-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 02:46 PM
[b] ניתאי
לצלול לאן? סלוברו נמצא מחוץ למים, וטוטודייל בפנים, אז ככה שאין כאן רצף לוגי.
--
"סלוברו, השתמש בדופק מים!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ מהמים כדי לנשוך אותו, אבל סלוברו גורם למים שבתעלה לעוף על טוטודייל וזה פוגע בו. [/b][/quote]
"תנסה לעשות את אותו הדבר עם אקדח מים!"
--------------
המכון השני לא היה אמור להיות יותר קל מהמכון הראשון? ם:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:04 AM
[b] דודי
נפלא, אבל כאמור יש לנו 2 דרכים. איך אתה יודע מה היא הדרך לזאוגוויל? הממ? [/b][/quote]
אני מחפש שלטים לעיר
-
רומה
לרויטר מביט עליך בבלבול רב, שכן המושג סופת חול לא מוכר לו, ולאחר מכן לרביטר מתקרב לבונסלי כדי לתפוס אותו אבל בונסלי קופץ אחורה, ומשתמש בחבטת ראש, אבל לרביטר תופס אותו וזורק אותו, אבל בגלל שאין הרבה עצים, אז בונסלי לא עף מספיק רחוק כדי להתנגש בעץ.
ניתאי
חס וחלילה. בחיים לא אמרתי דבר כזה. אמרתי שהמכון השני לא הרבה יותר מדי קשה יותר מהראשון.
ואיך טוטודייל יעשה אותו דבר? מה שסלוברו עשה הצליח אך ורק אך בגלל שטוטודייל היה באוויר.
--
"אקדח מים גם אתה, סלוברו!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, ונראה שיש שיוויון בכח של שני אקדחי המים.
דודי
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.
לך יש 2 דרכים עיקריות ללכת בהם: בהמשך הנהר המקורי, שמתעקל, ובהמשך התעלה המלאכותית שיוצאת מהנהר. כמובן שכל דרך אחרת, ובתנאי שתהיה מוגדרת היטב, תתקבל, אבל מבין 2 הדרכים שאני אמרתי אחת מהם מובילה בוודאות לזואגוויל. זה כל הנתונים שיש לך כעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:42 PM
[b] ניתאי
חס וחלילה. בחיים לא אמרתי דבר כזה. אמרתי שהמכון השני לא הרבה יותר מדי קשה יותר מהראשון.
ואיך טוטודייל יעשה אותו דבר? מה שסלוברו עשה הצליח אך ורק אך בגלל שטוטודייל היה באוויר.
--
"אקדח מים גם אתה, סלוברו!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, ונראה שיש שיוויון בכח של שני אקדחי המים. [/b][/quote]
"תמשיך להשתמש באקדח מים עד שהוא יפגע!" אגיד לטוטודייל בניסיון להמריץ אותו
-
[quote][b]
רומה
לרויטר מביט עליך בבלבול רב, שכן המושג סופת חול לא מוכר לו, ולאחר מכן לרביטר מתקרב לבונסלי כדי לתפוס אותו אבל בונסלי קופץ אחורה, ומשתמש בחבטת ראש, אבל לרביטר תופס אותו וזורק אותו, אבל בגלל שאין הרבה עצים, אז בונסלי לא עף מספיק רחוק כדי להתנגש בעץ.
[/b][/quote]
"לרויטר שריטה על החול כדי שלא יראו אותך ואז תישרוט אותו ואז תינשך אותו"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 02:46 PM
[b]
ירין
הוא לא בדיוק הסתחרר, הוא דחף אותו והפסיק.
--
סטאריו נפגע מההתקפה של אלקאטבאז והוא נראה עייף מעט.
"סטאריו, השתמש ביריית בוץ!" הוא אומר, וסאריו משתמש באותו דבר ממקודם ופוגע באלאקטאבז [/b][/quote]
"אלקטראבז נסה לעייף אותו ואז תן חשמליור משולב באגרוף חשמלי בכל הכח!!!!" אני אומר
-
ניתאי
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, בזמן שהוא יורה את אקדח המים, וזה גורם לטוטודייל לירות את אקדח המים למים, ואז הוא מפסיק (כי מבחינתו הוא פגע בסלוברו), ואז הוא נפגע מאקדח המים.
רומה
לרביטר מעיף מעט חול וזה מקשה על הראייה של בונסליי, והוא נפגע מהשריטה, אבל אז הוא משתמש בחבטת ראש ועוצר את הנגיחה ופוגע בו.
ירין
איך אתה משלב מתקפה מרחוק עם מתקפה מקרוב? קשה לי לדמיין את זה.
