[quote=ארו סאנין;1162965]חחח מצחיק הגוגל+ הזה כתוב שם מין:זכר,נקבה,אחר חח כאילו מה זה אחר??חחחח[/quote]
טומטום או אנדרוגינוס.
או שיש לו פעמיים ממשהו. (סתם צוחק).
Printable View
[quote=ארו סאנין;1162965]חחח מצחיק הגוגל+ הזה כתוב שם מין:זכר,נקבה,אחר חח כאילו מה זה אחר??חחחח[/quote]
טומטום או אנדרוגינוס.
או שיש לו פעמיים ממשהו. (סתם צוחק).
אוקיי שלום יפה
מאי, איזה יכולות יש למלאכים, חוץ מלעוף?
לא איונטים כלומר אירועים הכונה למקרים מיוחדים כגון קרבותל משותפים בין כל המשתתפים תחרויות כלשהם כגון גלגל המזל וכולי כיד הדמיון הטובה עליך :)
מאי, יש לך בעייה ענקית. את לא כתבת ששליטה במים זה תפוס אחרי שאני לקחתי את זה ועכשיו יש את זה גם ל danger. תגידי לו לשנות יכולת ותכתבי שזה תפוס.
[QUOTE=ארו סאנין;1162976]לא איונטים כלומר אירועים הכונה למקרים מיוחדים כגון קרבותל משותפים בין כל המשתתפים תחרויות כלשהם כגון גלגל המזל וכולי כיד הדמיון הטובה עליך :)[/QUOTE]
ברור שיהיה D: בעונה הקודמת היו המון. בקרוב תתקים התחרות השנתית של הבית ספר. ( לא שיש לכם מושג מה זה XD )
[QUOTE=KillerBee;1162974]מאי, איזה יכולות יש למלאכים, חוץ מלעוף?[/QUOTE]
יש המון. לכל גזע יש יתרונות וחסרונות, אני יפרט לך בנו''ד החדש P: (האמהאיונתןתפתחכברהאמהאמ)
בוא ניראה מי ראשון
לנעול...
אני ראשון
[QUOTE=may-chan;1162979]ברור שיהיה D: בעונה הקודמת היו המון. בקרוב תתקים התחרות השנתית של הבית ספר. ( לא שיש לכם מושג מה זה XD )
יש המון. לכל גזע יש יתרונות וחסרונות, אני יפרט לך בנו''ד החדש P: (האמהאיונתןתפתחכברהאמהאמ)[/QUOTE]
אפרט
חזרזרתי!
אחרון. (נראה לי).
[quote=גלעד2111;1162998]אחרון. (נראה לי).[/quote]
אני אחרון
לא, אני אחרון.
האחרון זה מי שנועל ובמקרה הזה כנראה דניס
אני אחרון