[QUOTE=Akainu;797978]אני מחזיר את עצמי לחיים המנהל[/QUOTE]
אתה לא יכול... אתה מת! רק אם שערי הגיהנום ייפתחו באזור שלך אתה יכול לחזור לחיים כבן אדם רגיל וחסר יכולת... ואז לוקאס ירדוף אותך לנצח עד מותך...
Printable View
[QUOTE=Akainu;797978]אני מחזיר את עצמי לחיים המנהל[/QUOTE]
אתה לא יכול... אתה מת! רק אם שערי הגיהנום ייפתחו באזור שלך אתה יכול לחזור לחיים כבן אדם רגיל וחסר יכולת... ואז לוקאס ירדוף אותך לנצח עד מותך...
ברכות2
[quote=Akainu;797980]מזל טוב
בסדר[/quote]
תודה אחי חח
[QUOTE=killerbee;797981]אתה לא יכול... אתה מת! רק אם שערי הגיהנום ייפתחו באזור שלך אתה יכול לחזור לחיים כבן אדם רגיל וחסר יכולת... ואז לוקאס ירדוף אותך לנצח עד מותך...[/QUOTE]
מה הקשר שערי הגיהנום?
סיימתי סקיצה של פייק אחר
נו,איך אתה עובד כמנהל אדם?
[QUOTE=PokeStyle;797984]תודה אחי חח[/QUOTE]
התרגלת להרשאות הניהול?
השעון מתקתק ליאור טיק טק טיק טק טיק טק טיק טק אופס כנראה עמדת במקום הלא נכון בזממן הלא נכון כי עין הנץ של לוקאס קלטה אותך אתה רואה את מבטו אתה קפוא שהפחד מציף אותך אתה א רואה אותו ומרגיש דקירה בגב הוא עומד מעליך שולף את הסכי מהגב שלך הסכין מתקרבת לגרונך... זהו המוות שלך תהנה!
[QUOTE=killerbee;797990]השעון מתקתק ליאור טיק טק טיק טק טיק טק טיק טק אופס כנראה עמדת במקום הלא נכון בזממן הלא נכון כי עין הנץ של לוקאס קלטה אותך אתה רואה את מבטו אתה קפוא שהפחד מציף אותך אתה א רואה אותו ומרגיש דקירה בגב הוא עומד מעליך שולף את הסכי מהגב שלך הסכין מתקרבת לגרונך... זהו המוות שלך תהנה![/QUOTE]
אם היתה מנהל מחק חת''ם אז יש לך המשכים טובים
[QUOTE=Akainu;797991]אם היתה מנהל מחק חת''ם אז יש לך המשכים טובים[/QUOTE]
אם... אבל אני לא... בכלל לא הוספתי פה תאורים אם הייתי מוסיף תאורים זה היה הרבה יותר מושקע אבל אין לי כ וח כרגע...
[QUOTE=killerbee;797992]אם... אבל אני לא...[/QUOTE]
נתנו אישור למשחק חת''ם שלך?
להעלות את הסקיצות?
איזה יובש!
הנו"ד מתייבש.
אין לנו ספאמים.
חיבים להספים.
כי הנו"ד-מתייבש.
[quote=Blackbeard;797973]אני לא בטוח שהבנתי את מה שכתבת לאשורו אבל אם התכוונת שמנהל המשחק יצטרך לתת המשכים למנהל הפורום כדוגמא לרמתו אז יש עם כך בעיה.
המנהל לא יוכל לתת דוגמא להמשכים של התחלת המשחק כיוון שהם לא אמורים להיות כה מושקעים והם רק תגובות מעבר שכאלו עד שכל שחקן יתחיל לבסס את עצמו ויתחיל להיות שונה משאר השחקנים. מצד שני, אי אפשר לתת תגובה מחלק מתקדם במשחק שבו כן יכול המנהל לתת דוגמא לרמת העלילה והכתיבה שלו, כי מנהל הפורום שנמצא בתור השחקן, צריך לדעת הרבה פרטים על העלילה ולקבל אותה בתגובה אחת ללא שם הקדמה רק יוריד מהערכת המשחק.
אתה צודק שבכדי להעריך משחק באמת, צריך לראות את ההמשכים ולהבין את עומק העלילה, אבל נשלחו אלינו משחקים הנטולים מכך בצורה משוועת. לא צריכים להיות מבינים גדולים במשחקי תפקידים בכדי לראות שאין שום עומק ב99% מן המשחקים שנשלחו אלינו ושאין סיבה להעביר אותם תחת הבקרה עליה דיברת, מבט אחד מספיק בכדי להבין הכל.
אם יש מקרים יוצאי דופן? על פי הניסיון בשני חודשי החופש, אני אומר שלא נתקלנו בכך.[/quote]
מה שאני אומר זה דבר כזה:
המשתמש בוחר משחק קיים.
המנהל עובר עליו. עכשיו אם זה משחק פוקימון אז זה מאוד קל כי זה מאוד סטנדרטי. במשחקי לא פוקימון כנראה צריך להתחיל בהתחלה, כי קשה לדעת לאין המשחק מתפתח.
אז מנהל הפורום בוחר סיטואציה ואומר למשתמש להתחיל ממנה לתת המשכים.
ככה הם ממשיכים עד שהמנהל אומר מספיק.
"מספיק" פירושו שמנהל הפורום השתכנע שהמשתמש הזה יודע להעביר משחק כמו שצריך.
כתיבת המשחק זה החלק הכי פחות חשוב במשחק. החלק המרכזי שלו זה להפעיל אותו.
אבל שוב, מי אמר שעומק זה דבר טוב? למה כל המשחקים חייבים להיות "אותו דבר" במובן הזה שכולם עמוקים יצירתיים ו"מושקעים"?
התהליך שאני הצעתי הוא תהליך דינמי, בו המשתמש לומד מה לא בסדר אצלו תוך כדי זה שהוא עושה את זה.
תהליך האישור הוא תהליך סטטי, בו משהו לא בסדר במשחק לפני שהוא אפילו קיים. קשה להבין מה לא בסדר אם לא רואים למה זה לא פועל.
סיבה נוספת לעדיפות התהליך הדינמי על הסטטי, הוא שהמשחק עצמו הוא דינמי. המשחק עצמו משתנה ומתעדכן עם הזמן, ודברים נוספים נפתחים בו. ככה שהתהליך שהצעתי מדמה הרבה יותר טוב את פעילות משחק תפקידים, מאשר תהליך האישור.
[QUOTE=Akainu;797993]נתנו אישור למשחק חת''ם שלך?[/QUOTE]
לא הוא אמר לי שאני צריך לפרט אבל אמרתי לו שאם אני אפרט יותר מידי כבר לא יהיה עניין ושאלתי אותו מה לפרט.. ומאז אין תגובות יותר