" ואז הוא מחייך "נעים מאוד! אני הוא גרין מנהיג מכון ורידיאן, ובמקרה גם חבר טוב של אמרלד, הוא סיפר לי עליך" ואז הוא מושיט את ידו [/b][/quote]
אז אני מכיר אותו?
----
"אמרלד" אני אומר ופניו עולות במחשבותי.
"כן.. טוב נעים מאוד - ממש תודה על האימון אני עכשי וידע איפה למצוא אותך" אומר ו ואשלח יד ללחיצה.
אחר כך אפנה אל מרכז הפוקימונים להרפא.
-
[b]
מיכה-
"עכשיו הטלה נמרצת" אומרת גרטה. הרייאמה תופס את זנבו של גלייסכור, גלייסכור פוגע בראשו של הרייאמה בהקשה עילית שמפילה את הרייאמה לריצפה בזמן שהוא תופס בזנב. גלייסכור מתכופף אל הרייאמה כאשר ניבו קשה בעזרת קרח, אבל הרייאמה זורק אותו לעבר הצד השני של הזירה, גלייסכור נוחת על הריצפה מעולף [/b][/quote]
"תחזור..." ואחזיר אותו לפוקדור
"צא סבליי חיזוי וצל לילה"
-
[b] ארתור-
האשה מסתכלת על מיוטו בחיוך קצת אפל, היא מוציא מין צינור או ונושפת לתוכו, מתוך הקש יוצא חץ שפוגע במיוטו-מיוטו נרדם, זה היה כנראה חץ הרדמה. "אגרוף ממוקד על פידג'וטו" אומרת האישה, דיטו רואה את פידג'וטו המתנגב מפיל אותו באגרוף ממוקד רב עוצמה, אחר כך האשה הולכת עם דיטו בצורת מיוטו ופוכדור הזהב [/b][/quote]
"את יכולה בבקשה לתת לי את הכדור?" אשאל אותה בחיוך
-
ארתור-
האישה מצחקקת, ואז מתחילה לברוח. אתה רודף אחרי הבחורה, המרדף ממשיך עד שאתם יוצאים אל האזור הפתוח בספינה. אתה ממשיך לרדוך אחריה אך לפתע היא נופלת והפוכדור משתחרר מידה.
עומר-
"המצ'מפ שלי" אומר גרין בעצב. אתה ממשיכים לבדרך 2 ולפתע מופיע ספירוו-[img]http://i27.tinypic.com/27yd47a.png[/img] שמונע ממכם לעבור
פטריק-
כן, הוא האלוף בסיפור שלך
-------------------------
מעט חיוך עולה על פניך ברדכך אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים ונח לך קצת. אחרי כמה דקות של מנוחה האחות ג'וי יוצאת מהחדר עם הפוקימונים, מגישה לך אותם ואומרת:"עוד משהו?"
מיכה-
"עוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה שולח אנגרייה בצורת כף ידו, בעזרת חיזוי המתקפה סבליי מצליח להתחמק בקלות. סבליי יוצר צל לילה בעזרתו מצליח לתפוס את הרייאמה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 13 2009, 09:04 PM
[b]
מיכה-
"עוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה שולח אנגרייה בצורת כף ידו, בעזרת חיזוי המתקפה סבליי מצליח להתחמק בקלות. סבליי יוצר צל לילה בעזרתו מצליח לתפוס את הרייאמה [/b][/quote]
"לייזר ושריטה"
-
[b] פטריק-
כן, הוא האלוף בסיפור שלך
-------------------------
מעט חיוך עולה על פניך ברדכך אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים ונח לך קצת. אחרי כמה דקות של מנוחה האחות ג'וי יוצאת מהחדר עם הפוקימונים, מגישה לך אותם ואומרת:"עוד משהו?" [/b][/quote]
"לא תודה" אומר לה והפנה החוצה.
אני יוצא אל השדות במטרה אחת - להתאמן
-
מיכה-
"רוץ אל מאחריו ואז עוצמת כף יד" אומרת גרטה. סבלאיי מוציא מעיניו עור מסנוור, הרייאמה רץ כמה שיותר אל סבלאיי ומתחמק מהלייזר. כאשר הוא מאחוריו הוא שולחת אנרגיית יד אך מכיוון שסבלאיי הוא רוח ההתקפה עוברת דרכו, סבלאיי מצליח לשרוט את הרייאמה.
