[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 11:24 PM
[b] דודי
תעלה מלאכותית*
--
אתה הולך ליד התעלה, ואתה רואה מרחוק מספר אנשים בבגדים שחורים שמדברים ביניהם. [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 11:24 PM
[b] דודי
תעלה מלאכותית*
--
אתה הולך ליד התעלה, ואתה רואה מרחוק מספר אנשים בבגדים שחורים שמדברים ביניהם. [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 12:24 AM
[b]
תמיר
גיבל תוקף ופוגע בגרובייל, שנראה שהוא קצת מתעייף.
"גרובייל, קפוץ אחורה ותירה כדורי זרע!" הוא אומר. גרובייל קופץ אחורה ויורה כדורי זרע.
[/b][/quote]
"זע םדרקון!"
ירין
מנקי נכנס מתחת לאדמה ובכך מתחמק.
"הרקרוס, זריקה חיונית!" אומר המאמן. ברגע שמנקי יוצא הוא נותן אגרוף אחד להרקרוס, ואז הרקרוס תופס אותו וזורק אותו.
ניתאי
כל עוד לא ציינתי, לא קרה שום דבר חמור.
--
הזנב של טוטודייל לא חזק במיוחד אז הנזק לא גדול.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך את סלוברו, אבל אז סלוברו מייצר פעימת מים שפוגעת בטוטודייל, אבל הוא עדיין מחזיק בסלוברו.
רומה
אני אחכה לך כאן בעוד שבוע. אם לא תגיב, תמחק.
דודי
אתה בכל זאת שומע חלקים מהשיחה כשאתה חולף על פניהם:
"תחנת כח.... גיבוי... 613... צוללות"
אז אחד מהם מבחין בך.
"היי, יש לנו כאן עכברוש!" הוא צועק לעברך. "הסתערו עליו!" הוא אומר, וחמשת האנשים ששם מתחילים לרוץ לכיוונך.
תמיר
זעם הדרקון מתגבר על כדורי הזרע ופוגע בגרובייל.
"גרובייל, השתמש בחבטה!" הוא אומר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 01:00 AM
[b] דודי
אתה בכל זאת שומע חלקים מהשיחה כשאתה חולף על פניהם:
"תחנת כח.... גיבוי... 613... צוללות"
אז אחד מהם מבחין בך.
"היי, יש לנו כאן עכברוש!" הוא צועק לעברך. "הסתערו עליו!" הוא אומר, וחמשת האנשים ששם מתחילים לרוץ לכיוונך. [/b][/quote]
"היי מה עסיתי עזבו אותי" אני אומר ומוציא לגיבוי את כול הפוקימונים שלי
[b] ירין
מנקי נכנס מתחת לאדמה ובכך מתחמק.
"הרקרוס, זריקה חיונית!" אומר המאמן. ברגע שמנקי יוצא הוא נותן אגרוף אחד להרקרוס, ואז הרקרוס תופס אותו וזורק אותו.
[/b][/quote]
"מהר אגרופי זעם עם בעיטות זעם ושוב חפירה ותפתיע מלמטה בחבטת גוף חזקה!!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 02:00 AM
[b] י
תמיר
זעם הדרקון מתגבר על כדורי הזרע ופוגע בגרובייל.
"גרובייל, השתמש בחבטה!" הוא אומר. [/b][/quote]
"תזוז הצידה בשניה האחרונה ותשתמש בטופרי דרקון!"
דודי
האנשים בשחור זורקים רשת על הפוקימונים ואז הם קופצים ומתנפלים עליך. אין לך יותר מדי סיכוי, אבל אז בא סנסלש, ששורט אחד מהם, שורט את השני, ויורה עוקץ רעל על עוד אחד. לאחר מכן הם מתחילים לברוח, ואחד מהם צועק בקשר.
"הותקלנו, נסוגים למקום המתנה 2 בטא אומגה!" הוא אומר, והם בורחים.
לאחר מכן בא נער אחד קצת יותר גדול ממך עם שיער ירוק.
"מצוין סנסלש. חזור. אתה בסדר?" הוא אומר
ירין
"הרקרוס, קרן מגה!" אומר המאמן. הרקרוס משתמש בקרן מגה ופוגע במנקי בחזקה, ואז מנקי תוקף ופוגע בהרקרוס."אל תתן לו לברוח, תפוס אותו!" מנקי מתחיל לחפור, אבל הרקרוס תופס אותו ולא נותן לו לברוח.
תמיר
גיבל מתחמק ופוגע בגרובייל.
"אוקיי זה מספיק. תודה לך. הייתי צריך קרב כזה. נראה לי שאני יודע מה לעשות כעת כדי להתאמן. גורבייל חזור" הוא אומר, מחזיר את גרובייל, והולך הלאה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 02:56 AM
[b] דודי
האנשים בשחור זורקים רשת על הפוקימונים ואז הם קופצים ומתנפלים עליך. אין לך יותר מדי סיכוי, אבל אז בא סנסלש, ששורט אחד מהם, שורט את השני, ויורה עוקץ רעל על עוד אחד. לאחר מכן הם מתחילים לברוח, ואחד מהם צועק בקשר.
"הותקלנו, נסוגים למקום המתנה 2 בטא אומגה!" הוא אומר, והם בורחים.
לאחר מכן בא נער אחד קצת יותר גדול ממך עם שיער ירוק.
