[QUOTE=ttrrtte;1237723]ג'ון-לא שמתי לב
ריק מתחמק מהשתק ואומר ''קונג'ונקטיוויטום''[/QUOTE]
אני מהר אגיד פיניטו קינטאטאם ואז אגיד קרושיו.
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1237723]ג'ון-לא שמתי לב
ריק מתחמק מהשתק ואומר ''קונג'ונקטיוויטום''[/QUOTE]
אני מהר אגיד פיניטו קינטאטאם ואז אגיד קרושיו.
''קללה שאין עליה מחילה?!'' יאמר ריק מופתע ויזנק הצידה כדי להחמק ואז הוא יגיד ''שניים יכולים לשחק בזה'' הוא אומר ''אברא קדברא!''
[QUOTE=ttrrtte;1237725]''קללה שאין עליה מחילה?!'' יאמר ריק מופתע ויזנק הצידה כדי להחמק ואז הוא יגיד ''שניים יכולים לשחק בזה'' הוא אומר ''אברא קדברא!''[/QUOTE]
אתחמק ואגיד קרושיו ואברא קדברא.
ג'ון-אתה מתחמק הצידה בזינוק ויורה קללת קרושיו,אבל ריק יוצא מיד בפיניטו אינקאנטאטם'' וכך גם על אברא קדברא ואומר ''אקספרליאמוס!'' ואז ''אבררא קדברא!''
[QUOTE=ttrrtte;1237728]ג'ון-אתה מתחמק הצידה בזינוק ויורה קללת קרושיו,אבל ריק יוצא מיד בפיניטו אינקאנטאטם'' וכך גם על אברא קדברא ואומר ''אקספרליאמוס!'' ואז ''אבררא קדברא!''[/QUOTE]
אני אתכופף ואומר אציו שרביט של ג'ון ואז אומר אנגורג'יו שרביט של ריק ואז אומר אלוהומורה ואברח מהחלון.
ג'ון-וואוו...זה הרבה קללות....
אתה מתכופף ולוקח חזרה את השביט שלך,השרביט של ריק מתנפתח אבל ריק ממהר והגיד ''רודוציו'' החלון נפתח ואתה בחוץ,מוקף חיילים אבל בחוץ
[QUOTE=ttrrtte;1237732]ג'ון-וואוו...זה הרבה קללות....
אתה מתכופף ולוקח חזרה את השביט שלך,השרביט של ריק מתנפתח אבל ריק ממהר והגיד ''רודוציו'' החלון נפתח ואתה בחוץ,מוקף חיילים אבל בחוץ[/QUOTE]
אומר אימפדימנטה ואברח מהם.
ג'ון-אתה בורח עד שאתה מגיע לקרחת יער קטנה
[QUOTE=ttrrtte;1237738]ג'ון-אתה בורח עד שאתה מגיע לקרחת יער קטנה[/QUOTE]
אני אבדוק מה יש שם ואנוח קצת.
ג'ון-אתה רואה שהשטח נקי ומתיישב מעט לנוח פאום מרחוק אתה שומע ''פטריפיקוס טוטאלוס'' ואתה לא יכול לזוז!
[QUOTE=ttrrtte;1237754]ג'ון-אתה רואה שהשטח נקי ומתיישב מעט לנוח פאום מרחוק אתה שומע ''פטריפיקוס טוטאלוס'' ואתה לא יכול לזוז![/QUOTE]
אני אחכה שמי שעשה את זה יבוא.
ג'ון-אתה רואה את ריק בין העצים
[QUOTE=ttrrtte;1237769]ג'ון-אתה רואה את ריק בין העצים[/QUOTE]
אני אחכה שהוא יבוא כי אני הרי לא יכול לעשות שום דבר.
ג'ון-הוא בא מכוון אלייך שרביט ואומר ''אציו שרביט של ג'ון'' ואז משחרר אותך מהקללה וחיילים מרימים אותך
[QUOTE=ttrrtte;1237777]ג'ון-הוא בא מכוון אלייך שרביט ואומר ''אציו שרביט של ג'ון'' ואז משחרר אותך מהקללה וחיילים מרימים אותך[/QUOTE]
אני אומר אציו שרביט של ג'ון ואז ארה עלי תער על החיילים ואברח.