פטריק-
כאשר אתה יוצא בדרכך אל דרך 2 מסור אך ורק לאימונים לפתע נשמעים קולות צווחה ובכי מהמשך הדרך
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 12:12 AM
[b] פטריק-
כאשר אתה יוצא בדרכך אל דרך 2 מסור אך ורק לאימונים לפתע נשמעים קולות צווחה ובכי מהמשך הדרך [/b][/quote]
'מה זה?!' אני חשוב ומנסה לזהות אפ זה דבר אנשוי.
אני ושלף את הפוכדור של ספירו וצועד אל עבר הקול.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 12:12 AM
[b] מיכה-
"רוץ אל מאחריו ואז עוצמת כף יד" אומרת גרטה. סבלאיי מוציא מעיניו עור מסנוור, הרייאמה רץ כמה שיותר אל סבלאיי ומתחמק מהלייזר. כאשר הוא מאחוריו הוא שולחת אנרגיית יד אך מכיוון שסבלאיי הוא רוח ההתקפה עוברת דרכו, סבלאיי מצליח לשרוט את הרייאמה.
[/b][/quote]
"תמשחיך לשרוט!"
-
[b] ארתור-
האישה מצחקקת, ואז מתחילה לברוח. אתה רודף אחרי הבחורה, המרדף ממשיך עד שאתם יוצאים אל האזור הפתוח בספינה. אתה ממשיך לרדוך אחריה אך לפתע היא נופלת והפוכדור משתחרר מידה. [/b][/quote]
אני דופק איזה קפיה כשאני מסה לתוס את הכדור
-
ארתור-
בעודה שהאישה על הריצפה אתה לוקח מידה את הפוכדור. לפתע מישהו לוקח ממך את הפוכדור אתה מסתכל לאחור ורואה שזה האיש בחליפה. "מה הבעיה לגנוב מאיזה ילד קטן פוכדור?!" הוא צועק בעצבים "פשוט אל תסמוך על אחרים" הוא אומר לעצמו. לפתע האיש מתקדם אליך, מסתכל עליך, מעלה חיוך ואומר:"כל הכבוד ילד, הצלחת לשמור על הפוכדור משתי גנבים מקצועיים. עכשיו הפרס שלך" ואז הוא מוציא שלוש פוקימונים: בלסטויס-[img]http://i29.tinypic.com/2yphxkx.png[/img], טיראניטר-[img]http://i31.tinypic.com/2whknqx.png[/img], לוקסרי-[img]http://i26.tinypic.com/2dah98y.png[/img], "איזה תרצה?" הוא שואל בחיוך
מיכה-
סבלאיי ממשיך לשרוט את הרייאמה, עד שהוא מסתחרר. למרות שעדיין שהרייאמה מסוחרר סבלאיי ממשיך, אבל זה כבר לא ממש מורגש. "רעידת אדמה" אומר גרטה, הרייאמה מרים את רגלו ואז מנחית אותו בחוזקה לעבר האדמה, נוצרת רעידת אדמה חזקה שמפילה את סבלאיי ומדרדרת אותו לאחור.
פטריק-
אתה וספירוו רצים כמה שיותר מהר לעבר היללות, אתם רואים את מקור הרעש בתוך המולה של אנשים. בכח אתם נכנסים ונדחפים לתוך ההמולה עד שאתם מצליחים לראות מה קורה, מול עיניכם נמצא מראה מזעזע! אתם רואים איש המאלץ את הסנדשרו-[img]http://i29.tinypic.com/141k57b.png[/img] להופיע בעזרת הצלפות שוט
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 02:44 AM
[b] ארתור-
בעודה שהאישה על הריצפה אתה לוקח מידה את הפוכדור. לפתע מישהו לוקח ממך את הפוכדור אתה מסתכל לאחור ורואה שזה האיש בחליפה. "מה הבעיה לגנוב מאיזה ילד קטן פוכדור?!" הוא צועק בעצבים "פשוט אל תסמוך על אחרים" הוא אומר לעצמו. לפתע האיש מתקדם אליך, מסתכל עליך, מעלה חיוך ואומר:"כל הכבוד ילד, הצלחת לשמור על הפוכדור משתי גנבים מקצועיים. עכשיו הפרס שלך" ואז הוא מוציא שלוש פוקימונים: בלסטויס-[img]http://i29.tinypic.com/2yphxkx.png[/img], טיראניטר-[img]http://i31.tinypic.com/2whknqx.png[/img], לוקסרי-[img]http://i26.tinypic.com/2dah98y.png[/img], "איזה תרצה?" הוא שואל בחיוך [/b][/quote]
אני אוהב אותך:D
[b]
מיכה-
סבלאיי ממשיך לשרוט את הרייאמה, עד שהוא מסתחרר. למרות שעדיין שהרייאמה מסוחרר סבלאיי ממשיך, אבל זה כבר לא ממש מורגש. "רעידת אדמה" אומר גרטה, הרייאמה מרים את רגלו ואז מנחית אותו בחוזקה לעבר האדמה, נוצרת רעידת אדמה חזקה שמפילה את סבלאיי ומדרדרת אותו לאחור.
