ליאור יש לי משהוא שיכול להוסיף מלא למשחק שלך
[b]מאוד[b] יוסיף לך למשחק[/b][/b]
Printable View
ליאור יש לי משהוא שיכול להוסיף מלא למשחק שלך
[b]מאוד[b] יוסיף לך למשחק[/b][/b]
[QUOTE=nilasak;754210]בנתיים יש תיקו
2 קולות בעד (בר ליאור)
2 קולות נגד (מישהוא ששלח לי בפרטי ודן)[/QUOTE]
עכשיו אני מצביע נגדך [זה לא דן דן הלך ]
[QUOTE=monster;754211]מותר לא פשוט אני עונה באיז ההוא רמה בערך לפי דעתי באי מתפתח לך[/QUOTE]
[SIZE="5"]אמן[/SIZE]
[QUOTE=nilasak;754212]ליאור יש לי משהוא שיכול להוסיף מלא למשחק שלך
[b]מאוד[b] יוסיף לך למשחק[/b][/b][/QUOTE]
מה?
[QUOTE=Dan;754213]עכשיו אני מצביע נגדך [זה לא דן דן הלך ][/QUOTE]
אוקי מה שתגיד
קול אחד נגד
2 קולות בעד
כן כן בדיוק כמוך אני פרשתי כל היום זה לא ניר זה מישהו אחר בטח בטח .. לפחות תהיה גבר תעמוד מאחורי המילה שלך אמרת שפרשת תפרוש ואל תבכה פה סקר מי רוצה שאני יחזור כמו ילד צומי
נמאס לי מgta
לא פרשת והיית בבאן ? או משו כזה ?
אני לא מבין מדוע זה כל כך מעניין אנשים פה אם מישהו באמת פרש או לא. כל אחד חי אך ורק את החיים שלו, ולכן כל מה שמי שאחר עושה לא קשור בתכלית למה שאתה עושה. מישהו אחר עושה משהו שמעצבן אותך? תשכח שהמישהו השני קיים. מה הבעיה? תפרשו, תחזרו, תעשו דאבל פוסט בנושא בעמוד 23, למי אכפת?!
או בניסוח קצר המסבר את האוזן:
לבני האדם יש את הזכות להיות מטומטמים ולעשות דברים ללא כל רציונאל, ולעשות דברים שסותרים את מה שהם אומרים ("להיות צבועים").
[quote=HighDis;754222]נמאס לי מgta[/quote]
הסטטוס שלך מטעה אותי, אתה סותר את עצמך.
[QUOTE=monster;754215]מה?[/QUOTE]
ליאור שלחתי לך הודעה פרטית ..
כל אחד נהיה כאן ילד צומי "נגיד שאני פורש נעשה סיפור נחזור בעוד יום נראה כמה אנשים רוצים שאני יחזור"
או במקרה של ניר אני פרשתי ואז כל היום מגיב מישהו במשתמש של ניר שזה לא הוא.
[quote=LordAbizi;754225]אני לא מבין מדוע זה כל כך מעניין אנשים פה אם מישהו באמת פרש או לא. כל אחד חי אך ורק את החיים שלו, ולכן כל מה שמי שאחר עושה לא קשור בתכלית למה שאתה עושה. מישהו אחר עושה משהו שמעצבן אותך? תשכח שהמישהו השני קיים. מה הבעיה? תפרשו, תחזרו, תעשו דאבל פוסט בנושא בעמוד 23, למי אכפת?!
או בניסוח קצר המסבר את האוזן:
לבני האדם יש את הזכות להיות מטומטמים ולעשות דברים ללא כל רציונאל, ולעשות דברים שסותרים את מה שהם אומרים ("להיות צבועים").[/quote]
+1
[quote=Dan;754231]כל אחד נהיה כאן ילד צומי "נגיד שאני פורש נעשה סיפור נחזור בעוד יום נראה כמה אנשים רוצים שאני יחזור"
או במקרה של ניר אני פרשתי ואז כל היום מגיב מישהו במשתמש של ניר שזה לא הוא.[/quote]
אבל מה אכפת לך? בדיוק התגובה הזו היא התגובה שעושה סיפור ומערערת את שלוות הנפש של האנשים. אם תהיה חצי רדום ולא יעניין אותך בכלל מה קורה פה, אז אף אחד לא ינסה לבצע פעלולים כאלה.
[quote=Dan;754231]כל אחד נהיה כאן ילד צומי "נגיד שאני פורש נעשה סיפור נחזור בעוד יום נראה כמה אנשים רוצים שאני יחזור"
או במקרה של ניר אני פרשתי ואז כל היום מגיב מישהו במשתמש של ניר שזה לא הוא.[/quote]
סליחה שאני שואל
אבל מי אתה ?