-
[quote=Sakurai Tomoki;1294458]לא היית אתמול כשאמרתי את זה, החלטתי לתרגם את המנגה של שאמן קינג, היו כאלה שאמרו שהם יקראו, כרגע סיימתי להוריד 10 ווליומים שזה בערך 100 פרקים.. האיכות של זה לא בשיא של הסקאנים שראיתי אבל כולנו נסתדר P:
כמה פרקים ראית? רק מה שהיה בארץ..? :punch:[/quote]
לא, מהאלו של הארץ ראיתי אולי 5 דקות..
עכשיו ראיתי את שלושת הראשונים
-
[QUOTE=Responsible;1294459]ממשיכים עם האייזן העלוב שלך חחח?.
בסדר רותם, איתך?.[/QUOTE]
אני פשוט לא אתייחס אליך, עלוב נפש :punch:
[QUOTE=DarkTiger;1294460]לא, מהאלו של הארץ ראיתי אולי 5 דקות..
עכשיו ראיתי את שלושת הראשונים[/QUOTE]
ראית את השלושה פרקים הראשונים של האנימה..? אז אין בעיה כל כך, פשוט תמשיך לקרוא..
אתה יכול להסתכל בויקיה של וואן פיס פרק פרק כזה באנימה ואמור להיות כתוב על אילו פרקים במנגה הוא מבוסס..
-
[quote=Sakurai Tomoki;1294461]אני פשוט לא אתייחס אליך, עלוב נפש :punch:
ראית את השלושה פרקים הראשונים של האנימה..? אז אין בעיה כל כך, פשוט תמשיך לקרוא..
אתה יכול להסתכל בויקיה של וואן פיס פרק פרק כזה באנימה ואמור להיות כתוב על אילו פרקים במנגה הוא מבוסס..[/quote]
אתה עלוב נפש חח,
הבאתי שחקן חיזוק - טובי :).
-
רגע, פרק באנימה זה כמה פרקים במנגה?
-
[QUOTE=Responsible;1294462]אתה עלוב נפש חח,
הבאתי שחקן חיזוק - טובי :).[/QUOTE]
מעתיקן.. O:
ולא אכפת לי מטובי, הוא לא שווה אגורה וחצי, לא כשיש לי עכשיו גם את נארוטו פה :sunglasses::nose_pick::sunglasses:
-
[quote=Sakurai Tomoki;1294464]מעתיקן.. O:
ולא אכפת לי מטובי, הוא לא שווה אגורה וחצי, לא כשיש לי עכשיו גם את נארוטו פה :sunglasses::nose_pick::sunglasses:[/quote]
טובי אוכל את נארוטו, כל האקטוצקי אצלי :), וגם קילרביי.
איתי - 2-3 פרקי מנגה זה פרק אנימה.
-
[QUOTE=DarkTiger;1294463]רגע, פרק באנימה זה כמה פרקים במנגה?[/QUOTE]
תלוי, יש פרקים באנימה שהם מבוססים על כמה פרקים במנגה ויש כאלה שמבוססים רק על אחד וכל שאר הפרק פילר, וכמובן שיש את הפילרים הגמורים שהם בכלל לא קשורים למנגה.. אם אתה מעדיף אתה יכול לראות את האנימה עד הפרק האחרון שיצא (אפילו לדלג על פילרים אם בא לך) ואז להתחיל לקרוא את המנגה מאיפה שהאנימה מפסיקה. זאת אחלה אנימה גם אז אני מתכוון להכריח אותך רק לקרוא..
-
[QUOTE=Responsible;1294465]טובי אוכל את נארוטו, כל האקטוצקי אצלי :), וגם קילרביי.
איתי - 2-3 פרקי מנגה זה פרק אנימה.[/QUOTE]
האקאטסוקי מתים כולם וקאבוצ'ימארו אצלי, אז סתום את פיך הקטנוני 3:
וקילרבי בתחת שלי, נארוטו מחסל אותו בשנייה ואז אני יכול לבוא ולהרוג את טובי..
-
[quote=Sakurai Tomoki;1294468]האקאטסוקי מתים כולם וקאבוצ'ימארו אצלי, אז סתום את פיך הקטנוני 3:
וקילרבי בתחת שלי, נארוטו מחסל אותו בשנייה ואז אני יכול לבוא ולהרוג את טובי..[/quote]
חחח קאבוצ'ימארו אצלי, הוא מאוהב בחרב שלי :) ובגד בך.
-
לא הבנתי את המשפט האחרון חח
-
[QUOTE=Responsible;1294469]חחח קאבוצ'ימארו אצלי, הוא מאוהב בחרב שלי :) ובגד בך.[/QUOTE]
נראה לך שהזאנפאקטו שלך בכלל משתווה לשלי, חתיכת שקרן, גדל לך האף כבר..
הוא בחיים לא יבגוד בי, אני ואייזן דואגים לכך :punch:
[QUOTE=DarkTiger;1294470]לא הבנתי את המשפט האחרון חח[/QUOTE]
אני אכתוב קצר יותר טיפה..
זה תלוי כי יש פרקים באנימה שמבוססים על 2-3 פרקים במנגה ואפילו אולי יותר ויש כאלה שרק על אחד. אתה יכול לראות את האנימה עד הסוף בלי פילרים ואז להתחיל מאיפה שהיא מפסיקה את המנגה. אני לא אכריח אותך רק לקרוא כי זאת אחלה אימה (בניגוד לנארוטו).
-
[quote=Sakurai Tomoki;1294471]נראה לך שהזאנפאקטו שלך בכלל משתווה לשלי, חתיכת שקרן, גדל לך האף כבר..
זה תלוי כי יש פרקים באנימה שמבוססים על 2-3 פרקים במנגה ואפילו אולי יותר ויש כאלה שרק על אחד. אתה יכול לראות את האנימה עד הסוף בלי פילרים ואז להתחיל מאיפה שהיא מפסיקה את המנגה. אני לא אכריח אותך רק לקרוא כי זאת אחלה אימה (בניגוד לנארוטו).[/quote]
החרב שלך גרועה ולא משתווה לשלי.
-
[quote=Sakurai Tomoki;1294471]נראה לך שהזאנפאקטו שלך בכלל משתווה לשלי, חתיכת שקרן, גדל לך האף כבר..
זה תלוי כי יש פרקים באנימה שמבוססים על 2-3 פרקים במנגה ואפילו אולי יותר ויש כאלה שרק על אחד. אתה יכול לראות את האנימה עד הסוף בלי פילרים ואז להתחיל מאיפה שהיא מפסיקה את המנגה. אני לא אכריח אותך רק לקרוא כי זאת אחלה אימה (בניגוד לנארוטו).[/quote]
אהה, עכשיו הבנתי
אילו עוד מנגות כדאי לי לקרוא?
-
[QUOTE=Responsible;1294472]החרב שלך גרועה ולא משתווה לשלי.[/QUOTE]
היית רוצה יא קנאי.. :sunglasses:
לך, לך, תגדיל בשקל תשעים..
איתי,
יש לי המלצה למנגה טובה, Cage of eden, חפש בברוסר, אחלה מנגה..
וכשאני אפרסם את התרגום לשאמן קינג, תקרא גם אותו D:
-