-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 21 2009, 02:24 AM
[b] [b][color=gray]רייבן-[/color][/b]
אתה ממשיך ללכת ורואה מאגר מים קטן ובו שוחים כמה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa283.png[/img] ו- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa118.png[/img] [/b][/quote]
"מעולה!" אני אומר.
"לוטאד, אתה פוקימון מים, ולכן לא תגרום לסורסקיט כל כך הרבה נזק. אני סומך עלייך שתחליש אותה." אני אומר ואז זורק את הפוקדור של לוטאד וצועק "צא לוטאד! תשתמש בשאיבה ואז אקדח מים!"
אני הולך על סורסקיט אם זה לא מובן :o
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 21 2009, 12:55 AM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
טריקו רץ במפתיע לעבר מטפוד ופודע בו חזק בבעיטה כפולה פתאום שני הפוקימונים מתחילים לזהור. אתה רואה מולך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa253.png[/img] נלחם ב- [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img]. גרובייל מישתמש בפצצות זרע ואילו באטרפריי מישתמש בבילבול. שתי המתקפות ניפגשות ושני הפוקימונים מעולפים. [/b][/quote]
"ואו, טריקו התפתח! בנוסף, גם המטפוד הזה התפתח" אני אומר בשמחה "בסדר, פוכדור צא!" אני קורא ומשליך אותו על באטפרי המעולף.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 21 2009, 03:36 AM
[b]
[b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
קריקטון משתמש בצווחה, אבל גם היא לא משפיעה על מיים ג'וניור(היכולת שלו היא שמתקפות שעובדת על גלי קול לא עובדות עליו.) ואז מישתמש במספרי איקס ופוגע במיים ג'וניור שעף ממך. מיים ג'וניור מישתמש בבילבול על קריקטון שנפגע קשה מזה ומגביר את הבילבול שלו. [/b][/quote]
"שיט" אני חושב" מיקוד אנרגיה וחבטות זעם עם כל מה שיש לך!" אני פוקד.
==============================
כבר להרוג אותי,נדב :( :( :(
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
נידוקווין משתמשת בחפירה ונעלמת באדמה, אבל בנאט נכנס אלירה ומשתמש ברדיפה עליה. שניהם מתאבקים מתחת לקרקע. בינתיים למעלה פראליגאטר נלחם במגניום, מגניום שולח עלי טער שפוגעות בפראליגאטר שמגיב עם אגרוף קרח חזק שמוגע במגניום. מגניום משתמש בשאיבת ג'יגה ומוריד לפראליגאטר המון חיים. מגניום טוען קרן סולרית.
[b][color=gray]רייבן-[/color][/b]
כתבת שאתה הולך על סורסקיט XD
*תפסת באטרפריי*
אתה מחזיר את גרובייל לפוקדור. מה תעשה?
הא? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 21 2009, 03:24 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
נידוקווין משתמשת בחפירה ונעלמת באדמה, אבל בנאט נכנס אלירה ומשתמש ברדיפה עליה. שניהם מתאבקים מתחת לקרקע. בינתיים למעלה פראליגאטר נלחם במגניום, מגניום שולח עלי טער שפוגעות בפראליגאטר שמגיב עם אגרוף קרח חזק שמוגע במגניום. מגניום משתמש בשאיבת ג'יגה ומוריד לפראליגאטר המון חיים. מגניום טוען קרן סולרית.
[/b][/quote]
"נידוקווין, מהר! רעידת אדמה! פראליגאטר, תשתמש בהבחנה, ואז בניב קרח!"
-
[b]
הא? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
נידוקווין משתמשת ברעידת אדמה, אבל בגלל שהיא מתחת לאדמה כל הרצפה קורסת עליה ועל באנט. שניהם לא מסוגלים להילחם יותר.
בינתיים מגניום שולח קרן סולרים, אבל פראליגאטר משתמש בהבחנה ומתחמק. מגניום שולח עלי טער שנפגשים עם האגרוף קרח של פראליגאטר. מגניום משתמש שוב בריקוד עלי כותרת.
קבוטו יוצא מוכן לקרב, ושולח פעימת מים חזקה על מיים ג'וניר ואז שורט אותו עשרות פעמים. מיים ג'וניור שולח גל על חושי.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 21 2009, 03:44 PM
נידוקווין משתמשת ברעידת אדמה, אבל בגלל שהיא מתחת לאדמה כל הרצפה קורסת עליה ועל באנט. שניהם לא מסוגלים להילחם יותר.
בינתיים מגניום שולח קרן סולרים, אבל פראליגאטר משתמש בהבחנה ומתחמק. מגניום שולח עלי טער שנפגשים עם האגרוף קרח של פראליגאטר. מגניום משתמש שוב בריקוד עלי כותרת.
[/b][/quote]
אמרתי בכלל ניב קרח "><
פראליגאטר, מהר! תשתמש שוב בהבחנה ואז בניב קרח, ומיד אחרי זה אגרוף קרח!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 21 2009, 03:44 PM
[b]
קבוטו יוצא מוכן לקרב, ושולח פעימת מים חזקה על מיים ג'וניר ואז שורט אותו עשרות פעמים. מיים ג'וניור שולח גל על חושי. [/b][/quote]
"התקשחות,ואז שוב פעימת מים ורוח קרירה" אני פוקד.
-
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אתה זורק פוקדור על באטרפרי. גילגול ראשון,שני,שלישי,רביעי נתפס!
*תפסת באטרפריי*
אתה מחזיר את גרובייל לפוקדור. מה תעשה? [/b][/quote]
אני ממשיך לצעוד בדרך.
-
-
פראליגאטר מישתמש בהבחנה, ומצליח להיתחמק מרוב העלי כותרת. מגניום שולח עלי טער שפוגעים בו קשה. פראליגאטר מתעצבן ושולח ניב קרח ומקפיא את מגניום. מגניום מנסה לזוז, אבל לא מצליח ומקבל אגרוף קרח ישירות לראש. מגניום מעולף. אתה יורד מהבמה ואומרים לך שיש לך עוד חצי שעה.
קבוטו מתקשה ולכן המתקפה לא משפיעה עליו קשה. קבוטו שולח פעימת מים חזקה ומעיף את מיים ג'וניור על הריצפה ואז מקפיא אותו.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אתה ממשיך ללכת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa032.png[/img].
arad1021
כתוב בהתחלה שאין מקום :blink:
כרגע לפחות אין.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 22 2009, 01:10 AM
פראליגאטר מישתמש בהבחנה, ומצליח להיתחמק מרוב העלי כותרת. מגניום שולח עלי טער שפוגעים בו קשה. פראליגאטר מתעצבן ושולח ניב קרח ומקפיא את מגניום. מגניום מנסה לזוז, אבל לא מצליח ומקבל אגרוף קרח ישירות לראש. מגניום מעולף. אתה יורד מהבמה ואומרים לך שיש לך עוד חצי שעה.
[/b][/quote]
אני אלך אל מאחורי הקלעים ואבדוק אם יש שם מקום שאפשר לרפא בו את הפוקימונים שלי.
-
אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך מתקן קטן מאוחרי הקלים. נשאר לך עוד רבע שעה. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 22 2009, 01:13 AM
אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך מתקן קטן מאוחרי הקלים. נשאר לך עוד רבע שעה. מה תעשה? [/b][/quote]
אני אחפש מתאמים אחרים מאחורי הקלעים לשבת איתם ואמתין לתורי.