[/b][/quote]
"ראית הנולד לייזר ושריטה"
-
ארתור-
"בסדר" אומר האיש בחליפה "אז רעידת אדמה טירניטאר". טירניטאר מרים את רגלו באוויר ואז מוריד אותה בחוזקה, נוצרת רעידת אדמה עצומה שמפילה אותך ומפזרת לך את הפוכדורים לכל מיני מקומות. "הנה! קיבלת קרב עם טירניטאר" אומר האיש בחליפה וצוחק צחוק גדול. הוא יורד אל סירת מנוע ומתחיל לברוח עם פוכדור הזהב
מיכה-
"אל תעשה דבר" אומרת גרטה. סבלאיי חוזה את העתיד ואפילו מסנוור את הרייאמה, אבל מכיוון שאינו עושה דבר זה חסר טעם. לפתע סבלאיי רץ אל הרייאמה, "עוצמת כף יד" אומרת גרטה, סבלאיי מגיע להרייאמה, אבל במקום לשרוט את הרייאמה הוא מפיל אותו מעולף-סבלאיי למד חבטת זעם. "הרייאמה לא יכול להילחם יותר, סבלאיי הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 03:06 AM
[b] ארתור-
"בסדר" אומר האיש בחליפה "אז רעידת אדמה טירניטאר". טירניטאר מרים את רגלו באוויר ואז מוריד אותה בחוזקה, נוצרת רעידת אדמה עצומה שמפילה אותך ומפזרת לך את הפוכדורים לכל מיני מקומות. "הנה! קיבלת קרב עם טירניטאר" אומר האיש בחליפה וצוחק צחוק גדול. הוא יורד אל סירת מנוע ומתחיל לברוח עם פוכדור הזהב [/b][/quote]
אני שונא אותך <_<
_____________--
אני לוקח מהר את הפוקדור של טורטהר וצועק "טורטרה צא ותראה לו מה זה רעידת אדמה ענקית" ובינתיים אני לוקח את שאר הפוקדורים שלי
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 03:06 AM
[b]
מיכה-
"אל תעשה דבר" אומרת גרטה. סבלאיי חוזה את העתיד ואפילו מסנוור את הרייאמה, אבל מכיוון שאינו עושה דבר זה חסר טעם. לפתע סבלאיי רץ אל הרייאמה, "עוצמת כף יד" אומרת גרטה, סבלאיי מגיע להרייאמה, אבל במקום לשרוט את הרייאמה הוא מפיל אותו מעולף-סבלאיי למד חבטת זעם. "הרייאמה לא יכול להילחם יותר, סבלאיי הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
"כל הכבוד סבליי"
-
[b]
עומר-
"המצ'מפ שלי" אומר גרין בעצב. אתה ממשיכים לבדרך 2 ולפתע מופיע ספירוו-[img]http://i27.tinypic.com/27yd47a.png[/img] שמונע ממכם לעבור
[/b][/quote]
"אולי כדאי שנחפש דרך אחרת" אני אומר לו בטיפת חשש.
-
[b] פטריק-
אתה וספירוו רצים כמה שיותר מהר לעבר היללות, אתם רואים את מקור הרעש בתוך המולה של אנשים. בכח אתם נכנסים ונדחפים לתוך ההמולה עד שאתם מצליחים לראות מה קורה, מול עיניכם נמצא מראה מזעזע! אתם רואים איש המאלץ את הסנדשרו-[img]http://i29.tinypic.com/141k57b.png[/img] להופיע בעזרת הצלפות שוט [/b][/quote]
"עזוב אותו" אני קורה ורץ אל הסאנדשרו ותופס אותו.
"ספירוו מתקפת צווחה על הקהל ועל האיש המבחיל הזה!" אני צועק בעוד ידי נשלחת אל סאנדשרו ומלטף אותו.
אני שולף את הפוקדור של סווינב וקורה לו לצאת. "סווינב תקוף בכוח קרח על האיש!"
