[QUOTE=Flupy;778068]אבל בבאג זה יקר D:[/QUOTE]
המקלדת שלי מהסופר XD
Printable View
[QUOTE=Flupy;778068]אבל בבאג זה יקר D:[/QUOTE]
המקלדת שלי מהסופר XD
[quote=HighDis;778071]איתי אמר שבאופיס דיפו זה סבבה
אני אלך לשם[/quote]
אני שיעבדתי את אחת מהנשמות שלי לאופיס דיפו.
חזרתי
[QUOTE=LordAbizi;778075]אני שיעבדתי את אחת מהנשמות שלי לאופיס דיפו.[/QUOTE]
כמה בדיוק יש לך?
מה אתה חתול?
[quote=ShamanBoy;778073]המקלדת שלי מהסופר XD[/quote]
האלה של הקופאיות ? XD
היי גיא, מה קורה?.
[QUOTE=ShamanBoy;778078]כמה בדיוק יש לך?
מה אתה חתול?[/QUOTE]
הוא ארמדיל, יש לו 27 נשמות
[quote=ShamanBoy;778078]כמה בדיוק יש לך?
מה אתה חתול?[/quote]
לא, אני פשוט אוסף נשמות. יש לי את הנשמה של "דניאל", אותו אני רוצח כל יום (אבל הוא חי), ויש לי את הנשמה של ארכימדס שהיא הנשמה החזקה ביותר שלי.
ויש לי עוד כל מיני נשמות שאני אוסף כשאני מטייל לי ורואה נשמות במצוקה. בערך כמו ג'יידן מיוגיהו GX.
היי אבי מה קורה?
[QUOTE=HighDis;778081]האלה של הקופאיות ? XD[/QUOTE]
לא דביל..
מהמחלקת אלקטרוניקה...
אחלה מקלדת אבל..
[QUOTE]לא, אני פשוט אוסף נשמות. יש לי את הנשמה של "דניאל", אותו אני רוצח כל יום (אבל הוא חי), ויש לי את הנשמה של ארכימדס שהיא הנשמה החזקה ביותר שלי.
ויש לי עוד כל מיני נשמות שאני אוסף כשאני מטייל לי ורואה נשמות במצוקה. בערך כמו ג'יידן מיוגיהו GX.[/QUOTE]
אוקיי-מכור יותר מידי לפנטזיה.לאברבנל מיד!
[quote=guylamed;778087]היי אבי מה קורה?[/quote]
סבבה, ואיתך?.
[quote=ShamanBoy;778073]המקלדת שלי מהסופר XD[/quote]
מה הבעייה בזה? אני קונה הרבה במחלקת האלקטרוניקה של שופרסל ביג, יש שם מענה כמעט לכל דבר (מטען USB, כבל 3.5-3.5, רמקולים, מקלדות ועוד המון).
חוץ מזה שזה זול + מבצעים + כרטיס מועדון שופרסל + כרטיס מועדון חבר שמעניק 17% הנחה.
בסדר
[quote=ShamanBoy;778088]לא דביל..
מהמחלקת אלקטרוניקה...
אחלה מקלדת אבל..
אוקיי-מכור יותר מידי לפנטזיה.לאברבנל מיד![/quote]
אתה לא הראשון ולא האחרון שיספר לי את זה, וזאת לא תהיה הפעם האחרונה בה אני אומר ששום דבר מוחשי לא מספיק חזק כדי להכיל אותי. אפילו לא בית משוגעים. תשלח אותי לבית מושגעים, ובית המשוגעים יקרוס. תשלח אותי לפסיכולוג, הוא ידקור את עצמו בריאה הימנית עם סכין יפנית. רק מופשטות עילאית יכולה להכיל אותי. (למשל, כמו המתמטיקה)
[QUOTE=LordAbizi;778098]אתה לא הראשון ולא האחרון שיספר לי את זה, וזאת לא תהיה הפעם האחרונה בה אני אומר ששום דבר מוחשי לא מספיק חזק כדי להכיל אותי. אפילו לא בית משוגעים. תשלח אותי לבית מושגעים, ובית המשוגעים יקרוס. תשלח אותי לפסיכולוג, הוא ידקור את עצמו בריאה הימנית עם סכין יפנית. רק מופשטות עילאית יכולה להכיל אותי. (למשל, כמו המתמטיקה)[/QUOTE]
כפי שנאמר-לאברבנל!