"מצוין סנסלש. חזור. אתה בסדר?" הוא אומר [/b][/quote]
"אני חושב שכן תודה לך הצלת אותי אגב שמי דודי"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 02:56 AM
[b]
ירין
"הרקרוס, קרן מגה!" אומר המאמן. הרקרוס משתמש בקרן מגה ופוגע במנקי בחזקה, ואז מנקי תוקף ופוגע בהרקרוס."אל תתן לו לברוח, תפוס אותו!" מנקי מתחיל לחפור, אבל הרקרוס תופס אותו ולא נותן לו לברוח.
[/b][/quote]
תנצל את זה שהוא תופס אותך ותעיף אותו בבעיטת זעם! ואז מכת קארטה בכל הכח!!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 03:56 AM
[b]
תמיר
גיבל מתחמק ופוגע בגרובייל.
"אוקיי זה מספיק. תודה לך. הייתי צריך קרב כזה. נראה לי שאני יודע מה לעשות כעת כדי להתאמן. גורבייל חזור" הוא אומר, מחזיר את גרובייל, והולך הלאה. [/b][/quote]
יש אני קבוצת מאי!
יאי מאי מי!!~
---
"כל זמן שתרצה!" אני קורא אליו
"כל הכבוד גיבל,היית ממש מעולה,למרות שנראה שהוא יכול היה לנצח" אני אומר לגיבל,יורד על ברכי ומלטף את ראשו בעדינות.
אני מחזיר אותו לפוכדור 'מעניין מתי הוא הולך להתפתח' אני חושב לעצמי,ממשיך עם שפך הנהר לכיוון העיר ???(שחכתי מה השם שלה).
דודי
"אני אי-ג'יי. אם אתה חורש על סרבי, אתה אמור להכיר אותי. אני הייתי מקום רביעי בקנטו בפעם האחרונה. באתי לכאן כדי להתחזק עוד קצת. בכל אופן מה הם רצו ממך?" הוא אומר לך.
ירין
מנקי בועט ממנו את הרקרוס.
"השתמש באגרוף מגה!" אומר המאמן. הרקרוס נותן אגרוף מגה, ומנקי נותן מכת קארטה, ונראה ששניהם נפגעו באותה מידה. הרקרוס ומנקי מתחילים להתעייף.
תמיר
מזל"ט
ובתוב בהודעה הראשונה: העיר היא זאוגוויל.
--
אתה הולך עוד קצת, ולבסוף אתה מוצא את עצמך בתוך העיר זאוגוויל!
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 12:35 PM
[b]
ירין
מנקי בועט ממנו את הרקרוס.
"השתמש באגרוף מגה!" אומר המאמן. הרקרוס נותן אגרוף מגה, ומנקי נותן מכת קארטה, ונראה ששניהם נפגעו באותה מידה. הרקרוס ומנקי מתחילים להתעייף.
[/b][/quote]
"תבלבל אותו עם מכת קפוארה ואז תפתיע אותו באגרוף ממוקד(לימדתי אותו פשוט לא כתבת את זה..) ומהר תחפור ותתקוף אותו מלמטה!" אני אויר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 23 2009, 12:35 PM
[b] דודי
"אני אי-ג'יי. אם אתה חורש על סרבי, אתה אמור להכיר אותי. אני הייתי מקום רביעי בקנטו בפעם האחרונה. באתי לכאן כדי להתחזק עוד קצת. בכל אופן מה הם רצו ממך?" הוא אומר לך. [/b][/quote]
"אני לא יודע הם תקפו סתם בלי סיבה"
[b] ניתאי
כל עוד לא ציינתי, לא קרה שום דבר חמור.
--
הזנב של טוטודייל לא חזק במיוחד אז הנזק לא גדול.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך את סלוברו, אבל אז סלוברו מייצר פעימת מים שפוגעת בטוטודייל, אבל הוא עדיין מחזיק בסלוברו. [/b][/quote]
"תמשיך לשוך אותו בכל הכוח! וגם תשרט אותו!"
----------------
אני שונא את המכון הזה -____-
ירין
אם לימדת או לא זה לא כל כך חשוב, הפרינציפ הוא, כל עוד המתקפה מספיק ברורה שהיא תהיה ברורה מהשם, ולא דורשת הבנה עמוקה של המתקפה, הפוקימון ילמד אותו באופן אוטומטי. אגרוף ממוקד זה מקתפה כזאת. אמנם היא חלשה בתהחלה, אבל מתחזקת עם הזמן.
--
"הרקרוס, קרן מגה!" אומר המאמן. מנקי תוקף עם האגרוף הממוקד, ואז נפגע מקרן המגה. "הרקרוס, אחריו!" המאמן אומר. מנקי מתחיל לחפור, והרקרוס נכנס לבור אחריו.
דודי
"אני יודע שהעולם שלנו נהיה אלים יותר כל יום, אבל עד כדי כך? צריכה להיות להם סיבה. הם נראו די מאיימים, לעומתך, אתה סתם נראה כמו פריק (מתייחס לדמות בטופס הרשמה בלבד). אתה בטוח שלא הייתה להם סיבה?" הוא אומר
ניתאי
ועוד אפילו לא הגעת למכון שבו יש חרבות מעופפות עם כח על חושי... אני מאוכזב שיש לך סף שבירה כל כך נמוך.
--
"סלוברו, תשחה ותדחוף אותו על קיר!" אומרת ג'ן. טוטודייל שורט את סלוברו, אבל סלוברו קופץ לתוך המים, שוחה ונוגח את טוטודייל בקיר. כעת שנהם במים.