-
עומר-
"אין לנו זמן" אומר גרין, הוא לוקח את אחד מפוכדוריך וזורק אותם על הפיירוו, הפוכדור מעסיק את ספירוו בזמן שאתם בורחים. אתם רצים בכל הכח כמו משוגעים עד שנראת מצידכם מערה די חשוכה, "זוהי מערת הדיגלט, יש לך פנס?" שואל גרין
ארתור-
חכה לעמוד 250, אז תוכל לבחור איזה פוקימון שבא לך חוץ מאגדיים. ובאמת האמנת לזה? חחחחח
----------------------------------
במהרה את אוסף את כל הפוכדורים, אבל רואה שבידך רק חמש, כאשר אתה מחפש את השישי אתה רואה שהוא התגלגל לסירה של האיש בחליפה שכבר מתרחקת מהספינה. אתה בודק איזה פוקימון חסר לך ורואה שזה פידג'וטו
פטריק-
אתה מוציא את סווינב וספירוו, האיש שולף את השוט מעיף אותם לאחור בהצלפה. כאשר אתה רץ בדאגה לעבר סנדשרו הוא שולח לכיוונך את שוט כאזהרה ואומר:"אני לכדתי אותו, לכן אני יכול לעשות בו מה שארצה. עכשיו לך!"
מיכה-
"צא היטמונצ'אן" אומרת גרטה ומוציאה היטמונצ'אן-[img]http://i40.tinypic.com/3504aiv.png[/img], "אגרוף ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 05:44 PM
[b] ארתור-
חכה לעמוד 250, אז תוכל לבחור איזה פוקימון שבא לך חוץ מאגדיים. ובאמת האמנת לזה? חחחחח
----------------------------------
במהרה את אוסף את כל הפוכדורים, אבל רואה שבידך רק חמש, כאשר אתה מחפש את השישי אתה רואה שהוא התגלגל לסירה של האיש בחליפה שכבר מתרחקת מהספינה. אתה בודק איזה פוקימון חסר לך ורואה שזה פידג'וטו [/b][/quote]
כן:(
_______
"מיוטו תשתמש בהחלפת מקום עם האיש בסירה ותיקח את הפוקדורותיקח את הפוקדור" אומר למיוטו ואז אגיד לטורטרה "תשתמש ברעידמת אדמה הכי חזקה שיש לך"
-
ארתור-
מיוטו מנסה החלפת מקום, אך למרות כל כוחו אינו מסוגל להחליף מקום בכזה מרחק. טורטרה מעלה את החלק הקדמי בגופו למעלה, ואז בחוזקה מנחית אותו, הספינה מתנדנת מקצה לקצה, ואנשים נופלים ממנה, וכמעט גם אתה-עדיף שטורטרה לא יעשה זאת. כאשר אתה מתייצב מולך אתה רואה את בארי הליצ'י, הבארי המיוחד שהאיש בחליפה אמר שמסוגל לפתח את פיבאס.
ניב-
"אז אוקיי" אומרת פלטינה "צאי סטראפטור" והיא זורקת פוכדור לאוויר ממנו יוצאת סטראפטור-כנראה שהסטרוויה שלה התפתחה. אתם עולים על סטרפטור ומתחילים לצאת בדרככם, אתם ממשיכים וכבר הים הגדול נראה מלפניכם, וגם עוד פיירוו המתקדם אליכם-הפירוו נראה מוכר. כמה שאתם מתקרבים יש יותר פרטים, בהתחלה נראה רק פירוו, אחר כך רואים שמישהו רוכב עליו, ואז אתם רואים שזו בחורה, לבסוף אתה רואה שזו טורה. "אתם מתקדמים אל ליגת איי תפוז?" היא שואלת בהתנשפות
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 14 2009, 06:09 PM
[b] ניב-
"אז אוקיי" אומרת פלטינה "צאי סטראפטור" והיא זורקת פוכדור לאוויר ממנו יוצאת סטראפטור-כנראה שהסטרוויה שלה התפתחה. אתם עולים על סטרפטור ומתחילים לצאת בדרככם, אתם ממשיכים וכבר הים הגדול נראה מלפניכם, וגם עוד פיירוו המתקדם אליכם-הפירוו נראה מוכר. כמה שאתם מתקרבים יש יותר פרטים, בהתחלה נראה רק פירוו, אחר כך רואים שמישהו רוכב עליו, ואז אתם רואים שזו בחורה, לבסוף אתה רואה שזו טורה. "אתם מתקדמים אל ליגת איי תפוז?" היא שואלת בהתנשפות [/b][/quote]
"למעשה אנחנו בכיוון השני, בדרך לסרוליאן. רק גמרתי קרב נגד דרייק ואני צריך להתחיל להשיג סמלי קרב"