[quote=YouTurnEntie;613324]מחפש 3 ראלטסים בנים להחלפה מביא פוקימונים טובים בעד[/quote]
אני מצטאר אבל זה קצת קשה מה הייתה מוכן להביא בשביל סטרבייה רמה 25 שסוחב מרפא לרעל? ואם יש לך מעיל מתכת אז תודה
Printable View
[quote=YouTurnEntie;613324]מחפש 3 ראלטסים בנים להחלפה מביא פוקימונים טובים בעד[/quote]
אני מצטאר אבל זה קצת קשה מה הייתה מוכן להביא בשביל סטרבייה רמה 25 שסוחב מרפא לרעל? ואם יש לך מעיל מתכת אז תודה
אחי יש לי מעיל מתכת וסטראפטור רמה 100
אה... טוב תפסת אותי אני עוד לא קיבלתי אפילו את התג הראשון שלי ואני מנסה לאמן המון את הפוקימונים שלי בשביל אחרים שווים אתה מוכן לפחות להמליץ לי על משהו טוב רגע יש לך נשמת כסף? כי יש לי מלא פוקימונים טובים
אחי עם אתה רוצה אתה יכול לקבל את הסטאראפטור רמה 100 שלי אבל אתה קודם צריך לקבל פאל פאד
איך אני עושה את זה? ויהיה עליו מעיל מתכת נכון?
[quote=זורג;613527]איך אני עושה את זה? ויהיה עליו מעיל מתכת נכון?[/quote]
[B][SIZE=3]"כמו כן אין לשאול שאלות כמו "איך מחליפים" ודברים כאלה.
ואסור לענות על שאלות אלה. "[/SIZE][/B]
אם אתה לא יודע משהו, תשאל במקום אחר, לא כאן.
התכבנתי לpal pad
כן ואני מחפש בלדום טבע אדמנט מביא את כל האגדיים
בבקשה שמישהו יעזור לי בפיתוח של הונטר או מגנטון מביא תמורת זה שמירה למשחק פלטינה עם כל הפוקימונים זוהרים +מדריך איך להפעיל אותה על הds
תודה מראש
יש למישהו כאן איוונטים?
[quote=arad1021;614507]בבקשה שמישהו יעזור לי בפיתוח של הונטר או מגנטון מביא תמורת זה שמירה למשחק פלטינה עם כל הפוקימונים זוהרים +מדריך איך להפעיל אותה על הds
תודה מראש[/quote]
אני יעזור לך אבל אתה יודע שאת מגנטון אתה צריך לפתח למגנזון בהר קורנט
[quote=shayrahamim;614921]אני יעזור לך אבל אתה יודע שאת מגנטון אתה צריך לפתח למגנזון בהר קורנט[/quote]
כן את הקטע הזה אני יודע אני פשוט צריך שמישהו יעזור לי להעביר אותו לפלטינה ואז בחזרה ואני כבר יפתח אותו לבד בהר קורנט
או שאני יביא אותו עם ריר קנדי ואתה תפתח מה שיהיה לך יותר פשוט
יש לך אולי אייסיקיו זה יהיה יותר פשוט?
אם כן תוסיף אותי 349778101 ואם לא אז תגיד לי כבר נדבר פה
הוספתי אותך אחי
חי תוסיף אותי שוב שניה בטעות לחצתתי על אל תשאר
למישהו יש דרגונייט רמה 70?? או סאלאמנס רמה 70??? או כל פוקימון דרקון אחר ברמה 70???