--
החשמליור פוגע בסטאריו ומעיף אותו באוויר, היהלום שלו מתחיל להבהב.
"קו הגנה אחרון!" אומר המאמן, סטאריו מסתחרר באוויר, ויורה משאבת הידרו ופוגע בחזקה באלקטאבז, ואז סטאריו נוחת ללא כוחות על האדמה.
"סטאריו חזור, צא הרקרוס!" אומר המאמן, מחזיר את סטאריו, ומוציא הרקרוס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 09:44 PM
[b] ניתאי
"סלוברו, השתמש בבלבול!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, בזמן שהוא יורה את אקדח המים, וזה גורם לטוטודייל לירות את אקדח המים למים, ואז הוא מפסיק (כי מבחינתו הוא פגע בסלוברו), ואז הוא נפגע מאקדח המים. [/b][/quote]
"טוטודייל! תנשוך את עצמך כדי לצאת מהבילבול! ואז תשתמש בנשיכה על סלוברו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:42 PM
[b] דודי
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.
לך יש 2 דרכים עיקריות ללכת בהם: בהמשך הנהר המקורי, שמתעקל, ובהמשך התעלה המלאכותית שיוצאת מהנהר. כמובן שכל דרך אחרת, ובתנאי שתהיה מוגדרת היטב, תתקבל, אבל מבין 2 הדרכים שאני אמרתי אחת מהם מובילה בוודאות לזואגוויל. זה כל הנתונים שיש לך כעת. [/b][/quote]
על התהלה מלחותית
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 01:19 AM
[b]
תמיר
גרובייל מתחיל לברוח, אבל הוא לא מספיק להאיץ ולכן נפגע.
"גרובייל, השתמש בחבטה!" המאמן אומר. גרובייל משליך את החבל הירוק הזה שיוצא לו מהראש על גיבל ופוגע בו. [/b][/quote]
"טופרי דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 09:44 PM
[b]
ירין
איך אתה משלב מתקפה מרחוק עם מתקפה מקרוב? קשה לי לדמיין את זה.
--
החשמליור פוגע בסטאריו ומעיף אותו באוויר, היהלום שלו מתחיל להבהב.
"קו הגנה אחרון!" אומר המאמן, סטאריו מסתחרר באוויר, ויורה משאבת הידרו ופוגע בחזקה באלקטאבז, ואז סטאריו נוחת ללא כוחות על האדמה.
"סטאריו חזור, צא הרקרוס!" אומר המאמן, מחזיר את סטאריו, ומוציא הרקרוס. [/b][/quote]
"אלקטראבז הייתה מצויין, חזור! מנקי צא! תשתמש בקפוארה ואז תפתיע אותו בבעיטה ושריטות זעם!" אני אומר
-
ניתאי
טוטודייל נושך את עצמו, ונראה שזה גרם לו לצאת מהבלבול.
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ ונושך שוב את סלוברו, אבל חוטף את אגרוף המגה של סלוברו.
דודי
תעלה מלאכותית*
--
אתה הולך ליד התעלה, ואתה רואה מרחוק מספר אנשים בבגדים שחורים שמדברים ביניהם.
תמיר
גיבל תוקף ופוגע בגרובייל, שנראה שהוא קצת מתעייף.
"גרובייל, קפוץ אחורה ותירה כדורי זרע!" הוא אומר. גרובייל קופץ אחורה ויורה כדורי זרע.
ירין
"הרקרוס, קרב צמוד!" אומר המאמן, הרקרוס ומנקי נלחמים מספר שניות, אבל אז מנקי מועף על ידי מכה של הרקרוס. "כעת מתקפת קרן!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 11:24 PM
[b]
ירין
"הרקרוס, קרב צמוד!" אומר המאמן, הרקרוס ומנקי נלחמים מספר שניות, אבל אז מנקי מועף על ידי מכה של הרקרוס. "כעת מתקפת קרן!" [/b][/quote]
"תתחמק ממתקפת הקרן בחפירה ואז תפתיע אותו מלמטה באגרופי זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 11:24 PM
[b] ניתאי
טוטודייל נושך את עצמו, ונראה שזה גרם לו לצאת מהבלבול.
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן. טוטודייל קופץ ונושך שוב את סלוברו, אבל חוטף את אגרוף המגה של סלוברו. [/b][/quote]
אני בודק אם טוטודייל פצוע ואם הוא לא אני צועק לו "טוטודייל! תנסה להצליף בו עם זנבך ואז נשיכה!"
-
תימחק אותי אני פורש מיצתער אין לי זמן פתחתי משחק משלי ואני רשום בהרבה